- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım canım cok sıkılıyor bugun zaten bu pazartesı gunlerını hıc sevmıyorummm
Benimde bugün hiç çalışasım yok tatil olsa keşke kuzumsizin belli oldumu askerinin yeri haberler varmı canım
Günaydın canım çok azkalmış negüzel şafak o öyletabi şafaklar bitti yaaa can sıkıntıları başladıı
günaydınn kızlarrr![]()
bılıyorsun bzım durumlar bellı degıl.
yanı en son 20 gun once konustuk.son 1 haftadır msjlasmıyoruz da en son cumartesı akşamı msjlastık ben son sozumu soledım ondan haber beklıyorum.son sozum annesı ıle konusturmasını ıstıyorum bu kdr zor olmamalı dımı ıcım bıraz da olsa hafıflemesı ıcın.cok sıkıldım bole belırsızlıkten o yuzden yolumu ona gore cızıcem
günaydın kızlar :) nerde kalmıştık
hepimizin gözü aydın olsun kızlar sonunda kavuşmalar gerçekleşti. bende tek başıma gittim aldım sevdiğimi havaalanından orda beklemek gerçekten işkence gibiydi ama geldi en sonunda direk onların evinin yolunu tuttuk yol boyunca sohbet ettik sürekli sırıtoyor insan ne konuşursa konuşsunevde kahvaltı hazırlamış bizi beklıolardı kayınvalidemler hepberaber kahvaltı yaptık sonra babası gitti bütün gün evde sohbet muhabbet vardı cuma cumartesi hep onlarda kaldım ama çok fazla yalnız kalamadık gelen giden akrabaları çok oldu
dünde bizim eve geçtik bizde kahvaltı yaptık sonra aldıklarımı gösterdim aşkıma herzamanki gibi tavla oynadık sohbet muhabbet sonra düğün yerine götürdüm sevdiğimi, ordanda mobilya bakmaya gittik yavaştan fikir oluşssun kafamızda diye ve en sonunda dün akşam sahilde başbaşa bir yemek yedik uzun zamandır böyle lezzet almamıştım yediklerimden. fakat kızlar dün akşam mecburi olarak evlere dağıldık çok zor geldi ikimizede napıcaz böyle bilmiyoruz ağustos gelsede artık bizde evimizde rahat rahat kıimse karışmadan kalsak
![]()
Oy oyy oyy ayrı kalmaya dayanamaz artık kuzuminşallah çabucak gelsin Ağustos ayıda artık başbaşa kalın evinizde
insan sürekli sırıtıyor dimi çocuksu hareketler yapasım geliyor oynayasım geliyor hafta sonu kalmasakta beraber sürekli görüştük geç saatlere kadar dün azıcık yanlız kaldık insan öyle güzel tad alıyorki herşeyden
rabbim birdaha göstermesin ayrılık hasret canımcım
![]()
amin canım göstermesin söz verdi zaten bidaha beni bırakıp hiçbieyere gitmiycekburda yanımdayken günler daha çabuk geçicek biliyorum darısı tez günde sizin başınıza canım benim... başbaşa kaldığımız anları hiçbirşeye değişmem. eğer bir çift başbaşa kaldığından güzel vakit geçirip kimseye ihtiyaç durmuyosa herşey oturmuş demektir bence ben bole düşünüyorum,sizinde güzel bir ilişkiniz var oturmuş saygı çerçevesinde evlilikle pekiştirmek şart olmuş
![]()
Eki Görüntüle 716025
Kızlar bu modeli almayı düşünüyorum araştırdımda Fissler düdüklü tencerede özellikle öneriliyor sorun yaşayan çok az hiç görmedim bile diyebilirim ama okadar çok seçenegi varki kararsız kalıyor insan fiyatlarıda birazcık uçuk gibi ama degecegini düşünüyorum yukarıda modelde karar kıldım fissler blue point olarak geçiyor ismi bu modeli kullanan yada duyan çevresinde varmı fikrinize ihtiyacım var ve 6 Lt düşünüyorum 2 kişi için fazla gibi gelebilir ama misafir için uygun olacagını düşündüm fazladan pişirir nohutları fasülyeleri dolabada kaldırırım dedim nasıl düşünmüşüm sizce![]()
kızlar askerim geldi geleli doğru düzgün onunla görüşemedik..sürekli kardeşleri ile birlikte..anlayışlı davranıyorum ama napim çok özledim bazen de dayanamıyorumneyse bugün konuştuk o da çok üzgünüm bundan ötürü dedi..bu haftasonu il dışına çıkıp hasret gidericez..cumadan izin alıcam iş yerinden ki inş verirler..cuma cumartesi pazar bizim olacak
off onunla sohbet etmeyi bile çook özledim yaa..
günaydın yarenlerim..gültenim kavuşma anını okudum çok güzel olmuş gerçekten Allah bir daha sizi ayırmasın
dünden beri bende askerimi görmedim..doğru düzgün ne konuşabildik ne mesajlaşabildik..ailesinin yanında onlarla hasret gideriyor..ama ben hala aşkıma doyamadım ki![]()
iyi akşamlar kızlar. Gültenim ya çok güzel buluşma ani olmuş hayran kaldım. Süheyla canım senin durumu bende yaşadım ertesi gün göndermek çok çok kötühepinize Allahim ayrılık göstermesin tekrardan gözünüz aydın.
