Bugün canım çok sıkkın normalde sorunlarımı paylaşan biri değilimdir ama dün burak gerçekten canımı çok sıktı çok üzdü , her zaman yapmaz da ne zaman dügüne gitsek çok güzel burnumdan getirir kızcak bişey bulur bulamazsa uğraşır bir konudan digerine atlar kızacak ya ! Gelmesine yakınmıdır nedir böyle hiç konuşasım yook onunla bişey paylaşasım yook hiçbişey içimden gelmiyor haksız yere resmen haksız yere üstüme üstüme geldi, biliyorum sırf kendisi yanımda olmadığı için yaptı o kadar saçmaydıki yani . Elbisem bakın önden bogazma kadar kapalı kollar dirsekte 50 kere söyledim bana gelmiş elbisen niye askılı dedi? , boyu tam dizimde dedim zaten boyum 1.60 bile yok altına topuklu dahi giymedim kendini niye uzun göstercen kime göstercen bilmem ne, dün agdaya gtdm elbise gycem diye yok ben geldigmde niye yapmıyosun düğün için yapıyosun , sen bana elbise mi giydiriosun normalde!! Yani dün ne dediysem ısrarla beni anlamamakta direndi yok dedim bu benm burak olamaz dürüstce söyle dedim bişeye mi canın sıkıldı da benden çıkartıyosun çünkü çok üstüme geldi her zaman bunu yapamaz diyorum ya klasikleşmiş dügün kompleximiz bu bizim , elbiseyi askılı ama uzun alırım nie askılı aldın der kısa olsaydı askılı olmasaydı der, dizimde alırım uzun olsaydı der ben anlamadım gerçekten ne yapmak istedigini ama çok üzüldüm en son iyi geceler uyudu bende tek bir mesaj dahi atmadım atmıcam gelmesine 15 gün varda beni gereksiz yere niye bu kadar üzdü ?