Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dimaam senın esın nerdeydı yanı hangı sıtede gecıyor bu askerın haberı?baktım goremedım haberı
ölmemiş nehircim ama dilini ve gözünü kaybetmiş ne sıkıntısı vardı kimbilir
doğru söylüyosun kuzum ama işte insan düşünmeden edemiyor ne yazık kiayy bu kararsızlıklar benıde maffedıyorüzme canını tatlım hersey olacagını buluyor zaten.bazen bole tartısmalarda konusmamak daha ıyı bugun konusursunuz canım
Aynı duygular içindeyz tatlım yaaa! ya biz fazlaca önemsiyrz yada onlar bu aralar haddinden fazla umursamazlar........
CANIM KONUYU BILMIYORUM AMA inan eşimle ben son uc haftayı nasıl gecırdık bılmıyorum hep kotu kapattık telefonu hep gerıldık ve benı en son gecen salı aradı dusun artık...Ama sakinliğimi koruyorum koruyacagım bıtıyor artık bızımde onlarında psıkolojısı bozuldu sıkıldı ıyıce yoksa ınan bende suraya sayfalarca yazıcak kadar doluyum ama düşünme...Hep böyle mahvetmşiyor muyuz her seyı cok dusunerek gelmeyen olmayan bır sey uzerıne dusune dusune ..Yapma bunu sakinliğini korumaya çalış
geçmiş olsunnn kuzum aman dikkat et kızlar tarifler vermiş onları yapta toparlan kuzum bir an önceGünaydın kızlar ..artık günler değil de saatler kaldı
stresten midir, heyecanda mıdır nedir anlamadım, çok hastayım kızlar ya..2 gündür 4 serum yedim yine de kendime gelemedimaskerim gelmeden kendime gelseydim ya :26:
canımcım yazdıklarını okudum sanki bizi anlatıyosun 2 gündür deli etti beni şu kalan sayılı günün coşkusunu yaşıycağımıza bi uyuzki sorma gitsin aynı sizin gibi bizde telde sessiz kalıp sonrada ya o yada ben kapatıyoruz teli sıkıntıdan patladığını düşünüyorum yataktan çıkmadı bütün haftasonu koğuşta uykuya verdi zaman geçsin diye kendini sıkma canını sanırım onlar için son günler daha bir zor oldu tahammül bitti... ben tutuyorum kendimi sadece bikaç güzel laf soktum onlar rahatlattı benibugün çarşıya çıktı keyfi yerinde aradı beni bu sefer aynısını ben ona yaptım uyuz uyuz konuştumm ohhhh canıma değsin valla. neyse tatlım hiç takılıp kalmamıza gerek yok bunlara artık cidden büyük bir yükü üzerimizden atıyoruz 3 gün sonra sinirlerimizi bozmayalım öptüm seni
![]()
dediğin gibi canım gelmesine odaklanıyorum şu an sadece gelince elimden oldukça çekecekkızlaaar günaydın. :124::124::124::124::124::124:
canım geldiğinde her şey belli olur. insan hesap yapıyor, her şey belli olsun istiyor ama onlar da ne yapacaklarını bilmiyorlar. hepsinin kafası güzel.gelsin sonra bakarsınız. şu an sadece gelmelerine odaklanın.
sağol canıım. girdim atlattım şükür. zaten 87 almıştım ama kendimi geçebilir miyim diye deniyorum. tabi kocam da girdi. onunla da yarışıyoruz. kim yenecek diye.
ben de çok üzüldüm askere. hem de tanıyordum. normalde hatırlamam ama o hediye almıştı. ailesi de gelmişti. hatta ilk konuşmalarına şahit olmuştum. nasıl yaşar bundan sonra, ailesi neler yaşar bilmiyorum. allah sabır versin hepsine.
