• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yaramazpisi içimizdekileri dısarı yansıtmamızı sagladın sanrm:))) suheylacıım canım yarın sabah cıkıcak kacta yanında olucak? Yaa cok garıp ama muayene gıttıler hala cıkcakları gun belli olmadı:)) neden boyle bısey yapıo komutanları cozemedkk:/

hahahahahhahah kızlarrrrrrrr süpersinizzzzzzzzz ayağım yerden kesildi ağzımı kapatamıyorummmm hepinize çokk çokkk teşekkür ederimmmmm çok güzel bir dostluk kurduk en zor zamanlarımda hep yanımdaydınız ve beni sizden başka hiççç kimse anlamadı birbirimizi hiç görmedik bazılarımızın fotoğraflarını gördük ama o kadar... şu 5 aylık süreçte hep yanımdaydınız hep destek oldunuz bana hepinize ayrı ayrı çoooooooooookkkkkk teşekkür ederimmmmm iyiki varsınız :54::54::54::9::9::13::13::13::29::29::29::29::29:

Canlarım yaa aynen ıyıkı varsınız en zor gunlerımızı beraber atlattık bencede untulmaması gerekn bı dostluk kurduk daha cok tanısmak isterim hepınızle aynen bı kac kısının resımlerıyle bılıyrm sadece:) ama mutluluklarımızdada hep yanyana olmak isterimmm

ya ben perdelerimi ütülerken depüklemişsiniz bile. :26: belim koptu valla. yemek de yapmayacağım. perşembe akşam annemlere gideceğiz. cuma da zaten yola çıkacağız. sadece kahvaltının yanına börek yapacağım. :46: yarın yalnız yaptığım son kahvaltım olacak. :46::52::52::52:

:52::52::52::52::52: hava da çok fena. güneş olsaydı iyiydi. neyse. paspaslarım yıkandı onları makineden çıkarayım. ben temizliğime dönüyorum.

kızlarrr tickerlar çıldırdııııı :52::52::52::52:
nasıl güzell şeyler yazıyoo ordaaaaaaa:32::32::32::32:
*
dimaam son 1 mi neee :52::52::52:

çok şükür. :16: yarın gece yanımda olacak inşallah. :52::52:

süheylacım, işim bitince ben de seni depükleyeceğim. :34:

hahahahahhahah kızlarrrrrrrr süpersinizzzzzzzzz ayağım yerden kesildi ağzımı kapatamıyorummmm hepinize çokk çokkk teşekkür ederimmmmm çok güzel bir dostluk kurduk en zor zamanlarımda hep yanımdaydınız ve beni sizden başka hiççç kimse anlamadı birbirimizi hiç görmedik bazılarımızın fotoğraflarını gördük ama o kadar... şu 5 aylık süreçte hep yanımdaydınız hep destek oldunuz bana hepinize ayrı ayrı çoooooooooookkkkkk teşekkür ederimmmmm iyiki varsınız :54::54::54::9::9::13::13::13::29::29::29::29::29:

bu topik belki eskisi gibi yoğum olmayacak cunku herkes bı ugrasa dalıcek esı gelıcek dugun olucak nısan olucak bebısler gelıcek mısfırler gelıcek vs vs ama buradan havadıslarıv ermeye devm edıcez:D ben emrak ederım yahuu ona göre zhd nın bebısı olck mesela onu merak edıyorum sonra dımaamın gobusune bebıs ne zaman tesrıf edıcek :D:6::6::6: sonra nehırnıl gultnmhmt burcuozan bunların dugunu var nazlıcım ıns herseyı yoluna koyucak hakkında hayırlsıı nasılsa ıns...pınkladybug depuklerden sonra kendıne gelebılıcek mı :6::6::6::6:kelebekın selının gobuslerı dolucak mı:6::6::6::6:hadi bakalımmm bır de mısılam,böylesinem var tabıı

