• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35-40 günlerde adet olanlar,geç döllenme ile hamile kalanlar burayaaaa...

s.a kızlar. bnm kırmızılar gelmek üzere dün peçeteye az bişi pembe kan geldi bugn yrn dvamıda gelr.. hayırlısı olsun ne diyeyim...

a.s Üzülme bitanem hayırlısı olsun canın sağ olsun.sen sağlıklı ol gerisi gelir. bu gün değilse ykın zamanda olur inşaallah.
bende soğan kürü yapıyorum.inşaallah hayırlı sonuç alırım.
idrarda yanma vardı.soğan kürü sayesinde geçti.
bir daha ki aya da incir+havuç kürü yapıcam inşaallah.
şu hayıt tohumu pcoya iyi geliyomuş denedin mi hiç?

kızlar, ben Dr a gittiğimde Dr um ovulasyon tarihlerini şu şekilde yazdı, adetin 11.13.15.17. günleri olabilir dedi. ama son iki aydır adetlerim düzensiz. yaklaşık 40 günde adet oluyorum. (eskiden de düzensizdi, son bir senedir biraz düzene girmişti)
şimdi ovulasyonu nasıl belirlicem? 11. günden başlayayım mı?

sen ne durumdasın canım?ovulasyon sırasında uzayan yumurta akı kıvamında akıntı oluyo ona göre de bilebilirsin ovulasyonu:26:böyle akıntın oldu mu bu ay?
benim iki gündür başladı akıntım.bakalım hayırlısı olsun:26:
iki günde bir ilişkide fayda var:17:fakat eşinde sperm azlığı olanlar, sperm kalitesini artırmak için 3 günde bir birlikte olmalıymış.
benim işimde de maalesef bu sorun var.onun için biz üç günde bir birlikte oluyoruz:17:

a.s Üzülme bitanem hayırlısı olsun canın sağ olsun.sen sağlıklı ol gerisi gelir. bu gün değilse ykın zamanda olur inşaallah.
bende soğan kürü yapıyorum.inşaallah hayırlı sonuç alırım.
idrarda yanma vardı.soğan kürü sayesinde geçti.
bir daha ki aya da incir+havuç kürü yapıcam inşaallah.
şu hayıt tohumu pcoya iyi geliyomuş denedin mi hiç?

denedm cnm denemediğim bişi kalmadı sanırım sağan kuru incr havuç kürü böğürtlen kökü. aslanpençesi keçi boynuzu kürü hayıt tohumu, yakı yapıştrdm, maydanozla sütü kaynattım buharına oturdm, rahim çektrdm kocakarıya, ilişkşden snra yastık koydm daha aklıma gelmeyen bi sürü şey ne duyduysam yaptım ama yok yok yok. Rabbim ol demeyince olmuyo işte... sıra tüp bebekte sanırım bi onu denemedmmm

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba. Ben 26 yasindayim yaklasik 13 yildir 29 gunde bir adet olurdum ama gecen ay 39.gun oldum. Tabii kesin hamileyim diye cok sevindim maalesef olmadi. Bu ay adetim yine gecikti. Bugun 34. Gun halada olmadim. Testte yapmadim. Gecen ay gecikme oldugunda doktora gitmistim alttan muhayene oldum. Ne kist ne yara hicbiseyin yok rahminde cok temiz dedi. Stressten gecikmistir demisti. Yinemi stressten oldu acaba yoksa hamilemiyim. Umutlanmak istemiyorun artik. 1 senedir yoruldum :-( nolur biseyler soyleyin. Rabbim hepmizin gonlunuze gore versi...

Arkadaslar merhaba. Ben 26 yasindayim yaklasik 13 yildir 29 gunde bir adet olurdum ama gecen ay 39.gun oldum. Tabii kesin hamileyim diye cok sevindim maalesef olmadi. Bu ay adetim yine gecikti. Bugun 34. Gun halada olmadim. Testte yapmadim. Gecen ay gecikme oldugunda doktora gitmistim alttan muhayene oldum. Ne kist ne yara hicbiseyin yok rahminde cok temiz dedi. Stressten gecikmistir demisti. Yinemi stressten oldu acaba yoksa hamilemiyim. Umutlanmak istemiyorun artik. 1 senedir yoruldum :-( nolur biseyler soyleyin. Rabbim hepmizin gonlunuze gore versi...

bi test yapsana adetlerin düzenliymiş. gebelikte olabilir strestende gecikebilir. hatta kanda baktr en garantisi. bz adet olmamak istediğimz için beyinimz bize oyun oynuyo vede adet gecikiyo test yap yoksa kafan rahatlar adetn gelr inşaAllah.. Allah yardmcımz olsun...

sen ne durumdasın canım?ovulasyon sırasında uzayan yumurta akı kıvamında akıntı oluyo ona göre de bilebilirsin ovulasyonu:26:böyle akıntın oldu mu bu ay?
benim iki gündür başladı akıntım.bakalım hayırlısı olsun:26:
iki günde bir ilişkide fayda var:17:fakat eşinde sperm azlığı olanlar, sperm kalitesini artırmak için 3 günde bir birlikte olmalıymış.
benim işimde de maalesef bu sorun var.onun için biz üç günde bir birlikte oluyoruz:17:

