• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35-40 günlerde adet olanlar,geç döllenme ile hamile kalanlar burayaaaa...

hanımlar merhaba, tesadüfen gördüm konunuzu.benim bi oğlum var, oğlum bir yaşındayken düşük yaşadım yani adetim gecikti kahverengi akıntım vardi gittim doktora düşük olduğunu söyledi istemsiz oldu yani zaten çocuk istemiyorduk. Sonra doğum kontrol hapı kullandım bir yıl, son bir yıldır bıraktım ve adetlerim çok düzensiz. Yazdan beridir dikkat ettim 40 günde bir oluyor. Sizin başlığınızı görünce meraklandim bu durum gebelige engel oluyor mu. Düşük olduğumda küçük kistlerim olduğunu söyledi doktor. Adet olma süresinin git gide uzamasi erken menapoz yapar mi. Yaşim daha 24 bi tane daha çocuk istiyoruz. Rabbim isteyen herkese çocuğunu kucağına versin.

bence doktora görünmelisin. menepoz değildr büyük ihtimal ama yumurtlamada sorun olabilir. eğer çocuk istemiyosan doğm kontrol hapı verir adetlern düzelir kistler atılır..:42:

hanımlar merhaba, tesadüfen gördüm konunuzu.benim bi oğlum var, oğlum bir yaşındayken düşük yaşadım yani adetim gecikti kahverengi akıntım vardi gittim doktora düşük olduğunu söyledi istemsiz oldu yani zaten çocuk istemiyorduk. Sonra doğum kontrol hapı kullandım bir yıl, son bir yıldır bıraktım ve adetlerim çok düzensiz. Yazdan beridir dikkat ettim 40 günde bir oluyor. Sizin başlığınızı görünce meraklandim bu durum gebelige engel oluyor mu. Düşük olduğumda küçük kistlerim olduğunu söyledi doktor. Adet olma süresinin git gide uzamasi erken menapoz yapar mi. Yaşim daha 24 bi tane daha çocuk istiyoruz. Rabbim isteyen herkese çocuğunu kucağına versin.

bencede doktoru ihmal etme.belki önce adetlerini düzenler sonra hemen kalırsın.bu doğum kontrol hapları adeti çok azaltıyo.bende bir yıl kullanmıştım ve şu an adetim çok az oluyo.
Ben erken menepoz olduğunu düşünmüyorum.yumurtlama tembelliğin olabilir.ya da mesela benim gibi, yumurta çatlama problemin olabilir.
Bir de yumurta kalitesi az olunca adet az oluyor muş.
Klomen gibi ilaçlar veriyorlar yumurtlama tembelliğinde ancak bir siteden okudum klomen kist yapabiliyor.
Bununla beraber klomenle kist olan kişilerde bal tarçın çörekotu ve incir kürü işe yaramış ve hemen hamile kalmışlar.
Bence denemekte hiç sakınca yok.
Mideyede zaralı değil bu ikisi ancak verilen dozda kullanmak önemli.
Rabbim gönlüne göre versin :16:

bazı adet söktürücülerde kullandıktan 10 GÜN SONRA ADET OLUYOSUN.BAZISINDA DA 3 GÜN SONRA ADET OLUYOSUN.BİRAZ DAHA BEKLE.
VE İNŞAALLAH ADET OLMAZSIN VE HAMİLESİNDİR.İNŞAALLAH:16:

bnde 10 gün beklemeyi düşünüyorm bunca bekledm onuda beklerm Allahın izniyle kötü bişi olmasnda beklemeye alıştık:))

bncede ben bekleyeyim bi hafta daha şimdilik adet belrtim yok gebelik belrtiside yok göğüslerimin acısıda geçti.. o tek çizgiyi görmekten bıktım zatenn çift çizgi görmek nasip olcak mı acaba:(

