35-40 günlerde adet olanlar,geç döllenme ile hamile kalanlar burayaaaa...

bu ay benimde az oldu nedenini de bilmiyorum ama yumurtalar kalitesizse olabiliyomuş böyle:26:ama her zaman olmuyosa seninki bu ay olduysa rahim bebek arar derler
bir de benim ikinci gebeliğimde bir ay çok az olmuştu ve ertesi ay hamile kaldım

saol canım ilk öncelikle evet bu ay ilk defa böyle oldum normalde 5 gün sürerdi bir dahaki ocagın 14 beklcem hayırlsı bakalım

kızlaarr ben gec yumurtladım heralde..bugün 8 gün gecmıs oldu adet olmadım hala...bugün test yaptım cok hafıf sılık bı cızgı vardı sankı..sızce gebelık olsa tam belırgın cıkması gerekıyormu yoksa 10 gün gecmesı gerekırmı gec döllenmede

bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. sendeki belirtiler vardı hemen hemen adetim 9 gün geçikti ve kahverengi lekeyle birlikte kırmızıyı gördüm ama her ay olduğu gibi değildi azdı. ama öyle peçete koyulacak kadar azda değil. ama çok sancı çektim kasık bel ağrısı filan. hatta dün akşam yatarken sol kasığım ağrıdı ve ağrı bacağımı kastı. midemde ağrılar oluyo. halsizlik hemen yorulmalar filan. bugün 4. günü mesela adetimin ama gelmedi 3 gün sürdü bitti. bu neyin nesi ki ?

Son düzenleme:

canım ilk idrarınla yarın farklı bi testle tekrar dene eğer yine silik çıkarsa bi hafta sonra bi test yap ya da kan testi yaptır :) inşallah hamilesindir

İllaki çıkar ama belki tek çizgi çıkar,belki yine silik çıkar bi kadınlar hemen üzülüp kahroluruz.. O yüzden dedim bi hafta bekle diye.. :)

peki gebelık olmaması mümkünmü hıc gecıkme olmamıstı ılk defa bukadar süre gecıktı ve hıc gelecek gıbı ne agrı ne sızı ne bı ısaret o yüzden muhtemelen gelmıcek bu aralar..pazartesı kan testı yapım dıyorum ama ıdrar testındede cıkması gerekır dıye düsündüm

bunu biz bilemeyiz. :/ mesela bu konunun sahibi bayan arkadaşımız test yaptırmış silik çizgiler görmüş sonra kaybolmuş filn ama sonrasında adet olmuş.. Benimde 9 gün gecikmişti sendeki gibi hiç ağrı sızı hissetmedim ama sonrasında lekeyle adet oldum. ama 3 gün sürdü.. bende vardır diye hala ümit ediyorum ama test yapmayada cesaretim yok. Sen istersen yılbaşından sonra çarşamba günü bi test yap belkide kan değerlerin yüksektir ve hamilesindir. :)

ınsallah arkadasım ınsallah..ben esıme yenı yıla gırerken sürprız yaparım dıyordum belkıde bıraz daha beklemek daha ıyı olacaktır dedıgın gıbı..senınıde az sürmesı normal degıl..korkunu yenıp bı test yap en azından ıcın rahatlar canım

Yeni yıl sürprizi yapmak istiyosan ozaman pazartesi yaptır bana da bildir :) bende şimdiden yeni yılınızı kutlar 2013 yılının sağlık mutluluk şans para bide güzel sağlıklı bir bebek getirmesini dilerim

sagolasın güzel yüreklı arkadasım ınsallah hayırlı haberler alırız...bütün güzel dıleklerının aynısını ve daha fazlasını bende senın ve aılen ıcın dılıyorum canım...vallahkı bebegım olsa burda haykırırım haber vermeyı bırak

Arkadaşım inşallah seninde yakın zamanda bebeğin olur.. ve o çift çizgilere rağmen neden bi kan testi yaptırmadınki. ? bide adetin kaç gün sürdü. ?

benim o hafif çift çizgiler bir yada iki saat sonra çıktı.ama ilk anda ikinci çizginin yeri belli oluyordu.sanırım bu hamile olmasanda çoğu testte böyle çıkıyor.
kaldığım ilçede beta hcg yoktu.ve ile gitmem gerekiyordu.idrardada net çıkmayınca bir de adet olunca kan testi yaptırmadım.
adetim 5 gün sürdü.ama çok az çamur gibi ve sancılıydı.normalde hiç sancı çekmezdim.üşüttüm diye tahmin ediyorum.ve de idrarda tortular vardı.
bir daha da test yapmadım.bazen aklıma geliyor bir daha test yapsammı diye ama her seferinde negatif görmekten yorulduğum için yapmıyorum.
ve şu anda en ufak bir gebelik belirtisi de yok.o yaşadığım kramplarda sanırım adetim zorlanarak oldu o yüzden.
yani umudum kalmadı hiç.hamile olmadığımı düşünüyorum
iyi dileklerin içinde teşekkür ederim.RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN

Son düzenleme:

BİR TOPİKDE OKUMUŞTUM BİR ARKADAŞIMIZ HAYALET BİR İKİNCİ ÇİZGİ GÖRMÜŞ.VE GÜNLER SONRA HER TEKRARLAMASINDA ÇİZGİLER BELİRGİNLEŞMİŞ.
yani EĞER BU HAYALET ÇİZGİ BİR KAÇ GÜN SONRA DAHA BELİRGİNLEŞİYORSA UMUTLANMAK LAZIM.
ama aynı ise benimde başıma gelen gibi büyük ihtimal testlerin çoğunda hayalet ikinci çizgiler çıkıyor.
bu çizgilere hiç ama hiç güvenmemek gerek.
ben bu silik çizgilerle uğraşırken komşum hamile kalmış ve yanımda test yaptı ve anında ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı.
bu net çizgiyi tam görmeden çok umutlanmamak gerek bence
çünkü sonra yaşanan hayal kırıklığı çok can sıkıcı oluyor
ama tabiki geç döllenmeyse seninki geç belli olur oda ayrı bir konu.birde adetin düzenlide bu ay gecikdiyse tabiki şüpheli bir durum.bir kaç gün sonra tekrarla testini yada kan testi yaptır.
inşaallah hamilesindir

Son düzenleme:

bencede test yap merak ettim şimdi.inşaallah hamilesindir

canım testi yineledin mi?son durum nedir

canım merak ettim test yaptın mı?

soğan küründe 9. günüm ığğğğğğğğğğ bıktım valla.her yer soğan kokuyooo
şifa niyetine ama her gün duş almak zorunda kalıyorum.
bıraksam mı,içmesem mi daha diyorum:26:
yarım bırakmakda olmaz gerçi.
inşaallah şifa olurda boşa gitmez:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…