349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

başlamazmıyımmmmm
dansaaa bile başladımmm :118::118::118::118::118::118:
*
yardımcı olabildiysem ne mutluu, rica ederimm
şimdiden güle güle kullanınn

sao kuzum tşk ederım inşallahh..:26:

Canım çok geçmiş olsun gözlügünü kullandıktan sonra ilerleme yapmaz doktorunun söyledigi şekliyle kullan canım dikkatli ol sürekli bilgisayar başında olanlar için genel bir sorun yoruluyor göz artık sürekli ekran bakılıyor mecburen işte Allah korusun göz tansiyonuda çok iyi degildir gözlerini çok yormamaya çalış sinirsel olabilirmi bilemem ama sıkıntının hep rahatsızlıklarla ilgisi var diye düşünüyorum sakin olmaya çalış canını sıkmamaya çalış olanlarla ilgili inan rabbim neyi yazmışsa o oluyor neyi yaşamamız gerekiyorsa içini ferah tut kuzum rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah

başlamazmıyımmmmm
dansaaa bile başladımmm :118::118::118::118::118::118:
*
yardımcı olabildiysem ne mutluu, rica ederimm
şimdiden güle güle kullanınn

Oh ohh yandan yandan oynuycan tabi en mutlu heyecanlı günler bu günler rabbim birdaha ayrı düşürmesin inşallah:118::119::124: Çok teşekkürederim canım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

Kizlaaar naslsnz bnmde askerm gldi yanmda suan cumadan beri ise gdyo bnmle carsmba istnbula donuck full geziyoruz aksamlari onikiden once grmiyoz evee

Bende 2gün üstüste çıktım diye laf söylemeler başladı napalım yani nasıl çıkar 5 ayın acısı başka türlü öyle canım şuan şaşkınlık var hepimizin üzerinde herşeyi yapasımız var geri kaldık 5 ay boyuncaya 1-2 haftaya normale döneriz hepimiz kuzum

saol kuzum bende ılk önemsemedım ama netten bakıyorum ıyı seyler yazmıyor kontrol sart olmus bende gıtmem dıyordum.

saol kuzum bende ılk önemsemedım ama netten bakıyorum ıyı seyler yazmıyor kontrol sart olmus bende gıtmem dıyordum.

Kontrollerine sürekli git kuzum doktorun nasıl yönlendiriyorsa o şekilde hareket et gözlügünü kullanmayıda ihmal etme göz bu ihmale gelmez canım çok geçmiş olsun tekrardan herşeyin başı sağlık sağlıgımız elimizde yoksa gerisi boş unutma sen önemlisin sen iyi olucaksınki etrafındakilerde var olsun

Kızlarrr kavuşmuşsunuz yorumları okuyunca bir an o anlara geri döndüm. Şimdi sırada iş telaşesi var, kimilerinizi iş derdi saracak bizde de zamanında olduğu gibi. Askerlikten çok daha zor bir sürece hazırlıklı olun. Biraz sabırlı olmanız gerekecek ama önünüzdeki en büyük engeli kaldırdınız hepinizi kutluyorum. Mutlu bir yaşam diliyorum hepinize.

Çok teşekkürederiz canım evet askerlik büyük bir engeldi o kalktıya gerileride olucak inşallah rabbim gönlümüze göre versin sizin gibi güzel telaşlarda nasip olsun inşallah

Nazlıcıım gecmiş olsun tatlım ılerlemez inşallah ama göz tansıyonunu ıhmal etme kontrl altında tut mutlaka:/

zeynebım dudukluden anlamam ama neyse almısın zaten hayrlı olsun guxel mutlu gunlerınde kullan sevgiyle❤❤❤

Gulten canım hepımıx aynı durumdayz gercekten henuz ıdrak etme cabasında:)))

Öznur tatlım sende bı an once hafta sonu gelsinde buluş sevdıcegınle guzel anlar bırıktrmeye tam gaz devam edelimm(;

Askeri gelicek olan arkadaslar ısımlerınızı unutyrm facede tanısmadıklarımın oyuzden kusura bakmayın.. Allahım bı an once bu mutlulugu sızede tattırsın...

