Bende istanbuldayım canım.Annesi babası yada evli kardeşi giderse evci çıkabiliyor tatlım 2 gün yoksa çarşıya çıkabilir sadece diye biliyorum yemine çok gitmek istiyorum ama işide evide ayarlayamamki kalmak gerekiyor gidince işte pazar günü gidip dönücem bende bundan sonrda sen neyle gitmeyi düşünüyorsun uçaklamı otobüslemi
Canim benim yolum da bes bucuk saat
gitsemmiki bende :)
Yok canım öyle değil yani birtek onları almamıştık herşeyini almıştık demek istemiştim yoksa yanındakilerden hiçbişey bırakmadılar dedi onlar vermişler geri kalanınıda kantinden aldırıyorlarmış madem aldırcaksınız neden elinden alıyorsunuz getirdiklerini
ooo senin durum heycanlı bayailk defa mı tanışacaksın?
ayy kızlar siz sevgililerinizi bekliyorsunuz bu tanışma olaylar çok heycanlıheycanla bekliyorum ayrıntıları
Benimki de gel annemi bul yanına git tanış dedi. napıcam utanırım ben :))
aslında tüm ailesi beni biliyo ama sadece ablası ve kardeşi ile tanışmıştm henz..bana onlara gitmemi ve annesi ve dayısıyla gelcemi söledi..annesi de demiş hatta
Şimdiden ne giyecegimi düşünüyorum :)) ya şimdi benim sevgilimin ailesi biraz rahat bi aile tanisirken annesinin babasinin elini öpsem mi acaba :/
Canim benim yolum da bes bucuk saat
gitsemmiki bende :)
Git bence çok mutlu olur :)
otobüsle giderim ya uçak ankara üzerinden aktarmalı olur heralde oraya varmak aynı zamana denk gelir otobüsle.biz izin alabiliriz o zaman.asker sevgilin mi?
bende ama alışmak gerekyo biz zaten gelnce hemen tanışcaktık..okulu bekliyoduk benm..bikaç ay erken oldu..şimdiden bize kolay gelsn..ben ne giysem diye düşünmeye başladm bile canım
Şimdiden ne giyecegimi düşünüyorum :)) ya şimdi benim sevgilimin ailesi biraz rahat bi aile tanisirken annesinin babasinin elini öpsem mi acaba :/
Evet canım ailesi benim ailem biliyor babam hariç asker dönüşüne sakladık onuSen evlimisin nişanlımı canım.evet ankarada çok zor otobüsle gidip gelicem bende hep
Git bence çok mutlu olur :)
o zaman bekle beni vuatımm aşkım geliyorummm:)
Evet canım ailesi benim ailem biliyor babam hariç asker dönüşüne sakladık onuSen evlimisin nişanlımı canım.evet ankarada çok zor otobüsle gidip gelicem bende hep
Nasıl hitap edicez efendim mi dicez
Boşa masraf yapsin diye heralde
Ayni yere gidiyosunuz beraber gitmez misiniz yol keyifli gecer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?