ben annesiyle ayrı tanışmıştım elini öpmemiştim o zaman dışarda buluşmuştuk böle yanaktan öpüp tanışmıştıkama babasıyla tanıştığımda babası el öpmeye önem veren birisi öpmüştüm elini ne günlerdi yaa şimdi çok komik geliyor
Ayni yere gidiyosunuz beraber gitmez misiniz yol keyifli gecer :)
Nasıl hitap edicez efendim mi dicez
Nasıl hitap edicez efendim mi dicez
evli ve hamileyimbabamız doğuma yetişiyor inşallah
Öp bence canım saygı sonuçta annesine sarılırsın o anki yakınlaşmasından anlarsın nasıl hareket edeceğini ben ilk tanışmamda sarılmıştım
Dayilari anneannesi falan da gelicek ben o kadar insanin elini opeyim derken belim tutulurmus
bence hiç amca teyze muhabbetine girmeyin kızalr ben öyle yaptım sonra anne babaya çevirmek zor olursiz diye hitap edin yeter
bence hiç amca teyze muhabbetine girmeyin kızalr ben öyle yaptım sonra anne babaya çevirmek zor olursiz diye hitap edin yeter
Ay canım çok sevindim Allahım sağlıkla eşinle beraber kucagına almayı nasip etsin
ooo o zaman el öpmek sana farz oldu tatlımzaten öptürmek istemeyenin hareketinden anlarsın
Ayyy ne sıkıntılı şeyler :)
aynen çok kasıntı oluyorsiz bir de sevdiklerinizi sizinkilerle tanışmaya gelince görün çok komik oluyor
Yanlız şöyle birşeyde var efendim siz nasılsınız falanmı derki insan hep ben o yüzden seçmiştim teyze amcayı
Yanlız şöyle birşeyde var efendim siz nasılsınız falanmı derki insan hep ben o yüzden seçmiştim teyze amcayı
zaten ne kadar sık görüşülür ki?yani biz öyle çok sık görüşmüyorduk arada bir telefonda onda da "iyiyim sağolun siz nasılsınız" falan gibi idare ediyordumefendim demedim hiç
kızlar beni de ekleyin acemi manisa alaşehir- usta birliği edirne uzunköprü
özledim ki bile şimdiden aşırı özledim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?