Eğer yazıcı falan olmazsa 8 saate varan nöbetleri varmış canım.Sık sık nöbetleri oluyormuş.Ama ortam olarak çok rahatmış.Bir şeyler okudumda çok güzel şeyler yazıyor belki sende görmüşsündür;
dunyanin ilk iso kalite belgesine sahip olmus askeri birligi. askerler arasinda surekli yapilan toplam kalite yonetimi seminerleri ile askerleri egiten bunun yanisira ingilizce, bilgisayar, resim, muzik, yuzme, tenis, basket kurslariyla olayi a$mi$ gorunen alay. 5 yildizli otel konforundaki tesisleri, icinde banyosu lavabosu boy aynali elbise dolaplari havalandirmali bot dolaplari bulunan 5 kisilik odalari*, yemekhanelerde oglen ve aksam canli muzik yapilmasi, fastfood restorani, pastanesi, camisi, tenis kortlari, basket ve valeybol sahalari, yuzme havuzlari, kapali atis alanlari, gelen asker ziyaretcileri icin oteli ile turkiye askeri ve askeriyesi budur diyen cumhurbaskanligini ziyarete gelen yabanci ulke temsilcilerini dumura ugratan alay. orda askerlik yapmak muhafizli olmak ayricaliktir.
alay icerisinde ise yok yok. kapali yuzme havuzu, ali sami yenden daha guzel bir futbol sahasi, basketbol sahasi, voleybol sahasi, tenis kortu, saunasi, body building, alti helikopterin ayni anda inmesine olanak veren pisti, amfi tiyatrosu mevcut.
koguslari bes kilik, gomme dolap, her kogus icinde tuvalet, dus kabini, yirmidort saat sicak su mevcut.
revir'i, ssk'lardan daha guzel.
Benimde acemiliği orası,usta birliği çankaya cumhurbaşkanlığı canım.Çok sıkı olduğunu duydum
Benimkinde direkt cumhurbaşkanlığı muh. alay komutanlığı diyor canım.Benim ailem Ankarada yaşıyor.Az çok biliyorum Ankarayı ama benim bildiğim Çankayada zaten 1 tane birlik var.Acaba aynı yer içinde farklı bölümler gibi bir şey mi? :) İnan çok cahilim bu konularda:)
kızlar bebeğimiz doğducuma günü kavuştuk kızımıza asker teyzelerimize de haber verelim dedik
ALLAH ım tamamına erdirsinn ..tebrik ediyorum şimdideenn..gönlünce olsun herşey ..
kızlar bebeğimiz doğducuma günü kavuştuk kızımıza asker teyzelerimize de haber verelim dedik
kızlarrr hayırlı olsun coks evıdnım Allah tamaına erdırsın
Balayı için mavi ve yesıl ıstıyorsanız koy tercıhe deceksınız ama bız balayına degıl ama 2.tatılımıza bı koya gıttık adrasan dıye bı yer..Mukemmel mavı ıle yesılın bulustugu sessız sakın denıze sıfır butık oteller var butık ama cok tatlı bungalowda var vıllada var neyı tercıhe dersenız balayı ıcın ne akd ruygundr 5 yıldız konseptı arar mısnız bılmıyorum ama sonuc olarak koy tercıhe dersenız süper olur
evet dediğin gibi istiyorumben..5 yıldızlı konsepte gerek yookk..bende abant dağ evleri ne baktım ya da ağva diye nbi yer çook beğendimm..gidip kafa dinleyecez inşALLAH..TEŞEKKÜR EDİYORUM ..DEDİĞİN YERE DE BAKAYIM BİR..
canımmm Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın küçük hanımı yerim onunasıl gectı dogum normal mı sezeryn mı oldun?
AYY allah IM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN maşALLAH kızınaa..ne güzel bir sevinçtirr.
selam kızlar nasılsınız herkes bi telaşlarda bizdede tayinim çıktı düğün tarihi aldık 13 eylül ve balayı için de önerilerinizi bekliyorum hepinizi öptüm kib:80:
Askerlerimiz geleli çoook oldu uzun zamandr girmiyordum buraya nasılsnz kızlar :) Askerim artık işe girdi çalışıyor istanbul avcılara gelin geliyorum inşallah ramazandan sonra düğün tarihini konuşucaz sizde buradan vericem ayrıntıları ve tarihi
Merhaba bende balayı için ağvaya baktım şömineli jakuzili oda 300 tl iki kişi sabah akşam yemek dahil.:44: ama resimler çook güzeldi
ben o fiyatı görmedim sankii.. abant dağ evleri yaz bak çok güzel yerler de var..şmdi baktım da abant ta sabah kahvaltı v konaklama dahil 2 kişi 110 tl imiş..fiyatlar da fena deell ve tam benlikk.. ben böle gidince hem dinlemek hemde yeni yerler görnmek istiyorum ağaçların ve suyun olduğu abanttı çook beğendim ben..şimdiden mutluluklarr..
hşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşt yarenler sessizleşti kavuşunca herkesnapıyorsunuz kızlar ne var ne yok kelebekım dimaam nasılsınız selin bebiş çalışmaları doktor zşiyaretleri nasıl hersey yolundadır umarım ????????zhd naptı acaba bebıs dogdu mu az mı kaldı naptı kı :26::26::26::26:ben de evimi tasıyorum kızlar bu hFTA DUA EDIN aksılık olmadan bı yerleseyım su evcegızıme ramazanda geldi neyse ıns ramazanın ortası da olsa mısler gıbı oturucam evımde ...bebiş için de biz de esneğiz bakalım Allah nasip edrse ... düğün hazırlıkları yapan yarenler sizde ne var ne yok gultnmhmtcm sne napısoun? miniklemur sende ne var ne yok ? sofıajulıen nerelerdesiiinnnn????????????nehırnılcım tarıflere adadı kendını oda bosladı buraları pinkladybug,hayalalemi,misila,böylesine nasıslınıızzzzzzzzz??????????????????ismini unuttugum varsa benı affetsın
kızlar merhabalar. bu haftasonu nişanım olucak,telaşlı bi hazırlık sürecindeyiz. herkesin herşey gönlüne göre olur umarım. görüşmek üzere.
oo hadi hayırlı olsun cok uzak sayılmayıoz aynı yakadayız zaten hepınızı kutluyorum kızlar pdrdenızcım canım senınde hayırlı olsunn bır yastıkta kocayınnn zhd cm ne guzekl ya hem de normal dogum bıze de dua et Allah aratmasın sornada saglıklı bır bebıs ve dogum hıkayemız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?