- Konu Sahibi ayse_firuzemm
hayırlısı olsun. belki 2013 te bebiş gelmek istiyordur. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun. belki 2013 te bebiş gelmek istiyordur. :)
s.a kızlar. bnm kırmızılar gelmek üzere dün peçeteye az bişi pembe kan geldi bugn yrn dvamıda gelr.. hayırlısı olsun ne diyeyim...
kızlar, ben Dr a gittiğimde Dr um ovulasyon tarihlerini şu şekilde yazdı, adetin 11.13.15.17. günleri olabilir dedi. ama son iki aydır adetlerim düzensiz. yaklaşık 40 günde adet oluyorum. (eskiden de düzensizdi, son bir senedir biraz düzene girmişti)
şimdi ovulasyonu nasıl belirlicem? 11. günden başlayayım mı?
a.s Üzülme bitanem hayırlısı olsun canın sağ olsun.sen sağlıklı ol gerisi gelir. bu gün değilse ykın zamanda olur inşaallah.
bende soğan kürü yapıyorum.inşaallah hayırlı sonuç alırım.
idrarda yanma vardı.soğan kürü sayesinde geçti.
bir daha ki aya da incir+havuç kürü yapıcam inşaallah.
şu hayıt tohumu pcoya iyi geliyomuş denedin mi hiç?
Arkadaslar merhaba. Ben 26 yasindayim yaklasik 13 yildir 29 gunde bir adet olurdum ama gecen ay 39.gun oldum. Tabii kesin hamileyim diye cok sevindim maalesef olmadi. Bu ay adetim yine gecikti. Bugun 34. Gun halada olmadim. Testte yapmadim. Gecen ay gecikme oldugunda doktora gitmistim alttan muhayene oldum. Ne kist ne yara hicbiseyin yok rahminde cok temiz dedi. Stressten gecikmistir demisti. Yinemi stressten oldu acaba yoksa hamilemiyim. Umutlanmak istemiyorun artik. 1 senedir yoruldum :-( nolur biseyler soyleyin. Rabbim hepmizin gonlunuze gore versi...
sen ne durumdasın canım?ovulasyon sırasında uzayan yumurta akı kıvamında akıntı oluyo ona göre de bilebilirsin ovulasyonu:26:böyle akıntın oldu mu bu ay?
benim iki gündür başladı akıntım.bakalım hayırlısı olsun:26:
iki günde bir ilişkide fayda varfakat eşinde sperm azlığı olanlar, sperm kalitesini artırmak için 3 günde bir birlikte olmalıymış.
benim işimde de maalesef bu sorun var.onun için biz üç günde bir birlikte oluyoruz
denedm cnm denemediğim bişi kalmadı sanırım sağan kuru incr havuç kürü böğürtlen kökü. aslanpençesi keçi boynuzu kürü hayıt tohumu, yakı yapıştrdm, maydanozla sütü kaynattım buharına oturdm, rahim çektrdm kocakarıya, ilişkşden snra yastık koydm daha aklıma gelmeyen bi sürü şey ne duyduysam yaptım ama yok yok yok. Rabbim ol demeyince olmuyo işte... sıra tüp bebekte sanırım bi onu denemedmmm
arkadaslar merhaba. Ben 26 yasindayim yaklasik 13 yildir 29 gunde bir adet olurdum ama gecen ay 39.gun oldum. Tabii kesin hamileyim diye cok sevindim maalesef olmadi. Bu ay adetim yine gecikti. Bugun 34. Gun halada olmadim. Testte yapmadim. Gecen ay gecikme oldugunda doktora gitmistim alttan muhayene oldum. Ne kist ne yara hicbiseyin yok rahminde cok temiz dedi. Stressten gecikmistir demisti. Yinemi stressten oldu acaba yoksa hamilemiyim. Umutlanmak istemiyorun artik. 1 senedir yoruldum :-( nolur biseyler soyleyin. Rabbim hepmizin gonlunuze gore versi...
kızlar merhaba. bende kendımı bıldım bılelı adet duzensızlığı göruyorum
yenı evlıyım 4 aylık. yaşım 28.korunmayı bırakalı 1 ayı geçti ilk ay tutmadı. zaten ılk ay umudum yoktu ama genede ınsan çok uzuluyomuş onu anladım
yumurtlama tarıhlerı bendede sorun oluyo anlaşılan. geçen ay 35gunde geldı. ama 2 ay bıle gelmediği olurdu adetımın:26:
nasıl anlıcam ben bu durumda yumurtlama tarıhlerını
saldım çayıra Mevlam kayıra
haklısın canımdualarım senınle cnm. sıkma canını . sıktıkça stres tetıklıyo zaten hormonları
bitanem ne güzel daha yeni evlisin.takma kafana olur inşaallahkızlar merhaba. bende kendımı bıldım bılelı adet duzensızlığı göruyorum
yenı evlıyım 4 aylık. yaşım 28.korunmayı bırakalı 1 ayı geçti ilk ay tutmadı. zaten ılk ay umudum yoktu ama genede ınsan çok uzuluyomuş onu anladım
yumurtlama tarıhlerı bendede sorun oluyo anlaşılan. geçen ay 35gunde geldı. ama 2 ay bıle gelmediği olurdu adetımın:26:
nasıl anlıcam ben bu durumda yumurtlama tarıhlerını
saldım çayıra Mevlam kayıra
adetim 10 gündür gecikiyor
2 gün önce test yaptım ama negtifti arkadaşlar
yarın doktora gitmek için randevu aldım..
bakalım bu defa ne diyecek doktor
canım çok sıkkın,moralim bozuluyor düşündükçe
yani kisti olup hamile kalan bi çok kişi var ben neden hamile kalamıyorum