Son düzenleme:
bu topik belki eskisi gibi yoğum olmayacak cunku herkes bı ugrasa dalıcek esı gelıcek dugun olucak nısan olucak bebısler gelıcek mısfırler gelıcek vs vs ama buradan havadıslarıv ermeye devm edıcez:D ben emrak ederım yahuu ona göre zhd nın bebısı olck mesela onu merak edıyorum sonra dımaamın gobusune bebıs ne zaman tesrıf edıcek :D:6::6::6: sonra nehırnıl gultnmhmt burcuozan bunların dugunu var nazlıcım ıns herseyı yoluna koyucak hakkında hayırlsıı nasılsa ıns...pınkladybug depuklerden sonra kendıne gelebılıcek mı :6::6::6::6:kelebekın selının gobuslerı dolucak mı:6::6::6::6:hadi bakalımmm bır de mısılam,böylesinem var tabıı

Bende varım evet evet mişilada nişan resimlerini atıcak sizi hala facede olmayan varsa ekleyelm kızlar ordan veremedıgımız haberlerıde takıp edeblrzzzz:)) hepimizin neler yaşıycagını cok cok merak edıyrm bende asker arkadaslıkları unutulmazmıs bızımkıde oyle olucak:))

sen gider ayak ağlatcenmi bizi beeee :16::16::16: canımızsın sende iyki varsın doya doya hasret giderin inşallahhhhhh

hepinizin içindeki gerçek duyguları da öğrendimö en çok beğenilen resimden fena yarenler :20::20::20::20::1::1::1::1::1::1:
Döküvermişiz :27:
canım gel bekliyorum valla gelmeden bizimkiler çeşmeleri boşaltalım beraber :1::1::1:
Boşaltalım canım rahatlarız birazda olsa :16:
İyiki burasını bulduk iyiki dost olduk hepimiz iyiki varolduk burdayız herkese gerçekten çok teşekkürler:16::29::13:
Kuzum senide bugündenmi depsek acep:23::13:

Bende merak ederim ara ara gelin kızlar ben buralarda olucam beklemeye alıştım zati:27:

ya ben perdelerimi ütülerken depüklemişsiniz bile. :26: belim koptu valla. yemek de yapmayacağım. perşembe akşam annemlere gideceğiz. cuma da zaten yola çıkacağız. sadece kahvaltının yanına börek yapacağım. :46: yarın yalnız yaptığım son kahvaltım olacak. :46::52::52::52:

:52::52::52::52::52: hava da çok fena. güneş olsaydı iyiydi. neyse. paspaslarım yıkandı onları makineden çıkarayım. ben temizliğime dönüyorum.

süheylacım, işim bitince ben de seni depükleyeceğim. :34:
süpersinnn kuzummmm sen gel daha günümüz oldukçaaa uzun bende bir derse girmem lazım zaten şu neşeyle de ders falan dinlenmez yaaaa:14:

ahahah ben uzun süre kendime gelemem zaten :9: valla ne güzel şeyler yaaa umarım herkesten haber almaya devam edebilirizzz:16:

sen gider ayak ağlatcenmi bizi beeee :16::16::16: canımızsın sende iyki varsın doya doya hasret giderin inşallahhhhhh
yazarken gözlerimmmm doldu desem yalan olmaz valla:29:sende iyiki varsın kuzum beniiiimmmmmmm:16::16:

kızlarrr başlamışsınız depüklere ama oldu mu akşam bi toplaşıp depük gecesi yapalım artık son geceler bunlar:16:
pinkladybug çarşamba sabah mı çıkıcak harika bi haber bu:52:

Ya hayiiir bensiz nasil depuklersiniz suheylamii :2: suan telden giriyorum otobusteyim eve gidince buyuk bir sevincle depuklucem seni kuzuum :16:
Yazdiklariniza cok duygulandim gozlerim dolarak okudum sizler harika dostlarsiniz :16: bircogunuzun fotosunu bile gormedim ama en buyuk destekcim sirdasim oldunuz iyi ki varsiniz:16:

Ya hayiiir bensiz nasil depuklersiniz suheylamii :2: suan telden giriyorum otobusteyim eve gidince buyuk bir sevincle depuklucem seni kuzuum :16:
Yazdiklariniza cok duygulandim gozlerim dolarak okudum sizler harika dostlarsiniz :16: bircogunuzun fotosunu bile gormedim ama en buyuk destekcim sirdasim oldunuz iyi ki varsiniz:16:

Sende harika bir dostsun canım benim iyiki varsın :16: hepimiz birbirimizin dertortagı olduk sırdaşı olduk sevincimizide yine burda paylaşıyoruz rabbime şükürler olsunki artık mutlu haberlerle gelicez inşallah:nazar::16::29:

Back