Hemencecik biticek hemde Gülşeni dinlemeye başladınmı bakıyımBende nereyi okuduysam Tefalden daha çok begeniliyor degicegini söylüyorlar canım bugün alıcam nasipse inşallah bir eksik daha çıkmış olsun aradan çok teşekkürederim yorumun yardımın için canım
aynen öyle canım kendimi otomatiğe bağlamışım resmen şunu yapalım bunu yapalım hadi acele edelim diye sonra durup kendim de bi kahkaha attımbu haftadan sonra normale dönerim daha çok gelirim kuzum ama bu hafta sürekli planlarımız var annem bizim kız evin yolunu unuttu iyice diyor
geçmiş olsun Nazlım ilerlemez inşallah sıkma kendini
kızlar gecen dıyordum ya gozlerım agrıyor doktora gıttım cumartesı 0.50 numara varmıs ıkısıde uzakda sorun yok dedı bılgısayar basında aksama kdr olunca göz yoruluyormus o yuzden gozluk yazdı.bılgısayar basında takman yeterlı dedı onun dısında takma dedı.ışından korucak dedı.gözlugu aldım bugunden berıdırde kullanıyorum.sızce ılerleme yaparmı? göz tansıyonuda 20 cıktı 1 ay sonra tekrar kontrole cagırdı belkı yorgunukdan da olabılırms
başlamazmıyımmmmm
dansaaa bile başladımmm :118::118::118::118::118::118:
*
yardımcı olabildiysem ne mutluu, rica ederimm
şimdiden güle güle kullanınn
aynen öyle canım kendimi otomatiğe bağlamışım resmen şunu yapalım bunu yapalım hadi acele edelim diye sonra durup kendim de bi kahkaha attımbu haftadan sonra normale dönerim daha çok gelirim kuzum ama bu hafta sürekli planlarımız var annem bizim kız evin yolunu unuttu iyice diyor
Canım çok geçmiş olsungözlügünü kullandıktan sonra ilerleme yapmaz doktorunun söyledigi şekliyle kullan canım dikkatli ol sürekli bilgisayar başında olanlar için genel bir sorun yoruluyor göz artık sürekli ekran bakılıyor mecburen işte Allah korusun göz tansiyonuda çok iyi degildir gözlerini çok yormamaya çalış sinirsel olabilirmi bilemem ama sıkıntının hep rahatsızlıklarla ilgisi var diye düşünüyorum sakin olmaya çalış canını sıkmamaya çalış olanlarla ilgili inan rabbim neyi yazmışsa o oluyor neyi yaşamamız gerekiyorsa içini ferah tut kuzum rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
saol kuzum bende ılk önemsemedım ama netten bakıyorum ıyı seyler yazmıyor kontrol sart olmus bende gıtmem dıyordum.
Kızlarrr kavuşmuşsunuz yorumları okuyunca bir an o anlara geri döndüm. Şimdi sırada iş telaşesi var, kimilerinizi iş derdi saracak bizde de zamanında olduğu gibi. Askerlikten çok daha zor bir sürece hazırlıklı olun. Biraz sabırlı olmanız gerekecek ama önünüzdeki en büyük engeli kaldırdınız hepinizi kutluyorum. Mutlu bir yaşam diliyorum hepinize.
zeynebım dudukluden anlamam ama neyse almısın zaten hayrlı olsun guxel mutlu gunlerınde kullan sevgiyle❤❤❤
Nazlıcıım gecmiş olsun tatlım ılerlemez inşallah ama göz tansıyonunu ıhmal etme kontrl altında tut mutlaka:/
zeynebım dudukluden anlamam ama neyse almısın zaten hayrlı olsun guxel mutlu gunlerınde kullan sevgiyle❤❤❤
Gulten canım hepımıx aynı durumdayz gercekten henuz ıdrak etme cabasında:)))
Öznur tatlım sende bı an once hafta sonu gelsinde buluş sevdıcegınle guzel anlar bırıktrmeye tam gaz devam edelimm(;
Askeri gelicek olan arkadaslar ısımlerınızı unutyrm facede tanısmadıklarımın oyuzden kusura bakmayın.. Allahım bı an once bu mutlulugu sızede tattırsın...
