burda sohbet ettiğimiz günleri özledim...
tam 1 yıl oldu bugun sevdiklerimizi askere göndereli... ne zor günlerdi hala aklıma geldikçe kötü oluyorum.
veee geçmiş işte. nasıl da geçti koca 1 yıl. neler yaşandı o 1 yılda. herkes o günlerin acısını bol bol çıkarsın inşallah ve sevdikleriyle mutlu bi hayat kursun. hepinizi öpüyorum.
Koskoca 1 yıl dile kolay nasılda geçmiş içindeyken geçmiyordu kimseler ugramıyor artık buralara bende yoklugunuzda farklı yerlerdeyim artık sohbetlerinizi dertleşmelerimizi özledim biz hüznü yaşadık beraber mutlugumuzu yaşamakta nasip olsun inşallah şahit olamasakta hepinizin mutlu oldugunu biliyorum hissediyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah
Canım evlenmişsin yeni farkettim inan çok sevindim çok mutluluklar dilerimnasıl gidiyor evlilik sonsuza kadar inşallah kavuştun sevdigine bundan sonra daha güzel şafaklar nasip olsun size bende arada giriyorum bakıyorum ama dedigin gibi yazan yok gelen birşey yazıp çıkıyor yazsamda görmüycek diyorum geri çıkıyorum maselef
deniziiiimm.Yüzünü gören cennetlikkevlendiğini gördüm face'de.nasıl mutlu oldum anlataam.artık ne face'deki gruba giren var ne de buraya :/ ben hala daha bekliyorum... sizler yakında cocuk yapcaksınız benm safagım bıtmedı umarım cok mutlu olursunuz bitanemm.arada gel görün özletme kendinii
canım benimm çok teşekkür ederim. daha güzel mutluluklar sizin olsun. şafağını gördüm çok duygulandım.. bitmiş be gizemim bi de sana sormak lazım tabii.. hemen nişan var ama en büyük mutluluk, herşeye değer.. çok duygusalım bugün.. meğer ne çok etkilemiş bu ayrılık beni.. giriorum aslında canım her gün bakıorum ama yazan olmayınca nedense geri adım atıorum ben de..
canım çok çok teşekkür ederimepey zaman oldu tabi görüşmeyeli ben de yazmadığım için farketmemişsindir. ben kavuştum artık sıra sizlerde,bol bol dua ediorum herkesin bitsin hasreti diye.. evlilik çok güzel şeymiş, neden bu kadar beklemişiz ki diyorum çoğu zaman doğru kişi olduğundan emin olduğun an vakit kaybetmemek lazım aslında.
belki bi bakalım diyen olur da içlerinde bizim yazıştığımızı görüp yazanlar olurne de olsa yıl dönümü bugün.. herkes bi girer bakar die düşünürum.
ben hep burdayımmmm.sen yaz ben gelırım her gun ..)) evet safak oldu 19 atarsa 18geldıgınde hemen ıse gırerse nısan yapıcaz.ama daha ıs bellı deıl hersey cok belırsız o yuzden karamsarım oldukta su aralar.bıde durmadan tartısıyoruz.psıkolojı falan kalmadı bızde.umarım bızde sızın gıbı mutlu olruz.geldıgınde ayrı sehırlerde olcaz ztn gorsmemız yalan olcak gene.tek dusunebıldıgım askerlıgı bıtıyor ıste hepsi bu .... hayırlısıyla bızde evlenırsek ozmn hep beraber oluruz ıste
Çok güzeldir tabi evlilik hayat arkadaşını bulduktan sonra ondan güzeli varmı canım sevdiginle aynı evde olmak gibisiPlanlar hayat bizi bekletiyor işte nasipse 2015 de bizimde dügün belki 2014 bir süpriz ama diş tellerim var zor görünüyor planlarımız birikimlerimizde o yönde İnşallah akıllarına gelir yazarlar herkesi merak ediyorum aslında
keşke bi gelse herkes de haber alsak dimi ne iyi olur.. evet canım sen hep 2015 diodun. planladığın gibi de olur inşallah. 2014 de güzel olur belki isteme,nişan olur sonra evlilik. Rabbim herkesin kalbine göre versin. zaman geçiyor zor gibi gözükse de diorum ki ne ara 3 ay oldu biz evleneli.. sevdiklerimiz yanımızda olsun yeter ki çok güzel safaklarımız olacak inşallah.
