• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

O Nemrut dağından bagırmak haykırmak istiyorum :52::62::66::64::65::118::119::124::nazar::16:
bende bende zeynepcim oraya çıkıp avaz avaz bağırmak istiyorum, bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye :1:

günaydın kızlarrrr dün ütülerimi yaptım geldim kocacığımın gömlekleri hazır.....

Dün konustuk cuma sabah ezanlarıyla yola cıkıyoruz ben ve kardeşi onu almaya gıdıcez cuma sabah 7 7-30 itibariyle ellerimde inş :D

sonra üç gün memleketteyiz ve evimize döncez sonra Allahın izniyle..O da sıkılmıs cok ama dün mutluydu sesi yalnız kocam zaten kıskanc bı adamdı şimdi iyice bir kıskanc olmus:31::31::31::31::31:inş geçicidir bu durumu ya :50::50:

ahh kuzum seninde mi askerin öyle..benim askerim yanımdayken hiç kıskanç değildi..yani vardı ama belli etmiyordu..şimdi herşeyi sorar herşeyi kıskanır oldu..inşallah geldiklerinde bu huyları değişir :16: zaten ben kendisine de dedim, eğer bu huyların değişmezse seni 1 hafta tek başına bırakıcam kendini topla ondan sonra gel yanıma diye :9:

gunaydın canım.beklemekden sıkılmısın yorulmusun kendını dınledıgınde sakınlıkle bunu daha ıyı anlamıs olmalısın sabrın kalmamıs saatlere bıle senı cok ıyı anlıyorum ama bak bıttı senı guzel gunler beklıyr.once askerınle hasret gıder sonra cok ısınız var zaten dugun telası ıle gecıcek gunlerın surda ne kadar kaldı sankı dugune dımı.hatta dugun ıcın gun sayabılırsın oda senı bır sure oyalar:26:

günaydın nazlıcım valla içimi tam olarak izah ettin teşekkür ederim canım... çok bunaldım nekadar az kaldığının farkında olsamda bende nehirim gibi avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum dün gece askerimde soledi geçmio bu son günler çok daraldım dedi.kapalı yerlerde durmak gelmiyor içimden işyeri bile acayip bunaltıyor şuanda beni bugünüde atlatalım diyorum bugünde bitsin offff offff

günaydın nazlıcım valla içimi tam olarak izah ettin teşekkür ederim canım... çok bunaldım nekadar az kaldığının farkında olsamda bende nehirim gibi avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum dün gece askerimde soledi geçmio bu son günler çok daraldım dedi.kapalı yerlerde durmak gelmiyor içimden işyeri bile acayip bunaltıyor şuanda beni bugünüde atlatalım diyorum bugünde bitsin offff offff

ben bu ruh halınden gectım kuzum.halende gecıyorum o kadar sıkıldım kı kendıme ezıyet halıne getırmeye başladım.15 ay su ıs yerınde guldugum sayılıdır.adım suratsıza cıktı.su son 1 aydır da ıyıce kotuyum hıc ummadıgım bı sonucla karsılasınca mıllet senın bı derdın var demeye basladı.cogu kısı bılıyordu asker bekledıgımı sonuc negatıfe kayıyor ve benım piskolojım bozuldu mıllet ne gozle bakarkı bana kotu bakmazlar dımı :14:

zaten cok yerde okudum ve duydum alışma süreci sancılı olmaz inşallah...Çünkü bende o tahammülü bulup bulamayacağımı bilmiyorum bende çok sıkıldım dün diyorki artık o koltukları dolduracak biri daha geliyor dedim ayy bilmiyorum napıcaz artık tekrar evleniyor gibiyim :D baaak baak iyice alışmış bekarlığa diyor yok dedim iyice sıkıldım artık bitti kredi gel ...sıkıldın di mi diyo ve iki lafından biri bebek (tombul)diye bahsediyor ondan :D Huyun suyun değişmedi di mi bak askerden gelenler cok küfrediyormus ılk zamanlar dedim valla her cümlenin sonuna bir iki yapıstırıcama rtık hoş görün diyor:1::1::1::1::1::37:

