• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:nazar::nazar:
ayy bu kararsızlıklar benıde maffedıyor:14: üzme canını tatlım hersey olacagını buluyor zaten.bazen bole tartısmalarda konusmamak daha ıyı bugun konusursunuz canım
doğru söylüyosun kuzum ama işte insan düşünmeden edemiyor ne yazık ki :50:

Aynı duygular içindeyz tatlım yaaa! ya biz fazlaca önemsiyrz yada onlar bu aralar haddinden fazla umursamazlar........

CANIM KONUYU BILMIYORUM AMA inan eşimle ben son uc haftayı nasıl gecırdık bılmıyorum hep kotu kapattık telefonu hep gerıldık ve benı en son gecen salı aradı dusun artık...Ama sakinliğimi koruyorum koruyacagım bıtıyor artık bızımde onlarında psıkolojısı bozuldu sıkıldı ıyıce yoksa ınan bende suraya sayfalarca yazıcak kadar doluyum ama düşünme...Hep böyle mahvetmşiyor muyuz her seyı cok dusunerek gelmeyen olmayan bır sey uzerıne dusune dusune ..Yapma bunu sakinliğini korumaya çalış

yalnız değilmişim demek ki ama insan istiyorki şafak bu kadar güzelken neşemizde tam olsun ama illa bi fire veriliyor... dünkü sinirime rağmen bugüne güzel başladım kızlarrrr çarşamba 12.30 da ankarada allahın izniyle şaka değil dimi buuuuuu :9:
bu arada ankesörlüden aradı bugün telefon bozuk olduğu için sesini duyamadım ama aradı sonuçta hani aslında dün beklediğimde buydu amaaannn neyse valla şafağımızın güzelliği her şeyin üzerine çıkıyor :21::21:

Günaydın kızlar ..artık günler değil de saatler kaldı :1:

stresten midir, heyecanda mıdır nedir anlamadım, çok hastayım kızlar ya..2 gündür 4 serum yedim yine de kendime gelemedim :14: askerim gelmeden kendime gelseydim ya :26:
geçmiş olsunnn kuzum aman dikkat et kızlar tarifler vermiş onları yapta toparlan kuzum bir an önce

canımcım yazdıklarını okudum sanki bizi anlatıyosun 2 gündür deli etti beni şu kalan sayılı günün coşkusunu yaşıycağımıza bi uyuzki sorma gitsin aynı sizin gibi bizde telde sessiz kalıp sonrada ya o yada ben kapatıyoruz teli sıkıntıdan patladığını düşünüyorum yataktan çıkmadı bütün haftasonu koğuşta uykuya verdi zaman geçsin diye kendini sıkma canını sanırım onlar için son günler daha bir zor oldu tahammül bitti... ben tutuyorum kendimi sadece bikaç güzel laf soktum onlar rahatlattı beni :1::1::1::1: bugün çarşıya çıktı keyfi yerinde aradı beni bu sefer aynısını ben ona yaptım uyuz uyuz konuştumm ohhhh canıma değsin valla. neyse tatlım hiç takılıp kalmamıza gerek yok bunlara artık cidden büyük bir yükü üzerimizden atıyoruz 3 gün sonra sinirlerimizi bozmayalım öptüm seni :54::54::54::54:

tatlımmm ilk olarak azminden dolayı tebrik ederim helal olsunnn :42: bende saç işine giriştim o tamam gibi kestirmek konusunda kararsınızm sadece :) ne giyileceği büyük dert valla bi türlü bilemedim çok kasmamaya çalışıyorum ama :51:
aramızdaki sıkıntıya gelirsekte daha öncede söylediğim gibi amaaaannnn şafağım atarsa 1 neyi takıyım kafama. şu an "şafak olmuş coni moni kim takar oni moni" felsefesinde emin adımlarla ilerliyorum:9::9::9: bi gelsinlerde elimizden kurtulamazlar zaten :21:

kızlaaar günaydın. :124::124::124::124::124::124:

canım geldiğinde her şey belli olur. insan hesap yapıyor, her şey belli olsun istiyor ama onlar da ne yapacaklarını bilmiyorlar. hepsinin kafası güzel. :1: gelsin sonra bakarsınız. şu an sadece gelmelerine odaklanın.

sağol canıım. girdim atlattım şükür. zaten 87 almıştım ama kendimi geçebilir miyim diye deniyorum. tabi kocam da girdi. onunla da yarışıyoruz. kim yenecek diye. :52:

ben de çok üzüldüm askere. hem de tanıyordum. normalde hatırlamam ama o hediye almıştı. ailesi de gelmişti. hatta ilk konuşmalarına şahit olmuştum. nasıl yaşar bundan sonra, ailesi neler yaşar bilmiyorum. allah sabır versin hepsine.

son zamanlarda özellikle özledikçe insan geriliyor. ben özlemden olduğunu düşünüyorum canım. biz birbirimizi hiç kırmadık hiç ama ben de başkalarına sardım. geçen günde bahçede fotoğraf çekiyorum, teyzemin kızı da yanımda duruyor kucağında çocuğu. sonra biri geldi söylemeyim de sevgili akrabamın yakınlığını, bana baktı, onun da çocuğu yok ya oyuncaklarla oynuyor işte böyle dedi. gözüm döndü, ateş fışkırdı resmen. kendi kendime hamile kalacak halim yok ya. kocam askerde ne çocuğundan bahsediyorsunuz diye kükredim. sonra bana küstü ama kendimi tutamıyorum. ben ne yaşıyorum 5 aydır, kimse açıp iyi misin ihtiyacın var mı diye sormuyor. çıkmış ne diyorlar yaaa. :47:

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. inşallah askerin gelene kadar iyileşirsin.
dediğin gibi canım gelmesine odaklanıyorum şu an sadece gelince elimden oldukça çekecek:9::47::9:
canım mümkün olduğunca boş konuşan insanları yanımızda bulundurmamak gerekiyor ama akraba işte atsan atılmıyor sen aklına takma bari... o askere cidden üzüldüm kuzum ya bide dünkü sinirimin üzerine okuyunca amaannn allah korusun yani allah yardımcısı olsun...

Tabi yaralı olarak üstü kapalı bir şekilde anlatırlar uzun zamandır intihar haberleri dolaşıyorya tepki çekmemek için bu vatan evlatlarına ana kuzularına sevdiklerine yaşattıkları acıları rabbim sorsun onlardan başka hiçbirşey demiyorum diyemiyorum:47::47::47:

kuzummmm valla ağzına sağlıkla duygularımın tercümanı oldun...

bilmiyorum ki. çenesinin altından vurmuş. intihar etti dedi eşim. hayati tehlikesi yokmuş. ama işte hayatı mahvoldu.

komsumun ablası boşanmak ıstedıgınde kocası parka çagırmıs son kez o gun sılah getırmıs yanında kadının yandan kafasına sıkacakken kadın tabancayı gorunce refleks yapmıs sağ yanagından gırmıs sol kulagının altından cıkmıs.

onunda dili gıtmıstı ama dıl kendını yenılen en hızlı organmıs konusuyor kadın yuzunde ızde kalmadı kendılıgınden kapandı yanagı.
adam da kadına sıktıkdan sonra kafasına sıkmıs öldü o.

kuzummmm valla ağzına sağlıkla duygularımın tercümanı oldun...

Kuzum benim hepimiz aynı düşünüyoruz hepimizin yüregi yanıyor bu sadece şuan askerde sevdigimiz oldugu için degil herzaman böyle boşyere yanan yürekler ateş düştügü yeri yakar ama vicdanı olan insan herkes için yaşar bu acıyı :14: nasıl dayanır yürek nasıl insanları boşyere önemsemeden ateşe atıyorlar nasıl nasıl:43:

komsumun ablası boşanmak ıstedıgınde kocası parka çagırmıs son kez o gun sılah getırmıs yanında kadının yandan kafasına sıkacakken kadın tabancayı gorunce refleks yapmıs sağ yanagından gırmıs sol kulagının altından cıkmıs.

onunda dili gıtmıstı ama dıl kendını yenılen en hızlı organmıs konusuyor kadın yuzunde ızde kalmadı kendılıgınden kapandı yanagı.
adam da kadına sıktıkdan sonra kafasına sıkmıs öldü o.

Off off bu nasıl bir acı nasıl bir insanlık günümüzde bu cinayet çok arttı rabbim korusun insanlar insan öldürmeyi oyun zannediyorlar çok film seyrettiler sanırım beyinleri ters işliyor artık sinirlenen cinayet işliyoru insan öldürüyor can yakıyor artık sokakta yürüyen adamı öldürebiliyorlar rabbim korusun bu tarz kendini kaybetmiş insanlardan :20:Allah akıl vicdan versin:47:

tatlımmm ilk olarak azminden dolayı tebrik ederim helal olsunnn :42: bende saç işine giriştim o tamam gibi kestirmek konusunda kararsınızm sadece :) ne giyileceği büyük dert valla bi türlü bilemedim çok kasmamaya çalışıyorum ama :51:
aramızdaki sıkıntıya gelirsekte daha öncede söylediğim gibi amaaaannnn şafağım atarsa 1 neyi takıyım kafama. şu an "şafak olmuş coni moni kim takar oni moni" felsefesinde emin adımlarla ilerliyorum:9::9::9: bi gelsinlerde elimizden kurtulamazlar zaten :21:

çok saol canım ona yetişmem lazımdı başarıyorum sanırım :1::1: saçların sağlıklıysa kestirme canım benimkiler fena olmuştu mecbur kestirdim.. en iyisini yapıyosun kasmamakla oyle daha güzel oluyor insan...
aynen canım bu saatten sonra bizmi takıcaz kafaya :1::1::1: seninki coni moni bizimki comolokko daha ne olsun :1::1::1::1: işte böyle deliye vurup takmıycaz bişeyi kafaya zaten senin üstesinden gelebileceğine çok eminim :34::34::34:

zayıflama olayına girmişken bende eski kiloma döndüm kızlar :1: 55 den 52 kiloya düştüm, bu stresle askerim gelene kadar 1-2 kilo daha veririm diyorum :9:

ya ben çok erken kuaföre gittim geçen hafta cumartesi gidip bakım yaptırdım, şimdi askerim gelmeden tekrar gitsem mi diye düşünüyorum..her gün o geldiğinde giyeceğim şeylerin kombinasyonu değişiyor :16: ayy nasıl yapcaz, nasıl olacak, böyle heyecandan bayılıp gitmezsem iyidir kızlar:3:

zayıflama olayına girmişken bende eski kiloma döndüm kızlar :1: 55 den 52 kiloya düştüm, bu stresle askerim gelene kadar 1-2 kilo daha veririm diyorum :9:

ya ben çok erken kuaföre gittim geçen hafta cumartesi gidip bakım yaptırdım, şimdi askerim gelmeden tekrar gitsem mi diye düşünüyorum..her gün o geldiğinde giyeceğim şeylerin kombinasyonu değişiyor :16: ayy nasıl yapcaz, nasıl olacak, böyle heyecandan bayılıp gitmezsem iyidir kızlar:3:

Senin kilonda gayet iyi gitmiş canım 3 kiloda 3 kilodur :nazar:Canım geçen hafta gittiysen gerek yok bence pek bir farklılık olmamıştırki ötekiler senin psikolojinden öyle hepimizde aynı :27:karnıma kazıklar saplanıyor heyecandan şiştim resmen ben ya :52:

Son düzenleme:
Canım geçen hafta gittiysen gerek yok bence pek bir farklılık olmamıştırki ötekiler senin psikolojinden öyle hepimizde aynı :27:karnıma kazıklar saplanıyor heyecandan şiştim resmen ben ya :52:

ay bilmiyorum ki zeynepcim, yerimde duramıyorum, hemen geçsin zama istiyorum :52:

buluşacağımız zaman tekrar gider bir kuaföre saçııma fön falan çektiririm o olur sanırım..

ay bilmiyorum ki zeynepcim, yerimde duramıyorum, hemen geçsin zama istiyorum :52:

buluşacağımız zaman tekrar gider bir kuaföre saçııma fön falan çektiririm o olur sanırım..

O olur bak kuzum bende düzleştiricem saçımı karar verdim bukle olmasın:27: hemende alıntıladın canım sonra degiştirdim ben kilonla ilgilide yazdım onu atlamışım heyecandan mazur gör canım:16:

selam kızlaaarr ayy okudukça heyecanladımm bendee...siz kavusun sonra da bizler kavuşalıımm..güzelce süslenin püslnin gerek de yok gerçii o an dikkat edilecek şeyler değil süs püs..özlem dorukta nasıl olsa oyy oyyy....ALLAH ım kavuştursun sonra da bir ömür ayırmasıınn..

bende 4 haftadır bemıks suruyorum her hafta sonu bakalım 6 hafta daha kullanıcam bakalım ne hal alıcak kızlar..

bende 4 haftadır bemıks suruyorum her hafta sonu bakalım 6 hafta daha kullanıcam bakalım ne hal alıcak kızlar..

Bende başlıycam tekrardan canım okadar isteksizdimki bıraktım devam etmedim şimdi bu hevesle artık tam başlayabilirim herhalde:9:Sen nasılsın canım yerler belli oldumu sizde durumlar nasıl :16:

Bende başlıycam tekrardan canım okadar isteksizdimki bıraktım devam etmedim şimdi bu hevesle artık tam başlayabilirim herhalde:9:Sen nasılsın canım yerler belli oldumu sizde durumlar nasıl :16:

başla canım başla..suan pek bırşeyı gormedım ama bakalım 6 hafta sonrakı halı ne olucak.

uzmanlıktakı yerı bellı degıl.cagrılmadıda.

biz bu aralar cok ıyı sayılmayız geldıgınden berıdır ıte kaka ılerlıyor nasıl olucak bole bılmıyorum canım.bazen 2 gun hıc msjlaşmıyoruz sonra ben yazıyorum daha susacakmısın dıye.ole zaten aramızda konusma dıye bır unsur yk.ben sıkayet edınce arıyor o zamanda benım canım ıstemıyor.bole durumlar ıcındeyız anlıyaagız

Back