• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sağol canım... inşallah iyi sonuçlar alırız. :16:

eşini neden kırmış olasın ki? aslında ilk önce erkeğe bakılıyor sonra kadınlar tedavi ediliyor. çünkü kadınlarınki çok uzun ve zahmetli oluyor. doktor bana önce eşine test yapalım demişti. biz o kadar doktora gidiyoruz. kaç kez hormon tahlili yaptırdım kollarım delik deşik oldu, sonuçta bir tek bizi ilgilendiren bir durum değil. o yüzden anlayışla karşılar.

ben eşime söylediğimde asla ikiletmedi. daha önce yaptıracaktık ama askerlik girdi araya. cuma günü yaptıracağız. ben yarın doktora soracağım. steril bir kap veriyorlarmış onu eve getireceğim. o da cuma laboratuvara kendisi teslim edecek. 1 saat içinde teslim edilmesi gerekiyormuş. :31:

Hımmm hangi labaratuvarda yaptırıyorsunuz canım? Bende söylim eşime bakıyım ne dicek. Yaaa abarttığımı düşünsün istemiyorum bikaç aydır denemeye başladık olur nede olsa mantığında sanırım. Ben biraz daha farklı düşünüyorum kendimi sürekli hamile gibi hissediyorum hayal kırıklığı yaşıyorum hasta olunca:37:

Hımmm hangi labaratuvarda yaptırıyorsunuz canım? Bende söylim eşime bakıyım ne dicek. Yaaa abarttığımı düşünsün istemiyorum bikaç aydır denemeye başladık olur nede olsa mantığında sanırım. Ben biraz daha farklı düşünüyorum kendimi sürekli hamile gibi hissediyorum hayal kırıklığı yaşıyorum hasta olunca:37:

biz hastaneye gideceğiz canım. turgut özal üniversitesinin hoşdere'deki hastanesinde yaptıracağız inşallah. bu arada doktora gittim. 5 cm kistim var. bu ay hiçbir şey yapamayız dedi. tahlil bile alamadı. önce kistinin geçmesini bekleyeceğiz dedi. bir ayım daha boşuna gitti. :50: ben de bırakmak üzereyim sinir oldum çünkü. bir yıl denemeden umutsuzluğa kapılmayın diyorlar. bakalım kışa kadar bekleyeceğim ben de. sen de kışa kadar panik yapma canım. eğer olmazsa yılbaşında basarız çığlığı buralarda. :1:

biz hastaneye gideceğiz canım. turgut özal üniversitesinin hoşdere'deki hastanesinde yaptıracağız inşallah. bu arada doktora gittim. 5 cm kistim var. bu ay hiçbir şey yapamayız dedi. tahlil bile alamadı. önce kistinin geçmesini bekleyeceğiz dedi. bir ayım daha boşuna gitti. :50: ben de bırakmak üzereyim sinir oldum çünkü. bir yıl denemeden umutsuzluğa kapılmayın diyorlar. bakalım kışa kadar bekleyeceğim ben de. sen de kışa kadar panik yapma canım. eğer olmazsa yılbaşında basarız çığlığı buralarda. :1:

Sakin ol canım olur hayırlısıyla. Ben şuan işim yok atama yok okul yok ders yok zira vaktidir diye acele ediyorum. Haa bide annem erken menepoza girmiş genetik oluyomuş genelde onunda etkisi var üstümde tabii :9: Senin halletmen gereken başka şeyler de var. Hayırlı zamanlarda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip olsun. :16::49::emir_bebek:

kızlar selam kocalarımız askerden geldııı
bebek denemeleri başladııı ...
inşaalah hepımızın mutlu hayırlı sonuclanır..
bızde sadece bu ay denedık....
bılmıyorum bakalım hepımız ıcın hayrlsııııı olsun.
Rabbım aratmadan bekletmeden...hepımıze hayırlı bebekler nasıp etsın

kızlar doktora gittiğimde biz buna düzensiz demeyiz dedi ama bende tedırgınım.
benım adetim hep ılerı atıyor.
örneğin ocak 1 de hasta olduysam. subat 7gıbı, mart 14 gıbı.. +.- değişiyor.....
bu sıkıntılı bir döngümü sizceee...:(

kızlar doktora gittiğimde biz buna düzensiz demeyiz dedi ama bende tedırgınım.
benım adetim hep ılerı atıyor.
örneğin ocak 1 de hasta olduysam. subat 7gıbı, mart 14 gıbı.. +.- değişiyor.....
bu sıkıntılı bir döngümü sizceee...:(

