- 5 Aralık 2012
- 791
- 14
- 68
canım benden bir tavsiye. evini eşya ile doldurma ilk başta. vitrin falan alma bence. ben almadım. çok da rahatım. evlendikten sonra yavaş yavaş tamamlarsın. benim evim öyle ferah ki.
benden önce evlenen arkadaşlarım geldi geçen. evime bayıldılar. eşyalarım kullanışlı ve leke tutmayan kumaşlardan. genelde krem rengini tercih ettim. evim küçük ama çok ferah görünüyor.
yemek masası bile almadım daha. zaten evlendikten hemen sonra misafir gelmiyor. gelen olursa da mutfakta açılan 6 kişilik olan bir masam var onu salona taşıyorum, açıyorum. hala da yemek masası almayı düşünmüyorum. taşınma ihtimalimiz var. büyük bir eve çıkarsak alacağım.
çok eşya alıp borca da girmeyin, öyle bunalırsınız ki. o parayla güzel bir balayı yapın. paranız çok, eviniz genişse ama her şeyi alabilirsin.
benim sözlerim çok parası olmayanlar için. bak eşim gitti bütün borçlar bana kaldı. iyi ki çok eşya almamışız diyorum. oturma odası lazım oluyor. biz hep salonda oturuyoruz. bir odada eşimin bekarlıktan kalma iki çekyatı var. onlar çok iş gördü. kalabalık gelen oldu, çocuklar oynadı vs. allah hepinizin işini rast getirsin.![]()
canım zaten vitrin asla düşünmüyorum.gereksiz şeylerle dolduramam evimi ne kadar az eşya o kadar iyi.az ve öz.sevdiceğimin fikri de bu.yemek masası bile düşünmüyorum ben de belki daha sonra. ama aileler uzakta bizim, zaman zaman gelicekler elbet veya da arkadaşlarımız gelicek salonda yatsınlar istemediğimden oturma odası tarzında 2 çekyat koyucam tv falan yok o kadar mecburum böyle bişey yapmaya şirin bi dizayn yapmaya çalışıcam artık. ama benim oturacağım tek bi oda olcak o da köşe takımı hayalini kurduğum salon

Ben gelmicem kuzumÇok gergin bu günlerde herşeye kızıyor bana patlıyor
Bi gel diyor bir gelme diyor
Yol parasına bende giderim alışveriş yaparım
Daha 34 gün var ama olsun
![]()
ah kuzum birlikte gitme hayallerimiz yarım kaldı 5aydır.neyse askerlik bitsin de düğünlerimizde buluruz inşallah