349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlaar katkı öğrenim kredisi konusunda sıkıntı yaşayan var mı. düzenli yatırdığım halde ne bilim ne kan gereğince cezya kaldınız dendii ..ödeme yeri mal müdürlüğü yapıldı..sonra gittim yatırdım şimdi de yatırmamış gözüküyoruum..benim durumua düşen var mıı..

selam kızlar nasılsınız?Ben evimi taşıdım çok şükür ramazana denk geldi ama olsun sonuç olarak içime sindi çok şükür...İş yoğundu ev yoğundu derken çokta aktif değildim sanal alemde ...Şu aralar pek düşük performansım işe falan da gelesim yok yine motivasyonum düştü Sanırım tatle ihtiyacım var ..Ben de yeni evlenmiş gibi oldum yenş eve çıkınca eskilerin tümünü attım çizilmiş tavalar çizilmiş bardakalr kaseler yeni evime inş cici cici şeyler alıcam taşınma işlerimiz bitti şimdi bana dua edin bebeişimizde gelsin hayırlısyla hayırlı zamanda :) bşhtwercm nasılsın feysi kapattım ben ...nasıl gidiyor bebiş çalışmaları kelebek? selin ? zhd bebeişi büütüyor bile...Maşallah...Nehirnili de tariflerinden takip ediyorum gültnmhmt sen neler yapısoun nasıl gidiyor kosturmaca? pdrdeniz? Gizemcim sen nasılsın askerciğine kavusmana ne kadar kaldı?SEDAAAAAAAAAA sen nerdesin yahu turneye mi çıktın kayboldun...

Oh hadi gozunaydin insallah huzurla mutlulukla ve bebisinizle icine sine sine oturursunuz evinizde:) Ben staja gidip geliyorum nisanlim hala is derdinde daha duzene giremedik malesef

Biz düzene girdik ama ailem yüzünden niaşnlımla araları açıldı ve ailelerde birbirleriyle zaten uzalk diye görüşmüyoalrdı artık hiç arayıp sormuyorlar ev ortamı tam bir kaos neyseki burağın işi iyi kasımda kredi çekebilcek herşeyimizi kendimiz yapıcaz bnde işe grcem şimdi çaslıştığım işten çıktım, askerlik bitince herşey toz pembe olmuyormuş onu o kadari yi anladımki ben

Oh hadi gozunaydin insallah huzurla mutlulukla ve bebisinizle icine sine sine oturursunuz evinizde:) Ben staja gidip geliyorum nisanlim hala is derdinde daha duzene giremedik malesef

Kızlar canınızı sıkmayın, üzülmeyin Allah açar bir kapı..Bol bol dua edin ramazanda..Sıkıntılar öyle ya da böyle maddi manevi olur evlilik aşamasında...Önemli olan birbirinize unutulmyacak,ağır şeyler dememek,sizin araız bozulmasın...O düğün bitince kapılar kapanınca ikiniz kalıyorsunuz,hersey unutuluyor birbirize anlayıslı ve sabırlı olun yeter ki...İnşallah hepiniz atlatırsınız sağ salim hayırlısıyla bu süreci..

merhabalar herkese.
herkesin keyfi yerindedir umarım,zaman zaman aksaklıklar olsa da her zaman mutluluk yanımızda olur inşallah.düğün hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor.nişan düğün arası 2 ay olunca koşturuyoruz,bir de il dışı atamalar var,sonuçlarını beklediğim.umarım hayırlısı olur.

Canım hayırlı olsun yeni eviniz güle güle oturun Evinizi tatlı bir bebiş daha da şenlendirsin Ben de hala bebek derdindeyim. İş filan da bakmadım bebeğim olacak diye keşke işimi hiç bırakmasaydım idare ederdim bir şekilde şimdi kafam dağılırdı en azından.