Kıyamam tatlım yaa aman olsun 5 gun sonra her sanıye yanyana olun inşallah bundan sonra Rabbim bi daha ayrılık yasatmasın:) 155 gun dayandık 5 guncuk mu dayanamıycaksın az daha sabır
Öznur süheyla ve gülten kavusma anlarınızı okudum ve cok mutlu oldum.. Bi daha hic ayrılmayalım sevdıceklerımızden ınsallah... Suprızle erkn saatte karsında olması ne demek bende yasadım cok cok guzel heycanlı bı duyguydu❤❤❤ sonunda kavustuk hala şafak saymadıgımıza şaşirıyrm kızlar bittiğini idrak edemedm....
Kuzucuklarım en başından başlıyım adım adım kavuşma hikayemize
Akşam 4 gibi askerimin ailesi beni aldı Safranbolu yolunu tuttuk aman birdaha gitmekmi birdaha görmekmi oraları rabbim korusunyol boyunca eglence vardı muhabbet çoşku heyecandan artık kelimeleri bile unutmuşum birşey yiyemedim düzgünde öyle gidiyorum akşam oldu askerimde artık heyecanlanmış nerdesiniz nerde kaldınız ve artık Karabükteydik çok az kalmıştı sevdigimi görmeye askeriyenin oraya gittik içeri gelin dedi kapıdakilerde o gelip alsın dedi geldi aldı bizi askerim
o gelirken ordan ilk içeri gönderdigimi hatırladım duygularım yetersiz kaldı resmen.ama ağlamak yok gülmek vardı bundan sonra inşallah
İçeriye geçti 12den önce çıkarmıycaklardı içeri eşyalarını almaya gittiya o 15 dakika geçmedi geçmek bilmedi ya bekle bekle gözüm içeride geçmiyor içeriden çıkmıyor askeriye kantinini dolaştık asker yerlerinide görmüş oldumOkadar güzel arkadaşlıklar kurmuşki askerim geldiler kapıya çıkarmak için o an hepsini ordan çıkarmak istedim nasıl bir duyguya girmişiz hepsi için ayrı üzüldüm keşke hepsi çıkabilseler dedim yaşadıgımız için hepsini okadar iyi anladımki ordan çıkartıp tekrar içeri dönmek neyse duygulanmak yok
Adettendir dediler valizi atıcaklar dışarı biri bir ucundan biri bir ucundan tuttu valizi dışarı fırlattılar birde valizi yakalamaya çalıştık tekmelediler birdaha gelme diyeonlar valizi atarken bir duygulandım ağlamaya başladım bu bizim özgürlügümüzde artık bitmişti
vedalaşmalar hüzünler vardı onlarda bizdede sevinç artık şükürler olsun
ve söyledik söyledik Safranbolu senmi büyüksün bizmi nanik yaptım nanik
Tekrar İstanbul yolculugu yaptık molalar dinlenmeler bir güzel geçtiki askerim yanımda nasıl güzel geçmezbir ara dizinde uyumuşum 1-2 saatcik kadar
inanamadım dönüp yüzüne bakıyorum kavuşmuşmuyduk gerçekmiydi rüyadan uyanmıycaktım dimi
Sabah geldik İstanbula tabi ben 1-2 saatlik uykuyla işte çalıştım çok zor bir gündü benim için askerim bıraktı ama beni işe bu bile yetti elini tutup yürümek sarılmak öpmek
Allahım nasıl bir mutluluk nasıl bir şükür rabbime şükürler olsun birdaha hiçbirimiz ayrılık görmesin inşallah
Cumadan beri yüzümde güller açıyor hala heyecanlıyım dün görüştük bugün görüşücez inşallah her buluşmamızda yeniden kavuşmuş gibi oluyorum sanki hala teskereyi almamış gibi gidicekmiş gibi daha atlatamadık askerlik psikolojisini azıcık şaşkınız ama geçiçek farkındayız yanyanayızya bu herşeye değermiş bu askerlikte bitti beee
![]()
canlarım çok teşekkür ederim Allahım bir daha bize ayrılık yaşatmasıngünaydın kızlar :) nerde kalmıştık
hepimizin gözü aydın olsun kızlar sonunda kavuşmalar gerçekleşti. bende tek başıma gittim aldım sevdiğimi havaalanından orda beklemek gerçekten işkence gibiydi ama geldi en sonunda direk onların evinin yolunu tuttuk yol boyunca sohbet ettik sürekli sırıtoyor insan ne konuşursa konuşsunevde kahvaltı hazırlamış bizi beklıolardı kayınvalidemler hepberaber kahvaltı yaptık sonra babası gitti bütün gün evde sohbet muhabbet vardı cuma cumartesi hep onlarda kaldım ama çok fazla yalnız kalamadık gelen giden akrabaları çok oldu
