349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar merhaba öncelikle tebrik ederim tek hanelilerdesiniz ben 351 yareniyim sizin heyecanınız bizi de kıpır kıpır etti valla ne yalan söleyim yerinizde olmayı o kadar çok isterdikki sizlerde ne zorluklar çektiniz kim bilir şimdi biz çekiyoruz... geçermi bee diyorum bazen sonra sizin topiğin başlarını okuyorum bi de sonlarına bakıyorum bi şekilde geçiyo demekki bak diyorum kendi kendime...Rabbim evli olanlarınıza huzur, nişanlı olanlarınıza hayırlı mutlu yuva ve sevgili olanlarınıza da bi an önce söz nişan nasip etsin tekrar kutluyorum hepinizi son gün burada sizinle olacağım heyecanınıza tanık olmak için...benim sevdiğimde kocaeli nde bahriyeli diyorki bizden öncekilerin 9 günü falan kaldı çok heyecanlılar diyor biliyorum dedim bende kocaelinde olan varmı sizden??

ama öyleydi hoca dıyor kı sana bısey oldu carpmadan sonra..dedim içimdeki uyuyan şoför uyandı

aman canım olan bu kadarla olsun Allah daha beterinden korusun ama işe yaraması da güzel bir şey sonuçta

tatlım çok özür dilerimmm ya
dimaam alemsin valla

kızlar benmde sizin gbi içim içime sığmıyor yahuuuu

Bencede canım gelsin yeniler süslenme zamanı
Bende öyleyim rahatı severim zaten evde daha bir aşmıştım kendimi gerçi evde görmüyor askerim beni ama o bile insana moral yaKaşlar aynı şekilde haftalarca almadım dagıldılar kaldılar saçlarımı kestircem askerim gelmeden bir iki önce ozaman belki kuaförde yaptırırım normalde kendim alıyorum ama
Amin inşallahCanım rabbim sizede sabır versin inşallah sizde bu günlere geliceksiniz görüceksiniz biz gittikten sonra daha çabuk geçmeye başlıycak 353.dönemlerin varlıgını hissettiginizde anlıycaksınız bizde kıpırtılar ta o zamandan olmuştu bizde zor geldik bugünlere ilk ay zor sonrası geçti çokşükür sizde bitirdiniz ayınızı bak şuan 132desiniz plakalara hızlı geliniyor bizim için öyleydi inşallah sizede öyle olur plakalardan sonra arada sıkıştırıyor ama hep moral tam moral desteklerle geldik bugünlere çok şükür rabbim sizede nasip etsin
kızlar ege bölgesi bitti... ege bölgesini full gezdik.
yarın artvındeyız....
karadenizde bitmiş olacak böylelikleeee

Evet canım hazırlandımı eşyalar bakıyım yarın A harfinden devam bugünden başladık

Amin inşallahCanım rabbim sizede sabır versin inşallah sizde bu günlere geliceksiniz görüceksiniz biz gittikten sonra daha çabuk geçmeye başlıycak 353.dönemlerin varlıgını hissettiginizde anlıycaksınız bizde kıpırtılar ta o zamandan olmuştu bizde zor geldik bugünlere ilk ay zor sonrası geçti çokşükür sizde bitirdiniz ayınızı bak şuan 132desiniz plakalara hızlı geliniyor bizim için öyleydi inşallah sizede öyle olur plakalardan sonra arada sıkıştırıyor ama hep moral tam moral desteklerle geldik bugünlere çok şükür rabbim sizede nasip etsin

amin canım inşallahh o kadar istiyorum ki..artık hep yanımızda olsunlar yaa geleceği günün hayalini kurdukça içimi heyecan basıyor şimdi sizi füşünemiyorum ne hazırlıklar yapıyorsunuz bakalım

amin canım inşallahh o kadar istiyorum ki..artık hep yanımızda olsunlar yaa geleceği günün hayalini kurdukça içimi heyecan basıyor şimdi sizi füşünemiyorum ne hazırlıklar yapıyorsunuz bakalım

İnşallah canım geliceksiniz o günlere sizde askerlerinize bizim gibi baharda kavuşucaksınız sonbahar hepimizde acayip bir heyecan sabırsızlık yerinde duramama sendromu var şuan ben henüz yapmadım bu hafta sonundan itibaren başlıyorum tümden bir bakıma giricem inşallahsaçlarım kesilicek degişik bir şekil istiyorum bakalım yeniliklere devamdiger kişisel bakımlar falan başlanıcak artık canım kıyafet alışverişine çıkmıycam ama askerim gelince beraber çıkarız elbisem hazır Bayramlık alan bayrama hazırlanan çocuklar gibiyim

Son düzenleme:
Derbeder olduk resmen yaaa

kışın bi sabah eşim aradı. netteyim kamera açsana diye. çıktım yataktan hemen açtım kamerayı. tabi öyle uykuluyum ki aklıma üzerimi değiştirmek gelmedi. beni görünce şoka girdi adamcağız. hava çok soğuktu o zamanlar... içimde boğazlı bir kazak, üstünde mor bi süveter, üzerine de ağzı gözü bi tarafa gitmiş sweat, saç baş gitmiş. altımda kırmızı polar bi pijama şu pazarda satılanlardan çok şıksın dedi ama çok bozulmuştum.

kuzum artık süslenmeler başlasın. elimize yüzümüze bi bakalım ne haldeyiz. ben de kendim alıyorum diye geçiniyordum kaşlarımı. kuaför de çok beceriklisin maşallah ama zirvede bırak daha mükemmelini yapamazsın dedi. bundan sonra da kendin almaya kalkışma dedi.
kendin alabiliyormuşsun ne güzel. bende o beceri de yok.

ben o ikonu kullanayım siz o gün neyse anlarsınız artık. gerçi ben hala 11 numaralı ikondayım. neden yok keşfedemedim.

canım bu arada gerçekten de rüyamda eşimi gördüm. gerçi hemen hemen her gece görüyorum. askeriyeye ziyarete gidiyordum. bize orada kalacak yer falan veriyorlardı.

aman allah korusun istemem yer falan, gelsin yeter ki. neyse temizliğime devam edeyim. bu ev bir haftada ancak temizlenir.