bitanem sen çok duygulu hassas bir insana benziyosun ve de çok temiz kalpli:16:BENDE SENİN GİBİYİM ASLINDA:17:
BELKİ İNANMICAKSIN AMA SANA İÇİM ISINDI KEŞKE KOMŞU FALAN OLSAYDIK Dİ Mİ?
AYNI DURUMLARI BEN DAHA FAZLA YAŞADIM.RABBİMİN HAZİNESİNDE BOL.OLACAK; VERECEK BİZEDE VE O ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRECEĞİZ SAKIN ÜMİDİNİ KESME.
ANCAK BİRAZ DAHA SABIR.
BELKİ DE ÇOK TAKIYORUZ KAFAMIZA ONDAN OLMUYOR.AMA İNSANIN ELİNDE DEĞİL Kİ BU:26:
İNŞAALLAH BURADA BİZDE HAYKIRIRIZ HAMİLEYİZ DİYE EN YAKIN ZAMANDA İNŞAALLAH:49:SAKINCASI YOKSA
İSMİN NEDİR?SANA İSMEN DUA ETMEK İSTİYORUM.
BURADA BİR YATIR VAR GEÇEN GİTTİM DUA ETTİM AMA İSMİNİ BİLMEDİĞİMDEN İSMİNLE DUA EDEMEDİM SANA.
O YATIRA GİDİP DUA EDENLERİN BEBEĞİ OLUYO DİYORLAR.
TABİKİ YATIRDAN DEĞİL ALLAHTAN İSTEYECEĞİZ.ANCAK ORADAKİ ZATIN HÜRMETİNE İSTİYORUZ.
TEKRAR GİDİCEM VE SANADA VE BURADAKİ TÜM BEBEK İSTEYENLERE DE DUA ETMEK İSTİYORUM.
İNŞAALLAH DUAM KABUL OLUR:16:

bitanem sen çok duygulu hassas bir insana benziyosun ve de çok temiz kalpli:16:BENDE SENİN GİBİYİM ASLINDA:17:
BELKİ İNANMICAKSIN AMA SANA İÇİM ISINDI KEŞKE KOMŞU FALAN OLSAYDIK Dİ Mİ?
AYNI DURUMLARI BEN DAHA FAZLA YAŞADIM.RABBİMİN HAZİNESİNDE BOL.OLACAK; VERECEK BİZEDE VE O ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRECEĞİZ SAKIN ÜMİDİNİ KESME.
ANCAK BİRAZ DAHA SABIR.
BELKİ DE ÇOK TAKIYORUZ KAFAMIZA ONDAN OLMUYOR.AMA İNSANIN ELİNDE DEĞİL Kİ BU:26:
İNŞAALLAH BURADA BİZDE HAYKIRIRIZ HAMİLEYİZ DİYE EN YAKIN ZAMANDA İNŞAALLAH:49:SAKINCASI YOKSA
İSMİN NEDİR?SANA İSMEN DUA ETMEK İSTİYORUM.
BURADA BİR YATIR VAR GEÇEN GİTTİM DUA ETTİM AMA İSMİNİ BİLMEDİĞİMDEN İSMİNLE DUA EDEMEDİM SANA.
O YATIRA GİDİP DUA EDENLERİN BEBEĞİ OLUYO DİYORLAR.
TABİKİ YATIRDAN DEĞİL ALLAHTAN İSTEYECEĞİZ.ANCAK ORADAKİ ZATIN HÜRMETİNE İSTİYORUZ.
TEKRAR GİDİCEM VE SANADA VE BURADAKİ TÜM BEBEK İSTEYENLERE DE DUA ETMEK İSTİYORUM.
İNŞAALLAH DUAM KABUL OLUR:16:

ewt yakın olsaydk konuşurduk gider gelrdk ne güzll:)) canımm ismim sümeyye ama bana yatrda dua etme tamam:) senn niyetn iyi olabilir ama yatrlarda dua etmek caiz değil. orda yatan peygamber değil sonuçta ve peygamber bile olsa o ölüdür ne bizi duyabilir nede görebilir. bunu düşünmek bile şirke girer. sen bana dua et ama evinde farz namazndan snra et. kadının mescidi yatak odasıdr. gece namazlara kalkalım inşaAllah Allahu teala yok mu af dileyen affedeym yok mu derdi olan derman vereym diyor. Rabbim bize hakiki iman hidayet nasip etsn en gerekli oln şey iman son nefesimizide imanlı olarak veririz inşaAllahh....

