Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 710998 Eki Görüntüle 710999 Eki Görüntüle 711000 Eki Görüntüle 711002 Eki Görüntüle 711003 Eki Görüntüle 711004 Eki Görüntüle 711005
canım en uzun ayrılığınız bu olsun musmutlu bir ömrünüz olsunbekar arkadaşlarımı bu ikonla uğurluyorum:123:
Amin canım benim inşallahcanım geldiklerine göre sizd ehemen nişan düğün muhabetlerine girersiniz bir hafta en az dinlenirler sonra işe girmeye başlarlar kısmetse inşallah hakınızda hayırlısı olur benim sevdicek hiç dinlenmeden bir işe girdi geldiğinin 5. günü hala asker sayılıyorlar o halde işe girdibizde bişileri hızlandırma akrarı aldık
inşalllah en yakın zamanda bu topikten davul zurna sesleri duyacağız hepinizinkili yarınmı geliyor varya çok seviniyorum kazasız belasız bu dönemde bitti darısı 351 yarenlere
Depükledim Selinim geri sayfadaeveeeetttt depükleyinnnnnnnnn
ben resim ekleyemiyorum yoksa bende cok depük resmi buldum....
ama manennnn depüklüyorum hepiniziiiiiiii![]()
kızlar şimdi konuştum askerimle , bitti dedi, çıkışlarını da imzalamışlarAllahım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..
büyük bir zevkle akşama depüklücem seni canımGunaydın canlaarrr:) bugun depukler sanrm dımaamasuheyla bulustumu yanı şimdi bitti askerlik şoktalardır şuan bi ömür mutluluklaarr❤❤❤ bundan sonra dimaam gidiyo sonra kim var Sırada bılmıyrm ama benim sevdicekte bu gece 00 01 de cıkıyo:))) benide depukleyin kızlar yaa
unutmayın sakınnnn
ay kuzum ben seninle bir heyecanlandım burda gözün aydın kavuşmanın tadını çıkar canım benimgünaydınlarrrrrrhayatımda ilk defa gözümü açar açmaz yataktan zıpladımmmmm ve dans etmeye başladımmmm hala oynuyorummmmmmmm
kızlar dün eve geç gelince burayada bakamadım ve resmen içime oturdu bu durum ayrıca yazdıklarınızı da okuyamadım... kızlar afallamış durumdayım sözüm ona hazırlanmam lazım ama yapamıyorum aynada kendi kendime sırıtıp duruyorum![]()
oy kuzum atara bağladık iyicemehtap gibi kızın olacağına şafak gibi oğlun olsun... atarsa 1 atmazsa kendi bilir..
Miniklemurumu depükledimmi heyecandan hatırlamıyorum olsun iki kere depüklemiş olurum ne zararı var kiii
Eki Görüntüle 712547 Eki Görüntüle 712546 Eki Görüntüle 712544 Eki Görüntüle 712563 Eki Görüntüle 712561 Eki Görüntüle 712562 Eki Görüntüle 712564 Eki Görüntüle 712543 Eki Görüntüle 712542 Eki Görüntüle 712566 Eki Görüntüle 712545
kızlar ya 2gündür aglamaklı bi haldeyim..sanki zaman durmuş gibi..cuma 12de burda yanımda artık ama çok duygusal oldum ya..hem mutluyum hem aglamaklı iyice dengesiz oldum ben(
Bende sıkılmam kuzumne zararı olucak kuzum mesela sen beni depüklemeye bugünden başla ben cumaya kadar hiç sıkılmam![]()
![]()
Bizde aynıyız canım enteresan bir durum yok mesela hıçkıra hıçkıra aglıyasım varkızlar ya 2gündür aglamaklı bi haldeyim..sanki zaman durmuş gibi..cuma 12de burda yanımda artık ama çok duygusal oldum ya..hem mutluyum hem aglamaklı iyice dengesiz oldum ben(
zeynebim dimamm beni 2 kere depükledi askerin çok uzakta hakettin diyebende topiğin en şanslı yareni kabul ettim kendimi çifte depük alaraktan
![]()
30379708 .!.:
Bende sıkılmam kuzum
Bizde aynıyız canım enteresan bir durum yok mesela hıçkıra hıçkıra aglıyasım var
Doğru canım uzakta olanlara iki tane depük ozaman![]()
Ah aşk ahh sen nelere kadirsinahh ahh ne hale geldik aşk yüzünden..
yazılanları okuyunca rahatladım ben de,bende mi bir problem var niye bu akdar zayıfım son günlerde diye düşünüyordum herseye aglayasım gelıyor gozlerım dluverıyor en son 351 lere uzuldum gozlerım doldu asırı duygusal oldum