Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bakıyorumda iyi kaynatmışsınız çeyiz muhabbetlerimiz başlamış anlaşılan ben de şu depresif modumdan çıkıp aranıza katılayım bari sedacım hoşgeldin canm göremiyodum ne zamandır seni nasılsın??:)
iyim canım sen nasılsın girmiyorum artık fazlaa bazı arkadaşları göremiyorumm içimden o yüzden yazmakda gelmiyo artıkk biletimizi aldık çok mutluyum paylaşmak istedim :) sizin biletler alındımı
iyim canım sen nasılsın girmiyorum artık fazlaa bazı arkadaşları göremiyorumm içimden o yüzden yazmakda gelmiyo artıkk biletimizi aldık çok mutluyum paylaşmak istedim :) sizin biletler alındımı
ben de iyi olmaya çalışıyorum iştebizimki biletini alalı baya oldu yazıcıdan erken öğrenmiş çıkış gününü o yüzden bi heyecanla almıştı 15 mayıs inşallah
![]()
ayy 1.modele bayıldım tatlım ya onun köşesi ne güzel olur.dimaam hangi marka bu??? ama krem işte çoluk çocuk gelir ya üstüne bişey dökülürse![]()
iyi akşamlar herkese artık uçak biletimizde hazır :) 16 mayıs 12.30 Aşkımm Yanımda Allah izin verirse :)
kızlar bakıyorumda iyi kaynatmışsınız çeyiz muhabbetlerimiz başlamış anlaşılan ben de şu depresif modumdan çıkıp aranıza katılayım bari sedacım hoşgeldin canm göremiyodum ne zamandır seni nasılsın??:)
canım evet yoksun bayadır,bazı arkadaşlar ihmal ediolar burayı olsun sen etme
az kaldı artık ohh biletler de alınmış.biz almadık çok uzak değil buluruz nasılsa die ama bakmak lazım yavas yavas![]()
markasını arayım canım. bulduğum yeri kapatmıştım. benim koltuklarıma biz çay döktük, kahve döktük, pasta döktük... hemen çıktı. rengi açık olsun önemli değil. önemli olan leke tutmaması ve kolay silinmesi.
hadi gözün aydın.
gel arkadaşım gel. sana da çeyiz beğenelim.depresif mod da neymiş.
dimammmmmm ağlamak istiyorummmmmmsebebi de yok aslında ama niye böyle oldu anlamadım.
arada oluyor öyle. ben de geçen hafta hem ağlıyordum hem de çok sinirliydim. hatta burada uzaklaştırma bile aldım. hırsımı alamıyordum.
hormonlarımızla alakalı galiba. bir de yorulduk tabi canım. beklemek kolay değil. hep stres hep stres. birkaç güne geçer inşallah. günlerimizi yedik bir bir. ne kaldı ki kızlar. 3 hafta.![]()
malum dönemimdeyim belkide onun hassasiyetide var geçicek halbuki demin ocak ayına baktım da bahar gelicek sevdiklerimize kavuşucaz gibi umutlu umutlu yazmışımşimdi en coşkulu zamanda olmam gerekirken ayıp ediyorum bunu da biliyorum ama yarına bişey kalmıcak inşallah
![]()
malum dönemimdeyim belkide onun hassasiyetide var geçicek halbuki demin ocak ayına baktım da bahar gelicek sevdiklerimize kavuşucaz gibi umutlu umutlu yazmışımşimdi en coşkulu zamanda olmam gerekirken ayıp ediyorum bunu da biliyorum ama yarına bişey kalmıcak inşallah
![]()
ben de aynı durumdaydım. şimdi geçti de rahatladım bir de hormon ilacı kullanmıştım. mahvetti beni her iki durum da. birkaç güne bir şeyin kalmaz. sonrasında hep coşku hep sevinç.yaz geliyor, sevdiklerimiz geliyor. daha ne olsun.
ara ara dönüp bakmak lazım o günlere ben de bakıyorum da hey gidi hey diyorum. nasıl geçti zaman inanmıyorum[/QUOTE
okuyunca bile duygulandım şuraya bak tarih 1 ocak ama umut hep var geçiceğine inanan bi kız nitekim geçmişte sabır acıdır lakin meyvesi tatlıdır denizcim öyle değil mi![]()
evet canım geliyolar inşallah :92: zaten şafağın 10 olmasını bekliyorum kutlamalara ordan başlayabiliriz 10 gün 10 gece olsun:81::92::92::119::124:
![]()
kutlamalara son 10 diyelim o zaman. 351 lerin topiğine baktım şimdi kabus gibi yaaa... oh geçti gitti şükür.![]()
kesinlikle 10 dan düşmesi pek bir keyifli olucakbak düşüncesi bile neşeme neşe kattı ohhh yandan yandan
Allah yardımcıları olsun zor evet ama yaşanması gereken bir süreç onlar için de
![]()