Eski tripli şimdiki lovely sanrm:) Kavustuk cok sukur bızımde sızler gıbı telaslarımız basladı sızın yazdıklarınızı 4 ay once okurken bızde görecekmiyiz bu durumları yasıycakmıyıx dıye cok dusunurdm elhamdulıllah gördük ve yaşyrz inşallah cok daha guzel gunler yasıycazz sızde bızde canım..
Sağol kuzum henüz almadım dün alıcaktım bugünde geçerli süreci o yüzden bugüne bıraktım bugün alıcam bir şikayet duymadım inşallah memnun kalırım canım hepimiz huzurla kullanalım inşallah❤
Günaydın canım benim hepimizin gözüaydın artık telaşlar birşeyler için çabalama başladı kuzum rabbim işimizi kolaylaştırsın güzel hayırlı kapılar açsın inşallahgünaydınlar herkese
herkesin tekrardan gözü aydın.Allah'ım kimselere bir daha ayrılığı yaşatmasın inşallah.iş telaşı sardı bile bizi,rabbim hayırlısını versin inşallah
gunaydın canım ceyız hazırlıkları başladı yanıı yavastannn
Günaydın canım benim hepimizin gözüaydın artık telaşlar birşeyler için çabalama başladı kuzum rabbim işimizi kolaylaştırsın güzel hayırlı kapılar açsın inşallah
Günaydın kuzum önceden başladı aslındada yavaş yavaş alıyorum biranda birikmesin istiyorum yemek takımımın taksitleri bitti gibi o yüzden artık yenilerine başlıyabilirimkimisi diyorki evlenicegin zaman alırsın kenara paranı ayır öylede birikmiyor biriksede toplu oldugu için kıyamam busefer alıcaklarım pahalı birazcıkta anca yetiştiririm diye düşündüm haklımıyım kuzum:44:
canımm kesinlikle haklısınn..
öle kenara atim toplu halde alayım diyosan çok sıkıştırır senii
ve yemek takımlarını alarak çok iyi yapmışsınn, mübarek baya pahalı oldukları içinn
bende nişanlı askerdeyken diyodum kenara para atim toplu alırım die ama kendimi tutamadım şu 5 ayda mutfağı bitirdim.
iyiki de bitirmişimm diğer türlü çok zorlanırdım çünküü.
al şimdiden eşyalarını biriksin bi yerde
bu arada sen çalışıyomusun, evlilik ne zamann ??
o kadar karşılaştıkk ama tanışamadıkk
dila benn adanadayımm, bankacıyımm
Olmuyor canım gerçekten hani biriksede evlenirken okadar eksik çıkıcakki gönlüme göre alamıycam busefer biliyorum hepsi bir anda gelincede pahalısını alamıyorsun maksadım pahalı almak degil yanlış anlaşılmasın kaliteli almaya çalışıyorum begendigim markalarda biraz fazla oluyor ee biranda alsaydım gönlüm el vermez almaya yavaş yavaş alınca aradan çıkıyorlarÇok pahalı herşey gerçekten sadece 12 kişilik yemek takımına 1500 verdim başkada hiçbirşeyi yok düşün daha bunun tenceresi çatal bıçagıda var :26::44:sende çok iyi yapmışsın nişanlısın zaten bende nişanlı olsam bitirmiştim planlı bir yapım var istedigim olsun planlı hareket edeyim isterim herzaman o yüzden acelem yoksa hemen evlilik durumu yok daha benim tamamlamam gereken bir tel tedavim var oda 2014 yazına yetişicegini sanmıyorum tellide gelin olamam Herşeyin hayırlısı canım inşallah
Birbirimize yazdık ama tanışmamıştık evet memnun oldum bende İstanbuldanım Muhasebeciyim çalışıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?