canım az kalmış seninde şimdiden gözün aydın :)deniziiiimm.Yüzünü gören cennetlikkevlendiğini gördüm face'de.nasıl mutlu oldum anlataam.artık ne face'deki gruba giren var ne de buraya :/ ben hala daha bekliyorum... sizler yakında cocuk yapcaksınız benm safagım bıtmedı umarım cok mutlu olursunuz bitanemm.arada gel görün özletme kendinii
Zeynepcimmm umarım her şey gönlünce olur :) senin bir yemek sayfan vardı galiba ben onu kaybettim hala devam ediyormusun bilmiyorum tabi :)Amin canım benim inşallahözlemişim konuşmayı Sevdiklerimiz olsunda dedigin gibi tarihlerinde bir önemi yok bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşıycaz canım
canım artık yüzdünüz yüzdünüzz sonuna geldinizz. ayrı şehirlerde olsanız da askerdeki gibi olmucak emin ol daha güzel olucak hersey. insallah gönlüne göre bir iş bulur da hemen nişan yaparsınız. dile kolay 12 ay canım biz 5 ayda neler yaşadık 12 ay içinde yaşadıklarınız,gösterdiğiniz sabır artık son bulucak,son günlerin gerginliği de olabilir.aklına güzel şeyler getir canım herşey çok güzel olcak inşallah.
keşke bi gelse herkes de haber alsak dimi ne iyi olur.. evet canım sen hep 2015 diodun. planladığın gibi de olur inşallah. 2014 de güzel olur belki isteme,nişan olur sonra evlilik. Rabbim herkesin kalbine göre versin. zaman geçiyor zor gibi gözükse de diorum ki ne ara 3 ay oldu biz evleneli.. sevdiklerimiz yanımızda olsun yeter ki çok güzel safaklarımız olacak inşallah.
Buraya yine kimseyi bulamam diye gelmiştim ama hatırlayanlar varmış görünce çok mutlu oldum. bu topiciğin sohbetini fena şekilde özledim valla ama uğraşlarımız farklılaşınca kimsecikler kalmadı burada.bu topiciğin yeri farklı benim için ee çok şey paylaştık. 1 yıl önce bugün hepimizin gözü yaşlıyken şimdi bi kısmımızın yanında sevdikleri bi kısmımız bebek bekliyor bi kısmımız da yine şafak sayıyor ama bu sefer ki tatlı bir şafak. herkesi mutlu görmek çok güzel
Zeynepcimmm umarım her şey gönlünce olur :) senin bir yemek sayfan vardı galiba ben onu kaybettim hala devam ediyormusun bilmiyorum tabi :)
deniziiiimm.Yüzünü gören cennetlikkevlendiğini gördüm face'de.nasıl mutlu oldum anlataam.artık ne face'deki gruba giren var ne de buraya :/ ben hala daha bekliyorum... sizler yakında cocuk yapcaksınız benm safagım bıtmedı umarım cok mutlu olursunuz bitanemm.arada gel görün özletme kendinii
Buraya yine kimseyi bulamam diye gelmiştim ama hatırlayanlar varmış görünce çok mutlu oldum. bu topiciğin sohbetini fena şekilde özledim valla ama uğraşlarımız farklılaşınca kimsecikler kalmadı burada.bu topiciğin yeri farklı benim için ee çok şey paylaştık. 1 yıl önce bugün hepimizin gözü yaşlıyken şimdi bi kısmımızın yanında sevdikleri bi kısmımız bebek bekliyor bi kısmımız da yine şafak sayıyor ama bu sefer ki tatlı bir şafak. herkesi mutlu görmek çok güzel
canım az kalmış seninde şimdiden gözün aydın :)
Zeynepcimmm umarım her şey gönlünce olur :) senin bir yemek sayfan vardı galiba ben onu kaybettim hala devam ediyormusun bilmiyorum tabi :)
canımmm seninde gözün aydın görünce hem çok şaşırdım hemde çok sevindim adına :) umarım çok mutlu çok güzel bir evliliğin olur böyle bebiş haberlerini de alırız inşallahhh
sizleri gördüğüme çok mutlu oldum topiğimizn güzel yarenleri
canım tek hanelere düşmüşsün.. inanılmaz bişey bu. çok mutluyum senin adına.. bu kadar zaman gösterdiğin sabır için de maşallah diyorum sana. bundan sonrası umarım çok daha güzel olur sizin için.
