• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba herkese. bu 349 lar nerde bilmiorum artık. 5 ayın özlemi galiba:1:
ben size güzel haberlerle geldim. dün nişanımız oldu sevdiğimle:16: 2 eylüle de gün aldık düğün için:16:
yoğun bir koşturmaca bizi bekliyor. hakkımızda herşeyin hayırlısı.

Son düzenleme:
ben size güzel haberlerle geldim. dün nişanımız oldu sevdiğimle:16: 2 eylüle de gün aldık düğün için:16:

Canım 349'lar yok ama 347'den ben varım. Hayırlısı olsun tatlım.:nazar: Resimlerini bizimlede paylaş ama mutluluğuna ortak olalım. 2 Eylül'e de düğün tarihi aldınız demek benden önce gidiyorsun. Ben sana danışıcam artık.:34:

Canım ben arayıp sordum o fiyattı hatta 3 günlüğünü 900den 700 e indirdiler.abantta güzeldir biz sevdiceğimle gitmiştik fiyatı uygunmuş ama ağvadan :31:

ben abantı çook beğendiimm abant artıkk kesinleştii ..

Canım 349'lar yok ama 347'den ben varım. Hayırlısı olsun tatlım.:nazar: Resimlerini bizimlede paylaş ama mutluluğuna ortak olalım. 2 Eylül'e de düğün tarihi aldınız demek benden önce gidiyorsun. Ben sana danışıcam artık.:34:

canım 347.lere transfer olcam yakında takipteyim sizi:1: evet senden önce gidiorum ama bütün hazırlığımı bu 2aya nasıl sığdırıcam bilmiorum:18: hayırlısı inşallah herşey olucağına varıcak. sevdiceğim askerden geldikten sonra böle yoğun bi koşturmaca olucaktı artık uzasın istemedik.bu süreçte dediğim gibi sen ve giz epey yardımcı oldunuz bana:34: daha da çok şey sorucam ama sana.zevkine,tercihine güveniorum:54:

Ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin sorunsuz ve heyecan dolu olur umarım :16:

canım hayırlı olsun mutlluklar diliyorum evliliğiniz başak burcu olucak diyip espiri yapayım en doğru kararı verdiniz bizde görümcem evleniyor olmasa evlenirdik herhalde eylülde ama sıkıntı stresiz aşın bütün dertleri canım hayırlı olsun

Ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin sorunsuz ve heyecan dolu olur umarım :16:

amin canım teşekkürler.inşallah herşey hepimizin gönlüne göre olsun:16:

canım hayırlı olsun mutlluklar diliyorum evliliğiniz başak burcu olucak diyip espiri yapayım en doğru kararı verdiniz bizde görümcem evleniyor olmasa evlenirdik herhalde eylülde ama sıkıntı stresiz aşın bütün dertleri canım hayırlı olsun

gizim teşekkürler canım. hızlı bi kararla aldık bakalım eylül için günümüzü.inşallah yetişicek herşey. hatırlıorum canım siz de eylül düşünüodunuz ama görümcen evlenicek o tarihte,olsun sizin de hemen sonrasında olucak.hazırlanman için daha fazla vaktin olucak:34:
evlilik başak burcu demek hiç düşünmemiştim,ağır başlı ayakları yere sağlam basan bi evlilik olcak o zaman:nazar: senin netleştimi canım tarih?

amin canım teşekkürler.inşallah herşey hepimizin gönlüne göre olsun:16:

gizim teşekkürler canım. hızlı bi kararla aldık bakalım eylül için günümüzü.inşallah yetişicek herşey. hatırlıorum canım siz de eylül düşünüodunuz ama görümcen evlenicek o tarihte,olsun sizin de hemen sonrasında olucak.hazırlanman için daha fazla vaktin olucak:34:
evlilik başak burcu demek hiç düşünmemiştim,ağır başlı ayakları yere sağlam basan bi evlilik olcak o zaman:nazar: senin netleştimi canım tarih?

cnaım çok sağolasın biz 10 mayıs 2014 düşünüyoruz kesin yani bu tarih kafamızdakiyle çok örtüşüyor daha erkende olabilir ama 10 mayıs diye tuturduk biz hayırlı olsun canım tekrardan

cnaım çok sağolasın biz 10 mayıs 2014 düşünüyoruz kesin yani bu tarih kafamızdakiyle çok örtüşüyor daha erkende olabilir ama 10 mayıs diye tuturduk biz hayırlı olsun canım tekrardan

teşekkür ederim canım,sen de ilkbahar gelini olucaksın demek.ne güzel canım. hayırlı uğurlu olsun. herşey, tüm hazırlıklar gönlünce olsun.:nazar:

canım çok sevindim jhadi şimdiden hayırlı olsun mayıs gelinleri olarak hazırlıklara başlarız yakında inşallah istanbulamı geliceksin yoksa izmirdemi kalıcan sen canım
İstanbula geliyorum canım , evet hazrlıklara kıştan başlıcaz artık :)

İstanbula geliyorum canım , evet hazrlıklara kıştan başlıcaz artık :)

bizde eylül ekim gibi başlıyacağız hazırlıklara canım mayısa daha çok var diyorum ben daha yemek takımları almadım 2014 gelinleri topiği var oraya uğra bizim gibi hazırlık yapan çok kız avr ayrıca çeyize artık alacak şey bulamıyorum sanada tavsiye istanbulda evler öyle büyük değil pek fazla alma canım inan yer kalmıyacak

bizde eylül ekim gibi başlıyacağız hazırlıklara canım mayısa daha çok var diyorum ben daha yemek takımları almadım 2014 gelinleri topiği var oraya uğra bizim gibi hazırlık yapan çok kız avr ayrıca çeyize artık alacak şey bulamıyorum sanada tavsiye istanbulda evler öyle büyük değil pek fazla alma canım inan yer kalmıyacak
Evet şimdiden bakıyorum evlere internetden de mutfaklar ufacık aksi gibi benimde o kadar çook mutfak eşyam varki , mobilyaları evi tutduktan sonra gidip alıcaz, tamam canım uğrarım avcılarda olucaz hayırlısıyla nişanlım orada çalışıyor çünkü

Kızlaar merhaba:3:
Ne güzel sizler hazırlıklardasınız yoğun şekilde bizde artık 2 ay kaldı 353 leri bekliyoruz:27:
Gelseler de gitsek :1: ama kimsecikler yok topiklerinde:30:
Siz kavuştunuz bizler içinde dua edinnn:16: sevgiler

Ne güzel sizler hazırlıklardasınız yoğun şekilde bizde artık 2 ay kaldı 353 leri bekliyoruz:27:
Allah tez zamanda kavuştursuni nşallah askerlerinize :16:

Allah'ın izniyle kavuşucaksınız sizlerde. Dualarımız sizinle :72:

Back