kızlar duydunuzmu askerlik süresi kısalıyormuş.bence geç kalınmış bi karar. inşallah kısalırda yol bekleyenlere büyük bir müjde olur.yalnız bizdeki şansa bakın ya valla bizimkiler yeedi bitirdi askerliği adamlar açıklama yaptı askerliği kısaltacaz diye.bre mübarekler şunu ocak ayında yapsaydınızda bizde rahat etseydik ya şimdiye yanımızda olsalardı ya
inşallah canım. hepimizin sevdiklerimizle son uzun ayrılığı olur inşallah.
bugün eşimin sesi kötü geliyordu. çok sıkılmış artık. sadece buradan çıkmak istiyorum diyor. bir de bugün yanımda olamadığı için çok üzülmüş. aslında günlerin önemi yok. bir hafta sonra yanımda olacak inşallah ama o kötü olunca ben de kötü oluyorum. neyse ki az kaldı. hala hayal gibi...
öyle yorgunum ki bu istanbul beni fena sarstı. aşağıda gitarla şarkı söyleyen 24 numaralı ikona çarptı gözüm. ne tatlıymış dedim kendi kendime. keşke bugün şafak 24 olsaydı onu paylaşırdım dedim. sonra da düşündüğüm şey için dehşete kapıldım. fena yorulmuşum. kafam gidik. resmen sıyırmışım. 24 ne yaaa... ne düşündüm ben şimdi böyle. :44::44: yatacağım kızlar. safın önde gideni olmuşum şu anancak uyku beni kendime getirir. iyi geceler herkese.
allah korusun 24 lerden de 14 lerden de... sabrım kalmadı.
nerden duydun ki? haberlerde kısalmıyor dediler. :44:
Arınç: Askerliğin kısaltılmasıyla ilgili... | Mynet Haber
haber linki varsa atsana canım. ben bulamadım.
ay canım okuduğum haberi şimdi bulamıyorum bulursam buraya atcam kaldırmışlarmı ne anlamadım valla
Kizlar hala pcm yok telden okumaya calisiyorum yazdiklarinizidimaam evlilik yildonumunuz kutlu olsun kuzum upuzun nice yillar birlikte olun insallah
oleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy bugün 9 haftaya yokuz.geldik tek hanelere haydi kızlar son 9 bitiyor Allahıma şükürler olsun.....
Sende benim gibimisin canım yolda yürürken zıplaya hoplaya yürüyorum merdivenlerden inerken oyun yapıyorum yaBayram çocukları gibiyim sokaklarda evlerde evlere sıgmıyorum artık
aynen canım okulda derslere giriyorum öğrencilere nomalde kızarım konuştuklarında bırakıyorum uzaklara dalıyorum gelince yapacaklarımızı hayal ediyorum sonra bi kendime geliyorum sınıf karışmış amaaaaaaannnn neyse diyorum dağıtın ortalığı sevdiceğim geliyor az kaldı diyorum müdür duysa ve görse valla beni öldürür.
günaydın kızlar..son 9 geri sayım başlasın...:)) resmen şakıyorum bende..bitse artık da kavuşsak hepimizde
yaa benim nişanlım 1 hafta izin kullandıı die henüz tek hanelere düşemedimmm
ama azıcıkk kaldı kiiiii
Sende tek hanelere düşüceksin canım bizim arkamızdan geliyorsun hemen biz burdayız gitmiyoruz biryerlereKızlar biraz boşladı ama nerdesiniz herkes biryerlerde ugrayan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?