Bugun bihterin tahmini doum tarıhıymıs hayrlısıyla bebegını kucagına alır inşallah 🙏 ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben doğumu geçen hafta perşembe yaptım. 3 günlük sancıdan sonra suni sancılarla acılarla da olsa çok şükür 24 nisanda anne oldum.darısı isteyen herkese olsun inşallah..
Canım buradayım maşallah evlenmişsin tebrik ederim mutluluk dilerim nerelerdesin neler yapıyorsunNehirnil zeynebim sende cevrim içisin ayy ne kadar uzun zaman olduuu
canım ben doğumu geçen hafta perşembe yaptım. 3 günlük sancıdan sonra suni sancılarla acılarla da olsa çok şükür 24 nisanda anne oldum.darısı isteyen herkese olsun inşallah..
Canım buradayım maşallah evlenmişsin tebrik ederim mutluluk dilerim nerelerdesin neler yapıyorsunBen hala şafak sayıyorum
Dimam canım çok sevindim sağlıcakla büyüsün yavrumuz inşallah teyzemi olduk bizdeİsim ne koydunuz çok güzel bir duygudur ya maşallah tatlım Amin inşallah bize de nasip olsun
Evlendim kuzum şimdi bende bebek şafagı sayıyorum evlendm bebeğimide beklyrm hamileyim hamile topiğine gectim o yüzden senim nezamana düğün bellimi tellerin çıktımı tatlım yaa zaman nasıl geçti işte herkes farklı telaslarda❤️
Ay canım benim hamişmisin çok sevindim kaç aylık cinsiyeti belli mi isim düşündünüz mü ne çok soru sordum uzun zamandır görüşmedik yaTellerim duruyor İnşallah bir kaç aya çıkacaklar kaplama işlemlerine geçeceğiz unutmamışsın canım ya tellerimi bile Düğün nasipse 2015 yılında bu sene tellerden erteledik telli duvaklı gelin olamam diye Herkes farklı telaşlarda ama gelmemiz böyle burada haber vermemiz bile güzel
Unuturmuyum o kadar güzel anlarımız oldu sizinle hala hatta kardesin ekli facemde sende acarsan ekle muhakkak daha kalıcı olurayy sanada az kalmıs 2015gelini inşallah diş islerinde tamamen bitince kafan rahat hazrlanırsın düğününe ben daha 2aylık hamileym cinsiyetimiz belli değil ama isim topiklerinede katlcam cok zor düşünmek karar vermek aklınızıza geldikce burdan sizde yazın henuz 7ay var nasılsa bulurz inşallah❤️ :)))
Cinsiyet belli olsun teyzesi talan eder bütün siteleri karşına istediğin ismi çıkarırım canımcımİnşallah canım hayat koşuşturması artık çeyiz topiği açtım beklerim facebook açmam sanırım burada topiklerde dolanıyorum
Tamam canım çeyiz topiğinede geleyim pastalara abone oldum bakalım çeyizide bulayım ne kadar güzel yaa artık bir sürü teyzesi var bebişimin inşallah güzel bi isimde buluruzozman ben cinsiyeti belli olunca yine yazarm tatlım bihter ne koydu acaba ismini bebeğinin cok merak ettim onuda:)
Ayyy maşaallah Allahım bağışlasın kuzum tüm isteyenlere darısı:) bebeğinin ismi ne oldu nasıl alışabldinmi 1haftada? Biraz logusalık dönemi stresli gecıyo dıyorlar ama senin ki nasıl? Cok güzel bi haberdi bu canımm Allahım analı babalı büyütsün hayrlı evlat olsun inşallah...
Canım buradayım maşallah evlenmişsin tebrik ederim mutluluk dilerim nerelerdesin neler yapıyorsunBen hala şafak sayıyorum
Dimam canım çok sevindim sağlıcakla büyüsün yavrumuz inşallah teyzemi olduk bizdeİsim ne koydunuz çok güzel bir duygudur ya maşallah tatlım Amin inşallah bize de nasip olsun
canım benim. çok değişik bir duygu. insan hamile kaldığını öğrendiği andan itibaren çok farklı duygular yaşıyor. doğumdan sonra daha da farklı oluyor her şey. yarın evlilik yıl dönümümüz onu bile unuttuk gittik. geçen sene bu zamanlarda son 11 gün falan sayıyorduk. o günleri de hiç unutmayacağım.
hepiniz çook mutlu olun kızlar. nehirnilim sen de evlenip istediğin anda çok tatlı bir bebeğe sahip olursun inşallah.
Evet canım 1 sene 2 ay olacak neredeyse sağolasın Rabbim hepimizi çok mutlu etsinCanım benim iyiyim. Kızımı büyütüyorum. 27 aylik oldu. Çalışıyorum. Gerçi şimdi okullar tatil.. öyle geçiyor zaman. Evlenmissin :) olmuştur bayaa. Bir ömür çok mutlu ol. Sen neler yapiyorsunnehirnil111
Kızım babasına benziyor :) bicir bicir konuşuyor. Bana arkadaş. Geziyoruz pasta börek yapıyoruz sohbet ediyoruz. O kadar keyifli ki onunla zaman. Öyle geçiyor günler. Senin de keyfin yerinde. Çok sevindim senin adına ara ara haberleselim. Öpüyorum seni.Evet canım 1 sene 2 ay olacak neredeyse sağolasın Rabbim hepimizi çok mutlu etsinMaşallah kızına nasıl iyi mi sana mı benziyor babaya mı Ne güzel sende kafanı dinle kızınla ilgilen canım Bende çalışıyorum aynen devam ev iş aile ziyaretleri sıcaklarla boğuşmalar geçiyor bu yazda
Yerim onu ya minnaka bak annesine hemen uyum sağlamış hep mutlu olun canım benimKızım babasına benziyor :) bicir bicir konuşuyor. Bana arkadaş. Geziyoruz pasta börek yapıyoruz sohbet ediyoruz. O kadar keyifli ki onunla zaman. Öyle geçiyor günler. Senin de keyfin yerinde. Çok sevindim senin adına ara ara haberleselim. Öpüyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?