Eski tripli şimdiki lovely sanrm:) Kavustuk cok sukur bızımde sızler gıbı telaslarımız basladı sızın yazdıklarınızı 4 ay once okurken bızde görecekmiyiz bu durumları yasıycakmıyıx dıye cok dusunurdm elhamdulıllah gördük ve yaşyrz inşallah cok daha guzel gunler yasıycazz sızde bızde canım..

zeynebım dudukluden anlamam ama neyse almısın zaten hayrlı olsun guxel mutlu gunlerınde kullan sevgiyle❤❤❤

Sağol kuzum henüz almadım dün alıcaktım bugünde geçerli süreci o yüzden bugüne bıraktım bugün alıcam bir şikayet duymadım inşallah memnun kalırım canım hepimiz huzurla kullanalım inşallah❤

Son düzenleme:

saol canım bende bır ay sonra kontrolum kımıde kafaya takma bazen makına ole gosterıyor dedı.:44: tebrını alda taktırı Allah a bırak demısler.

günaydınlar herkese
herkesin tekrardan gözü aydın.Allah'ım kimselere bir daha ayrılığı yaşatmasın inşallah.iş telaşı sardı bile bizi,rabbim hayırlısını versin inşallah

gunaydın canım ceyız hazırlıkları başladı yanıı yavastannn

günaydınlar herkese
herkesin tekrardan gözü aydın.Allah'ım kimselere bir daha ayrılığı yaşatmasın inşallah.iş telaşı sardı bile bizi,rabbim hayırlısını versin inşallah
Günaydın canım benim hepimizin gözüaydın artık telaşlar birşeyler için çabalama başladı kuzum rabbim işimizi kolaylaştırsın güzel hayırlı kapılar açsın inşallah
gunaydın canım ceyız hazırlıkları başladı yanıı yavastannn

Günaydın kuzum önceden başladı aslındada yavaş yavaş alıyorum biranda birikmesin istiyorum yemek takımımın taksitleri bitti gibi o yüzden artık yenilerine başlayabilirim kimisi diyorki evlenicegin zaman alırsın kenara paranı ayır öylede birikmiyor biriksede toplu oldugu için kıyamam busefer alıcaklarım pahalı birazcıkta anca yetiştiririm diye düşündüm haklımıyım kuzum:44:

Son düzenleme:

canımm kesinlikle haklısınn..
öle kenara atim toplu halde alayım diyosan çok sıkıştırır senii
ve yemek takımlarını alarak çok iyi yapmışsınn, mübarek baya pahalı oldukları içinn
bende nişanlı askerdeyken diyodum kenara para atim toplu alırım die ama kendimi tutamadım şu 5 ayda mutfağı bitirdim.
iyiki de bitirmişimm diğer türlü çok zorlanırdım çünküü.
al şimdiden eşyalarını biriksin bi yerde
bu arada sen çalışıyomusun, evlilik ne zamann ??
o kadar karşılaştıkk ama tanışamadıkk
dila benn adanadayımm, bankacıyımm

Olmuyor canım gerçekten hani biriksede evlenirken okadar eksik çıkıcakki gönlüme göre alamıycam busefer biliyorum hepsi bir anda gelincede pahalısını alamıyorsun maksadım pahalı almak degil yanlış anlaşılmasın kaliteli almaya çalışıyorum begendigim markalarda biraz fazla oluyor ee biranda alsaydım gönlüm el vermez almaya yavaş yavaş alınca aradan çıkıyorlar Çok pahalı herşey gerçekten sadece 12 kişilik yemek takımına 1500 verdim başkada hiçbirşeyi yok düşün daha bunun tenceresi çatal bıçagıda var :26::44:sende çok iyi yapmışsın nişanlısın zaten bende nişanlı olsam bitirmiştim planlı bir yapım var istedigim olsun planlı hareket edeyim isterim herzaman o yüzden acelem yoksa hemen evlilik durumu yok daha benim tamamlamam gereken bir tel tedavim var oda 2014 yazına yetişicegini sanmıyorum tellide gelin olamamHerşeyin hayırlısı canım inşallah

Birbirimize yazdık ama tanışmamıştık evet memnun oldum bende İstanbuldanım Muhasebeciyim çalışıyorum canım

ayy yemek takımlarını, çkb ve tencere takımlarını sorma hiç sormaa
onları fln tamamladım ben, sık sık markete gidiyorum bardaklar, cam eşyalara bakıyorumm hiç bitmiyo saolsunn
aman ucuz olsunda diyorum arada ama içimiz elvermiyo sanırım kaliteli olsun diee
2014 e kadar çok çok güzell bi çeyiz yapmış olursun bencee, kampanyaları takip edersen güzel indirimler yakalayabiliyosunn
ayrıca telli gelin nie olmasınn yaaa, sempatik olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…