• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benden bir tavsiye. evini eşya ile doldurma ilk başta. vitrin falan alma bence. ben almadım. çok da rahatım. evlendikten sonra yavaş yavaş tamamlarsın. benim evim öyle ferah ki.

benden önce evlenen arkadaşlarım geldi geçen. evime bayıldılar. eşyalarım kullanışlı ve leke tutmayan kumaşlardan. genelde krem rengini tercih ettim. evim küçük ama çok ferah görünüyor.

yemek masası bile almadım daha. zaten evlendikten hemen sonra misafir gelmiyor. gelen olursa da mutfakta açılan 6 kişilik olan bir masam var onu salona taşıyorum, açıyorum. hala da yemek masası almayı düşünmüyorum. taşınma ihtimalimiz var. büyük bir eve çıkarsak alacağım.

çok eşya alıp borca da girmeyin, öyle bunalırsınız ki. o parayla güzel bir balayı yapın. paranız çok, eviniz genişse ama her şeyi alabilirsin.

benim sözlerim çok parası olmayanlar için. bak eşim gitti bütün borçlar bana kaldı. iyi ki çok eşya almamışız diyorum. oturma odası lazım oluyor. biz hep salonda oturuyoruz. bir odada eşimin bekarlıktan kalma iki çekyatı var. onlar çok iş gördü. kalabalık gelen oldu, çocuklar oynadı vs. allah hepinizin işini rast getirsin. :34:

canım zaten vitrin asla düşünmüyorum.gereksiz şeylerle dolduramam evimi ne kadar az eşya o kadar iyi.az ve öz.sevdiceğimin fikri de bu.yemek masası bile düşünmüyorum ben de belki daha sonra. ama aileler uzakta bizim, zaman zaman gelicekler elbet veya da arkadaşlarımız gelicek salonda yatsınlar istemediğimden oturma odası tarzında 2 çekyat koyucam tv falan yok o kadar mecburum böyle bişey yapmaya şirin bi dizayn yapmaya çalışıcam artık. ama benim oturacağım tek bi oda olcak o da köşe takımı hayalini kurduğum salon:16:

Ben gelmicem kuzum:19::19:Çok gergin bu günlerde herşeye kızıyor bana patlıyor:43:Bi gel diyor bir gelme diyor:43: Yol parasına bende giderim alışveriş yaparım:19:Daha 34 gün var ama olsun:41:

ah kuzum birlikte gitme hayallerimiz yarım kaldı 5aydır.neyse askerlik bitsin de düğünlerimizde buluruz inşallah:16: gez toz yap alışverişini madem kararsız en iyisi az kaldı hem.34 de az üzülme hemencecik geçicek günler:34:

Çok haklısın canım kim ne demiş ne der diye düşünmemek gerek ben düşünmüyorum takmıyorum Allahtan öyle bir yapım yok içime sinmezse bana aldıramazlar birşeyi huyum böyle içime sinmesi sevmem lazım gereksizsede gereksizdir bana göre insanlar alıyor diye almam insanlar ister diye almam :27: mesela evlenen arkadaşım bana diyorki yatak örtüsü alıcam belki pek kullanmam ama evlenirken olması gerekiyormuş dedim ben hiç öyle süslü püslü şey alcam millet evimde görcek diye çalışıyorum hangi ara sercem onu o kadar güzel nevresim takımları alıyorumki tekli yatak örtülerine bin basar böyleyim valla kullanışlı olanlar dedigin gibi birde abartmamak en iyis ben mesela anlamıyorum 3-4 takım yemek takımı alanları kimse alınmasın ama gereksiz canım sence degilmi hem misafir için hem günlük sonra tekrar günlük birsürü mutfaklara sıgmaz nasıl yemek yencek:9:
Bunun gibi birsürü şey varda şimdi kafa şişirmiyim canım :24:

Hayırlı olsun canım gözünüzaydın inşallah gelsin artık Mayıs :nazar:16-17 :16:

doğru diyorsun nehirnilim. böyle gidersen sen çoook huzurlu yaşarsın. :34:

ben öyle az şey aldım ki mutfak için de... bana çook önce öğrencilerim hediye almıştı 6 kişilik yemek takımı. eşimin de bekarlıktan kalma vardı. hiç tabak falan almadım. benim şöyle bir şansım da vardı tabi. ben evlenmeden önce iki yıl başka bir şehirde yalnız yaşadım. eşim de 9 yıl yalnız yaşamış. güçlerimizi birleştirdik. ve fazla fazla mutfak eşyası çıktı. millet alırken ben fazlaları ayırıp verdim. :9: benim bulaşık makinem vardı. eşimin çamaşır makinesi vardı. bi buzdolabı aldık o kadar. :1: tüm borçlar bitti. şimdi araba yenileyeceğiz. yeni evli olup 1 yıl dolmadan borç bitirmek hiç kolay değil. :31:

ama istiyorsanız da içinizde kalmasın. tabi şunu da söyleyim. eşimin arkadaşı ile aynı ay nişanlandık biz. aramızda bir hafta vardı. ama onlar ayrıldı. sebebi de kızın sınırsız istekleri. 4000 tlik gelinlikle başladı. çok fazla eşya istedi. eve sığmaz dediler. çok lüks bir semtte büyük bir ev tutalım o zaman dedi. en sonunda yüzükler atıldı. her şeyi kolaylaştırın. onlar sizin sevdiğiniz adamlar. bazıları ne koparırsam kar diye düşünüyor. oysa aileleri de dahil artık bir oluyorsunuz. sonrasında da çok kıymetli oluyorsunuz. bir dediğiniz iki olmuyor. :34:

neyse konuyu uzatmayım ben de. kafa şişirmeyim. :1:

doğru diyorsun nehirnilim. böyle gidersen sen çoook huzurlu yaşarsın. :34:

ben öyle az şey aldım ki mutfak için de... bana çook önce öğrencilerim hediye almıştı 6 kişilik yemek takımı. eşimin de bekarlıktan kalma vardı. hiç tabak falan almadım. benim şöyle bir şansım da vardı tabi. ben evlenmeden önce iki yıl başka bir şehirde yalnız yaşadım. eşim de 9 yıl yalnız yaşamış. güçlerimizi birleştirdik. ve fazla fazla mutfak eşyası çıktı. millet alırken ben fazlaları ayırıp verdim. :9: benim bulaşık makinem vardı. eşimin çamaşır makinesi vardı. bi buzdolabı aldık o kadar. :1: tüm borçlar bitti. şimdi araba yenileyeceğiz. yeni evli olup 1 yıl dolmadan borç bitirmek hiç kolay değil. :31:

ama istiyorsanız da içinizde kalmasın. tabi şunu da söyleyim. eşimin arkadaşı ile aynı ay nişanlandık biz. aramızda bir hafta vardı. ama onlar ayrıldı. sebebi de kızın sınırsız istekleri. 4000 tlik gelinlikle başladı. çok fazla eşya istedi. eve sığmaz dediler. çok lüks bir semtte büyük bir ev tutalım o zaman dedi. en sonunda yüzükler atıldı. her şeyi kolaylaştırın. onlar sizin sevdiğiniz adamlar. bazıları ne koparırsam kar diye düşünüyor. oysa aileleri de dahil artık bir oluyorsunuz. sonrasında da çok kıymetli oluyorsunuz. bir dediğiniz iki olmuyor. :34:

neyse konuyu uzatmayım ben de. kafa şişirmeyim. :1:

Amin canım benim inşallah:nazar:Bunlar önemli konular canım benim neden şişiresin estagfirullah bende çok konuşurum bu konularda (hoş genelde de azcık gevezeyimde:27:) Hayatı kendimize bukadar zorlaştırmaya gerek yok bence de benim mantığımda az olsun öz olsun kaliteli olsun bir kere az alayım onu kullanayım mantığındayım kullanmıycağım şeyleri doldurmuyacağım belki komik gelebilir ama mesela ben yemek takımı aldım 12 kişilik başka takım falan almıyacağım bize ya onların içinden alırım 2 tabak yada gider böyle 2 tabaklı renkli tabaklar alırım farklı farklı hoşta olur mesela süslü bardak takımı almadım düşünmüyorum da ben gidicem paşabahçeden birkaç aya kendim eksiklerime göre bardaklar alıcam hemde her çeşit olmuş olur evimde:12:
Birde ben kimseye para harcatmak istemem kaliteli pahalı istiyorsam kendim almalıyım yoksa ezilirim altında istemeye çekinen bir yapım var uğraşamamda kimseye milyarlar verde bana şunu al demem yani kuzum cebimde param varsa yani alırım:32:

kızlar askerimle yine kılık kıyafet mevzusundan kavga ettik.ben onun istediği gibi olamıyorum.kafasındaki profile giremiyorum bana 3-4 beden büyük geliyor.benden kapanmamı bile istedi zamanında.ailesi ben kapanmazsam eğer evlenemeyeceğimizi söyledi.bu kez onlar kabul etti erkek arkadaşımla kılık kıyafet mevzusundan deli gibi kapışıyoruz.önmüzüde çok büyük eengeller var yani

