349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Akşam oslun eve gideyim son temizlik rötuslarını yapıyımm dizi izleyim kahve cıkolata keyfı yapıyımmm gece gıreyım dımaaamı depukleyeyım yatıyım kalkıyım carsamba olsuuunn öf ne gecmez gunlermıss sonra persembe ben yıne yollarda olucam kızlar bızım arabamızla calıscam bızım evın oralarda geçmiyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Bugün bir akşam olsun bencede geçmedi birtürlü çarşambada geçsin perşembe geçer artık diye düşünüyorum dedigin gibi geçmiyorrrrrrrrrrrrr gece gelememde akşam 8lerde falan depüklesek olmamı acep

ben sımdı gıdınce anca yemektı temızlktı derken kacta oturabılırm bılg basıan bılmıyorum ama gırerım herlde o saatlerde bılemedım kı sımdı o zaman gelen depuklesın gıtsın bu arada sekerler ben cuma sabahı esımın yanına gıderken siyah kot saks mavisi gömlek altına da ya spor ayakkabı ya babet dusunuyorum cunku sporada yakın gomlegım hanı babetle de olur spor ayakkabıyla da..saclarıma da düz fön cektıreyım dıyorum ya da evde masam da var belkı uclara bukle yaparım omuzlarımda zaten cok uzun değil hafif abartısız bır makyajlada ısı sonlandıracagım sonra haftasonu memlekette davet olacak kalabalık oluca zgelen gıden o gunler ıcınde sık bı bluz almstm arkımn nıkahına beyaz kısa kollu vıskon kollarında ıncı gıbı taslarla suslemeler var beyaz topuklu ayakkabı sık bır pant ıle onu dusunuyorum davetın oldugu gune..cumrtesı de kendı kendımıze olucaz o gun spor takılırım yıne kot bluz saclarımı toplarım bız bıze olucaz kokoşlanmayı ozlemısm valla ya pazar arkdasımın nıkahı vardı kokoslandım uzun sureden sonra topuklu ayakkabı fon falan nazar degdı sanırsam aksam agırlk coktu esnıyorum butun gun gozlerım falan kızardı ve sağ gogsum sebpsız yere sıstı nazara cok ınanıyorum

Bende inanırım canım nazara çok göz degebiliyor insanın başı çatlıyor agrıdan resmen gelen depüklesin ozamangüzel seçimler yapmışsın canım çok kullanışlı olur farklı farklı kombinlersin onlarıda yakın birbirlerine hem çok ugraş çıkmamış olur sanada bende saçıma düz fön çektiricem bukleden vazgeçtim kabarır birşey olur ugraşamamElbiselerimi çıkarıcam dolaptan yuppi Artık kokoşlanma süslenme vakti

Son düzenleme:
ayyy kızlar bende kendimi yalnız sanıodum içim şişti sıkıntıdan patlıycam biran önce geçip gitse şu 2 günde allahim yarebbim
bu arada bizimki uykuya vurdu kendini sürekli uyuyo ya sıkıldım arıyamıyorum bile birlikte çoskusunu yaşarız diye düşünüyorum ama nerdeeeeeeeeeeeeeee uyuz bir ses tonu sürekli uyur halde offfff çok uğraşmıyorum 2 gündür soruodum senin neyin var diye ne biçim konuşuyosun diye dün akşam seni çok özledim ve son günler dayanamıyorum artık dedi o sebeple sakinliğimi koruyorum şimdilik sizinkilerde böylemi ya offf sevinmeleri lazım bitti diye halbuki

Sende harika bir dostsun canım benim iyiki varsın hepimiz birbirimizin dertortagı olduk sırdaşı olduk sevincimizide yine burda paylaşıyoruz rabbime şükürler olsunki artık mutlu haberlerle gelicez inşallah
inşallah her gün farklı bir mutluluk haberiyle geliriz topicciğimize
benimkinin sesi bir tek bugün iyi geliyor çünkü arkadaşlarıyla tekne turuna çıktılar keyifler dört köşe akşam gene uyuz bir ses tonuyla konuşur benimle son bir haftadır hep öyle konuşuyor amaan dedim kabullendim bende nasıl isterse öyle konuşsun şu mutlu günlerde onu takıp da üzülemicem

kızlar nasılsınız zaman gecmiyo ya benimki cuma öğlen 12de burda inşallah..malum yol uzun..bugün evde sıkıldım okulda yoktu annemle gezmeye gittim resmen zaman gecirmeye odaklandım..