canım çok çok teşekkür ederimepey zaman oldu tabi görüşmeyeli ben de yazmadığım için farketmemişsindir. ben kavuştum artık sıra sizlerde,bol bol dua ediorum herkesin bitsin hasreti diye.. evlilik çok güzel şeymiş, neden bu kadar beklemişiz ki diyorum çoğu zaman doğru kişi olduğundan emin olduğun an vakit kaybetmemek lazım aslında.
belki bi bakalım diyen olur da içlerinde bizim yazıştığımızı görüp yazanlar olurne de olsa yıl dönümü bugün.. herkes bi girer bakar die düşünürum.
sizleri gördüğüme çok mutlu oldum topiğimizn güzel yarenleri
arkdaşlarım nasılsınızzz?Topik duruyor hala pdrdeniz evlenmişsin gözünaydn tebrke derm ne güzel :)
tatlı heyecanlarımız tatlı şafaklarımız olsun bundan sonraa inşşş gizemcim dönmüş askerin biter mi geçer mi derken sen bile bitirdin kuzum gözünaydın:)
Kızlaaar naslsnz çok evndm bu topiği görünce gcn sene bu zmnlarda askerlerimiz için aglyordk
Son aylarımız artık evimize gidicez inşallahevet yapayalnızdık geçen yıl ben genelde ayın son haftası evci iznine giderdim
özlem dolu olsa da bizim için güzeldi aşk tazelemek gibi her ay bi haftasonu kaçamağı sevgili gibi gözlerden uzak
bide özlüyorduk ya birbirimizii başka bi tatlı oluyordu kavuşmak ama çok şükür bitti yine de
hadi bakalım 349 yarenleri elinizi çabuk tutun herkes girsin dünya evinee
arkdaşlarım nasılsınızzz?Topik duruyor hala pdrdeniz evlenmişsin gözünaydn tebrke derm ne güzel :)
tatlı heyecanlarımız tatlı şafaklarımız olsun bundan sonraa inşşş gizemcim dönmüş askerin biter mi geçer mi derken sen bile bitirdin kuzum gözünaydın:)
denizcim iyi olmuş buralara uğraman. sayende yazanlar olmuş. çok çok mutlu olursun inşallah her zaman.
Bende özledim sizleriGeçen yıl en zor anlarımızda kk yetişti Hepiniz iyisinizdir umarım Deniz gibi kavuşanlar varmı başka Bizim kavuşmamızı kpss engelledi Umarım fire vermemişizdir herkes musmutludur yariyle
Kızlaaar naslsnz çok evndm bu topiği görünce gcn sene bu zmnlarda askerlerimiz için aglyordk
dimaam çok sağol çok teşekkür ederim canım. Allah hepimize yuvalarımızda mutlu yaşamı daim etsin. Hamilelik nasıl gidiyor?? senın de bebişin de sağlığı iyidir umarım.
Heyecan tm gaz devam canım ya az kaldı martta nikah işlemlerimizi yapcaz nasipseevet canım ya.. ben de sürekli düşünüyorum.. hep aklima geliyo.. nasıl etkilediyse o durum demekki bizi. geçen sene bu zamanlarda napıoduk diyip diyip üzülüyorum bazen.. sonra amaannn diorum saçmalama bak sevdiğin yanında.. senın de az kaldı canım.. heyecan artıyodur giderek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?