Kendimizce yapıyoruz birşeyler deseydin Evet canım başlasın kendimize gelelim yahu benim kaşlarım kalın canım ince şekilli sevmiyorum kavisli kaşlarım zaten azcık üstlerden azcık altlardan toparlıyorum hem toparlanıyor hemde dogal duruyor böyle kullanmayı seviyorum

ben bıraz rahatsızım canım pazardan berı grıp bogaz agrısı ates falan üşütmüşüm sanırım

Canım çok geçmiş olsun doktora gittinmi ilaç aldınmı kuzum ara mevsimlerde hep böyle havalar bir ısınıyor bir soguyor şuan serin mesela biranda güneş yakıyor dikkatli olmak gerek sıcak birşeyler tüket canım dinlen tabiki böyle rahatsızlıklar dinlenmeden geçmiyor malesef

sorma canıımm akşam ılaç aldım terledım ardından dus alım ıyı gelır dedım gecede terlemısım sabah komple degıştırdım kıyafetımı.
servıse cıkarken tekrar terledım ee bı yandanda ruzgar falan.tansıyon yerlerde 8-5

kızlarr şuan bütün enerjim düştüü
canım çok sıkkın.
kocam askerden geleceği için müdürden yıllık izin istedim...
bir sürü laga luga yaptı..
laf kalabalıklığı yaptı.
bende karşısında bır yalvarmadıgım kaldııı yaniii
halbuki hukuki iznim
yasal hakkım
ya canım çok sıkkın.
en sonunda veririz dedi ama..... bende kişiliğimden baya ödün verdim.
lanet olsun canım cok sıkkın

Son düzenleme:

canım ya bılırım bu durumu cok kotu bırşey
halbukı yıllık ızın ıstemısın sankı ınsanları hıc anlamıyorum.bende bugun ogle yemegınde kendı mudurumle takıstım

ayy canım bende yardımcı alacagım, cumarteside bende temzilik var....
evimiz temiz olsunn ki kocamızla ıyı vakıt gecırelımmm

inan yardımcı almayı ben de düşündüm. ama evim o kadar küçük ki almaya utanıyorum. bi girişsem bir günde tüm evi baştan aşağı yıkarım. ama işte üşeniyorum biraz. param da yok zaten. borçları bitirdim ama sıfırı da tükettim. ayın 15 ini bekliyorum 4 gözle. hem temizlik yaparken oyalanıyorum işte. zaman daha iyi geçiyor. her gün bir odayı yapsam, camlar perdeler derken bir haftada bitiririm yavaş yavaş. zaten hemen memlekete gideceğiz. ev yine toz olacak ama dip kıyı yapayım yine de...

Son düzenleme:

her yerde aynı dert. ne yazık ki bu işler böyle yürüyor.

bakalım ben nasıl izin alacağım. ne anlıyorlarsa yalvartmaktan ben de eşimin yanına gideceğim zaman 1 gün izin istedim, ağzını burnunu eğe eğe zorla verdi. elime geçirdiğim her şeyi kafalarında patlatmak istiyorum o zamanlarda ama yapacak bir şey yok. ben 2 gün rapor alıp bir hafta da izin alacağım bakalım bana ne yapacaklar.

izin almışsın ya onu düşün canım. bir de eşine odaklan. geleceğini düşün gerisini görmezden gelmek zorundayız.

Seni çok iyi anlıyorum bende izin isteyecekken daha söze başlamadan başıma ağrılar girerdi. Halbuki çıkmadan önce bütün işlerimi planlar geleceğim güne kadar yapılacak işleri kartımı bastığım halde kalıp hallederdim. Tabii günlük yapılması gerekn işlerim olurdu ama onları da arkadaşlarıma paslar aksaklık olmaması için çırpınırdım. Hatta verileri alıp günlük raporları bile hazırlayacağımı söyledim müdür yine de taş koyardı. Aldığım izinde fazla çalışmadan doğan hakkım bana lutfetmiyor ama egosunu iyi tatmin ediyordu işte

Bugünlerde çok rüzgar var canım mikroplu havalar ondan olmuş kalın giyin sen havaya aldanma ben daha yeni babetleri açık ayakkabılarımı çıkardım son birkaç gündür üzerime almıyorum birşey gerçi bendede akıl yok 2-3 gündür hava serin ama ben illa getirdimya yazı üzerime almıyorum birşey ilaç alman iyi olmuş ilaç kullanıcaksın mecburen çok iyi olmasada kullanmak terledigin sürece atabiliyorsun canım çok geçmiş olsun tekrar

Canını sıkma canım yaptıgı söyledigi laflarıda unut gitsin sinir oluyorum böyle durumlara ya nedemek laga luga işte varya çalışmadan anladıkları yok yasal iznim hakkım o benim ne demek vermiyorsun bunlara emri vaki yapıcaksınki işte ondanda anlarlarsa yasal iznim kullanıcam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…