- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ayy yemek takımlarını, çkb ve tencere takımlarını sorma hiç sormaa
onları fln tamamladım ben, sık sık markete gidiyorum bardaklar, cam eşyalara bakıyorumm hiç bitmiyo saolsunn
aman ucuz olsunda diyorum arada ama içimiz elvermiyo sanırım kaliteli olsun diee
2014 e kadar çok çok güzell bi çeyiz yapmış olursun bencee, kampanyaları takip edersen güzel indirimler yakalayabiliyosunn
ayrıca telli gelin nie olmasınn yaaa, sempatik olurr
2014 değilde 2015 daha uygun herhaldeagzımı açmadan duramam öteki türlüde suratsız gelin olurum yok yok İnşallah canım yavaş yavaş hepsini tamamlarım inşallah bardaklarla tencerelere falan geçiyorum işte şimdi en son küçül elektrikli aletler falan gaanti acısından sonra aylarda tamamlıycam onları nevresimler falan aldım öyle böyle biticek rabbim içimize sindirsin canım huzurla kullanalım inşallah senin dügün nezaman
amin aminn inşallahh
hem suratsız gelin olur muu yaaa gülen surat olcaz inşallah o günlerimizdeee
benim henüz düğün tarihim belli diill nişanlıcan gelsin kararlaştırılacak
Amin inşallah canımBu senemi düşünüyorsunuz hayırlısı olur inşallah gelsinde diger herşey hallolur elbet heyecan ne durumda son 1 son 1
Allahtan bişe gelmezse bu sene inşallahh
heycan durumu yüksek tabiii ama zaten şehir olarak biz ayrı olduğumuzdan kendi şehrine gidecekk
ben gelcek haftalarda yanına gidecemm
ama tabiki kafam rahat edecekk
İnşallah canım çok az kalmış inşallah çabucak halledersiniz herşeyiayrı şehirlerdeymişsinizde bu sizin tamamen kavuşmanız demek rabbim birdaha ayrılık göstermesin kafan rahat edicek kafanı yastıga huzurlu koyucaksın napıyor ne yiyor gibi düşünceler olmuycak çok şükür bitiyor sizinde
ne güzell cümleler bunlarrr
şükürler olsunn azıcıkk kaldıı
Günaydın canım benim hepimizin gözüaydın artık telaşlar birşeyler için çabalama başladı kuzum rabbim işimizi kolaylaştırsın güzel hayırlı kapılar açsın inşallah
Günaydın kuzum önceden başladı aslındada yavaş yavaş alıyorum biranda birikmesin istiyorum yemek takımımın taksitleri bitti gibi o yüzden artık yenilerine başlayabilirimkimisi diyorki evlenicegin zaman alırsın kenara paranı ayır öylede birikmiyor biriksede toplu oldugu için kıyamam busefer alıcaklarım pahalı birazcıkta anca yetiştiririm diye düşündüm haklımıyım kuzum:44:
İyim canım sen nasılsın artık sakinleşiriz yavaştan sonra herkes gelsin buraya bakıyım kaybolmayın biryerlerekızlar nasılsınız ya çok yogundu şu günler benim bi giremedim..hepimizin tekrardan gözü aydın olsun..
sorunsuz bı bırlıktelıgım olsa bende yavas yavas alırım ama modası gecmeyecek seylerı. aslında mantıklısıda pesın almak baya fark edıyor ındırımde .kenara para koyabılırsen aslında daha ıyı olur
Gunaydın kızlaaarrr:) bugun cok guzel bi güne uyandım.. İnşallah sonucuda guzel olsun dua edın önemli kararlar vericez inşallah......
Günaydın canım inşallah sonucu çok güzel hayırlı olan bir karar olur herşey gönlünce olsun canım benimGunaydın kızlaaarrr:) bugun cok guzel bi güne uyandım.. İnşallah sonucuda guzel olsun dua edın önemli kararlar vericez inşallah......
bitttttiiiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
şafağım yok artıkkkkkkkkk
Günaydın canım inşallah sonucu çok güzel hayırlı olan bir karar olur herşey gönlünce olsun canım benim
Gözünaydın canım rabbim birdaha ayrılık göstermesin inşallahDepüklendinmi sen bakıyım
Eki Görüntüle 717493
Uç yarinin kollarına hadi bakıyım
aminn canımmm
yok kimseler depüklememişlerdii
saoll nehirnilll
İyim canım sen nasılsın ben dedigim gibi hep burdayım ama siz yoksunuzkızlar nasılsınız bakim ? kimsecikler uğramıyor mu artık buraya :26:
Canlar nasilsiniz sonunda okula geldim ve suan derste patlamak uzereyim size bi bakim dedim
Canlar nasilsiniz sonunda okula geldim ve suan derste patlamak uzereyim size bi bakim dedim
İyim canım sen nasılsın ben dedigim gibi hep burdayım ama siz yoksunuz
Hoşgeldin canım iyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?