• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende oyle dusundum canım ama acaba askerıyede belkı farklıdır dıye soruyum dedım..cook arayasım sesımı duyasm var ama..dun bu numarayı kaydet bana burdan ulasırsın dedı ama ne zman arayabılecegımı soylemedı...:50:

Canım şimdi ara şansını dene büyük ihtimalle yemege çıkmışlardır.
Müsait olmayınca zaten telefondaki kişi şuan yemekte şurda burda diyor

Hoşgeldin canım aramıza insan çok özlüyor hasret çoğalıyor 5ayın sonunu düşünemiyorum :14: negüzel edirne çıkmış canım üzme kendini için rahat olsun bize yakın edirne biraz soğuktur ama rahat bir yer diye duymuştum :72:

evet tatlım ben de soğuk diye duydum. sevgilim adanalı soğuğu görünce hasta olur hemen rabbim yardımcımız olsun özlemi hasreti geçti hasta olursa dayanamam. çok zor çok rabbim hepimize şu ayları çabucak geçirmeyi nasip etsin :14:

bende oyle dusundum canım ama acaba askerıyede belkı farklıdır dıye soruyum dedım..cook arayasım sesımı duyasm var ama..dun bu numarayı kaydet bana burdan ulasırsın dedı ama ne zman arayabılecegımı soylemedı...:50:

Bölük numarasını göndericekler dedi dedim biz aldık onu çoktan kodunu söyledi dedim arasak sorun olurmuki şimdiden bilmiyorum dedi benimde çok ihtiyacım var sesini duymaya dünden sonra çok kötü oldum bir arasaydı umut veriyorum kendimi şuan iyi duyucam bugün sesini diye :43:

evet tatlım ben de soğuk diye duydum. sevgilim adanalı soğuğu görünce hasta olur hemen rabbim yardımcımız olsun özlemi hasreti geçti hasta olursa dayanamam. çok zor çok rabbim hepimize şu ayları çabucak geçirmeyi nasip etsin :14:

Allahım hepsinin yardımcısı olsun canım çok soğuklarda 2 saat nöbet tutturmazlar diye biliyorum 1 saat falan Sabırlar versin bizlere ençokta onlara inşallah :43:

Bölük numarasını göndericekler dedi dedim biz aldık onu çoktan kodunu söyledi dedim arasak sorun olurmuki şimdiden bilmiyorum dedi benimde çok ihtiyacım var sesini duymaya dünden sonra çok kötü oldum bir arasaydı umut veriyorum kendimi şuan iyi duyucam bugün sesini diye :43:

ben sadece alayını bılıyorum ama onu soylesem ısmıyle cagırırlar heralde ya..ıste bende sorun olurmu olmaz mı onu bımıyorum ondan ıkılemdeyım arasam mı ,beklesem mı dıye?:43:

daha yenı askerler ya tedırgın oluyorum ondan..benım telasım yuzumden azar falan ısıtmesınde

Canım ben uzun dönem bekliyor.
Acemide aramıştım ama sorun olmamıştı.
Kesin birşey diyemem ama büyük ihtimal birşey demezler.Konuşmasına izin vermezlerse yollamazlarr.Yinede canım sen ne olur olmaz bekle askerinin aramasını sorarsın

Canım ben uzun dönem bekliyor.
Acemide aramıştım ama sorun olmamıştı.
Kesin birşey diyemem ama büyük ihtimal birşey demezler.Konuşmasına izin vermezlerse yollamazlarr.Yinede canım sen ne olur olmaz bekle askerinin aramasını sorarsın

Öyle yapıyım o zaman.bugun ararsa sorarım ben arayım mı dıye..o daha net cevap verırı..çok tesekkur ederım :2:

selam arkadşlar benim eşimde ankarada çarşamba günü teslim oldu jandarma lojistik :( henüz aramadı ama merak ediyorum

ya ben eşimle iş nedeniyle zaman zaman ayrı kalırım ama çok dokundu bana :( ailem yanımda şu an ne biliyim ilk gğn geldim hemen yastığında uyudum kıyafetlerini kokladım çok mu duygusallaştım ne :( henüz de aramadı hiç birşey bilmiyorum hangi bölük numara ne ...

ya ben eşimle iş nedeniyle zaman zaman ayrı kalırım ama çok dokundu bana :( ailem yanımda şu an ne biliyim ilk gğn geldim hemen yastığında uyudum kıyafetlerini kokladım çok mu duygusallaştım ne :( henüz de aramadı hiç birşey bilmiyorum hangi bölük numara ne ...

Canım bazen yerleşmeleri çok uzun sürüyor sıra olabilir kart olmayabilir kendini üzme ilk fırsatta arıyacaktır inşallah yoğunluğa göre arıyabiliyorlar çünkü.ben bölüğünü kodunu biliyorumda genede arıyamıyorum emin olamadık nediyceklerine :43:

kızlaaaaar tam 20 dk konuştum bebeğimleeee :)) komutanları sesi gür çıkanlara yarım saat serbestsiniz demiş bizimki de beni aradı hemen :D sesine kurban olurum ben onun :) bugün ikinci arayışıydı bi kez daha arıcak mısın dedim arıcam söz dedi :) şimdi yemeğe gidiyolarmış kızlar darısı başınıza :)

Öyle yapıyım o zaman.bugun ararsa sorarım ben arayım mı dıye..o daha net cevap verırı..çok tesekkur ederım :2:

Canım arandığına ona orda birşey derlermiki o yüzden arıyamadım bende:18:

Rica ederim canım
Benim bildiğim kızmıyorlar.
Eğer işi varsa telefondaki askere söylermisiniz aradığımı diyin telefonun başındaki kişi askerine nişanlın aradı diyorlar.
Siz yeni olduğunuz için tanıyamıyabilirler.
Bölügünü takımını mutlaka öğrenin kızlar

Son düzenleme:
Back
X