Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun tatlım:)
Dimaaaaaamm ben nasıl kacırdım o haberiiii sen hamileymişinnnn Rabbim hayrlı evlat nasip etsin mutlu huzurlu büyütün inşallah:) hayrlı olsun canım inan cok sevındım:*
Bu arada kızlar bnde düğünümü şafak saymaya başladım geriye baktıgımızda ne cabuk gecmıs zaman ama içindeyken hic öyle değildi.. Herkese mutluluklarrr:))
Teşekkür ederim misilaaaaa , seninde hayırlı olsunnnBu arada kızlar bnde düğünümü şafak saymaya başladım geriye baktıgımızda ne cabuk gecmıs zaman ama içindeyken hic öyle değildi.. Herkese mutluluklarrr:))
Sudecim merhaba , sana birşey söylemek istiyorum , erkek tarafı çok haklı artık akerden gelmiş işi gücüde var yani ailenin en küçüğü olman 35 yaşında evlenmen anlamına gelmez kimsenin keyfini beklemek zorunda değilsin ayrıca sen erkek degilsin evlenmek için işe ihtiyacın yok , bütün cesaretini topla,bu hayata bir kere geliyoruz ailemiz tabiki ailemizdir ama bizimle ilgili kararları biz alırız onlar destek olur yada olmaz, sen biraz düşün ve oturup konuşmrb yarenler...zaman çabuk geçti dicem ama geçerken öyle değildi telefonda aradı mı aramadı mı arıyodu kapadım yada konuşamadm diye çoook dert yandık..yan yana değildik ama birbirimizin yüzünü sesini hiç duymadık ama derdi ortaktı hepimizde hasret aynıydı ve bitti çok şükür........şimdi tatli tatlı telaşlara başladınız hepiniz.güzel şeyler oluyor hayatınızda ama ben geldiği zamandan beri sıkıntılıyım(..kpss ye girdim çok iyi puanlar alamadım bi kaç kurumun sınavına girebilcem ancak.iş yoook güç yoookk..o geldi hemen başladı işe.ve artık aileside o da evlilik istiyor çünkü 5 yıldır birlikteyiz..ben bırakın evliliği daha bi sevgilim olduğunu söyleyemedm aileme.gizli saklı yaşadık hep.çünkü ailenn en küçüğüydüm ve kardeşlerimden hiçbirisi evli değil.hepside 30unu geçti.evlenmiyorlar ve hepsi okudu mühendisler memurlar kendi işleri var rahatlar..ben böle işsizim güçsüzüm ben aileme sölediğim vakit olucak sansasyonu biliyorum daha iş bulmadan koca buldundan girceeezz tee nerelerden çıkacaz artıkın..benm sizden şimdi bu derdime ortak olmanızı istiyorum
..napıcam nası mücadele edicem..sevgilimlede artk çok sık kavga etmeye başladık anlamıyorum hiç bişey.bilmiyorum napıcam.nası çıkıcam işin iiçinden
((
Sudecim merhaba , sana birşey söylemek istiyorum , erkek tarafı çok haklı artık akerden gelmiş işi gücüde var yani ailenin en küçüğü olman 35 yaşında evlenmen anlamına gelmez kimsenin keyfini beklemek zorunda değilsin ayrıca sen erkek degilsin evlenmek için işe ihtiyacın yok , bütün cesaretini topla,bu hayata bir kere geliyoruz ailemiz tabiki ailemizdir ama bizimle ilgili kararları biz alırız onlar destek olur yada olmaz, sen biraz düşün ve oturup konuş
Ailen sana bakmak zorunda canım o yüzden sıkılıp utanıcak bişey yok erkek olsan neyse :)mrb cnm ilgin icin tesekkur edermm..haklisin soledklerinde ama keske karsimda anlayisli insanlar olsa..cekiniyorum ve en komigide hepsi beni hala cocuk yerine koyuror ve elmdede bi is yok harcligimi onlardan aliom bu yasta..zor sikintili iste..neyi nasi anlatacam bilemiyorumm
Bihteriim nasıl mutlu oldum anlatamam çok sevindim yahu Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı sonrada sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin![]()
Bihteriim nasıl mutlu oldum anlatamam çok sevindim yahu Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı sonrada sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin![]()
Canım yaa sizin düğün nezaman belli oldumu?
sağol canım. inşallah sağlıkla doğar yavrim![]()
Koskoca 1 yıl dile kolay nasılda geçmiş içindeyken geçmiyordu kimseler ugramıyor artık buralara bende yoklugunuzda farklı yerlerdeyim artık sohbetlerinizi dertleşmelerimizi özledim biz hüznü yaşadık beraber mutlugumuzu yaşamakta nasip olsun inşallah şahit olamasakta hepinizin mutlu oldugunu biliyorum hissediyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah![]()
vuhuuuuu kocaaa 1 yıl geçti üstündennnn
burda derdimize ortak olan arkadaşlara bi kez daha kucak dolusu teşekkür ederimmm
bundan sonrası mutluluğumuza şafak saymayaaaa![]()
değişik bi heyecan var nedense içinde.. buruk bi his desem daha doğru olur. resmen geçen seneyi yaşıyorum suan. ne cok etkilemiş bizi. ben de çok özledim canım gerçekten ama pek uğrayan olmuyor ben bakıorum coğu zaman kimsecikler yok ben de yazmıyorum o vakit. herkes kendi telaşesinde, mutluluğu yaşıyor ben de inanıyorum. çoğunuzun da mutluluğa yaklaşmasına az kaldı ne güzel...
evet canım tam 1 yıl.. nasıl geçti ne de zor geçti özellikle 5 ayı. hatırlıorum onlarsız geçen yılbaşını. bu yıl acısını çıkartacağız inşallah. senin de az kalmış çok sevindim.
bu yıl da yılbaşında ayrıyız canımm
farklı şehirlerde olduğumuzdann
seneye inşallahh![]()
değişik bi heyecan var nedense içinde.. buruk bi his desem daha doğru olur. resmen geçen seneyi yaşıyorum suan. ne cok etkilemiş bizi. ben de çok özledim canım gerçekten ama pek uğrayan olmuyor ben bakıorum coğu zaman kimsecikler yok ben de yazmıyorum o vakit. herkes kendi telaşesinde, mutluluğu yaşıyor ben de inanıyorum. çoğunuzun da mutluluğa yaklaşmasına az kaldı ne güzel...