• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

amin canım ama merak etme özlem azalmıyor ama şimdiki üzüntünüz hafifliyo 4 ay gecti bizim ilk aylara göre tabiki çok iyiyim..
üzülüp ağlamak yerine Allaha dua edin..sonuçta sağlıklı ,iyi kendinizi üzmemeye çalışın..herşey çok güzel olcak 5ay sonra hepiniz için..

Amin canım inşallah herşey çok güzel olucak hepimiz için bahar gelsin bir an önce baharla beraber gelsin sevdiklerimiz

Canim ben de trabzondayim az once konustum yemin toreninden sonra bir gun serbest olacagiz usta birligine gececegiz sonra dedi

Canım çok sevindim 9 dkka çok güzel ya bak rahatıda yerindeymiş için rahatlamıştır inşallah birazda olsa ben daha duyamadım gizemcim akşama arıycak herhalde bir umutla bekliyorum annesini aradım dedim belki onları aradı onlarıda aramamış :43: buarada annesine anne demiyordum henüz isteme olmadı bizde tuhaf olur diye sevdigimde biraz bozuluyordu annemden başkasına kullanmakta zorluk çekerim dedim ilk başlarda teli açtım anne nasılsın dedim inanamıyorum kendime ağzımdan biraz zor çıkar sanıyordum sevgi neler yaptırıyor insana :69::43:

Ayyy ne tatlı heyecanlar bunlar çok sevindim canım bu olay sizi daha da yakınlaştırdı demek çok güzel yaa :))

Bugün 154 olmuyormu canım inşallah geçiçek geçmek zorunda bu zaman Allahımın izniyle :43:

atarsa 154 :) ilk gittiği gün yani dün 156 dan başlıyor diye biliyorum canım. şöyle düşünelim. ilk şubeye gittiği zamandan bu zamana yaklaşık 2 ay geçti bugün birliklerinde 2 günlük askerler yani zaman geçiyor. Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun sağlık sıhhat sabır versin hepimize. gün gelicek burda yarın bitiyor diye konusucaz insallah :)

benim sevgilim aramadı dün aradı bi daha aramadı :43:
sabah kalktım telde resmimize baktım ağlamaya başladım
çok kötü oldum ya çok özledim :14:

atarsa 154 :) ilk gittiği gün yani dün 156 dan başlıyor diye biliyorum canım. şöyle düşünelim. ilk şubeye gittiği zamandan bu zamana yaklaşık 2 ay geçti bugün birliklerinde 2 günlük askerler yani zaman geçiyor. Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun sağlık sıhhat sabır versin hepimize. gün gelicek burda yarın bitiyor diye konusucaz insallah :)

Amin canım inşallah şafak doğan güneş demek istiyorum biran önce :72:

benim sevgilim aramadı dün aradı bi daha aramadı :43:
sabah kalktım telde resmimize baktım ağlamaya başladım
çok kötü oldum ya çok özledim :14:

Allah kavuştursun canım elbette hepimiz özlüyoruz üzülüyoruz. belki çok kalanalıktır sıra gelmemiştir yada eğitime başlanmıştır. aradığında moralin yerine gelir.

Sanırım öyle oldu tatlım birde ayrı olunca sevdigimden onun isteklerini daha bir düşünmeye başladım :43:

Aynen aynen. Gerci biz cok iyi anlasiriz yani genelde hep o bana uyar. Ama simdi diyorumki daha ilimli olumcam bende. İlla benim dedigim diye tutturmicam. Canim benim ya

Aynen aynen. Gerci biz cok iyi anlasiriz yani genelde hep o bana uyar. Ama simdi diyorumki daha ilimli olumcam bende. İlla benim dedigim diye tutturmicam. Canim benim ya

Bende canım insan yerine göre fedakarlık yapıp tabularını yıkmayı bilicek yoksa bizde hep dediklerimize göre biribirimize uyarız ama bazı konularda inat ediyor insan işte

En iyisini yapiyosun canim onin ailesi senin de ailendir hem bak dün seni de almislar hep beraber gitmissiniz ne kadar guzel :) onlar seni benimsemis sende anne diyerek en dogrusunu yaptin :)

Evet canım sağol onlar beni evlatları yerine koydular ben neden ailem yerine koymayayım diye düşündüm ağzına yapışmazya insanın içtenliği gösterir sevdigimin ailesi artık benim ailem :69:

canım nerde askerlik yapıyor

Safranbolu karabük te canım burdan diğer topiklerdende hiç rastlamadım orda askeri olana merak ediyorum nasıl bir yer diye soramadım kimselere bilen yok safranbolu çok güzel yeride güzel gözlerimle gördüm çok şükür ama ondan duymadanda rahat etmiycek yüreğim :43:

Safranbolu karabük te canım burdan diğer topiklerdende hiç rastlamadım orda askeri olana merak ediyorum nasıl bir yer diye soramadım kimselere bilen yok safranbolu çok güzel yeride güzel gözlerimle gördüm çok şükür ama ondan duymadanda rahat etmiycek yüreğim :43:

evet safranbolu çook güzeldir. eminimki rahattır canım sadece küçük illerde çoka sker geldiği zaman sıra ve telefon sıkıntısı olabiliyormus kolay değil onca asker yerlesiyor düzen oturmaya calısıyor gönlünü ferah tut.

evet safranbolu çook güzeldir. eminimki rahattır canım sadece küçük illerde çoka sker geldiği zaman sıra ve telefon sıkıntısı olabiliyormus kolay değil onca asker yerlesiyor düzen oturmaya calısıyor gönlünü ferah tut.

Büyük bir alay 125.jandarma komutanlığı yeri canım 8 tane falan bölük var kalabalıkta büyük ihtimal ondan galiba sıra gelmiyor askerime :43:

Büyük bir alay 125.jandarma komutanlığı yeri canım 8 tane falan bölük var kalabalıkta büyük ihtimal ondan galiba sıra gelmiyor askerime :43:

evet belkide öyledir ama üzme canını arayacaktır mutlaka. hem yemin törenine gidersiniz orda görürsün belki 1 gün kalırısnız vakit geçirirsin. inan bende çok sulugözümdür ama söyle düşünüyorum sonuçta bunu yapmaları gerekiyor vatani görev ve herşeyin önünde bunu bitirdikten sonra hayırlısıyla herşey daha kolay olacaktır. üzme canını dua edelim.

evet belkide öyledir ama üzme canını arayacaktır mutlaka. hem yemin törenine gidersiniz orda görürsün belki 1 gün kalırısnız vakit geçirirsin. inan bende çok sulugözümdür ama söyle düşünüyorum sonuçta bunu yapmaları gerekiyor vatani görev ve herşeyin önünde bunu bitirdikten sonra hayırlısıyla herşey daha kolay olacaktır. üzme canını dua edelim.

Dua ediyorum canım bolbol içimi raharlatsın diye seni kavuştursun Allahım askerine canım senin askerin nerde? yemin törenine çok gitmek istiyorum ama bir konuşma geçti 2gün evci iznine ailesi çıkarırsa gidemem canım evden izin alamamki işten alsamda pazar günü sabahtan gidip ailesiyle dönerim büyük ihtimal akşama bakalım karabükte havaalanı yok otobüs 6bucuk saat sürüyor günü birlik için zor kışdayız kar yağdıgında istemiycek askerim o bolu dağı yüzünden kesin birşey olur korkusuyla :43: burdan uçakla ankaraya gidip ordan otobüse binmeyi düşünüyorum

Back
X