- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
kızlaaaaar tam 20 dk konuştum bebeğimleeee :)) komutanları sesi gür çıkanlara yarım saat serbestsiniz demiş bizimki de beni aradı hemensesine kurban olurum ben onun :) bugün ikinci arayışıydı bi kez daha arıcak mısın dedim arıcam söz dedi :) şimdi yemeğe gidiyolarmış kızlar darısı başınıza :)
Canım bazen yerleşmeleri çok uzun sürüyor sıra olabilir kart olmayabilir kendini üzme ilk fırsatta arıyacaktır inşallah yoğunluğa göre arıyabiliyorlar çünkü.ben bölüğünü kodunu biliyorumda genede arıyamıyorum emin olamadık nediyceklerine
4 yıl kocaman 4 yıl geçirdik dip dibe.okulda beraberdik yaz okulu kış okulu derken hep yanımdaydı.evine giderdik film izlemelerimiz arkadaşlarıyla okey oynamalarımız...buluşalım demediği zamanlarki triplerim,arayıpta 2saat konuştuğumda ardından gene msj atmalarımız..ve sonra esenler otogar bisürü insan ağlayanlar gülenler havaya atanlar noluyo be diye orda uyandım sanırım.gerçek değil gene ankaraya birlikte okuduğumuz yere gidiyo dedim ama bi farkla şehrinde ben yokum..anası babası dedesi babaannesi daha doğrusu tüm sülalesi varken beni hiç öyle kucaklıcağını düşünmedim dönüp kocaman bi sarıldı.arabada sürekli bana baktı...o ana kadar hala yok hayır diyosunuz ama bi uyanıosun aşkm telefonu veriyrm teslim oluyorum.bu kezde sınavına girdi 1 saate çıkar edası veriyosun kendine ama o ne 8 saat oldu bekle yok bi haber.sonra ilk arayış 17.38 çok sıra var sesini duymak istedim seni seviyorum ağlama çaaat kapanan telefon o an tüm gerçeği çıplaklığıyla vurdu suratıma gerçekti hepsi artık yok öyle saatlerce konuşta ardından msj atta niye geç cvp verdinde...şimdi mi isteğim YÜCE RABBİM onlara güç bizede sabır versin...acemi etimesgut zırhlı birlikler/ankara...usta bakımcı/erzurum
Canım nekdar güzel komutanları iyi galiba negüzel çok şansılısınız ben dahada duyamadım sesini meraktan çatlıycam
Canımmm duygularıma tercüman olmuşsunBenimkide etimesgutta (
arkadaşlar arayanlara soruyorum ilk ne zaman arayabildiler eşleriniz, nişanlınlarınız,sevgilileriniz sizi? kaçta arama ihtimali yüksek akşam saatlerinde mi ? Telefon elimden düşmüyor iş yerinde kaçırmıyım ararsa diye
benm de etimesgutta canım, çok sevindim biririnin daha orada olmasına
Günaydın canlar.. Şafak 153 hadi bakalım 3 dediğimiz günlerde gelir inşallahAnne babasıyla yeni tanışcak olanlar direk amca teyze diyin bence:) efendim çok soğuk gelir :S...
benm de etimesgutta canım, çok sevindim biririnin daha orada olmasına
Valla yaa 2 gündür soruyorum:) kimse yok:) Kaçıncı bölükde? Benimkinin ustada güvercinlik hava okulunda ankarada kaldı çok şükür:)
bilmiorum ki bölüğü ne( soriim ama ararsa. konuşabildik çok şükür uzun konusmalar değil tabi2-3 dk falan.olsun o da yeter.nasılmış sen haber alabiliomusun, birbirimizden öğreniriz artık pek çok şeyi:)
benimki de usta birliğini etimesgutta yapıcak nasıl rahat biyer mi?
Kızlaaaar aşkım aradı şimdi:)Çok rahatım maç bile izliyoruz dedi :) Şimdilik sağa dön,sola dönden başka bir şey yok dedi.Yemin töreni ayın 28indeymiş.Tabi ben gidemiyorumSen gelemez misin dedim.Ailem burda olacak dedi nasıl gelebilirim (ailesi beni bilmiyor).Ben yinede bir düşün dedim.Sesini duydum uyanır uyanmaz çokkk mutluyum:)
inşallah en kısa zamanda arar canım bende merak edip sordum senin eşyalarını aldılar mı falan hiçbişey almamışlar ilaçları bile sokmuş içeri. seninki biraz kötü yerde sanırım cnm bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?