- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
ama öyleydi hoca dıyor kı sana bısey oldu carpmadan sonra..dedim içimdeki uyuyan şoför uyandı
SüHEYLAcıım evet tatlım benim:)) ÖZLEM canım ben suprızlerı hazrlarken caktrmayım derken askerımde tartıstık yapasım kactı cok kotu davrandım son gunleri askerliğin dıyede üzüldüm uff benimde dengem karıstı iyiceneyseki bitti bitecek Allahın ıznıyle:) YARAMAZPİSİ kolay gelsın sana hepsı gecıcek emin ol ılk basladıgım gunleri hatrlattın bana şimdi 3 yıllık usta şoförüm ama BİHTER canım Allahım hayrlı mutlu huzurlu bi ömür nasip etsin size yeni yılınız kutlu olsunn
Bencede canım gelsin yeniler süslenme zamanıevet kullanmayınca kurumuş bisürü para verip aldığım makyaj ürünlerişeyy benim makyaj kutusuna öyle ağzı açık saçma sapan attığımdanda kaynaklı olabilir Amannn alalım yenilerini yaa hakkettik
Bende öyleyim rahatı severim zaten evde daha bir aşmıştım kendimi gerçi evde görmüyor askerim beni ama o bile insana moral yaben de aylar aylar sonra geçen hafta kaşlarımı aldırmaya gittim. kız şoka girdi. ne bu halin diye. aklıma geldikçe birer ikişer bi ordan bi burdan alıyordum resmen zikzak yapmışım kaşlarımı.kız epey uğraştı, biraz düzeldi neyse ki.. haftaya çarşamba tekrar giderim iyice düzelir herhalde.
evdeki halim de içler acısı. paçavralarla geziyorum. neysekiii son haftamız.:124::124::119::119::118:
Amin inşallahkızlar merhaba öncelikle tebrik ederim tek hanelilerdesiniz ben 351 yareniyimsizin heyecanınız bizi de kıpır kıpır etti valla ne yalan söleyim yerinizde olmayı o kadar çok isterdikki sizlerde ne zorluklar çektiniz kim bilir şimdi biz çekiyoruz... geçermi bee diyorum bazen sonra sizin topiğin başlarını okuyorum bi de sonlarına bakıyorum bi şekilde geçiyo demekki bak diyorum kendi kendime...Rabbim evli olanlarınıza huzur, nişanlı olanlarınıza hayırlı mutlu yuva ve sevgili olanlarınıza da bi an önce söz nişan nasip etsin tekrar kutluyorum hepinizi son gün burada sizinle olacağım heyecanınıza tanık olmak için...benim sevdiğimde kocaeli nde bahriyeli diyorki bizden öncekilerin 9 günü falan kaldı çok heyecanlılar diyor biliyorum dedim bende kocaelinde olan varmı sizden??
kızlar ege bölgesi bitti... ege bölgesini full gezdik.
yarın artvındeyız....
karadenizde bitmiş olacak böylelikleeee
amin canım inşallahh o kadar istiyorum ki..artık hep yanımızda olsunlar yaa geleceği günün hayalini kurdukça içimi heyecan basıyor şimdi sizi füşünemiyorum ne hazırlıklar yapıyorsunuz bakalım
kızlar nasılsınız bayadır yazmıyordumm..
Derbeder olduk resmen yaaa
Bencede canım gelsin yeniler süslenme zamanı
Bende öyleyim rahatı severim zaten evde daha bir aşmıştım kendimi gerçi evde görmüyor askerim beni ama o bile insana moral yaKaşlar aynı şekilde haftalarca almadım dagıldılar kaldılar saçlarımı kestircem askerim gelmeden bir iki önce ozaman belki kuaförde yaptırırım normalde kendim alıyorum ama
hepsi aynı canım hiç merak etme askerimle konuştuk o da bir an önce burdan kurtulmak istiyorum başkada bişey istemiyorum dedi son günler ama baya zorlanıyolar anlaşılan:18: aman Allah korusun dimammm boşver sen yinede kullanabilirsin o ikonu hiç canını sıkma 9 ikonunun yerinede kullanabilirsin mesela ben anlarımdinlen canım biraz mışıl mışıl uyuu rüyanda sevdiğinle ol inşallah
kuzum artık süslenmeler başlasın.elimize yüzümüze bi bakalım ne haldeyiz. ben de kendim alıyorum diye geçiniyordum kaşlarımı. kuaför de çok beceriklisin maşallah ama zirvede bırak daha mükemmelini yapamazsın dedi. bundan sonra da kendin almaya kalkışma dedi.
kendin alabiliyormuşsun ne güzel.bende o beceri de yok.
İyiz canım sen nasılsın
ben bıraz rahatsızım canım pazardan berı grıp bogaz agrısı ates falan üşütmüşüm sanırım
Canım çok geçmiş olsun doktora gittinmi ilaç aldınmı kuzum ara mevsimlerde hep böyle havalar bir ısınıyor bir soguyor şuan serin mesela biranda güneş yakıyor dikkatli olmak gerek sıcak birşeyler tüket canım dinlen tabiki böyle rahatsızlıklar dinlenmeden geçmiyor malesef
kızlarr şuan bütün enerjim düştüü
canım çok sıkkın.
kocam askerden geleceği için müdürden yıllık izin istedim...
bir sürü laga luga yaptı..
laf kalabalıklığı yaptı.
bende karşısında bır yalvarmadıgım kaldııı yaniii
halbuki hukuki iznim
yasal hakkım
ya canım çok sıkkın.
en sonunda veririz dedi ama..... bende kişiliğimden baya ödün verdim.
lanet olsun canım cok sıkkın
ayy canım bende yardımcı alacagım, cumarteside bende temzilik var....
evimiz temiz olsunn ki kocamızla ıyı vakıt gecırelımmm
canım çok sıkkın.
laf kalabalıklığı yaptı.
halbuki hukuki iznim
yasal hakkım
ya canım çok sıkkın.
canım çok sıkkın.
laf kalabalıklığı yaptı.
halbuki hukuki iznim
yasal hakkım
ya canım çok sıkkın.
Bugünlerde çok rüzgar var canım mikroplu havalar ondan olmuş kalın giyin sen havaya aldanma ben daha yeni babetleri açık ayakkabılarımı çıkardım son birkaç gündür üzerime almıyorum birşey gerçi bendede akıl yok 2-3 gündür hava serin ama ben illa getirdimya yazı üzerime almıyorum birşeysorma canıımm akşam ılaç aldım terledım ardından dus alım ıyı gelır dedım gecede terlemısım sabah komple degıştırdım kıyafetımı.
servıse cıkarken tekrar terledım ee bı yandanda ruzgar falan.tansıyon yerlerde 8-5
canım çok sıkkın.
laf kalabalıklığı yaptı.
halbuki hukuki iznim
yasal hakkım
ya canım çok sıkkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?