349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben seni faceden takip ediyorum canım. her fotoğrafını çok beğeniyorum. ömür boyu mutluluklar diliyorum. yüzün hep gülsün.
canlarım cok zaman oldu nerelerdesınız nasılsınızz...

canım artık kimseler uğramıyor buralara. herkes farklı başlıklara kaydı galiba.

Kızlar nasılsınız bende 3 günlük tatilden döndüm nişanlım geldide izmire :) O gldimi hayat buluyorum ya yüzüm gülüyor, fuara götrdü bni gezdik oyuncaklara bindik eglendik annmlerin evlilk yıldönümünü kutladık turkuaz cityde :)soraaaaaa saçımı sarıya boyatdık o kadar güzeldiki hiiiiiiiiiiç gitmesin istedim Dügünümüz Agustosta olucak Allah ın izniyle , izmirde kına dügün istanbulda nikah olucak kızlar

Canıııım tşk edermm hepimizin yüzü hep gülsün inşallah iyiki faceden eklemişiz burdan kayboldu herkes sevdicekler gelince:)) dimaaam hayal alemi ve faceden takip edenler memleketim belli yolunuz düşerse mutlaka misafr etmek isterim memnunıyetle

haklısınız sanırım.ama feysten takıp ettıklerımm oluyorr benımde :)

Canım yaa aynen nehirnil hic ayrılmaz bu baslıktan sanmıstım ama hic ugramaz oldu faceside yoktu haber alamıyrm ben ondan sizin bi iletişimnz varsa banada bildirin:) ayrıca facede takıp ettiğim ama burdaki ismini unuttugum arkadaslarımda var
yinede cok yakın oldugumuzu hissedyrm dediğim gibi bu tarflara ugrayın tatlım:))

nehirnilin nehirnilin tarifleri diye bir konusu var orada aktif...yakalayın orada onu bend edım nıye gelmıyorsdun dıye gırıyorum kımse yok dedı oda ondan gırmıyormus

benım kocam geldı gelmesıne de ıs seyahatlerı basladı ıkı haftada bır gıdıyor yanı ayın 10-11 günü yok

napıyım Allah saglık versın bır ıkı yıl ıcınde bıtcek ıns bu seyahatler bır an once bıtse

çok üzülüyorum uyalnızlık benı cok sıkıyor o yokken dogru dzugun yemek bıle yapmıyorum

Sevgili 349 lar artık bende evleniyorummmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlı olsun canım. herkes farklı başlıklarda. alanlarımıza göre dağıldık. seni ilk kutlayan ben olayım bu sayfada. çeyiz hazırlığını paylaş bizimle. gelinlik seçimini vs. başlık açarsan gelirim.

Teşekkür ederiiiiiiim Çeyiz sayfam var tatlımm , gelinliği henüz bakıyorumm

349. dönem coştuu
sen evleniyosun :123:, dimaam hamilee

ikinizi de tebrik ederim kızlarrr

teşekkür ederim. kelebek de hamile. hatta aramızda birkaç gün var.. evliler bebek sahibi olsun, bekarlar evlensin. daha doğrusu herkes ne istiyorsa gönlünde ne varsa o olsun.

merhaba kızlaaar bizde 349 uzun dönem astekiz acemi ankara usta kıbrıs şükür ki az kaldı

teşekkür ederim. kelebek de hamile. hatta aramızda birkaç gün var.. evliler bebek sahibi olsun, bekarlar evlensin. daha doğrusu herkes ne istiyorsa gönlünde ne varsa o olsun.

ayy bi bebek dahaa maşallah
*
aminn canım inşallah hayırlısıylaa :123:

Sevgili 349 lar artık bende evleniyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Hayırlı olsun tatlım:)

Dimaaaaaamm ben nasıl kacırdım o haberiiii sen hamileymişinnnn Rabbim hayrlı evlat nasip etsin mutlu huzurlu büyütün inşallah:) hayrlı olsun canım inan cok sevındım:*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…