349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kıyamam tatlım yaa aman olsun 5 gun sonra her sanıye yanyana olun inşallah bundan sonra Rabbim bi daha ayrılık yasatmasın:) 155 gun dayandık 5 guncuk mu dayanamıycaksın az daha sabır😇

Öznur süheyla ve gülten kavusma anlarınızı okudum ve cok mutlu oldum.. Bi daha hic ayrılmayalım sevdıceklerımızden ınsallah... Suprızle erkn saatte karsında olması ne demek bende yasadım cok cok guzel heycanlı bı duyguydu❤❤❤ sonunda kavustuk hala şafak saymadıgımıza şaşirıyrm kızlar bittiğini idrak edemedm....

Kuzucuklarım en başından başlıyım adım adım kavuşma hikayemize
Akşam 4 gibi askerimin ailesi beni aldı Safranbolu yolunu tuttuk aman birdaha gitmekmi birdaha görmekmi oraları rabbim korusun yol boyunca eglence vardı muhabbet çoşku heyecandan artık kelimeleri bile unutmuşum birşey yiyemedim düzgünde öyle gidiyorum akşam oldu askerimde artık heyecanlanmış nerdesiniz nerde kaldınız ve artık Karabükteydik çok az kalmıştı sevdigimi görmeye askeriyenin oraya gittik içeri gelin dedi kapıdakilerde o gelip alsın dedi geldi aldı bizi askerimo gelirken ordan ilk içeri gönderdigimi hatırladım duygularım yetersiz kaldı resmen.ama ağlamak yok gülmek vardı bundan sonra inşallah

İçeriye geçti 12den önce çıkarmıycaklardı içeri eşyalarını almaya gittiya o 15 dakika geçmedi geçmek bilmedi ya bekle bekle gözüm içeride geçmiyor içeriden çıkmıyor askeriye kantinini dolaştık asker yerlerinide görmüş oldumOkadar güzel arkadaşlıklar kurmuşki askerim geldiler kapıya çıkarmak için o an hepsini ordan çıkarmak istedim nasıl bir duyguya girmişiz hepsi için ayrı üzüldüm keşke hepsi çıkabilseler dedim yaşadıgımız için hepsini okadar iyi anladımki ordan çıkartıp tekrar içeri dönmek neyse duygulanmak yok

Adettendir dediler valizi atıcaklar dışarı biri bir ucundan biri bir ucundan tuttu valizi dışarı fırlattılar birde valizi yakalamaya çalıştık tekmelediler birdaha gelme diye onlar valizi atarken bir duygulandım ağlamaya başladım bu bizim özgürlügümüzde artık bitmiştivedalaşmalar hüzünler vardı onlarda bizdede sevinç artık şükürler olsunve söyledik söyledik Safranbolu senmi büyüksün bizmi nanik yaptım nanik

Tekrar İstanbul yolculugu yaptık molalar dinlenmeler bir güzel geçtiki askerim yanımda nasıl güzel geçmezbir ara dizinde uyumuşum 1-2 saatcik kadar inanamadım dönüp yüzüne bakıyorum kavuşmuşmuyduk gerçekmiydi rüyadan uyanmıycaktım dimi Sabah geldik İstanbula tabi ben 1-2 saatlik uykuyla işte çalıştım çok zor bir gündü benim için askerim bıraktı ama beni işe bu bile yetti elini tutup yürümek sarılmak öpmekAllahım nasıl bir mutluluk nasıl bir şükür rabbime şükürler olsun birdaha hiçbirimiz ayrılık görmesin inşallahCumadan beri yüzümde güller açıyor hala heyecanlıyım dün görüştük bugün görüşücez inşallah her buluşmamızda yeniden kavuşmuş gibi oluyorum sanki hala teskereyi almamış gibi gidicekmiş gibi daha atlatamadık askerlik psikolojisini azıcık şaşkınız ama geçiçek farkındayız yanyanayızya bu herşeye değermiş bu askerlikte bitti beee

Bugün tammm 12:30 bebegimee kavuştumm darısı bütün bekleyenlerin başına ona sımsıkı sarılmakk herşeyi unutturdu :)

kavuştuk sonunda kızlar..ama suan da mutlluktan aglıyorum..o anı hiç unutmucam..ama evine gitti işte şuan..çok yorgundu fazla göremedim ama bunada şükür..darısı herkesin başına inşallah..

Kuzucuklarım Allahım birdaha ayrılık göstermesin çok süprizli duygulu geçmiş buluşmalar kavuşmalar çok duygulandım birdaha rabbim yaşatmasın darısı tüm asker yolu bekleyen yarenlerin başına inşallah

kavuşma anlarınızı heepp okudummm süperrr olmuşş şükr kavulşturan RABBİMEEE..gözünüz aydınn yarenleerrrr...sağlıcakla kalınn..

canım ah bende o duyguları yaşadım gelir gelmez eskisi gibi hiç zaman ayıramamisti.

Evet haklısın ama kafama takmadan duramıyorum😔bugün sabahtan akşama kadar gene beraberdik.gezip durduk...ben kocamla vakit geçirmek istiyorum...adam gibi oturupta 1 saat muhabbet edemedik...saat 12 de eve yatmaya gidiyoruz...çok bunaldım...

Tek tek hepinizin kavuşma hikayesini okudum❤Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın.kimse yok forumda,herkes sevdiğiyle:)

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ hoşgeldin tatlım yaa sevdiğin insanın yanında olmak gibisi varmı.....:) sonunda zeynebim kavustuk sevdıklerımıze Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın.. Hala burdamı gtcekmi cok aralardayım adapte olamıyrm tam olarak zaten kendini iş koşturmacasına bıraktı resmen kendı kendıme gelişini kutluyo gibi olmaya başladım:))

Canım benim senide az cok anlayabılıyrm evli olmadıgımız halde biz bile yalnız vakt gecrmek kımseye baglı kalmamak ıstyrz sen 5 ay eşinin hasretinden sonra sınır olmakta haklsın ama buda hemencecik gececek bi süreçtir inşallah bi an önce yalnız bırakırlar sizide:///

canım çok sevindim buluşma anınız çok güzel bi daha ayrılık görmeyin tatlım .
Amin canım benim inşallah rabbim kimseyi hasret bırakmasın

Hoşbulduk tatlım gerçekten yok anlatılmaz bir duygu bizde hala o şaşkınlıktayız ama yavaş yavaş atıyoruz sanırım artık o koşuşturmalar muhakkak olucak canım benim napalım hayat koşulları birşeyler yapmak istiyorsak çalışmakta zorundayız keşke çalışmasam hep yanında olsam ne güzel olurdu

günaydın herkesee nasıl da sessizleşmiş sessizliğin sbebi kavuşma olsun böylee...

Kızlar evet Nazlıcıgımda söyledigi gibi hani hasret giderip engeç pazartesi burdaydınız bakıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…