349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kuzum ya ne kötü gözü allah aşkına? bu çok normal, insanlar görüşür ayrılır, boşanmaktan iyidir. boşanmak da ayıp değil ama çok daha fazla yıpratıcı bir süreç o yüzden boşanmaktan iyidir diyorum. tanımaya çalışıyorsun, olmadı başkasıyla görüşürsün olmadı başkası. evleneceksin, tabi ki insanları tanımaya hakkın var. sen evlendiğinde evinde sorun yaşasan kimsenin umurunda olmaz. herkes kapısını kapatır gider. sen kalırsın o sorunlu evlilikle. o yüzden kimseyi önemseme. ben mutlu olamayacağımı düşünsem nişanı da atardım, düğünü de iptal ederdim. çocuk oyuncağı değil bu. olmazsa sakın millet ne der diye düşünme. ama iyi olur inşallah. güzel düşünelim hep.

bekle demesi doğal, sorunları fazla ama arkasından başka şeyler de söylemeliydi. seni ikna etmeli, güçlü durmalı, ilişkisine sahip çıkmalı, iletişim problemi olması seni yıpratır. çünkü boşlukları kendin dolduruyorsun. düşünüyorsun, anlamaya çalışıyorsun, her mesajından anlam çıkarmaya çalışıyorsun ama bu çok zor oluyor. sizin en büyük probleminiz konuşmamanız. uzak mesafe ilişkileri ne yazık ki böyle zor oluyor. keşke güzelce konuşsa seninle, açıklasa her şeyi.

bu süreçler sancılı oluyor ama inşallah sonunda mutlu olursun. daha önce de demiştim. zaman sana nasıl karar vermen gerektiğini gösterir.

kızlarrr tickerlar çıldırdııııı
nasıl güzell şeyler yazıyoo ordaaaaaaa
*
dimaam son 1 mi neee

ohhhhh sevdiğimle konuşuyordum kızlar beni senin kollarına depüklüyorlar diyorum daha hızlı depüklesinler geçsin hemen zaman diyor :118::118::118::118::118:

ohhhhh sevdiğimle konuşuyordum kızlar beni senin kollarına depüklüyorlar diyorum daha hızlı depüklesinler geçsin hemen zaman diyor :118::118::118::118::118:

Ben telefondaym tatlım depemıyrm:))) ama olsun nehırnıl yaramazpisi ve hayal alemı değmişş benim yerimede:) en son ayrılıgımız bu olsun artık hayrlısıyla hep yanlarında olalım şimdi nerdeydi askerin senin canım salıdan cıkması nekadar guzeeeelllll:)) özgürlüğüne kavusmus sımdı sevdıgıne kavusması kalmıs bı tek:) cok mutlu olun yaaaaaaa...... Kalp kalp kalp ben o tıplemeleri yapamıyrm telefondan kalp olarak bıldrıyım ddm

düşünmen yeter kuzummmm ohhh slaytlar falan hazırlanmışşşş karsta sevdiğim yarın sabah çıkıyor kuzum valla gönül isterdi ki temelli bir kavuşma olsun ama farklı şehirlerde olduğumuz için bir iki günlük bir kavuşma bu...

şarkı super canımm .........
şarkı cidden çok güzel canım...

heheheh bu çok iyiymiş pisim

canım gel bekliyorum valla gelmeden bizimkiler çeşmeleri boşaltalım beraber

hahahahahhahah kızlarrrrrrrr süpersinizzzzzzzzz ayağım yerden kesildi ağzımı kapatamıyorummmm hepinize çokk çokkk teşekkür ederimmmmm çok güzel bir dostluk kurduk en zor zamanlarımda hep yanımdaydınız ve beni sizden başka hiççç kimse anlamadı birbirimizi hiç görmedik bazılarımızın fotoğraflarını gördük ama o kadar... şu 5 aylık süreçte hep yanımdaydınız hep destek oldunuz bana hepinize ayrı ayrı çoooooooooookkkkkk teşekkür ederimmmmm iyiki varsınız :13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…