349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

deniziiiimm.Yüzünü gören cennetlikk evlendiğini gördüm face'de.nasıl mutlu oldum anlataam.artık ne face'deki gruba giren var ne de buraya :/ ben hala daha bekliyorum... sizler yakında cocuk yapcaksınız benm safagım bıtmedı umarım cok mutlu olursunuz bitanemm.arada gel görün özletme kendinii

canım çok çok teşekkür ederim epey zaman oldu tabi görüşmeyeli ben de yazmadığım için farketmemişsindir. ben kavuştum artık sıra sizlerde,bol bol dua ediorum herkesin bitsin hasreti diye.. evlilik çok güzel şeymiş, neden bu kadar beklemişiz ki diyorum çoğu zaman doğru kişi olduğundan emin olduğun an vakit kaybetmemek lazım aslında.

belki bi bakalım diyen olur da içlerinde bizim yazıştığımızı görüp yazanlar olur ne de olsa yıl dönümü bugün.. herkes bi girer bakar die düşünürum.

canım benimm çok teşekkür ederim. daha güzel mutluluklar sizin olsun. şafağını gördüm çok duygulandım.. bitmiş be gizemim bi de sana sormak lazım tabii.. hemen nişan var ama en büyük mutluluk, herşeye değer.. çok duygusalım bugün.. meğer ne çok etkilemiş bu ayrılık beni.. giriorum aslında canım her gün bakıorum ama yazan olmayınca nedense geri adım atıorum ben de..

ben hep burdayımmmm.sen yaz ben gelırım her gun ..)) evet safak oldu 19 atarsa 18 geldıgınde hemen ıse gırerse nısan yapıcaz.ama daha ıs bellı deıl hersey cok belırsız o yuzden karamsarım oldukta su aralar.bıde durmadan tartısıyoruz.psıkolojı falan kalmadı bızde.umarım bızde sızın gıbı mutlu olruz.geldıgınde ayrı sehırlerde olcaz ztn gorsmemız yalan olcak gene.tek dusunebıldıgım askerlıgı bıtıyor ıste hepsi bu .... hayırlısıyla bızde evlenırsek ozmn hep beraber oluruz ıste

Çok güzeldir tabi evlilik hayat arkadaşını bulduktan sonra ondan güzeli varmı canım sevdiginle aynı evde olmak gibisi Planlar hayat bizi bekletiyor işte nasipse 2015 de bizimde dügün belki 2014 bir süpriz ama diş tellerim var zor görünüyor planlarımız birikimlerimizde o yöndeİnşallah akıllarına gelir yazarlar herkesi merak ediyorum aslında

canım artık yüzdünüz yüzdünüzz sonuna geldinizz. ayrı şehirlerde olsanız da askerdeki gibi olmucak emin ol daha güzel olucak hersey. insallah gönlüne göre bir iş bulur da hemen nişan yaparsınız. dile kolay 12 ay canım biz 5 ayda neler yaşadık 12 ay içinde yaşadıklarınız,gösterdiğiniz sabır artık son bulucak,son günlerin gerginliği de olabilir.aklına güzel şeyler getir canım herşey çok güzel olcak inşallah.

keşke bi gelse herkes de haber alsak dimi ne iyi olur.. evet canım sen hep 2015 diodun. planladığın gibi de olur inşallah. 2014 de güzel olur belki isteme,nişan olur sonra evlilik. Rabbim herkesin kalbine göre versin. zaman geçiyor zor gibi gözükse de diorum ki ne ara 3 ay oldu biz evleneli.. sevdiklerimiz yanımızda olsun yeter ki çok güzel safaklarımız olacak inşallah.

Amin canım benim inşallahözlemişim konuşmayıSevdiklerimiz olsunda dedigin gibi tarihlerinde bir önemi yok bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşıycaz canım

Buraya yine kimseyi bulamam diye gelmiştim ama hatırlayanlar varmış görünce çok mutlu oldum. bu topiciğin sohbetini fena şekilde özledim valla ama uğraşlarımız farklılaşınca kimsecikler kalmadı burada.bu topiciğin yeri farklı benim için ee çok şey paylaştık. 1 yıl önce bugün hepimizin gözü yaşlıyken şimdi bi kısmımızın yanında sevdikleri bi kısmımız bebek bekliyor bi kısmımız da yine şafak sayıyor ama bu sefer ki tatlı bir şafak. herkesi mutlu görmek çok güzel
canım az kalmış seninde şimdiden gözün aydın :)

Amin canım benim inşallahözlemişim konuşmayıSevdiklerimiz olsunda dedigin gibi tarihlerinde bir önemi yok bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşıycaz canım
Zeynepcimmm umarım her şey gönlünce olur :) senin bir yemek sayfan vardı galiba ben onu kaybettim hala devam ediyormusun bilmiyorum tabi :)

canımmm seninde gözün aydın görünce hem çok şaşırdım hemde çok sevindim adına :) umarım çok mutlu çok güzel bir evliliğin olur böyle bebiş haberlerini de alırız inşallahhh

sizleri gördüğüme çok mutlu oldum topiğimizn güzel yarenleri

Canım nasılsın evet unutmadık topigimizi aradada olsa gelin yazın haberimiz olsun birbirimizdenyemek sayfam devam ediyor çok sık olmasada tariflere devam ama yanında artık bir gelinlik bir çeyiz topigim var bakmak istersen profilimden bulabilirsin gerçekten herkesin mutlu oldugunu görmek çok güzel tatlı tatlı şafaklarımız olsun bundan sonra inşallah

canım tek hanelere düşmüşsün.. inanılmaz bişey bu. çok mutluyum senin adına.. bu kadar zaman gösterdiğin sabır için de maşallah diyorum sana. bundan sonrası umarım çok daha güzel olur sizin için.

ay gözlerım doldu genee.arada gel gercekten canım.eskıden bır baskaydı sohbetlerımız gercekten.cok ozledım o gunlerın sohbetlerını.o gunlerı deıl ama

deniiiziiim cok sagol.evet tek hanelere dustuk atarsa 6! bugun.cok heyecan verıcı bsymıs gercekten.ınsan herseyı dusunur oluyor bu safakta.ınsallah dedıgın gıbı bundan snrası bızım ıcınde cok gzl olr..