son zamanlarda özellikle özledikçe insan geriliyor. ben özlemden olduğunu düşünüyorum canım. biz birbirimizi hiç kırmadık hiç ama ben de başkalarına sardım. geçen günde bahçede fotoğraf çekiyorum, teyzemin kızı da yanımda duruyor kucağında çocuğu. sonra biri geldi söylemeyim de sevgili akrabamın yakınlığını, bana baktı, onun da çocuğu yok ya oyuncaklarla oynuyor işte böyle dedi. gözüm döndü, ateş fışkırdı resmen. kendi kendime hamile kalacak halim yok ya. kocam askerde ne çocuğundan bahsediyorsunuz diye kükredim. sonra bana küstü ama kendimi tutamıyorum. ben ne yaşıyorum 5 aydır, kimse açıp iyi misin ihtiyacın var mı diye sormuyor. çıkmış ne diyorlar yaaa.
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. inşallah askerin gelene kadar iyileşirsin.
eşim ısparta'da. haber şu şekilde geçiyor: Keçiborlu'da bir asker yaralandı - e-haber Ajansı - GÜNCEL
Tabi yaralı olarak üstü kapalı bir şekilde anlatırlar uzun zamandır intihar haberleri dolaşıyorya tepki çekmemek için bu vatan evlatlarına ana kuzularına sevdiklerine yaşattıkları acıları rabbim sorsun onlardan başka hiçbirşey demiyorum diyemiyorum![]()
bilmiyorum ki. çenesinin altından vurmuş. intihar etti dedi eşim. hayati tehlikesi yokmuş. ama işte hayatı mahvoldu.
kuzummmm valla ağzına sağlıkla duygularımın tercümanı oldun...
komsumun ablası boşanmak ıstedıgınde kocası parka çagırmıs son kez o gun sılah getırmıs yanında kadının yandan kafasına sıkacakken kadın tabancayı gorunce refleks yapmıs sağ yanagından gırmıs sol kulagının altından cıkmıs.
onunda dili gıtmıstı ama dıl kendını yenılen en hızlı organmıs konusuyor kadın yuzunde ızde kalmadı kendılıgınden kapandı yanagı.
adam da kadına sıktıkdan sonra kafasına sıkmıs öldü o.
tatlımmm ilk olarak azminden dolayı tebrik ederim helal olsunnnbende saç işine giriştim o tamam gibi kestirmek konusunda kararsınızm sadece :) ne giyileceği büyük dert valla bi türlü bilemedim çok kasmamaya çalışıyorum ama
aramızdaki sıkıntıya gelirsekte daha öncede söylediğim gibi amaaaannnn şafağım atarsa 1 neyi takıyım kafama. şu an "şafak olmuş coni moni kim takar oni moni" felsefesinde emin adımlarla ilerliyorumbi gelsinlerde elimizden kurtulamazlar zaten
![]()
zayıflama olayına girmişken bende eski kiloma döndüm kızlar55 den 52 kiloya düştüm, bu stresle askerim gelene kadar 1-2 kilo daha veririm diyorum
ya ben çok erken kuaföre gittim geçen hafta cumartesi gidip bakım yaptırdım, şimdi askerim gelmeden tekrar gitsem mi diye düşünüyorum..her gün o geldiğinde giyeceğim şeylerin kombinasyonu değişiyorayy nasıl yapcaz, nasıl olacak, böyle heyecandan bayılıp gitmezsem iyidir kızlar
![]()
Canım geçen hafta gittiysen gerek yok bence pek bir farklılık olmamıştırki ötekiler senin psikolojinden öyle hepimizde aynıkarnıma kazıklar saplanıyor heyecandan şiştim resmen ben ya
![]()
ay bilmiyorum ki zeynepcim, yerimde duramıyorum, hemen geçsin zama istiyorum
buluşacağımız zaman tekrar gider bir kuaföre saçııma fön falan çektiririm o olur sanırım..
bende 4 haftadır bemıks suruyorum her hafta sonu bakalım 6 hafta daha kullanıcam bakalım ne hal alıcak kızlar..
Bende başlıycam tekrardan canım okadar isteksizdimki bıraktım devam etmedim şimdi bu hevesle artık tam başlayabilirim herhaldeSen nasılsın canım yerler belli oldumu sizde durumlar nasıl
![]()