dünde bizim eve geçtik bizde kahvaltı yaptık sonra aldıklarımı gösterdim aşkıma herzamanki gibi tavla oynadık sohbet muhabbet sonra düğün yerine götürdüm sevdiğimi, ordanda mobilya bakmaya gittik yavaştan fikir oluşssun kafamızda diye ve en sonunda dün akşam sahilde başbaşa bir yemek yedik uzun zamandır böyle lezzet almamıştım yediklerimden. fakat kızlar dün akşam mecburi olarak evlere dağıldık çok zor geldi ikimizede napıcaz böyle bilmiyoruz ağustos gelsede artık bizde evimizde rahat rahat kıimse karışmadan kalsak
![]()
Canım benim inşallah sorunsuz verirler sorunsuz güzel bir hafta sonu geçirirsiniz çok iyi geliyor bu şekilde gerçektenmalesef hep bizimle olsunlar istiyoruz ama onlar herkesi özlemiş oluyorlar herkeste onları kardeşleri ailesi arkadaşları herkes görmek konuşmak sohbet etmek istiyor ee bizde istiyoruz böyle oluyor işte neyse hasretlerini gidericekler geri bize kalıcaklar tabiki
![]()
Günaydın canım çok azkalmış negüzel şafak o öyle![]()
Eki Görüntüle 716025
Kızlar bu modeli almayı düşünüyorum araştırdımda Fissler düdüklü tencerede özellikle öneriliyor sorun yaşayan çok az hiç görmedim bile diyebilirim ama okadar çok seçenegi varki kararsız kalıyor insan fiyatlarıda birazcık uçuk gibi ama degecegini düşünüyorum yukarıda modelde karar kıldım fissler blue point olarak geçiyor ismi bu modeli kullanan yada duyan çevresinde varmı fikrinize ihtiyacım var ve 6 Lt düşünüyorum 2 kişi için fazla gibi gelebilir ama misafir için uygun olacagını düşündüm fazladan pişirir nohutları fasülyeleri dolabada kaldırırım dedim nasıl düşünmüşüm sizce![]()
kızlar ilk defa huzurlu bir şekilde uyudum bu haftasonu tüm yorgunluğu attım üstümden
hala gitcekmiş gibi hissediyorum bu yüzden herşeye acele ediyorum zaman kaybetmeyelim diye dün en sonunda yeter hayatım ben burdayım hep yanındayım telaş yapma dedi baya bir güldükdolu dolu bir haftasonu geçirdik bugünde gitmedim okula herşeyin tadını çıkaralım diye
şimdi arabayı servise götürdü bende bir gelip size bakiim dedim
biraz canım sıkıldı önümüzdeki haftasonu ailecek Ankaraya gitceklerdi duyunca çok üzüldüm ama bebeğim bana kıyamadı ve bırakamadı o yüzden gitmicek çok mutluyuum
canlarım çok teşekkür ederim Allahım bir daha bize ayrılık yaşatmasın![]()
İnşallah canım zamanla oturucak onlarda yerine 5 ayın hasreti kolay çıkmaz tabikiinşallah canım ya cuma günün iznini şimdiden ayarlamaya çalışıyorum..kimse bişi demesin diye..ay o kadar stresliyim ki sorun çıkmasın istiyorumhaklısın canım bizim sevgimiz o kadar çok ki hep bizim olsunlar istiyoruz..neyse ki hasret gidermeye başlıycaz bizde
![]()
çok şükürr azıcık kaldıı :26::26::26:
biticek kii hemenn
nehirnilcimm fissler düdüklüyü baya övüyolar hatta en iyisi diyolar.
geçen gün bizim topikte baya konuşuldu düdüklü olayı evli kızlar da bunu önerdilerr![]()
aynen öyle canım kendimi otomatiğe bağlamışım resmen şunu yapalım bunu yapalım hadi acele edelim diye sonra durup kendim de bi kahkaha attımİnsanın kafasını yastıga koydugunda huzurlu mutlu uyuması kadar güzel ne olabilirki canımKısa vakitlerde birşeyler yapmaya çalıştıgımız alışkanlık olmuş acele acele AnkaraYA gitmemeside ne güzel olmuş daha çok hasret giderirsiniz canım benim arada gel böyle yanlız bırakmayalım buralarıda dimi
Amin inşallah birdaha yaşamayalım bu ayrılıkları
![]()
kızlar gecen dıyordum ya gozlerım agrıyor doktora gıttım cumartesı 0.50 numara varmıs ıkısıde uzakda sorun yok dedı bılgısayar basında aksama kdr olunca göz yoruluyormus o yuzden gozluk yazdı.bılgısayar basında takman yeterlı dedı onun dısında takma dedı.ışından korucak dedı.gözlugu aldım bugunden berıdırde kullanıyorum.sızce ılerleme yaparmı? göz tansıyonuda 20 cıktı 1 ay sonra tekrar kontrole cagırdı belkı yorgunukdan da olabılırms