349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba canım benımde nısanlımın oraya cıktı köşk muhafızlığı senın bloglarını gordum buldum uye oldum hemen sana mesaj atabılmek ıcın konusma gorusme ne bılıyım carsısı nasıl oluyor bızde sımdı onları arastırıyoruz ama henuz bı bılgı bulamadım ben .. mesela zıyarete gıdılebılıyormuydu falan nasıldı senın bılgı verebılmısın bana ...

Benimde acemiliği orası,usta birliği çankaya cumhurbaşkanlığı canım.Çok sıkı olduğunu duydum

merhaba cumhurbaşkanlığı ile ilgili bilgi verebilirmisiniz ziyaret aramaları çarşısı nasıl oluyor ne yapıyolar genel olarak siznkiler ordadır şidmi benimki yeni gitçek sizden bilgi almış olym

bende bilgi alabilirmiyim alay hakkında benimkide oraya çıktı nişanlım nasıl geçiyor nöbetler cumhurbaşkanlığında ziyaret flan serbest mi

kızlarrr hayırlı olsun coks evıdnım Allah tamaına erdırsın

Balayı için mavi ve yesıl ıstıyorsanız koy tercıhe deceksınız ama bız balayına degıl ama 2.tatılımıza bı koya gıttık adrasan dıye bı yer..Mukemmel mavı ıle yesılın bulustugu sessız sakın denıze sıfır butık oteller var butık ama cok tatlı bungalowda var vıllada var neyı tercıhe dersenız balayı ıcın ne akd ruygundr 5 yıldız konseptı arar mısnız bılmıyorum ama sonuc olarak koy tercıhe dersenız süper olur

kızlar bebeğimiz doğdu cuma günü kavuştuk kızımıza asker teyzelerimize de haber verelim dedik

evet dediğin gibi istiyorumben..5 yıldızlı konsepte gerek yookk..bende abant dağ evleri ne baktım ya da ağva diye nbi yer çook beğendimm..gidip kafa dinleyecez inşALLAH..TEŞEKKÜR EDİYORUM ..DEDİĞİN YERE DE BAKAYIM BİR..

AYY allah IM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN maşALLAH kızınaa..ne güzel bir sevinçtirr.

Merhaba bende balayı için ağvaya baktım şömineli jakuzili oda 300 tl iki kişi sabah akşam yemek dahil.:44: ama resimler çook güzeldi

canımmm Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın küçük hanımı yerim onunasıl gectı dogum normal mı sezeryn mı oldun?

normal doğum oldu canım darısı başına inşallah

AYY allah IM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN maşALLAH kızınaa..ne güzel bir sevinçtirr.

sağol canım Rabbim isteyen herkse nasip etsin..

selam kızlar nasılsınız herkes bi telaşlarda bizdede tayinim çıktı düğün tarihi aldık 13 eylül ve balayı için de önerilerinizi bekliyorum hepinizi öptüm kib:80:

selam kızlar nasılsınız herkes bi telaşlarda bizdede tayinim çıktı düğün tarihi aldık 13 eylül ve balayı için de önerilerinizi bekliyorum hepinizi öptüm kib:80:

Merhaba canım düğünlerimiz arasında 10 gün var bizim düğünümüzde 3 eylülde Balayı yerinide ayarladık bodrum yalıkavakta golden age hotel. Tur şirketi önerdi güzel bi otele benziyor umarım memnun kalırız

Askerlerimiz geleli çoook oldu uzun zamandr girmiyordum buraya nasılsnz kızlar :) Askerim artık işe girdi çalışıyor istanbul avcılara gelin geliyorum inşallah ramazandan sonra düğün tarihini konuşucaz sizde buradan vericem ayrıntıları ve tarihi

oo hadi hayırlı olsun cok uzak sayılmayıoz aynı yakadayız zaten hepınızı kutluyorum kızlar pdrdenızcım canım senınde hayırlı olsunn bır yastıkta kocayınnn zhd cm ne guzekl ya hem de normal dogum bıze de dua et Allah aratmasın sornada saglıklı bır bebıs ve dogum hıkayemız olsun

Merhaba bende balayı için ağvaya baktım şömineli jakuzili oda 300 tl iki kişi sabah akşam yemek dahil.:44: ama resimler çook güzeldi

ben o fiyatı görmedim sankii.. abant dağ evleri yaz bak çok güzel yerler de var..şmdi baktım da abant ta sabah kahvaltı v konaklama dahil 2 kişi 110 tl imiş..fiyatlar da fena deell ve tam benlikk.. ben böle gidince hem dinlemek hemde yeni yerler görnmek istiyorum ağaçların ve suyun olduğu abanttı çook beğendim ben..şimdiden mutluluklarr..

Son düzenleme:

Canım ben arayıp sordum o fiyattı hatta 3 günlüğünü 900den 700 e indirdiler.abantta güzeldir biz sevdiceğimle gitmiştik fiyatı uygunmuş ama ağvadan

Canımm sen nasılsın neler yapıyorsun görüşemez olduk Bu ay ovulasyon testiyle deneme yaptık ama yine olmadı galiba bizim bebek 1 hafta daha bekleyip yapcam hamilelik testi yeni bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum mümkün olduğu kadar erteliyorum

kızlar merhabalar. bu haftasonu nişanım olucak,telaşlı bi hazırlık sürecindeyiz. herkesin herşey gönlüne göre olur umarım. görüşmek üzere.

Allah tamamına erdirsin

kızlar bebeğimiz doğdu cuma günü kavuştuk kızımıza asker teyzelerimize de haber verelim dedik

oyyyy maşallah darısı başıma Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahhhh

Teşekkür ederiz :) kızlar nerdesinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…