• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bugünlerde çok rüzgar var canım mikroplu havalar ondan olmuş kalın giyin sen havaya aldanma ben daha yeni babetleri açık ayakkabılarımı çıkardım son birkaç gündür üzerime almıyorum birşey gerçi bendede akıl yok 2-3 gündür hava serin ama ben illa getirdimya yazı üzerime almıyorum birşey :27:ilaç alman iyi olmuş ilaç kullanıcaksın mecburen çok iyi olmasada kullanmak terledigin sürece atabiliyorsun canım çok geçmiş olsun tekrar:25:

Canını sıkma canım yaptıgı söyledigi laflarıda unut gitsin sinir oluyorum böyle durumlara ya nedemek laga luga işte varya çalışmadan anladıkları yok yasal iznim hakkım o benim ne demek vermiyorsun bunlara emri vaki yapıcaksınki işte ondanda anlarlarsa yasal iznim kullanıcam yani:47:

saol kuzum yaa eve gıdeydım bı uzanıp yataydımm

bende salonu temızlesem yeter dıp kose yanı cam kapı mobılya vs..dıger odaları sılıp supurum bıde mutfağı elden gecırırım tamam..Dün arkadaşınız yolların tozunu attırdı :51::51::51::51:dün maslağa falan girdim bildiğiniz yuppii :1::1::1::1::1::1:inş öğrenicem ben bu işi....:51::51::51::51::51::51::51: kayınvalıdem sankı bıraz soguk gıbı ...anlamıyorum calsııyorum bunu bır turlu kabullenemedı hıssedıyorum orada kalabalk gelen gıden oluyor ya sureklı her telefon acıtıgmda cok yoruluyorum sen yıne ıyı bız uyuyamıyoruz bıle falan dıyo :53::53::53::53:geldiler yine soldan soldan ...:S istiyor kı ıstedıklerı zaman hep yanında olıyım boyle zamanalrda ona ayrdımcı olıyım huzursuz oluyorum her aramadan sonra eşime desem herseyı yanlıs anlıyorsun der ama bir kerede soyle sikayetsiz bir telefn gorusmesı olsun:31::31::31:

nazlıcm gecmıs olsun selıcnım takma kafanı oyle ya da boyle almıssın ızın bazı patronlar boyledır egodan ıbarettır sadece ..O yüzden sırf egodan olusan bı adamın karsısında ödün verdim diye paralama kendini, bunun yasal hakkın oldugunu dıle getırseydın keske ustumne basarak dıcem ama bu kezde hakkını kullanma demıyorum o tarıh uygund egıl der zora sokar ısı bosver sen ısını yoluna koymussun ya ona bak

kızlar yeni geldim okuldan ve sabahtan beri yazdıklarınızı okudum.maşallah hepimizin keyfi yerinde aman Allah bozmasın.az kaldı herkeste bi telaş ne giysek ne yapsak nasıl karşılasak valla bende ne giyeceğimi düşünüyorum ne zamandır elbisemi pantolonmu etekmi gerçi benimki onu karşılamayacagımı sanıyor rapor falan alamam dedim o gün okuldan müdür kızıyor rapor almamıza ben akşam seninle kavuşurum falan dedim önce bi bozuldu sonra bişe olmaz okul çıkışı ben gelir alırım seni dedi.bakalım havaalanında beni görünce ne yapcak askerimmmmm:21::21::21::52::52::52::52::52::52:

kızlar yeni geldim okuldan ve sabahtan beri yazdıklarınızı okudum.maşallah hepimizin keyfi yerinde aman Allah bozmasın.az kaldı herkeste bi telaş ne giysek ne yapsak nasıl karşılasak valla bende ne giyeceğimi düşünüyorum ne zamandır elbisemi pantolonmu etekmi gerçi benimki onu karşılamayacagımı sanıyor rapor falan alamam dedim o gün okuldan müdür kızıyor rapor almamıza ben akşam seninle kavuşurum falan dedim önce bi bozuldu sonra bişe olmaz okul çıkışı ben gelir alırım seni dedi.bakalım havaalanında beni görünce ne yapcak askerimmmmm:21::21::21::52::52::52::52::52::52:

gerçekten geliyorlar mı yaa? hala hayal gibi. bugün de bitti. darısı yarına. :34: ben öyle bi girdim ki temizliğe bir haftada çıkamam zaten. en son mutfak dolaplarının içini dışını altını üstünü, buzdolabının her bir yerini, kombiyi bile çamaşır suyuyla temizledim. 3 gün daha sürer mutfak temizliğim. :37:

bende salonu temızlesem yeter dıp kose yanı cam kapı mobılya vs..dıger odaları sılıp supurum bıde mutfağı elden gecırırım tamam..Dün arkadaşınız yolların tozunu attırdı :51::51::51::51:dün maslağa falan girdim bildiğiniz yuppii :1::1::1::1::1::1:inş öğrenicem ben bu işi....:51::51::51::51::51::51::51: kayınvalıdem sankı bıraz soguk gıbı ...anlamıyorum calsııyorum bunu bır turlu kabullenemedı hıssedıyorum orada kalabalk gelen gıden oluyor ya sureklı her telefon acıtıgmda cok yoruluyorum sen yıne ıyı bız uyuyamıyoruz bıle falan dıyo :53::53::53::53:geldiler yine soldan soldan ...:S istiyor kı ıstedıklerı zaman hep yanında olıyım boyle zamanalrda ona ayrdımcı olıyım huzursuz oluyorum her aramadan sonra eşime desem herseyı yanlıs anlıyorsun der ama bir kerede soyle sikayetsiz bir telefn gorusmesı olsun:31::31::31:

öğrenirsin canım. çok da güzel sürersin. :34: görümcen yok mu? niye senin yardım etmeni bekliyor? amaan biz kayınvalide olunca nasıl olacağız acaba? benim kayınvalidem kendi kayınvalidesinden çok çekmiş ama bana çok iyi davranıyor. zaten 10 saatlik mesafedeler. yılda toplasam bir ay görüşürüz onda da hiçbir şeye sesimi çıkarmıyorum, o da kırmıyor şükür.

gerçekten geliyorlar mı yaa? hala hayal gibi. bugün de bitti. darısı yarına. :34: ben öyle bi girdim ki temizliğe bir haftada çıkamam zaten. en son mutfak dolaplarının içini dışını altını üstünü, buzdolabının her bir yerini, kombiyi bile çamaşır suyuyla temizledim. 3 gün daha sürer mutfak temizliğim. :37:

banada öyle geliyor canım hayal gibi haftaya perşembe öğleden sonra nasipse yanımda.oyyyy sen bayagı yorulacan desene hertarafı temizlemeye kalkmışsın. kolay gelsin sana herişi yapayım ama mutfak temizliği bana ölüm geliyor ya

banada öyle geliyor canım hayal gibi haftaya perşembe öğleden sonra nasipse yanımda.oyyyy sen bayagı yorulacan desene hertarafı temizlemeye kalkmışsın. kolay gelsin sana herişi yapayım ama mutfak temizliği bana ölüm geliyor ya

inşallah canım... bir an önce gelsinler artık. bakalım benim eşim ne zaman yanımda olacak. çarşamba gece 10 gibi çıkarım dedi ama bilmiyorum yine de... :31:

temizlik tümden bana ölüm gibi geliyor. yapmaya başladığımda takıntılı bir hale dönüşüyor. buzdolabının üstünün köşesinde minik bir noktaya ulaşamadım, sandalye üstüne tabure koyup zorla çıktım. bi düşsem kaldıracak kimse de yok. elim kolum çizik içinde. ellerim kösele derisine döndü. :31: ama aklım hala mutfakta.

yarenler iyi akşamlar hepinize... deneyimli bekleyenler olarak size bir sorun olacak içinizde revirci askeri olan var mı ? revircilik zor mu nasıl biraz bilgi verebilir misiniz

Slm kizlar bi soruda benden. Sevgilisinin araziye cikan varmi. bizim bi kacimiza 10 15 gün arazi egtimi olcak dendi. nasil birsey? haber alabilyiormuydunuz? yardim ederseniz coook sevinirim. gercekten cok merak ediyorum. Size simdiden hayirli teskereler. allah bizede nasip eder insallah tek hanli safaklari.

inşallah canım... bir an önce gelsinler artık. bakalım benim eşim ne zaman yanımda olacak. çarşamba gece 10 gibi çıkarım dedi ama bilmiyorum yine de... :31:

temizlik tümden bana ölüm gibi geliyor. yapmaya başladığımda takıntılı bir hale dönüşüyor. buzdolabının üstünün köşesinde minik bir noktaya ulaşamadım, sandalye üstüne tabure koyup zorla çıktım. bi düşsem kaldıracak kimse de yok. elim kolum çizik içinde. ellerim kösele derisine döndü. :31: ama aklım hala mutfakta.

ne güzel canım az kaldı az sabır biraz daha.bu arada bende öyleyim temizlik yaptığım zaman bayagı uzun sürer hatta annem artık yeter diye bagırır bana:1::1:.dimaaam dikkat et canım olduğu kadar neden kendini bu kadar hırpalıyosun hele evde yalnızken aman dikkat et sonra askerin geldiğinde seni eli kolu çizik ve sargıda falan görmesin.boşver artık temizliği falan yap işte üstünkörü yorma kendini canım

:124::124::124::118::118::119::119::66::66::62::62::64::64::52::52::52::46::46:

haftaya bugün daha da heyecanlı olacağız hepimiz. geçsin günler hemen.

dimammmm demek eşini rüyanda gördün inanmıcaksın ama ben de gördüm, sanırım bilinçaltı rüyaları:1::1::1:
nazlıcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu arada görünmüyorsun ne zamandır gel özletme ama:34:
selincim hiç canını sıkma canım sonuca bak eşinle kavuşucak olmanın mutluluğuna odaklan ayrı geçirdiğin günlerin acısını çıkarma vakti :16::16::16::16::16::16::16::16:
zeynepcim ben de harıl harıl çalışıyorum canım sorma:111::6::8::12: günübirlik gezilere bakıyorum abant gezisini istiyorum sanırım giyceğim kıyafetleri kafamda netleştirmeye çalışıyorum ayy ne tatlı telaşlarmış yaa:52::24::64::74::92::66::92::119::118::124::128:

şafak 88 iken günlüğe "keşke tek 8 kalsa, o günleri görsem, ama öyle uzak ki..." yazmışım. şimdi ise o gün geldi. ne çok bekledik. :31:

şafak 88 iken günlüğe "keşke tek 8 kalsa, o günleri görsem, ama öyle uzak ki..." yazmışım. şimdi ise o gün geldi. ne çok bekledik. :31:

evet canım ne çok bekledik, ama sabrettik ve meyvelerini yeme vakti geldi umarım en uzun ayrılığımız bu olur birdaha Rabbim ayrılık göstermesin hepiniz çok çok mutlu olun yarenler:16::16::16:

ne çektik be kızlar ama biz bitirdik ya sabrettik ve bitirdik :21: :21: bende birşeyler aldım geldiğinde giymek için ama yaz alışverişimi tabiki de sevdiğimle yapıcam onsuz alışveriş yapmayı sevmiyorum hiç :21: :9:
Canım benim iyiki dogdun nice güzel mutlu senelere sevdiklerinle beraber inşallah:nazar::16:

teşekkür ederim kuzum hepimiz sevdiklerimizle birlikte olalım inşallahh :16:

Kızlar şaka gibi,sahiden tek hanelere indik mi:) inanasım gelmiyor.haftaya geliyorlar ama ben hala durumu algılamış değilim.cuma günü Ankara'ya dönüyorum,o zaman algılarım.5,5 aydır evim kapalı,temizlik beni bekliyor.

Back
X