349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

otobüsle giderim ya uçak ankara üzerinden aktarmalı olur heralde oraya varmak aynı zamana denk gelir otobüsle.biz izin alabiliriz o zaman.asker sevgilin mi?

otobüsle giderim ya uçak ankara üzerinden aktarmalı olur heralde oraya varmak aynı zamana denk gelir otobüsle.biz izin alabiliriz o zaman.asker sevgilin mi?

Evet canım ailesi benim ailem biliyor babam hariç asker dönüşüne sakladık onu Sen evlimisin nişanlımı canım.evet ankarada çok zor otobüsle gidip gelicem bende hep

Şimdiden ne giyecegimi düşünüyorum :)) ya şimdi benim sevgilimin ailesi biraz rahat bi aile tanisirken annesinin babasinin elini öpsem mi acaba :/

ben annesiyle ayrı tanışmıştım elini öpmemiştim o zaman dışarda buluşmuştuk böle yanaktan öpüp tanışmıştık ama babasıyla tanıştığımda babası el öpmeye önem veren birisi öpmüştüm elini ne günlerdi yaa şimdi çok komik geliyor

bi toparlayabilsek keşke.
kim nereye gitti acemi ve usta birlikleri nereler bölüm neresi
başladı ama devam edemedi.

Şimdiden ne giyecegimi düşünüyorum :)) ya şimdi benim sevgilimin ailesi biraz rahat bi aile tanisirken annesinin babasinin elini öpsem mi acaba :/

Öp bence canım saygı sonuçta annesine sarılırsın o anki yakınlaşmasından anlarsın nasıl hareket edeceğini ben ilk tanışmamda sarılmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…