349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nerden duydun ki? haberlerde kısalmıyor dediler. :44:

Arınç: Askerliğin kısaltılmasıyla ilgili... | Mynet Haber

haber linki varsa atsana canım. ben bulamadım.

hepsi aynı canım hiç merak etme askerimle konuştuk o da bir an önce burdan kurtulmak istiyorum başkada bişey istemiyorum dedi son günler ama baya zorlanıyolar anlaşılan:18: aman Allah korusun dimammm boşver sen yinede kullanabilirsin o ikonu hiç canını sıkma 9 ikonunun yerinede kullanabilirsin mesela ben anlarımdinlen canım biraz mışıl mışıl uyuu rüyanda sevdiğinle ol inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar hala pcm yok telden okumaya calisiyorum yazdiklarinizi dimaam evlilik yildonumunuz kutlu olsun kuzum upuzun nice yillar birlikte olun insallah

SüHEYLAcıım evet tatlım benim:)) ÖZLEM canım ben suprızlerı hazrlarken caktrmayım derken askerımde tartıstık yapasım kactı cok kotu davrandım son gunleri askerliğin dıyede üzüldüm uff benimde dengem karıstı iyice neyseki bitti bitecek Allahın ıznıyle:) YARAMAZPİSİ kolay gelsın sana hepsı gecıcek emin ol ılk basladıgım gunleri hatrlattın bana şimdi 3 yıllık usta şoförüm ama BİHTER canım Allahım hayrlı mutlu huzurlu bi ömür nasip etsin size yeni yılınız kutlu olsunn

Ben alisamadim canim telden girmeye, pc almaya gittim bugun karar veremedim sevdicek olsa hemen aliverirdik
Neyse neyse bu moda girmicem
Sen napysn canim

Günaydın arkadaşlar şafagımız 9 haftaya yokuz
İkoncanımız terimemi gülüyor şafagımızamı anlamış degilim
Tek haneler gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş çabucak geçsin artık tek mek kalmasın
Bugün güzel vatanımızdan AYDINdayız AYDINımıza selam yola devam
A Harfinede geçtik şükürler olsun son harfimiz

Bakalım AYDINımızın nesi meşhurmuş?
Aydin Deve Guresleri, Aydin Buyuk Menderes Nehri, Aydin Afrodisias-Milet-Didim-Priene Antik Kentleri ile Kusadasi, Aydin Inciri, Aydin Dilek Yarimadasi Milli Parki

oleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy bugün 9 haftaya yokuz.geldik tek hanelere haydi kızlar son 9 bitiyor Allahıma şükürler olsun.....

Son düzenleme:
oleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy bugün 9 haftaya yokuz.geldik tek hanelere haydi kızlar son 9 bitiyor Allahıma şükürler olsun.....

Sende benim gibimisin canım yolda yürürken zıplaya hoplaya yürüyorum merdivenlerden inerken oyun yapıyorum ya Bayram çocukları gibiyim sokaklarda evlerde evlere sıgmıyorum artık

Sende benim gibimisin canım yolda yürürken zıplaya hoplaya yürüyorum merdivenlerden inerken oyun yapıyorum ya Bayram çocukları gibiyim sokaklarda evlerde evlere sıgmıyorum artık

aynen canım okulda derslere giriyorum öğrencilere nomalde kızarım konuştuklarında bırakıyorum uzaklara dalıyorum gelince yapacaklarımızı hayal ediyorum sonra bi kendime geliyorum sınıf karışmış amaaaaaaannnn neyse diyorum dağıtın ortalığı sevdiceğim geliyor az kaldı diyorum müdür duysa ve görse valla beni öldürür.

Dagıtsınlar birazcık canım 9güne kadar herkese müsade sonrasında toparlarız herhalde askerlerimiz gelince daha beter olucakmışız gibi bu günlerin acıları çıkıcak daha

Son düzenleme:
günaydın kızlar..son 9 geri sayım başlasın...:)) resmen şakıyorum bende..bitse artık da kavuşsak hepimizde

yaa benim nişanlım 1 hafta izin kullandıı die henüz tek hanelere düşemedimmm
ama azıcıkk kaldı kiiiii

yaa benim nişanlım 1 hafta izin kullandıı die henüz tek hanelere düşemedimmm
ama azıcıkk kaldı kiiiii

Sende tek hanelere düşüceksin canım bizim arkamızdan geliyorsun hemen biz burdayız gitmiyoruz biryerlere Kızlar biraz boşladı ama nerdesiniz herkes biryerlerde ugrayan yok

Kızlar şafakları 9 yaptık... Mayıs ayının 17 si itibariyle askerlik düşüyomuş.. Bunuda 10-15 güne açıklayacaklarmış... Kısa dönemler 3 yada 4 ay.. Uzun dönemler 12 ay... Kesin olmamakla birlikte askeriyeden gelen bir bilgi... bizden sonrakilere ve uzun dönemlere yaradı.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…