ewt yakın olsaydk konuşurduk gider gelrdk ne güzll:)) canımm ismim sümeyye ama bana yatrda dua etme tamam:) senn niyetn iyi olabilir ama yatrlarda dua etmek caiz değil. orda yatan peygamber değil sonuçta ve peygamber bile olsa o ölüdür ne bizi duyabilir nede görebilir. bunu düşünmek bile şirke girer. sen bana dua et ama evinde farz namazndan snra et. kadının mescidi yatak odasıdr. gece namazlara kalkalım inşaAllah Allahu teala yok mu af dileyen affedeym yok mu derdi olan derman vereym diyor. Rabbim bize hakiki iman hidayet nasip etsn en gerekli oln şey iman son nefesimizide imanlı olarak veririz inşaAllahh....

memnun oldum öncelikle SÜMEYYE :))
benim ismimde AYŞE.
YAZDIKLARINDA HAKLISIN.BURDAN İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRMEYELİM BENİ UYARDIĞIN İÇİN SAOL:17:
AZ ÖNCE MÜFTÜYÜ ARADIM SORDUM; YATIRA GİDİP DUA EDEBİLİRSİN DEDİ ANCAK;
YATIRDA DİLEK DİLENMEZ DEDİ, ALLAHTAN DA İSTENSE ORADA DUA ETMEK ŞİRKE GÖTÜREBİLİRMİŞ.
SADECE ORADA YATAN ZATA DUA EDİLİR.
YARABBİ BU ZATIN MAKAMINI YÜKSELT GÜNAHLARINI AFFEYLE DİYE DEDİ.
VE BU ZATIN GÜZEL AMELLERİNDEN BİZE DE NASİP ET DENİR DEDİ
SENİNDE DEDİĞİN GİBİ EN GÜZEL DUA FARZ NAMAZLARDAN SONRA VEYA GECE YARISI KİMSENİN OLMADIĞI YERDE GÖZYAŞI DÖKEREK EDİLEN DUADIR DEDİ.
YANİ ALLAH TAN DİREK İSTEMEK GEREKİR NE İSTİYORSAN.
BENDE HER EL AÇIŞIMDA SENİN İÇİN VE BURADAKİ BEBEK İSTEYEN BÜTÜN KARDEŞLERİM İÇİN ÇOK DUA EDİCEM ALLAH IN İZNİYLE:16::16::16:

memnun oldum öncelikle SÜMEYYE :))
benim ismimde AYŞE.
YAZDIKLARINDA HAKLISIN.BURDAN İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRMEYELİM BENİ UYARDIĞIN İÇİN SAOL:17:
AZ ÖNCE MÜFTÜYÜ ARADIM SORDUM; YATIRA GİDİP DUA EDEBİLİRSİN DEDİ ANCAK;
YATIRDA DİLEK DİLENMEZ DEDİ, ALLAHTAN DA İSTENSE ORADA DUA ETMEK ŞİRKE GÖTÜREBİLİRMİŞ.
SADECE ORADA YATAN ZATA DUA EDİLİR.
YARABBİ BU ZATIN MAKAMINI YÜKSELT GÜNAHLARINI AFFEYLE DİYE DEDİ.
VE BU ZATIN GÜZEL AMELLERİNDEN BİZE DE NASİP ET DENİR DEDİ
SENİNDE DEDİĞİN GİBİ EN GÜZEL DUA FARZ NAMAZLARDAN SONRA VEYA GECE YARISI KİMSENİN OLMADIĞI YERDE GÖZYAŞI DÖKEREK EDİLEN DUADIR DEDİ.
YANİ ALLAH TAN DİREK İSTEMEK GEREKİR NE İSTİYORSAN.
BENDE HER EL AÇIŞIMDA SENİN İÇİN VE BURADAKİ BEBEK İSTEYEN BÜTÜN KARDEŞLERİM İÇİN ÇOK DUA EDİCEM ALLAH IN İZNİYLE:16::16::16:

bnde memnun oldm ayşe bu arada görümcemin adıda ayşe:)) hak 1 dir batıl çok Rabbim hakka ulaştrsın bizleri inşaAllah. Rabbim tüm müslümanların dualarını kabl etsinn aminn

s.a kızlar. bnm kırmızılar gelmek üzere dün peçeteye az bişi pembe kan geldi bugn yrn dvamıda gelr.. hayırlısı olsun ne diyeyim...

Back