- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
aaa almamışlar mı onların hiç birini biz de son akşam ikiarada bi derde aldık tabanlığı falansen neler öğrendin ben çok konuşamadım nasılmış ortam?
![]()
Almamışlar senin askerinikilerinide almamışlardır canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa almamışlar mı onların hiç birini biz de son akşam ikiarada bi derde aldık tabanlığı falansen neler öğrendin ben çok konuşamadım nasılmış ortam?
![]()
Canım birbirimizden alıcaz artık haber benim askerimde dün 4buçuk gibi aradı daha arıyamadı pek zaman bulamıyorlar galiba yoğun sanırsam bir rahatlarmı haberlerini alsaydık:18:
Almamışlar senin askerinikilerinide almamışlardır canımtınak makasından kremine almıştık herşeyi yasakmış çok üzülmüş onada sevdiğim moral vermeye çalıştım ama başarılı olamadım bi arasa bugün konuşabilsem 8.bölük olduğunu öğrendim kodunu öğrendim sen öğrendinmi birliğini 300 kişi falan var bu birlikte dedi ortamını öğrenemedim ağlamaktan zaman bitti
![]()
Almamışlar senin askerinikilerinide almamışlardır canımtınak makasından kremine almıştık herşeyi yasakmış çok üzülmüş onada sevdiğim moral vermeye çalıştım ama başarılı olamadım bi arasa bugün konuşabilsem 8.bölük olduğunu öğrendim kodunu öğrendim sen öğrendinmi birliğini 300 kişi falan var bu birlikte dedi ortamını öğrenemedim ağlamaktan zaman bitti
![]()
yemin töreni ne zaman canım biliyor musun??
Zeynep sevgilin de mi ağlıyor sevmedi mi gittiği yeri?
Canım bize kışlanın orda verdikleri kağıtta 21 aralık yazıyor çok erken ama sanırsam o tarih
Aaaiiiyyy yaşasınn bende habersiz gidiyim mutlu olsun bebeğim :))
keşke bende gidebilsem ama 6saatlik yol
sonunda duydum sesini çok özlemişim..kızlar yemin törenine ailesi ile gitcekmişm çok heyecanlıyım
Evet gizem ağladı sesimi duyduğu içinmi ağladı yoksa rahat değilmi anlayamadım asker yeri işte dedi eşyalarının hiçbirinide kabul etmeyince zorunada gitmiş olabilir onun sesini öyle duyunca bende dayanamadım ağladım ilk gün psikoljisidir inşallah bugün bir duyabilseydim sesini gece rüyalarımda hep Allahım yardım et![]()
aaa çok erkenmiş ciddenneyse telefonda sorarız konuşabilirsek.yemin töreninden sonra hemen usta birliğine mi geçiyorlar?bir de yemin töreninden sonraki haftasonu izinliler heralde???
sonunda duydum sesini çok özlemişim..kızlar yemin törenine ailesi ile gitcekmişm çok heyecanlıyım
Ah beee. o kadar da uğraştın sen eksiklerini tamamlamak için. inşallah düzelir morali
İnşallah canım benim okadar kötü oldumki bende herşeyini aldık iğne ipliği kaldı bitek yani çok vicdansızlar anlatamam uyku uyuyamadım bir arasada duysam sesini![]()
Evet canım sorucam tekrar bende usta birlikleride orda canım zatende herhalde acemilikleri 28 ocak diye biliyorum bitimi onu bende çok merak ediyorum yeminden sonra hemen çarşı iznine başlıyorlarmı yoksa bitmesimi gerekiyor acemiliklerininyemine ailesi giderse eğer kalıcaklar orda ben gidemem buşekilde ailedende iştende izin alamam pazar günü gidip ailesiyle dönerim yoksa pazar gidicem 6buçuk saatlik yol gidip 3 saatte olsa geri dönücem günü birlik napıyım mecburen uçaklada olmuyor ankaraya ordan oraya çok zor enyisi otobüs sen nerdesin tatlım
Adamlara bak ya iğneyi birakiyolar tabanligi aliyolar. nasil bi zihniyetki bu
Benimki de gel annemi bul yanına git tanış dedi. napıcam utanırım ben :))
önceden giden arkadaşlardan biliyorum da yemin töreni cuma oluyor ya ondan sonraki ctsi pazar izinliler pazar akşam teslim oluyorlarben de yemin törenine gidince orda otelde falan kalırız diye düşünüyorum tekrar eve gel git yolda geçmesin zaman
be istanbuldayım canım