Canım benimde adet döngüm seninki gibi sayılır. Askerdeyken korunmayı bıraktık haliyle çok fazla deneme şansımız olmuyordu bende çok önemsemedim. Askerlik bitti doktora gittim yumurtalıklarım çalışıyormuş hormon tahlillerimde normal çıktı. Sordum adet düzensizliğimi normal dedi.:31: Bu ay şu ovulasyon testlerinden aldım bide öyle denicem bakalım:31:

Kızlar merhaba belki biliyorsunuz ben 351.dönem hatunuyum da..Sizlere bir şey danışmak istiyorum
Benim askerim ayın 17si sabah çıkacak benim şafağım kaç oluyor? bu gün sekseninci günün içindeyiz biz plakalarda içinde bulunduğumuz sayının ilini mi söylüyoruz yoksa, içinde bulunduğumuz günü saymadan mı söylüyoruz.80 in içindeyken, osmaniyeye selam mı deniyor yoksa kilise mi.? Kızlar kafam çook karıştı askerim diyor ki bugün 80 inci günü içindeyiz.OSMANİYEDEYİZ YANİ, ATARSA KİLİS, diyor.Bende bugün kilisi boyuyacağız diyorum:44::44::44:

Kızlar merhaba belki biliyorsunuz ben 351.dönem hatunuyum da..Sizlere bir şey danışmak istiyorum
Benim askerim ayın 17si sabah çıkacak benim şafağım kaç oluyor? bu gün sekseninci günün içindeyiz biz plakalarda içinde bulunduğumuz sayının ilini mi söylüyoruz yoksa, içinde bulunduğumuz günü saymadan mı söylüyoruz.80 in içindeyken, osmaniyeye selam mı deniyor yoksa kilise mi.? Kızlar kafam çook karıştı askerim diyor ki bugün 80 inci günü içindeyiz.OSMANİYEDEYİZ YANİ, ATARSA KİLİS, diyor.Bende bugün kilisi boyuyacağız diyorum:44::44::44:

biz senin mantıkta ilerledik canım hep. ama bizimkiler son gecen gecelerinde 1 saymıyolar şafak doğan güneş diyolar. yani siz son 3 sayarken onlar 2 de olucak. Siz 1 değince onlar doğan güneş.

biz senin mantıkta ilerledik canım hep. ama bizimkiler son gecen gecelerinde 1 saymıyolar şafak doğan güneş diyolar. yani siz son 3 sayarken onlar 2 de olucak. Siz 1 değince onlar doğan güneş.

off yaa ne karışıkmış fark nerden kaynaklanıyor.17sinde çıkıyor ya ben 16sı günü Adanayı boyamak istiyorum

hşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşt yarenler sessizleşti kavuşunca herkes:D napıyorsunuz kızlar ne var ne yok kelebekım dimaam nasılsınız selin bebiş çalışmaları doktor zşiyaretleri nasıl hersey yolundadır umarım ????????zhd naptı acaba bebıs dogdu mu az mı kaldı naptı kı :26::26::26::26:ben de evimi tasıyorum kızlar bu hFTA DUA EDIN aksılık olmadan bı yerleseyım su evcegızıme ramazanda geldi neyse ıns ramazanın ortası da olsa mısler gıbı oturucam evımde ...bebiş için de biz de esneğiz bakalım Allah nasip edrse ... düğün hazırlıkları yapan yarenler sizde ne var ne yok gultnmhmtcm sne napısoun? miniklemur sende ne var ne yok ? sofıajulıen nerelerdesiiinnnn????????????nehırnılcım tarıflere adadı kendını oda bosladı buraları :D pinkladybug,hayalalemi,misila,böylesine nasıslınıızzzzzzzzz??????????????????ismini unuttugum varsa benı affetsın

Son düzenleme:
kızlar merhabalar. bu haftasonu nişanım olucak,telaşlı bi hazırlık sürecindeyiz. herkesin herşey gönlüne göre olur umarım. görüşmek üzere.

kızlar merhabaa nasılsınııızzz...bende tatile giydim artıkk bol bol girerim burayaa ..bende düğün hazırlıkları ile uğraşıyorum..azar azar oluyo hepsi..sizlere bişe danışayım tatile gidenler balayı içintavsiye edeceğiniz yer var mıdır..sakin deniz ve yeşilin olduğu yer arıyoruumm..

kızlar merhabalar. bu haftasonu nişanım olucak,telaşlı bi hazırlık sürecindeyiz. herkesin herşey gönlüne göre olur umarım. görüşmek üzere.

ALLAH ım tamamına erdirsinn ..tebrik ediyorum şimdideenn..gönlünce olsun herşey ..

Back