Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir aslında yol arkadaşı oluruz[/
ne guzell destek olursunuz bırbırınızee :)
Neden olmasın eğer aynı güne denk geliceksek beraber gideriz canım istanbulun neresinde oturuyrsun anadolumu avrupamı ?
Acaba oglen yemegi icin ne zamn mola veriyolarr?
bende oyle dusundum canım ama acaba askerıyede belkı farklıdır dıye soruyum dedım..cook arayasım sesımı duyasm var ama..dun bu numarayı kaydet bana burdan ulasırsın dedı ama ne zman arayabılecegımı soylemedı...12 ile 1 arasıdır herhalde canım
bende oyle dusundum canım ama acaba askerıyede belkı farklıdır dıye soruyum dedım..cook arayasım sesımı duyasm var ama..dun bu numarayı kaydet bana burdan ulasırsın dedı ama ne zman arayabılecegımı soylemedı...![]()
Hoşgeldin canım aramıza insan çok özlüyor hasret çoğalıyor 5ayın sonunu düşünemiyorumnegüzel edirne çıkmış canım üzme kendini için rahat olsun bize yakın edirne biraz soğuktur ama rahat bir yer diye duymuştum
![]()
bende oyle dusundum canım ama acaba askerıyede belkı farklıdır dıye soruyum dedım..cook arayasım sesımı duyasm var ama..dun bu numarayı kaydet bana burdan ulasırsın dedı ama ne zman arayabılecegımı soylemedı...![]()
Canım şimdi ara şansını dene büyük ihtimalle yemege çıkmışlardır.
Müsait olmayınca zaten telefondaki kişi şuan yemekte şurda burda diyor
evet tatlım ben de soğuk diye duydum. sevgilim adanalı soğuğu görünce hasta olur hemen rabbim yardımcımız olsun özlemi hasreti geçti hasta olursa dayanamam. çok zor çok rabbim hepimize şu ayları çabucak geçirmeyi nasip etsin![]()
Bölük numarasını göndericekler dedi dedim biz aldık onu çoktan kodunu söyledi dedim arasak sorun olurmuki şimdiden bilmiyorum dedi benimde çok ihtiyacım var sesini duymaya dünden sonra çok kötü oldum bir arasaydı umut veriyorum kendimi şuan iyi duyucam bugün sesini diye![]()
daha yenı askerler ya tedırgın oluyorum ondan..benım telasım yuzumden azar falan ısıtmesınde
Canım ben uzun dönem bekliyor.
Acemide aramıştım ama sorun olmamıştı.
Kesin birşey diyemem ama büyük ihtimal birşey demezler.Konuşmasına izin vermezlerse yollamazlarr.Yinede canım sen ne olur olmaz bekle askerinin aramasını sorarsın
selam arkadşlar benim eşimde ankarada çarşamba günü teslim oldu jandarma lojistikhenüz aramadı ama merak ediyorum
Canım şimdi ara şansını dene büyük ihtimalle yemege çıkmışlardır.
Müsait olmayınca zaten telefondaki kişi şuan yemekte şurda burda diyor
ya ben eşimle iş nedeniyle zaman zaman ayrı kalırım ama çok dokundu banaailem yanımda şu an ne biliyim ilk gğn geldim hemen yastığında uyudum kıyafetlerini kokladım çok mu duygusallaştım ne
henüz de aramadı hiç birşey bilmiyorum hangi bölük numara ne ...
Canım arandığına ona orda birşey derlermiki o yüzden arıyamadım bende:18:
Öyle yapıyım o zaman.bugun ararsa sorarım ben arayım mı dıye..o daha net cevap verırı..çok tesekkur ederım :2:
Canım arandığına ona orda birşey derlermiki o yüzden arıyamadım bende:18: