• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

zeynebim dün gece depüklendim ben canım sen girmedin heralde teşekkür ederim senin de depüğünü yediğime göre atılabilirm yarimin kollarına:1::16::nazar: kelebeğim saol canım hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah en uzun ayrılığımız bu olsun:16:

pisimmm ellerine sağlık ne de güzel depükledin valla ohhh içim içime sığmıyor çok mu mutluyum ne:111::111::111::111::111::111::111:

özlemim gökyüzü kadar uçsuzzz bucaksızz,Özlemim tuzdan çok topraktan telaşsız,ne önemi var unut gitsin kim haklı kim haksız aynen böyleee

o gün kayınvalıdemlerle falan oturuyoruz erkeklerın ıglısızlınden sorumsuzluklarından vs konusluyor :D babam dedı kı bunu yaramazpısıye sormak lazım o sıkayetcı mı bakalım esınden oda mı aynı dedı

dedım bu soruyu bana sımdı sormayın su an hıc bıseyın onemı yok cok ozledım gelsın 10 gun sonra tekrar konusalım bu konuyu :1::1::1::1::1:

canım geldiklerine göre sizd ehemen nişan düğün muhabetlerine girersiniz bir hafta en az dinlenirler sonra işe girmeye başlarlar kısmetse inşallah hakınızda hayırlısı olur benim sevdicek hiç dinlenmeden bir işe girdi geldiğinin 5. günü hala asker sayılıyorlar o halde işe girdi :1::1::1::1::1:bizde bişileri hızlandırma akrarı aldık

inşalllah en yakın zamanda bu topikten davul zurna sesleri duyacağız hepinizinkili yarınmı geliyor varya çok seviniyorum kazasız belasız bu dönemde bitti darısı 351 yarenlere
Amin canım benim inşallah:nazar:İşe girmeleri zaten bir adım inşallah hepimiz için hayırlı yerler nasip olur böyle güzel haberler alıyorumya çok mutlu oluyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versin:nazar:bizimde yakınlar dügünlerimiz var nişanlarımız var isim koyulmayanlarında inşallah isimleri sözleri olucak bebiş haberleri alıcaz:nazar::emir_bebek:biz bayrağı artık 351.dönemlere devrettik sizden aldık onlara verdik darısı kısa zamanda kazasız belasız onlara inşallah:nazar::16:

eveeeetttt depükleyinnnnnnnnn :D
ben resim ekleyemiyorum yoksa bende cok depük resmi buldum....
ama manennnn depüklüyorum hepiniziiiiiiii :D
Depükledim Selinim geri sayfada:27:
kızlar şimdi konuştum askerimle , bitti dedi, çıkışlarını da imzalamışlar :16: Allahım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..

Bende konuştum kapanış töreni yapılmış,çıkış muayeneler tamam,silahlarıda teslim etmişler yarın çarşı olabilir diyor bu askeriyeyide anlamıyorum önceden versenize izin son gün doğan güneşte izinmi olur:52:

canlaar sapıttım ben iyice bir çok heyecanlıyım bir çok agresifim gün de geçmiyor zaten aman bitsin gitsin şu 2 gün cuma olsun Allahın izniyle gelsin canımıniçi :16:
dimaam,selincim ve misilam akşam depüklücem sizii koşun sevdiklerinizin kollarına diye :21:
Gunaydın canlaarrr:) bugun depukler sanrm dımaama :D suheyla bulustumu yanı şimdi bitti askerlik şoktalardır şuan bi ömür mutluluklaarr❤❤❤ bundan sonra dimaam gidiyo sonra kim var Sırada bılmıyrm ama benim sevdicekte bu gece 00 01 de cıkıyo:))) benide depukleyin kızlar yaa:D unutmayın sakınnnn
büyük bir zevkle akşama depüklücem seni canım :21:
günaydınlarrrrrr :16::16::16::16::16::16::52::52::52::52::52::52::52::52::52: hayatımda ilk defa gözümü açar açmaz yataktan zıpladımmmmm ve dans etmeye başladımmmm hala oynuyorummmmmmmm:9::9::9::9::9::9::9::21::21::21::21::21::21::21::21:
kızlar dün eve geç gelince burayada bakamadım ve resmen içime oturdu bu durum ayrıca yazdıklarınızı da okuyamadım... kızlar afallamış durumdayım sözüm ona hazırlanmam lazım ama yapamıyorum aynada kendi kendime sırıtıp duruyorum:9::9::9::9::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::60::60::60::60::48::48::48::48::48:
ay kuzum ben seninle bir heyecanlandım burda gözün aydın kavuşmanın tadını çıkar canım benim :16:
mehtap gibi kızın olacağına şafak gibi oğlun olsun... atarsa 1 atmazsa kendi bilir..
oy kuzum atara bağladık iyice :1::9:

ne zararı olucak kuzum mesela sen beni depüklemeye bugünden başla ben cumaya kadar hiç sıkılmam:27: :21:

kızlar ya 2gündür aglamaklı bi haldeyim..sanki zaman durmuş gibi..cuma 12de burda yanımda artık ama çok duygusal oldum ya..hem mutluyum hem aglamaklı iyice dengesiz oldum ben:((

zeynebim dimamm beni 2 kere depükledi askerin çok uzakta hakettin diye :1: bende topiğin en şanslı yareni kabul ettim kendimi çifte depük alaraktan:9::9::9:

ne zararı olucak kuzum mesela sen beni depüklemeye bugünden başla ben cumaya kadar hiç sıkılmam:27: :21:
Bende sıkılmam kuzum:27:
kızlar ya 2gündür aglamaklı bi haldeyim..sanki zaman durmuş gibi..cuma 12de burda yanımda artık ama çok duygusal oldum ya..hem mutluyum hem aglamaklı iyice dengesiz oldum ben:((
Bizde aynıyız canım enteresan bir durum yok mesela hıçkıra hıçkıra aglıyasım var :52:
zeynebim dimamm beni 2 kere depükledi askerin çok uzakta hakettin diye :1: bende topiğin en şanslı yareni kabul ettim kendimi çifte depük alaraktan:9::9::9:

Doğru canım uzakta olanlara iki tane depük ozaman:27:

yazılanları okuyunca rahatladım ben de,bende mi bir problem var niye bu akdar zayıfım son günlerde diye düşünüyordum herseye aglayasım gelıyor gozlerım dluverıyor en son 351 lere uzuldum gozlerım doldu asırı duygusal oldum

ahh ahh ne hale geldik aşk yüzünden..
Ah aşk ahh sen nelere kadirsin :16::69:
yazılanları okuyunca rahatladım ben de,bende mi bir problem var niye bu akdar zayıfım son günlerde diye düşünüyordum herseye aglayasım gelıyor gozlerım dluverıyor en son 351 lere uzuldum gozlerım doldu asırı duygusal oldum

Hepimiz öyleyiz kuzum artık duygusallıgımız tavan yaptı:16:

Back