ben bu ruh halınden gectım kuzum.halende gecıyorum o kadar sıkıldım kı kendıme ezıyet halıne getırmeye başladım.15 ay su ıs yerınde guldugum sayılıdır.adım suratsıza cıktı.su son 1 aydır da ıyıce kotuyum hıc ummadıgım bı sonucla karsılasınca mıllet senın bı derdın var demeye basladı.cogu kısı bılıyordu asker bekledıgımı sonuc negatıfe kayıyor ve benım piskolojım bozuldu mıllet ne gozle bakarkı bana kotu bakmazlar dımı :14:

o ne demek nazlıcım ya ne demek kotu gozle bakmak ...Birincisi su an soyle olucrsa boyle olursa demekten vazgec ..İkincisi seninle ilgili neden böyle düşünsünler bilmiyorum ama öyle düşünme ihtimali olan insanlar bile hayatında eksidir gereksizdir çıkaramıyorsan umursama nötr düşün...Bu senin hayatın senin kararların biter ya da devam eder burada önemli olan senin en az hasarlar atlatman bu süreci ...üçüncü tekil şahısları bırak kendini düşün canım

o ne demek nazlıcım ya ne demek kotu gozle bakmak ...Birincisi su an soyle olucrsa boyle olursa demekten vazgec ..İkincisi seninle ilgili neden böyle düşünsünler bilmiyorum ama öyle düşünme ihtimali olan insanlar bile hayatında eksidir gereksizdir çıkaramıyorsan umursama nötr düşün...Bu senin hayatın senin kararların biter ya da devam eder burada önemli olan senin en az hasarlar atlatman bu süreci ...üçüncü tekil şahısları bırak kendini düşün canım

aılem de bılıyor ama onlar sorun degıl ıs yerı ıste ne bılım bı suru cesıt kısı var özellıkle pazarlama grubunda bı kac kısı boşuna beklıyorsun olmucak sızın ısınız dedıler 1 yıldır ınadına goruceksınız dıyordum hatta suan karsımdakı duvarda kalemle cızmıstı o cızgıyı goruyorum ve cok uzuluyorum:43:

hiç oyle şey olurmu canım yaaa herkes zaman zaman yaşıyabilir böyle şeyler her ilişki evlilikle noktalanıcak diye bir şey yok eğer kangren olmuşsa herkesden önce kendin için sen kesip atmalısın evet çok zor bunca zaman veriyorsun hep diyosunki birazdaha sabrediyim belki düzelir ama olmayınca olmuyor yazdıklarını az çok okuyorum ben bu konuda çok uzunca yılları geçmiş biri olarak beklemenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum iyki yapmışım iyki noktayı koymuşum he geçen yıllarımada asla kayıp gözüyle bakmıyorum bana hayat, ilişki, sevgili anlamında tecrübe kazandırdı. bazen hayatta bişeyleri değiştirmek gerekir mutlu olmak için... seni yönlendirmek istemem tatlım ama bak daha çok gençsin güzelsin kendin için en iyisine karar vericek olan sensin bu yıllar geri gelmez dolu dolu yaşayıp tadını çıkarmaya bak... etrafındakileride hiçbir zaman bukadar kafaya takma insanlar konuşur konuşur ve susar....

aılem de bılıyor ama onlar sorun degıl ıs yerı ıste ne bılım bı suru cesıt kısı var özellıkle pazarlama grubunda bı kac kısı boşuna beklıyorsun olmucak sızın ısınız dedıler 1 yıldır ınadına goruceksınız dıyordum hatta suan karsımdakı duvarda kalemle cızmıstı o cızgıyı goruyorum ve cok uzuluyorum:43:

canım bak bu gönül işi bi kere onlara bunu ispat edemediğin için mi üzülüyorsun anlamadım...Aşk iki kişiliktir mutlu sürersede o iki kişiye yarar kötü biterse de o iki kişinin canı yanar lüzumsuz dediğimiz sınıfa dahil o insanların haklı çıkmasına üzülüyorsan inan kızarım buradaki mesele senın bu ilişkide kurtarılacak bir yan varsa bir an önce düzelmesi üzülmeden,ya da bitecekse yine en az sancıyla atlatman tek mesele bu iki üç lüzumsuza ispat değil

hiç oyle şey olurmu canım yaaa herkes zaman zaman yaşıyabilir böyle şeyler her ilişki evlilikle noktalanıcak diye bir şey yok eğer kangren olmuşsa herkesden önce kendin için sen kesip atmalısın evet çok zor bunca zaman veriyorsun hep diyosunki birazdaha sabrediyim belki düzelir ama olmayınca olmuyor yazdıklarını az çok okuyorum ben bu konuda çok uzunca yılları geçmiş biri olarak beklemenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum iyki yapmışım iyki noktayı koymuşum he geçen yıllarımada asla kayıp gözüyle bakmıyorum bana hayat, ilişki, sevgili anlamında tecrübe kazandırdı. bazen hayatta bişeyleri değiştirmek gerekir mutlu olmak için... seni yönlendirmek istemem tatlım ama bak daha çok gençsin güzelsin kendin için en iyisine karar vericek olan sensin bu yıllar geri gelmez dolu dolu yaşayıp tadını çıkarmaya bak... etrafındakileride hiçbir zaman bukadar kafaya takma insanlar konuşur konuşur ve susar....

haklısın kaç zamandır zaten bırşeyler duzelır dıye bekledım aman emek verdım aman ıyı bırı benı sevıyor dedım ama bunlarlada olmuyorkı.acısını çekecek gucu kendımde goremedım gerıye dondugum gunler oldu ama bu sefer kendımı daha guclu hıssedıyorum.bır nokta konulacak olursa arkasında durucam.hayırlısı bumus dıcem koşeme cekılıcem.

yoğun geçen 2 günün ardından burdayım kızlarr :21: küstü barıştı küstü barıştı bundan bi 50000 kez filan oldu ama kendi kendine küsüp barışıyor aramıyor :21: bugün daha normaliz çok şükür :21:
günaydın kızlar akşam kaynatmışsınız ne güzel keşke geleydim evde deli deli işlere verdim kendimi zaman geçsin diye :1::1::1:
ben çok fenayım kızlar ya acayip ağlayasım gelio biraz toparlanmak için geldim aranıza gözlerim dolu dolu oldu soluğu burda aldım inanaılmaz bir yoğunluk var duygularımda ne oldu böyle bana anlamadım neyse açılırım inşallah gün içerisinde:41::41:

pinkladyı depüklüyoruz bugün kızlarrrrrr depükler ona gelsinnnnnnnnn......
bu son sabırlar son demler kuzum :50: ama sabrın sonu selametmiş ve bizim selamete ermemize çok çok az kaldı :16:
günaydın kızlarrrr dün ütülerimi yaptım geldim kocacığımın gömlekleri hazır.....

Dün konustuk cuma sabah ezanlarıyla yola cıkıyoruz ben ve kardeşi onu almaya gıdıcez cuma sabah 7 7-30 itibariyle ellerimde inş :D

sonra üç gün memleketteyiz ve evimize döncez sonra Allahın izniyle..O da sıkılmıs cok ama dün mutluydu sesi yalnız kocam zaten kıskanc bı adamdı şimdi iyice bir kıskanc olmus:31::31::31::31::31:inş geçicidir bu durumu ya :50::50:
bende aynı durumdan muzdaribim normalde bu kadar olmayan adam şimdi kılı kırk yarıyor 1 hafta müsadem toparlanması için sonra benim sabrımda biter kaos olur bizim ilişkide :1:

canım bak bu gönül işi bi kere onlara bunu ispat edemediğin için mi üzülüyorsun anlamadım...Aşk iki kişiliktir mutlu sürersede o iki kişiye yarar kötü biterse de o iki kişinin canı yanar lüzumsuz dediğimiz sınıfa dahil o insanların haklı çıkmasına üzülüyorsan inan kızarım buradaki mesele senın bu ilişkide kurtarılacak bir yan varsa bir an önce düzelmesi üzülmeden,ya da bitecekse yine en az sancıyla atlatman tek mesele bu iki üç lüzumsuza ispat değil

ispat degıl.onlar efendım askerlıkden sonra degısecek ıstemıcek ulan ben yasıyorum bu ılıskıyı ben daha baskınım ama sankı ahmet benı ıstemıyormus moduna sokuyorlar bızı delı oluyorum..ıste sorun bu yapamıyorum uzakdan bır ılıskı devamlı aılesının baskısı altında bır yol cızemıyor.maddı sıkıntıları var.bana bır yıl daha bekle dıyor.evet yasım kucuk ama bende bırseyden emın olup ole beklemek ısterdımkı benım aılem akrabalarım bılıyor devamlı soruyorlar cvb vermekden sıkıldım.tamam ahmette sıkısmıs ortada kaldı aılesı benım aramda ama benım ne sucum var bunda.benmı bencıl davranıyorum.anlamadım.

gunaydın asker yarenlerı cumartesı gunu acayıp bı durumda olucaksınız sayılacak safakda olmucak :)
Canım benim sen bu durumları daha iyi biliyorsun yaşadın çokşükür bizden önce atlattın şafak saymaya alıştık şafak attırmadan durabilirim alışkanlık olmamıştır inşallah sayıcak şafak kalmadı:32:
canım günaydın.en çok da sabagları bu bilgilendirme mesajlarını özlücem.şafak 2 ya Allah'ım:52::52:
Günaydın canım bende sabahları hemen alelacele buraya girip şaak attırmayı özlüycem :16: ne demiştik 1Gün Gelecek 1Gün Kalacak:nazar::72:
:2: kızlarrr bende ıkoncanım gibi hapşırıyorum
ya nezle oldum ya da alerji oldum....
offffff
:2: hapşuuuuuuuuuuuuu
:2:
Geçmiş olsun canım yaz nezlesi oldun sanırım herkeste var tam geçiş dönemiya dikkat et kendine 3güne iyileşirsin inşallah havaların hep bu dengesizliginden:2:
zeynepcim en çok bu şafak sayacını özlicem ne yalan söyliyim valla.yarın şafaklar 01 yani benim güzel memleketim ADANA da olacak.oyyyyy memleketim ya herzaman 01 heryerde 01 :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
Canım benim bende burda afak attırmayı özlüycem gerçekten artık nişan söz dügün bebiş tarihlerinizi verirsiniz onları attırırız inşallah:nazar::16:
Günaydın yarenlerimmm :2: :3: askerimle konuşmanın ve zamanın bitmesiyle nasıl mutluyum bir bilseniz :1: yerimde duramıyorum resmen :9:

sizin tavsiyelerinize uydum, akşam yatmadan ılık süt, ıhlamur iyi gelebilecek herşeyi kullandım..şimdi daha iyiyim..ama az önce askerim dalga geçti benim, sümüklü böceğim diye seviyor beni yaaa :1: :9:
Günaydın canım bende öyle ayaklarım yere basmıyor karnıma agrıları girmiş durumda:52:Biraz daha iyi olmana çok sevindim canım dikkat et kendine:16:
günaydın kızlar akşam kaynatmışsınız ne güzel keşke geleydim evde deli deli işlere verdim kendimi zaman geçsin diye :1::1::1:
ben çok fenayım kızlar ya acayip ağlayasım gelio biraz toparlanmak için geldim aranıza gözlerim dolu dolu oldu soluğu burda aldım inanaılmaz bir yoğunluk var duygularımda ne oldu böyle bana anlamadım neyse açılırım inşallah gün içerisinde:41::41:

pinkladyı depüklüyoruz bugün kızlarrrrrr depükler ona gelsinnnnnnnnn......
Günaydın canım bende yoktum akşam herkes kaynatmış biz yokken bak bak:29:Hepimizin sabrı azaldı artık kavuşmak istiyoruz sabırsızlık var canım az kaldı inşallah benimde oturup hüngür hüngür aglayasım var şafagı bitirmenin verdigi sevinç gurur yaşanılanların agırlıgını üzerimizden atmadan dolayı olsa gerek:16:Depüklerimiz başlıyoruz nezaman depücez hani beni 3gün önceden başlıycaktınız depmeye hani nerde:21:

Günaydın canım ohh temizlikler ütüler hepsi bitmiş evli olmak daha zordur rabbim sabrımızın karşılıgını veriyor inşallah canım o kıskançlıklar psikolojik yanımıza geldiklerinde rahatlıycaklar normal yaşama dönücekler azıcık zaman alır belki kişiye göre degişiklik göstericek bu durumlar ama bize yine sabretmek düşüyor:16:

eğer sevdiğine eminsen ve gercekten maddi sebepler ağırlıklı olmak üzere yasanıyorsa bu sıkıntılar destek ol ama dıyorsan ılgısınde tavrında sevgısınde bı prblem var ve benı ıkna edemıyor o ayrı....Hakkında hayırlısı olsun ınsallah...

zeynepcım evet bakalım bugunde son bıkac rotus yapıcam evde wsonra yarın yemeklerımı hazırlyıorum persembede kendımı bavulumu hazırlarım cuma sabah ezanıyla cıkıcaz ıns sonra cuma gece yanımda ksımetse:1::51::51::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::47:

haklısın kaç zamandır zaten bırşeyler duzelır dıye bekledım aman emek verdım aman ıyı bırı benı sevıyor dedım ama bunlarlada olmuyorkı.acısını çekecek gucu kendımde goremedım gerıye dondugum gunler oldu ama bu sefer kendımı daha guclu hıssedıyorum.bır nokta konulacak olursa arkasında durucam.hayırlısı bumus dıcem koşeme cekılıcem.

seni çok iyi anlıyorum kendini hiçbişey için şartlama acele etme biraz oluruna ve zamana bırak... şunu unutma iyi bir insan iyi bir eş demek değildir allah hakkınsa hayırlısı neyse onu nasip etsin hep bole dua et canım. inan bana bu işler biranda öyle bir değişiyorki sen bile inanamıyorsun ben ne yaşamışım bole diyip gülüp geçiyorsun kendini yıpratmamaya özen göster hayatta en değerli olan sensin başka kimse değil... fedakarlık tek taraflı bir işe yaramaz ancak karşılıklı olmalı ozaman bir anlam ifade eder kuzucum

bu son sabırlar son demler kuzum :50: ama sabrın sonu selametmiş ve bizim selamete ermemize çok çok az kaldı :16:

evet canım gerçekten oyleymiş yani herhalde kavuştuğumuzda büyük bir patlama olucak duygusal açıdan :16::16::16:

Günaydın canım bende yoktum akşam herkes kaynatmış biz yokken bak bak:29:Hepimizin sabrı azaldı artık kavuşmak istiyoruz sabırsızlık var canım az kaldı inşallah benimde oturup hüngür hüngür aglayasım var şafagı bitirmenin verdigi sevinç gurur yaşanılanların agırlıgını üzerimizden atmadan dolayı olsa gerek:16:Depüklerimiz başlıyoruz nezaman depücez hani beni 3gün önceden başlıycaktınız depmeye hani nerde:21:

günaydın sanada canım senin yazını okuyunca yerim seni ben diyesim gelio içimden :1::1::1::1: sevimli yarenimiz :54::54::54: valla döndüğü gün tutamıycaz gözyaşlarımızı sanırsam... çok doğru valla üzerimizdeki yük yavaştan kalkıyor bize bir rahatlma geliyor allahın izniyle :1::1::1: bugün süheylayı depükleyelim sonra birbirimizi depükleriz ama çok istiyosan senide depükleriz canım benim yeterki sen iste

günaydın kızlarrr... :124::124::124::124::124::124:
Kizlar gecenin hasilatini bildiriyorum 120kavga 15barısma 340ayrilma 30barisma sonuç şafagim atarsa doğan güneş :-D yarin beni depuklemeyi unutmayiiiiiinnnnnnn :-*

bir geceye nasıl sığdırdınız o kadar olayı maşallah canım. :46::46::46: neyse tatlıya bağlanmış anlaşılan. ilk seni depükleyeceğiz. sonra beni. :46::46::46:

2-4 nobeti sonrasında gecenın hasılatını bende bıldıreyım ozaman:))) kavgasız gecen bi günnn yaa ınanamıyrm bız sanrm normale dönüyrz canlarım;) bu arada hala cıkacagımız gun belli degıl bıletımız bıle yok cok garıptırki yarın muayene olucaklar ama yınede zaman belli degıl neyın kafasını yasıyo bu komutanlar anlamış değilim hala!!! Aman napalım ıllaki saati bılmesekte en gec 17 sı yanımda olmuycakmı sevdıcegım onu bılmek bana yetiyo(; hehe herkes ruyasında sevdıgını gorsun yarenlerr Allah rahatlık versin hepinizeee

o nasıl iş anlamadım ya. nasıl bildirmediler. bizimki bir ay öncesinden belliydi. :44:

günaydın kızlar yarın depükler başlicak haydi hayırlısı bitti ya koskoca geçermi dediğimiz 155 günü yedik hep beraber. iyiki burayı sizleri bulmuşum yoksa kim anlardı beni sizin kadar.hepinizi çok öpüyorum askerler geldikten sonra ayrılmak yok burdan ha daha bebiş nişan düğün fotolarını paylaşıcaz hep beraber.hepinizi kocaman öpüyorum:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

bir süre buralara pek uğramam ben ama. memlekete falan gideceğiz. sonrasında yine buradayım. :34:

canım ya ne güzel tüm işlerini bitirdin sen. ben kocamın tarafına kendim yerleşmiştim. onun her şeyini de tıkmışım bir yerlere. :17::17: gelip de öyle görürse çok bozulur. her şeyi baştan düzenlemem lazım. ama hiç ütü yapasım da yok. akşam yapayım olmazsa ben de. en çok bu ütü işinden nefret ediyorum. nevresimleri değiştirdim, perdeler yıkanıyor. silme süpürme yarına kaldı. bugün görünmeyen yerleri temizlemeye devam...

kıskanç erkekler de zordur. eşim kıskanç ama öyle olur olmaz her şeyi kıskanmaz. bana hiç çaktırmıyor, yansıtmıyor. işime geliyor benim de... tahminimce geçici bir durumdur. geldikten sonra düzelir canım.

zaten cok yerde okudum ve duydum alışma süreci sancılı olmaz inşallah...Çünkü bende o tahammülü bulup bulamayacağımı bilmiyorum bende çok sıkıldım dün diyorki artık o koltukları dolduracak biri daha geliyor dedim ayy bilmiyorum napıcaz artık tekrar evleniyor gibiyim :D baaak baak iyice alışmış bekarlığa diyor yok dedim iyice sıkıldım artık bitti kredi gel ...sıkıldın di mi diyo ve iki lafından biri bebek (tombul)diye bahsediyor ondan :D Huyun suyun değişmedi di mi bak askerden gelenler cok küfrediyormus ılk zamanlar dedim valla her cümlenin sonuna bir iki yapıstırıcama rtık hoş görün diyor:1::1::1::1::1::37:

:1: ne oluyorsa askerde terbiyeleri bozuluyor bu adamların. ben de düşünüyorum aynı şeyi. ilk evlendiğimiz zaman yaşadıklarımızı tekrar mı yaşayacağız? :44: ben evi öyle sahiplendim ki... bütün koltuklar benim. yatağın hepsi benim. :27::27: şaka bir yana gelsinler yeter ki... kısa sürede alışırız. sorunsuz geçer. sonra da hemen hamile kalırız inşallah. :46:

selam kızlarrrrrrr:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::62::62::52::52::52::52::61::61::61::61:
bu kıskançlık bizdede büyük problem dün bu yüzden atıştık... nazlımm bana da söylüyorlardı olmaz bu ilişki yürümez kaptırma kendini üzülürsün cart curt ama biz mutluyuz çok şükür önemli olan senin sevginden ve onun sevgisinden emin olman gerisinin bir önemi yok:34:
kızlar sevdiğim sabah msj atmış sivilleri giydim diye şaka değil dimiiiii inanasım gelmiyor :9: depükleyin beni anacum depük manyağı olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52:

zeynepcım evet bakalım bugunde son bıkac rotus yapıcam evde wsonra yarın yemeklerımı hazırlyıorum persembede kendımı bavulumu hazırlarım cuma sabah ezanıyla cıkıcaz ıns sonra cuma gece yanımda ksımetse:1::51::51::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::47:
Kolay gelsin canım mis gibi yemeklerde hazırmış ben hazırlayamam işte evli olamamanın verdigi hüzün:43:hafta sonu kaçamak birşeyler yapıp götürüyüm madem eksik kalmıyım birşeydende:27:inşallah artık yanımızda olucaklar canım herşey güzel olucak askerlerimizle inşallah:nazar:
günaydın sanada canım senin yazını okuyunca yerim seni ben diyesim gelio içimden :1::1::1::1: sevimli yarenimiz :54::54::54: valla döndüğü gün tutamıycaz gözyaşlarımızı sanırsam... çok doğru valla üzerimizdeki yük yavaştan kalkıyor bize bir rahatlma geliyor allahın izniyle :1::1::1: bugün süheylayı depükleyelim sonra birbirimizi depükleriz ama çok istiyosan senide depükleriz canım benim yeterki sen iste

Canım kuzucum bende seni görünce bir mutlu oluyorumki:16:Benim sarılarak hıçkıra hıçkıra aglıyasım var omuzunda yapıcam galiba:27:Tamam bugün süheylamızı depelim depelimde kendisi nerelerde :20: günün anlam ve önemine uysun benide hep beraber depük gecemizde depersiniz :52::16:

selam kızlarrrrrrr:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::62::62::52::52::52::52::61::61::61::61:
bu kıskançlık bizdede büyük problem dün bu yüzden atıştık... nazlımm bana da söylüyorlardı olmaz bu ilişki yürümez kaptırma kendini üzülürsün cart curt ama biz mutluyuz çok şükür önemli olan senin sevginden ve onun sevgisinden emin olman gerisinin bir önemi yok:34:
kızlar sevdiğim sabah msj atmış sivilleri giydim diye şaka değil dimiiiii inanasım gelmiyor :9: depükleyin beni anacum depük manyağı olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52:

Hemen depelim seni hemen geç bile kaldın:27:
Eki Görüntüle 710998 Eki Görüntüle 710999 Eki Görüntüle 711000 Eki Görüntüle 711002 Eki Görüntüle 711003 Eki Görüntüle 711004 Eki Görüntüle 711005
Uç yarinin kollarına hadi bakıyım :nazar:rabbim birdaha ayırmasın:nazar::16:

Eki Görüntüle 710998 Eki Görüntüle 710999 Eki Görüntüle 711000 Eki Görüntüle 711002 Eki Görüntüle 711003 Eki Görüntüle 711004 Eki Görüntüle 711005

bende alıntıyla tepiyorum seni beleşçi yaramazpisi :1::1::1::1::1:

canım yemekeler hazır degıl daha ayrın dusunuyorum yapmayı dırek eve de gelmıcegımız ıcın :( buzluga atılcak seyler yapıcam mecburen ....yoksa cok daha farklı olurdu ...dımmaaamcım bende saldım cayıra aynen onun dolabı duzenlı yaptım utulerını falan herseyı hazır da benımkı uctu :D bekarlıga cok kaptrdım kendımı neyse bugun ve yarınım var hallederım ınsss

Son düzenleme:
Back