Canım,
benim yumurta akı kıvamı henüz gelmedi, ama zaten yumurta akı kıvamı yumurtladığını gösteriyomuş ve yumurtlama bir anda olup geçiyormuş. bu nedenle öncesinde başlamakda fayda varmış diye biliyorum.
bu arada biraz akıntım var ama dediğim gibi yumurta akı değil.
ya bir de 11. gün sölemesi ayıp ekşın oldu ama spermler geri geldi araştırdığım kadarı ile hepsi gelmezmiş geri. bakalım görcez sonucu.
eşimde sperm azlığı var mı yokmu onu bilmiyom. Allah nasip ederse ilk bu ay tam ilişki olcak, daha önce olmuyodu.
Hayırlısı artık.

denedm cnm denemediğim bişi kalmadı sanırım sağan kuru incr havuç kürü böğürtlen kökü. aslanpençesi keçi boynuzu kürü hayıt tohumu, yakı yapıştrdm, maydanozla sütü kaynattım buharına oturdm, rahim çektrdm kocakarıya, ilişkşden snra yastık koydm daha aklıma gelmeyen bi sürü şey ne duyduysam yaptım ama yok yok yok. Rabbim ol demeyince olmuyo işte... sıra tüp bebekte sanırım bi onu denemedmmm

HIMM NE DİYECEĞİMİ BİLEMEDİM ŞİMDİ:26:
GERÇEKTEN ÇOK UĞRAŞMIŞSIN:26:
AMA VAKTİ ZAMANI GELİNCE OLUR ELBET.
OLMAZSADA DEDİĞİN GİBİ TÜP BEBEK DENERSİN.
VEEE BİDE BAKARSIN İKİİİZZZZ:1::emir_bebek::emir_bebek:
TABİKİ İNŞAALLAH EN YAKIN ZAMANDA DOĞAL YOLDAN OLUR:49:
DUA MÜ'MİNİN SİLAHIDIR.ÇOOK DUA ET.
VE DE BİRAZ DA KAFANDAN ATMAYA ÇALIŞ BAKALIM:26:
KAFANA ÇOK TAKARSAN DA OLMUYO DİYOLAR:26:
RABBİM TEZ ZAMANDA SANA VE HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞAALLAH:16:

arkadaslar merhaba. Ben 26 yasindayim yaklasik 13 yildir 29 gunde bir adet olurdum ama gecen ay 39.gun oldum. Tabii kesin hamileyim diye cok sevindim maalesef olmadi. Bu ay adetim yine gecikti. Bugun 34. Gun halada olmadim. Testte yapmadim. Gecen ay gecikme oldugunda doktora gitmistim alttan muhayene oldum. Ne kist ne yara hicbiseyin yok rahminde cok temiz dedi. Stressten gecikmistir demisti. Yinemi stressten oldu acaba yoksa hamilemiyim. Umutlanmak istemiyorun artik. 1 senedir yoruldum :-( nolur biseyler soyleyin. Rabbim hepmizin gonlunuze gore versi...

bence de bir test yap.ama sonucu bize bildir merak ederiz:26:
Strestende gecikiyor gerçekten ve hamileyim psikolojisi de geciktriyor.
Benim geçen ay öyle oldu mesela, kendimi hamileliğe öyle inandırmışım ki tam 15 gün gecikti:26:
Ama sen inşallah hamilesindir :49:hiç belli olmaz di mi?rabbim bilir:16:
BİRDE GEÇEN AY GECİKTİYSE RAHİM KENDİNİ BEBEĞE HAZIRLAR DERLER BELKİ DE ÖYLE OLMUŞTUR VE BU AY HAMİŞSİNDİR İNAŞAALLAH:16:

Son düzenleme:
kızlar merhaba. bende kendımı bıldım bılelı adet duzensızlığı göruyorum
yenı evlıyım 4 aylık. yaşım 28.korunmayı bırakalı 1 ayı geçti ilk ay tutmadı. zaten ılk ay umudum yoktu ama genede ınsan çok uzuluyomuş onu anladım:ssz:
yumurtlama tarıhlerı bendede sorun oluyo anlaşılan. geçen ay 35gunde geldı. ama 2 ay bıle gelmediği olurdu adetımın:26:
nasıl anlıcam ben bu durumda yumurtlama tarıhlerını
saldım çayıra Mevlam kayıra:1:

adetim 10 gündür gecikiyor
2 gün önce test yaptım ama negtifti arkadaşlar
yarın doktora gitmek için randevu aldım..
bakalım bu defa ne diyecek doktor
canım çok sıkkın,moralim bozuluyor düşündükçe
yani kisti olup hamile kalan bi çok kişi var ben neden hamile kalamıyorum:14::14::14:

yenı evlıyım 4 aylık. yaşım 28.korunmayı bırakalı 1 ayı geçti ilk ay tutmadı. zaten ılk ay umudum yoktu ama genede ınsan çok uzuluyomuş onu anladım:ssz:
yumurtlama tarıhlerı bendede sorun oluyo anlaşılan. geçen ay 35gunde geldı. ama 2 ay bıle gelmediği olurdu adetımın:26:

internetten ovulasyon testleri siparişi ver
yada ateş ölçme yöntemini dene canım faydası olur

owner bu ovulasyon testlerını sen denedın mı... eczaneden alıp evde tek başına yapabıleceğim bişey galıba... bıde hergun ıçın bır test mı oluyo:44:

sibelcim ben hiç yapmadım ama bilgim var
eczaneden alıyorsun ovulasyon testini hergün yapıyorsun işte çift çizgiyi gördüğün gün senin yumurtlama günündür değerlendir o günüde tabi..

ateş ölçmede bildiğin ateş ölçerle her sabah uyandığında ateşini ölçüp not alıyorsun
ateşinin yüksek olduğu gün senin yumurtlama günündür değerlendir canım..

ben çok moralsizim dün akşamdan beridir hala adet olmadım ama hamile olduğumuda düşünmüyorum
yarın doktora gidicem inşallah bana dua et canım:14:

dualarım senınle cnm. sıkma canını . sıktıkça stres tetıklıyo zaten hormonları
haklısın canım
inşallah yarın bir mucize olurda doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrenirim..
idrar testlerine çok güvenmeyin diyor bilenler
bide şu geç döllenme hikayesi var bilmiyorum artık herşeyin hayırlısı...

bitanem ne güzel daha yeni evlisin.takma kafana olur inşaallah:16:
doktorlar gebelik için haftada iki kez düzenli ilişki öneriyorlar:26:
gerisi mevlam ol deyince oluyor:49:
birazda rahat bırak çok araştırıp kafana takarsanda olmuyoo:50:
kendine meşguliyet bul.
ben artık öyle yapıyorum:34:
adetim 10 gündür gecikiyor
2 gün önce test yaptım ama negtifti arkadaşlar
yarın doktora gitmek için randevu aldım..
bakalım bu defa ne diyecek doktor
canım çok sıkkın,moralim bozuluyor düşündükçe
yani kisti olup hamile kalan bi çok kişi var ben neden hamile kalamıyorum:14::14::14:

inşaallah hamilesindir:16:
değilsende üzülme, çok düşünme.kafanı dağıtmaya çalış.
ben yeni evliyken bendede kist olurdu.ve üzülürdüm herkes hamile kalıyor hemen ben neden olamıyorum diye.hiç unutmam bir doktorum vardı ona sık sık giderdim.
dedi ki sen dedi gelme kolay kolay bana ve kafana takma kistide dedi.acaba kistmi var, oldumu, olacakmı gibi düşünceler kist yoksa bile kist yapar dedi.
bende gitmedim artık doktora ve inan artık kist olmuyor ve olursada kendisi eriyordu adet döneminde.
sizler daha yolun başındasınız.hiiiiiç takma kafana öyle rahat ol ki.
zamanı gelince sen bile şaşırırsın hamileliğine öyle bir olur ki.
bana derlerdi ki yerinden hemen kalkma beraberlikten sonra,beline yastık koy.şöyle yap, böyle yap.inan iki gebelik geçirdim ikisindede hemen kalktım lavobaya gittim ve ikiside planlamadığım zamanlarda oldu.ha kaybettim o ayrı.ama ne zaman çok düşünüp,ağlayıp istesem olmadı.ve ne zaman kendimi rahat bıraksam oldu.
diyeceksin ki şimdi neden olmuyo.çok zor günler yaşadım o iki gebelikten sonra.benim hikayem çok uzun ve farklı.
ve herkes benim gibi olacak diye bi şey de yok.
biraz uzunca oldu ama her şey beyinde başlayıp bitiyor.birazda çok kaygılanmamak gerek bebek konusunda ha doktora gidip elinden geleni yap.
gerisi MEVLAM OL DER VE O HEMEN OLUVERİR İNŞAALLAH.

Son düzenleme:
sağol cnm ınş sende bebeğine kavuşursun
ya haklısın bız daha byenı evlıyız. ben bırçok şeyı netten oğtendım. yumurtlama gunu, vs vs.ama işte yasmını bırakıca sankı bırden bebek olcak dıye düşündüm sanırım. doktorda yasmını bırakır bırakmaz yumurtlara tavan yapacak deyınce dahada hevesenmıştım:26: ilk ayda olsa uzuldum baya
ALLAH kımseye aratmasın

kızlar benm adet günümde birkaç gün önce kahverengi akıntılar vede az br kanama oldu ilk defa kahverengi akıntılar olduve hala olmadım 14 gün oldu bugün gittm negatf ve benmde adetlerm düzensiz gibi..32 günde bir olyorum değişiyor.aranızda bu durumu yaşayan varmı

Back