Kuzucum bunlar psikolojik hareketler sende biliyorsun o yüzden hiç sıkıntı yapma artık askerligin verdigi bir yorgunluk var hepimizin üzerinde sabırsızlık oluyor artık dayanamıyoruz azıcık kaldı çok şükür geldiklerinde biraz şaşkınlık olucak sonra hiç gitmemişler gibi olucak inşallahbenimde içim şişti gün bitsin artık bitsin yarında sıkıntı daral geldi ya

benım esımde oyleydı ses tonu mutsuz gıbı yorgun gıbı..Iyıce sıkıldılar hem ondan hem de boyle durumlarda duygu yogunlugu olur ya ona verıyorum buraya adapte olacakalr gelınce ıs durumları en son bıraktıklarındna berı 5 ay gectı herseyın uzerınden kolay mı ve onlar 5 ay boyunca sureklı toplu halde erkeklerle kufur dolu antıhıjyenık kosulalrda yasamaya alıstılar sanırım endıselıler ...zaten ben bıkac kez esımde hısettım onu esım cok kıbardır kırmaya korkar normalde kufur falan zaten sevmezde etmezde ama bıkac gorusmede boyle resmen esıme bu sen mısın ya noldu sana dedım neyse kızlar dönünce adapte edicez biz onları

Son düzenleme:
inşallah her gün farklı bir mutluluk haberiyle geliriz topicciğimize
Amin canım benim inşallah
kızlar nasılsınız zaman gecmiyo ya benimki cuma öğlen 12de burda inşallah..malum yol uzun..bugün evde sıkıldım okulda yoktu annemle gezmeye gittim resmen zaman gecirmeye odaklandım..

İyim canım zamanı geçirmeye çabalıyorum herkes gibi şuan tek sorunumuz zaman İşte hiç geçmiyor gezebilsem geçerdi belki akşamda evde oyalanırım biraz geçerde yarın nasıl geçer düşünmek istemiyorum akşamı güzel çabuk geçiçek inşallahta gündüz napıcam

haklısın canım bende okuldayken zamanı geciremedm bi derste on kez saate bakıyodum sanki bakınca hızlı geccek gibi..

ohhh be bittti ben cıkar kızlar sizi öpüyorum akşam yoğun tempom beni bekler bugun ıslerı bıtırıp bır de spor yapıyım cılgınca dıyorum 100 gr 100 gr dır cok acıtkım ya

heh valla aynısını benimkide yaptı dün keyfi yerindeydi dışarı çıktılar arkadaşlarıyla bişiler içtiler dört köşe olmuştu bende aynı onun konuştuğu gibi konuştum ama kavga etmedim hiç bende öyle canım hiç takıp kendimizi üzmemize gerek yok inşallah gelince böle içerine kapadık falan kalmazla ben bi ondan korkuyorum

oyyy kuzucum neyseki gün bitti evde daha hızlı geçer kocaman öptüm yarın görüşürüzzzz

haklısın canım bende okuldayken zamanı geciremedm bi derste on kez saate bakıyodum sanki bakınca hızlı geccek gibi..

Bende bugün çok saate baktım ondan geçmedi istem dışı insan bakıyor sabırsızlıktan böyle oluncada geçmiyor düşünmemek oyalanmak lazım

Bende öptüm canımcım yarın görüşmek üzere

349. Kısa dönem için terhise 1 gün 15 saat 01 dakika kaldı. (16.05.2013)

1Gün Gelecek 1Gün Kalacak sözünün ispatı şükürler olsun rabbime

Bir 15 saatciği varmış ama yarın tam oluruz o zaman azıcık sabırsızımda ben

Son düzenleme:
kuzum ben onun inadına cıvıl cıvıl konuşuyorum bir de benim sesimi durgun duyup iyice kapanmasın diye
yok be burcum şöyle 1 2 hafta adaptasyon süreci olur da sonra aynı huylarına geri dönerler diye umuyorum
Bende bugün çok saate baktım ondan geçmedi istem dışı insan bakıyor sabırsızlıktan böyle oluncada geçmiyor düşünmemek oyalanmak lazım

ay ay aynen kuzum derste 40 kere saate baktım zaten hiçbir şey anlamadım bir dalıyorum sonra bir kendime geliyorum ohoo biz çoktan başka konuya geçmişiz

ay ay aynen kuzum derste 40 kere saate baktım zaten hiçbir şey anlamadım bir dalıyorum sonra bir kendime geliyorum ohoo biz çoktan başka konuya geçmişiz
Bende öyleyim zaten heyecandan hiçbirşey anlamıyorum adapte olamıyorum ayaklarım yere basmıyor içim kıpır kıpır cuma günü senden hayır gelmez diyorlar doğru söylüyorlar hakları var yani
ama bizimkilerin askeriyeden çıkışlarına 2 gün 15 saat var

Evet kuzum şafak böyle sayılıyor ama perşembe günü bizim için doğan güneş terhis olmadan önceki son gün doğan güneş diyoruz sonra o günden sonra terhis oluyorlar işte öyle gördüm heryerde öyle söylüyorlar malesefki:106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…