canım zaten vitrin asla düşünmüyorum.gereksiz şeylerle dolduramam evimi ne kadar az eşya o kadar iyi.az ve öz.sevdiceğimin fikri de bu.yemek masası bile düşünmüyorum ben de belki daha sonra. ama aileler uzakta bizim, zaman zaman gelicekler elbet veya da arkadaşlarımız gelicek salonda yatsınlar istemediğimden oturma odası tarzında 2 çekyat koyucam tv falan yok o kadar mecburum böyle bişey yapmaya şirin bi dizayn yapmaya çalışıcam artık. ama benim oturacağım tek bi oda olcak o da köşe takımı hayalini kurduğum salon:16:

ah kuzum birlikte gitme hayallerimiz yarım kaldı 5aydır.neyse askerlik bitsin de düğünlerimizde buluruz inşallah:16: gez toz yap alışverişini madem kararsız en iyisi az kaldı hem.34 de az üzülme hemencecik geçicek günler:34:

vitrin bana çok garip geliyor. içini doldurmaya uğraşıyorsun. sonra da durmadan toz al dur. :1: biz kadınlar kendimize iş çıkarmayı çok seviyoruz. çok şükür hiç öyle dertlerim yok. :21:

ben de renkli canlı cıvıl cıvıl koltukları çok beğeniyorum. yeni eve çıkarsak alacağım. kendi zevkime göre bir odam olsun istiyorum. :34:

vitrin bana çok garip geliyor. içini doldurmaya uğraşıyorsun. sonra da durmadan toz al dur. :1: biz kadınlar kendimize iş çıkarmayı çok seviyoruz. çok şükür hiç öyle dertlerim yok. :21:

ben de renkli canlı cıvıl cıvıl koltukları çok beğeniyorum. yeni eve çıkarsak alacağım. kendi zevkime göre bir odam olsun istiyorum. :34:

bi kaç sayfa önce renkli 3tane köşe takımı paylaştım canım bi bakarmısın onlara?

kızlar askerimle yine kılık kıyafet mevzusundan kavga ettik.ben onun istediği gibi olamıyorum.kafasındaki profile giremiyorum bana 3-4 beden büyük geliyor.benden kapanmamı bile istedi zamanında.ailesi ben kapanmazsam eğer evlenemeyeceğimizi söyledi.bu kez onlar kabul etti erkek arkadaşımla kılık kıyafet mevzusundan deli gibi kapışıyoruz.önmüzüde çok büyük eengeller var yani

evlenince çok zorlanırsın bence. aşk sevgi vs. den bahsetmiyorum. ama insan özgürlüğü kısıtlandığında, tercihlerinden dolayı yargılandığında, seçimlerine saygı görmediğinde gözü sevgi de aşk da görmez.

eşim giydiklerime karışmaz. ama en ufak imasını kaldıramam. ben aklı başında bir insanım. kusura bakmasın da kimseden akıl alamam. din zorlamayla olacak bir şey değil. kesinlikle hoşgörüsüz bir tavır. ve hiç hoş değil. :50:

Son düzenleme:
evlenince çok zorlanırsın bence. aşk sevgi vs. den bahsetmiyorum. ama insan özgürlüğü kısıtlandığında, tercihlerinden dolayı yargılandığında, seçimlerine saygı görmediğinde gözü sevgi de aşk da görmez.

eşim giydiklerime karışmaz. ama en ufak imasını kaldıramam. ben aklı başında bir insanım. kusura bakmasın da kimseden akıl alamam. din zorlamayla olacak bir şey değil. kesinlikle hoşgörüsüz bir tavır. ve hiç hoş değil. :50:

çok zorlanacağımı biliyorum ama gel görki kaç defa denememe rağmen ayrılmayıda başaramadım.ne olucak gerçekten bilmiyorum.güya döndüğünde askerden nişan yapıcaktık ama bu şekilde ikimizde mutlu olamayacaz farkındayım.ileriyi, geleceği düşünmekten çok yoruldum inan :(uykularıma kadar giriyor kabuslarla uyanıyorum her gece

çok tatlı renkleri var canım. :128: benim istediğim daha farklı. açık renk bir köşe ve rengarenk yastıklar. bir de renkli berjer. bulursam fotoğrafını koyarım şimdi.

ilk yeşilli olan çok güzelmiş. o yeşil kısımları daha soft bir renk seçebilirim aslında ben de. bayıldım ona.

bu 3 model de güzel bence canım ama çok mu renkliler gerçekten zaman geçtikçe gözü de yorar mı? açık renk riskli olmaz mı acaba? sürekli oturucaksın cabuk kirlenebilir. üstüne de ekstra bişey sermek istemiorum. beyaz veya krem tonlarında çok güzel şeyler var ama hep vazgeçiyorum söylediğim sebeplerden dolayı.

bu 3 model de güzel bence canım ama çok mu renkliler gerçekten zaman geçtikçe gözü de yorar mı? açık renk riskli olmaz mı acaba? sürekli oturucaksın cabuk kirlenebilir. üstüne de ekstra bişey sermek istemiorum. beyaz veya krem tonlarında çok güzel şeyler var ama hep vazgeçiyorum söylediğim sebeplerden dolayı.