Son düzenleme:
arkdaşlarım nasılsınızzz?Topik duruyor hala pdrdeniz evlenmişsin gözünaydn tebrke derm ne güzel :)

tatlı heyecanlarımız tatlı şafaklarımız olsun bundan sonraa inşşş gizemcim dönmüş askerin biter mi geçer mi derken sen bile bitirdin kuzum gözünaydın:)

Son düzenleme:

denizcim iyi olmuş buralara uğraman. sayende yazanlar olmuş. çok çok mutlu olursun inşallah her zaman.

seni zaten faceden takip ediyorum canım. ama buralarda sohbet etmeyi özlüyorum bazen. gerçi artık hiç vaktim yok. çok yoruluyorum. ev işleri, yemek zor yetişiyor. çocuk olmadan tezi bitireyim diyorum ama gözüm de yemiyor. buralara da uğramaz oldum. işten gelince uyuyorum. zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. geçen sene de bu kadar hızlı geçiyor muydu acaba?

yaramazpisim seninle de görüşemez olduk. arada yazdıklarını takip ediyorum ama ben. oralardan iyi olduğunu anlıyorum.

hepiniz kendinize iyi bakın kızlar. yazın buralara. ben de girdikçe yazarım. hepinizi öpüyorum.

Bende özledim sizleri Geçen yıl en zor anlarımızda kk yetişti Hepiniz iyisinizdir umarımDeniz gibi kavuşanlar varmı başka Bizim kavuşmamızı kpss engelledi Umarım fire vermemişizdir herkes musmutludur yariyle

Kızlaaar naslsnz çok evndm bu topiği görünce gcn sene bu zmnlarda askerlerimiz için aglyordk

Kızlaaar naslsnz çok evndm bu topiği görünce gcn sene bu zmnlarda askerlerimiz için aglyordk

evet yapayalnızdık geçen yıl ben genelde ayın son haftası evci iznine giderdim

özlem dolu olsa da bizim için güzeldi aşk tazelemek gibi her ay bi haftasonu kaçamağı sevgili gibi gözlerden uzak

bide özlüyorduk ya birbirimizii başka bi tatlı oluyordu kavuşmak ama çok şükür bitti yine de

hadi bakalım 349 yarenleri elinizi çabuk tutun herkes girsin dünya evinee

Son aylarımız artık evimize gidicez inşallah

canım çok teşekkür ederim. eşimin askerden dönmesiyle iş bulması, ardından söz nişan ve evlilik süreci çok hızlı geçti bizim şuan rayına oturuyo artık herşey, çok güzel şeymiş evlilik... imkanınız varsa uzatmayın derim herkese bir an önce kavuşmak gerek sevdiklerimize... sen nasılsın? yeni evin nasıl?? senden yakında güzel bi haber almayı umut ediyoruz inşallah

denizcim iyi olmuş buralara uğraman. sayende yazanlar olmuş. çok çok mutlu olursun inşallah her zaman.

dimaam çok sağol çok teşekkür ederim canım. Allah hepimize yuvalarımızda mutlu yaşamı daim etsin. Hamilelik nasıl gidiyor?? senın de bebişin de sağlığı iyidir umarım.

bu bi adım olsa da yine toplaşsak burda, ben de çok özlüyorum burayı. çok farklı çok güzel duyguları paylaştık hep beraber.. senın de az kaldı kuzum, bu zor günlerin arkasında çok güzel çok mutlu bi yaşam bekliyor sevdiğin ile seni inan buna

evet canım ya.. ben de sürekli düşünüyorum.. hep aklima geliyo.. nasıl etkilediyse o durum demekki bizi. geçen sene bu zamanlarda napıoduk diyip diyip üzülüyorum bazen.. sonra amaannn diorum saçmalama bak sevdiğin yanında.. senın de az kaldı canım.. heyecan artıyodur giderek

dimaam çok sağol çok teşekkür ederim canım. Allah hepimize yuvalarımızda mutlu yaşamı daim etsin. Hamilelik nasıl gidiyor?? senın de bebişin de sağlığı iyidir umarım.

amin canım. hamilelik başlarda çok sıkıntılıydı ama 4. aydan sonra düzeldim. şimdi iyiyim. mayısı bekliyorum ben yine kızım olacak inşallah. şimdilik her şey yolunda. son 3 aylık döneme girdim. devamlı genişliyorum. 10 kilo aldım. durmadan yiyorum. neyse ki çok zayıftım eskiden o yüzden belli olmuyor çok kilo aldığım. hamilelik de çok keyifli geçiyor şu aralar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Heyecan tm gaz devam canım ya az kaldı martta nikah işlemlerimizi yapcaz nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…