349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Dayilari anneannesi falan da gelicek ben o kadar insanin elini opeyim derken belim tutulurmus

bence hiç amca teyze muhabbetine girmeyin kızalr ben öyle yaptım sonra anne babaya çevirmek zor olur siz diye hitap edin yeter

Ben o hataya düştüm sonra gerçekten çok zor oluyor teyze amca dedikten sonra dilin dönmüyor Allahtan başladım askerimi yolcu ettikten sonra anne demeye telde başladım alışıcam

Yanlız şöyle birşeyde var efendim siz nasılsınız falanmı derki insan hep ben o yüzden seçmiştim teyze amcayı

Yanlız şöyle birşeyde var efendim siz nasılsınız falanmı derki insan hep ben o yüzden seçmiştim teyze amcayı

zaten ne kadar sık görüşülür ki?yani biz öyle çok sık görüşmüyorduk arada bir telefonda onda da "iyiyim sağolun siz nasılsınız" falan gibi idare ediyordum efendim demedim hiç

zaten ne kadar sık görüşülür ki?yani biz öyle çok sık görüşmüyorduk arada bir telefonda onda da "iyiyim sağolun siz nasılsınız" falan gibi idare ediyordum efendim demedim hiç

Biz genelde görüştük hep canım ondan demek zorunda kaldım ortayada atamıyorsun ona sorucaksın nasıl yapsam dedim bu yolu seçtim uzun bir birliktelikte muhakkak bayramlarda kandillerde düğünlerine katıldım daha birçok noktada karşılaştık mecburdum

Babamla henüz tanışmadı bizdede en son babalar duyar annemle bir tanışması var kasıldı anlatamam çok komikti sevdiğim napsam diyo bana sonradan alıştı ama artık rahat ama yinede kasılıyor çokta rahat olamıyor sanki erkekler zamanla belki evlenince rahatlar inşallah

kızlar beni de ekleyin acemi manisa alaşehir- usta birliği edirne uzunköprü
özledim ki bile şimdiden aşırı özledim:18:

kızlar beni de ekleyin acemi manisa alaşehir- usta birliği edirne uzunköprü
özledim ki bile şimdiden aşırı özledim:18:

Hoşgeldin canım aramıza insan çok özlüyor hasret çoğalıyor 5ayın sonunu düşünemiyorum negüzel edirne çıkmış canım üzme kendini için rahat olsun bize yakın edirne biraz soğuktur ama rahat bir yer diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…