dEnizim beni biliorsun çiçek böcek dal mal hiç hoşlanmam ama bunun renk uyumu çok hoşuma gitti:30:
$pudra-renkli-desenli-ve-yastıklı-rapsodi-otuma-grupları-modeli.webp

:54:
Düğünlerde kesin beraberiz zaten kaçış yok:20:

çok zorlanacağımı biliyorum ama gel görki kaç defa denememe rağmen ayrılmayıda başaramadım.ne olucak gerçekten bilmiyorum.güya döndüğünde askerden nişan yapıcaktık ama bu şekilde ikimizde mutlu olamayacaz farkındayım.ileriyi, geleceği düşünmekten çok yoruldum inan :(uykularıma kadar giriyor kabuslarla uyanıyorum her gece

zaman hayırlısını gösterir zaten. ama evlilik sorunları daha da büyütür. çünkü aynı ev içinde 24 saat beraber olmak ve ailesiyle her zaman görüşmek durumunda olacaksın. en ufak bir şey deseler canını yakacak. küssen olmayacak, konuşsan olmayacak. için içini yiyecek. sana saygı duymalı mutlaka. ya da kendi kafasına uygun birini bulmalı. ben de bu erkekleri anlamıyorum. neden karışırlar ya.

gözü yorar mı bilemem canım. çünkü benim salonum çok sade bir renk. kum beji gibi... fotoğrafını bulursam paylaşayım dur. eğer leke tutmayan kumaş olursa sorun yaşamazsın bence. ben de örtü sermekten nefret ederim.

dEnizim beni biliorsun çiçek böcek dal mal hiç hoşlanmam ama bunun renk uyumu çok hoşuma gitti:30:
Eki Görüntüle 694694

biliorum bu modeli beğenmiştim ben de çok cici bu renkliler ya ben seviorum aslında köşe olmasa da farklı renklerde mesela bi 3lü bi 2li bi de tekli koltuk nasıl olur ama?

gözü yorar mı bilemem canım. çünkü benim salonum çok sade bir renk. kum beji gibi... fotoğrafını bulursam paylaşayım dur. eğer leke tutmayan kumaş olursa sorun yaşamazsın bence. ben de örtü sermekten nefret ederim.

ekle canım ekle fikir sahibi oluruz biz de ben bakmaya başladım yavaş yavaş kafamda şekillensin istiorum
bu nası kızlar?

Eklentiler

• $FO,20213,40,castane-salon-takimi-salon-takimlari-290.webp
    $FO,20213,40,castane-salon-takimi-salon-takimlari-290.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 694694

bayıldım bayıldım. :46::46::46::46::46: bunu alıcam karar verdim. aynısını bulmuştum ama köşe değildi. köşesini bulmuşsun canım tşkler.

kendi koltuğumun modelini bulamadım. eşime sorayım yarın size de gösteririm.

biliorum bu modeli beğenmiştim ben de çok cici bu renkliler ya ben seviorum aslında köşe olmasa da farklı renklerde mesela bi 3lü bi 2li bi de tekli koltuk nasıl olur ama?

ekle canım ekle fikir sahibi oluruz biz de ben bakmaya başladım yavaş yavaş kafamda şekillensin istiorum
bu nası kızlar?
kUzum köşelilerde ayrılabiliyor ya zaman zaman deiştirirsin evinin konumuna göre:21:
bayıldım bayıldım. :46::46::46::46::46: bunu alıcam karar verdim. aynısını bulmuştum ama köşe değildi. köşesini bulmuşsun canım tşkler.

kendi koltuğumun modelini bulamadım. eşime sorayım yarın size de gösteririm.

Bende bayıldım:31:Ben ne zaman alırım Allah bilir ah iş sıkıntısı:31:

$874.webp$renkli-tasarımıyla-2012-salon-koltuk-takımı-modeli.webp

bunlar da benden... bunları da beğendim. yeşil olanın rengini değiştirince daha güzel olur. ama ben köşe istiyorum. yukarıdakini eşime göstereyim gelince. odamıza sığarsa alırım. :16:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 694768 Eki Görüntüle 694769

bunlar da benden... bunları da beğendim. yeşil olanın rengini değiştirince daha güzel olur. ama ben köşe istiyorum. yukarıdakini eşime göstereyim gelince. odamıza sığarsa alırım. :16:

ayy 1.modele bayıldım tatlım ya onun köşesi ne güzel olur.dimaam hangi marka bu??? ama krem işte çoluk çocuk gelir ya üstüne bişey dökülürse:14:

Son düzenleme:
Back
X