- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Bugünlerde çok rüzgar var canım mikroplu havalar ondan olmuş kalın giyin sen havaya aldanma ben daha yeni babetleri açık ayakkabılarımı çıkardım son birkaç gündür üzerime almıyorum birşey gerçi bendede akıl yok 2-3 gündür hava serin ama ben illa getirdimya yazı üzerime almıyorum birşeyilaç alman iyi olmuş ilaç kullanıcaksın mecburen çok iyi olmasada kullanmak terledigin sürece atabiliyorsun canım çok geçmiş olsun tekrar
Canını sıkma canım yaptıgı söyledigi laflarıda unut gitsin sinir oluyorum böyle durumlara ya nedemek laga luga işte varya çalışmadan anladıkları yok yasal iznim hakkım o benim ne demek vermiyorsun bunlara emri vaki yapıcaksınki işte ondanda anlarlarsa yasal iznim kullanıcam yani
saol kuzum yaa eve gıdeydım bı uzanıp yataydımm
Dinlen bol bol kuzum inşallah çabucak atlatırsın çabuk iyileş gel aramıza bakıyım
inşallah kuzum ya
ah kızlar yedınız bıtırdınız ne guzel askerlerınıze kavusuyorsunuz
kızlar yeni geldim okuldan ve sabahtan beri yazdıklarınızı okudum.maşallah hepimizin keyfi yerinde aman Allah bozmasın.az kaldı herkeste bi telaş ne giysek ne yapsak nasıl karşılasak valla bende ne giyeceğimi düşünüyorum ne zamandır elbisemi pantolonmu etekmi gerçi benimki onu karşılamayacagımı sanıyor rapor falan alamam dedim o gün okuldan müdür kızıyor rapor almamıza ben akşam seninle kavuşurum falan dedim önce bi bozuldu sonra bişe olmaz okul çıkışı ben gelir alırım seni dedi.bakalım havaalanında beni görünce ne yapcak askerimmmmm
bende salonu temızlesem yeter dıp kose yanı cam kapı mobılya vs..dıger odaları sılıp supurum bıde mutfağı elden gecırırım tamam..Dün arkadaşınız yolların tozunu attırdıdün maslağa falan girdim bildiğiniz yuppii inş öğrenicem ben bu işi.... kayınvalıdem sankı bıraz soguk gıbı ...anlamıyorum calsııyorum bunu bır turlu kabullenemedı hıssedıyorum orada kalabalk gelen gıden oluyor ya sureklı her telefon acıtıgmda cok yoruluyorum sen yıne ıyı bız uyuyamıyoruz bıle falan dıyo geldiler yine soldan soldan ...:S istiyor kı ıstedıklerı zaman hep yanında olıyım boyle zamanalrda ona ayrdımcı olıyım huzursuz oluyorum her aramadan sonra eşime desem herseyı yanlıs anlıyorsun der ama bir kerede soyle sikayetsiz bir telefn gorusmesı olsun
gerçekten geliyorlar mı yaa? hala hayal gibi. bugün de bitti. darısı yarına.ben öyle bi girdim ki temizliğe bir haftada çıkamam zaten. en son mutfak dolaplarının içini dışını altını üstünü, buzdolabının her bir yerini, kombiyi bile çamaşır suyuyla temizledim. 3 gün daha sürer mutfak temizliğim.
banada öyle geliyor canım hayal gibi haftaya perşembe öğleden sonra nasipse yanımda.oyyyy sen bayagı yorulacan desene hertarafı temizlemeye kalkmışsın. kolay gelsin sana herişi yapayım ama mutfak temizliği bana ölüm geliyor ya
inşallah canım... bir an önce gelsinler artık. bakalım benim eşim ne zaman yanımda olacak. çarşamba gece 10 gibi çıkarım dedi ama bilmiyorum yine de...
temizlik tümden bana ölüm gibi geliyor. yapmaya başladığımda takıntılı bir hale dönüşüyor. buzdolabının üstünün köşesinde minik bir noktaya ulaşamadım, sandalye üstüne tabure koyup zorla çıktım. bi düşsem kaldıracak kimse de yok. elim kolum çizik içinde. ellerim kösele derisine döndü.ama aklım hala mutfakta.
şafak 88 iken günlüğe "keşke tek 8 kalsa, o günleri görsem, ama öyle uzak ki..." yazmışım. şimdi ise o gün geldi. ne çok bekledik.
Canım benim iyiki dogdun nice güzel mutlu senelere sevdiklerinle beraber inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?