Güzelim çooooookk mutlu ol inşallah. Bu hazırlık aşamaları çok stresli olur gerçi Allah kolaylık versin

kızlarrrr ne uzun zaman olmuş buraya girmeyeli hani laf olsun diye değil inanınki her biriniz tek tek aklımdasınız... herkeste bir telaş haliyle. benimde sevdiceğim askerden geldikten sonra telaşım eksik olmadı mezuniyet onun gelip gitmesi finaller cartlar curtlar bu zamana gelmişiz bende anlamadım ne çabuk geçmiş zaman 351lerin 45 günü falan kalmış şaka gibi
zhd allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir ömrü olsun inşallahh evli yarenlerime ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin rabbim...

hatunlarımmm aylarca günleri saatleri hatta dakikaları beraber saydık umarım bu topic eski haline kavuşur ve daha nicelerine beraber tanık oluruz.telaşlı olduğumuz zaman nete uğramak zor oluyor biliyorum ama ümidim tekrar her gün burada sizlerle sohbet edebilmek...
seviyorum sizleri kader arkadaşlarım

bu arada yazımı ne zaman okursunuz bilmiyorum ama cuma günü tek ders sınavım var yani mezun olabilmek için cuma günü sınava gireceğim dualarınızı esirgemeyin

bu arada yazımı ne zaman okursunuz bilmiyorum ama cuma günü tek ders sınavım var yani mezun olabilmek için cuma günü sınava gireceğim dualarınızı esirgemeyin

merhaba canım enimm..hepimiz telaşa düştükk koşuşturma halindeyiizz..ALLAH ım yar ve yardımcınn olsunn başarılaar diliyorum dualarım seninle de...

kimse yoooooooooooooooooooooooook

351 ler resmen bitirdi eşim diyorki 80 gün geçmiş geleli askerde geçmez bu günler zaten diyo hakikaten öyle ban hala evimi toplama derdindeyim vestiyerm falan yeni geldi o yüzden açılmamıs yerlesmemıs kutular mevcut hala sonrada abyram telası alıcak yolculuk telası neyse Allah saglık versın bihterrr nerdesin yahu sesin cıkmıyorrr naptın nettın? kelebekk bebıse cok takılma aklın fikrin o olmasın o zaman işler zorlaşır bırak bi zamanı var onun rabbim yazmıstır saatini sen napsan değiştiremssn ki strese girme inş hayırlı zamanda gelsin bebiklerrr

Son düzenleme:
merhaba canım enimm..hepimiz telaşa düştükk koşuşturma halindeyiizz..ALLAH ım yar ve yardımcınn olsunn başarılaar diliyorum dualarım seninle de...

amiinnnn çok teşekür ederim canımm benimmm
ben varım pisim şaka maka bitirdiler gerçekten meğer zaman ne çabuk geçiyormuş da bizim haberimiz yokmuş çok zor ev taşımak iyi bilirim ya uzunca bir süre o ev oturmaz zaten kendini çok hırpalama Allah kolaylık versin

sağol pembe uğurböcüküm aynen bi oturamadı ama bugün oturtacam inş artık haftasonda ikea evinizinn herşeyiiiiii

heheh valla bizim yeni gelin yarenlere döndün herşey gönlünce olsun canım benimmm

ama inan öyle oldum evim yenilenince içim açıldı eskş evim kötüydü göstermiyordu esyamı yeni gelin evi gibi değildi o yüzden heyecanlanıyorum ıkeaya gıdıp ne varsa almak ıstıyorummmm sagol kuzum senınde oyle Allah herkesıon gonlune gore versınn

aminn :) ohhh ne güzel valla sevindim pisim senin adına mutlu huzurlu sağlıklı oturun yeni evinizde çocuk sesleriyle şenlensin eviniz

Amin canım hayırlı zamanda Allah herkese nasip etsin o duyguyu...

sınavın nasıldı bugündü sanırım inş iyi geçmiştir mezun olursun

aminn pisimm sınavım bugündü evet bir sürü aksilikle karşılaştım farklı bir hocadan sınava girdim falan ama beklediğimden çok daha iyiydi bakalım sonuçlar ne zaman açıklanacak bende merakla bekliyorum
sen ne yaptın pisim ev ne durumda :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…