• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kimse yoooooooooooooooooooooooook:20::20::20::20::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::53::53::53::53::53:

351 ler resmen bitirdi eşim diyorki 80 gün geçmiş geleli askerde geçmez bu günler zaten diyo hakikaten öyle ban hala evimi toplama derdindeyim vestiyerm falan yeni geldi o yüzden açılmamıs yerlesmemıs kutular mevcut hala sonrada abyram telası alıcak yolculuk telası neyse Allah saglık versın bihterrr nerdesin yahu sesin cıkmıyorrr naptın nettın? kelebekk bebıse cok takılma aklın fikrin o olmasın o zaman işler zorlaşır bırak bi zamanı var onun rabbim yazmıstır saatini sen napsan değiştiremssn ki strese girme inş hayırlı zamanda gelsin bebiklerrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

İnşallah güzelim. Akışına bırakmaya çalışıyorum artık bende. Bayramdan sonra bir kursa başlıcam bakalım hayırlısı. Askerlik günleri neydi öyle pisicim yaa saatleri dakikaları saydığımı biliyorum sizler olmasanız çok daha kötü olurdu:31:

bu arada yazımı ne zaman okursunuz bilmiyorum ama cuma günü tek ders sınavım var yani mezun olabilmek için cuma günü sınava gireceğim:14: dualarınızı esirgemeyin :16:

Dualarımız seninle. Hadi ver şu sınavıda mezuniyetini kutlayalım.:46:

kızlarrrr ne uzun zaman olmuş buraya girmeyeli hani laf olsun diye değil inanınki her biriniz tek tek aklımdasınız... herkeste bir telaş haliyle. benimde sevdiceğim askerden geldikten sonra telaşım eksik olmadı mezuniyet onun gelip gitmesi finaller cartlar curtlar bu zamana gelmişiz bende anlamadım ne çabuk geçmiş zaman 351lerin 45 günü falan kalmış şaka gibi :D
zhd allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir ömrü olsun inşallahh :16: evli yarenlerime ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin rabbim...

hatunlarımmm aylarca günleri saatleri hatta dakikaları beraber saydık umarım bu topic eski haline kavuşur ve daha nicelerine beraber tanık oluruz.telaşlı olduğumuz zaman nete uğramak zor oluyor biliyorum ama ümidim tekrar her gün burada sizlerle sohbet edebilmek...
seviyorum sizleri kader arkadaşlarım :16:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::nazar:

İnşallah güzelim. Akışına bırakmaya çalışıyorum artık bende. Bayramdan sonra bir kursa başlıcam bakalım hayırlısı. Askerlik günleri neydi öyle pisicim yaa saatleri dakikaları saydığımı biliyorum sizler olmasanız çok daha kötü olurdu:31:

Dualarımız seninle. Hadi ver şu sınavıda mezuniyetini kutlayalım.:46:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::nazar:

kelebekimmmm:16::16::16: sınavım gayet iyiydi sonuç açıklanınca hemen yazacağım inşallah iyi haberler vereceğimmm:16::16:

çook teşekkür ederim pisimmm:16: sen ne yaptın pisim ev ne alemde ?

bende çok üzgünüm topicte in cin top oynuyor kimsecikler uğramıyor artık :14::19::15::20:

ev toparlandı nihayet :) Artık inş yavaş yavaş keyfini sürme zamanı...

Ve topiğimizden asker dönüşü ilk haber kelebekten kelebek bebek bekliyorr

:) Ne güzel di mi

zaten surda bı kelebek ben bıde pınkladybug kaldı bu haberıde emınım yıne ucumuz okuyacagız :37::1::1::1::1::1: hain yarenlerrr terkettilerrr burayı :47::47::47::47::47::47: :27::27::27::27::37::37::37::37::37: :52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
kızlar merhaba bu konu açıldığında giriyordum ama kpssye hazırlandığım için benim çok zamanımı alıyordu bende o nedenle ders çalışabilmek için yazmamıştım ama ayrılmamın karşılığını aldım çok şükür atanıyorum inşallah:nazar:burası genelde kısa dönemdi bir sürü kişinin sevdiceği dönmüş olmalı:16:bizimkisi uzun dönemdi 71 günümüz kaldı kaç dönem yolladık onlar geldide bi bizimki gelemedi:9:

Heey bende geldim terketmedim amaaaaaaaa :24:

kızlar merhaba bu konu açıldığında giriyordum ama kpssye hazırlandığım için benim çok zamanımı alıyordu bende o nedenle ders çalışabilmek için yazmamıştım ama ayrılmamın karşılığını aldım çok şükür atanıyorum inşallah:nazar:burası genelde kısa dönemdi bir sürü kişinin sevdiceği dönmüş olmalı:16:bizimkisi uzun dönemdi 71 günümüz kaldı kaç dönem yolladık onlar geldide bi bizimki gelemedi:9:

loadedgun buralardaymışsın demek hoşgeldin :) sen zatena ra ara girip kontrol ediyordun canım haklısın

kpsshayali tebrik ederim inş istediğin yer olur çok sevindim gözünaydın askerine de kavusmana cok az kalmıs cıfte mutlulukk ne güzel

loadedgun buralardaymışsın demek hoşgeldin :) sen zatena ra ara girip kontrol ediyordun canım haklısın

kpsshayali tebrik ederim inş istediğin yer olur çok sevindim gözünaydın askerine de kavusmana cok az kalmıs cıfte mutlulukk ne güzel

çok teşekkür ederim canım:16:sende güzel haberler al inşallah tez zamanda:nazar:

Kızlaar çok uzun aradan sonra tekrar merhaba :64: mesaj yazmaya pek vaktim olmuyordu ama arada bir kontol ediyodum buraları :34: çoğunuzun sevdicekleri askerden döndü gözünüz aydın darısı da uzun dönemlerin başına :16:Benimkinin dönmesine de yaklaşık iki ay kaldı sonlara doğru geçmek bilmiyo. Geldikten sonra artık yavaş yavaş düğün hazırlıklarına başlarız. Düğünümüzü de 2014 yaza düşünüyoruz Allah nasip ederse.

Tebrik ederim canım hayırlı olsun :128: Şükür askerleriizin dönmesine de az kaldı. Seninkinin usta birliği nereye çıktı benimki şu an şanlıurfada

Tebrik ederim canım hayırlı olsun :128: Şükür askerleriizin dönmesine de az kaldı. Seninkinin usta birliği nereye çıktı benimki şu an şanlıurfada

benimki dereceye girdi canım kendi seçti ve ankarada kaldı, sizin ne kadar var gelmesine:)evli misin sevgili ya da nişanlı mısın:)teşekkür ederim iyi dileklerin için canım:16:

benimki dereceye girdi canım kendi seçti ve ankarada kaldı, sizin ne kadar var gelmesine:)evli misin sevgili ya da nişanlı mısın:)teşekkür ederim iyi dileklerin için canım:16:
Nişanlıyız canım ekimin ortası gibi gelecek inşallah bi sorun çıkmazsa. Bizimki tembel çıktı :1: kurada çekti urfayı ama bi sıkıntı yaşanadı şükür uzak olmamız dışında :43: seninkisi ne zaman geliyo

kızlar ben geldim geçmişi okuyamadım ama hepinizi çok özledim. umarım herkes iyidir. :16:

dimaaam nasılsın :) 351. dönem topiğine çok destek olmuştun daha 150 küsür günümüz vardı kaldı 25 günümüz sizin şafak böyleyken çok özeniyoduk sizde sizinde olucak sabır diyordunuz geldi o günler:16::16:
nasılsınız askeriniz nasıl herşey yolunda mı hayatınızda :)

Pardon yazmışsın canım 71 gün kaldığını. Bizimkisi burnundan bi operasyon geçirecek bi de yıllık iznini kullanmadı onun için biraz erken gelecek. Allah tüm sevenleri kavuştursun valla son günler sanki hiç geçmiyo gibi

Back