- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldiniz kızlarrr
hepiniz için hayırlısı olsun. ben görünürde 347. dönemim ama sizin topictede vakit geçiricem çünkü nişanlım yedek subay olarak gitti(
ALLAH(C.C) sağ salim kavuştursun canım inşaALLAH(C.C)...
Yemin törenine kadar belli.bi üzüntü olmuyor çünkü o askere gidiyor 21 gün sonra yemin töreni oluyor yanına gidiyorsun.... asıl yemin toreninden donerken ve ondan sonra ki günlerde zor oluyor... bugün canım i görmeyeli tam 90 gün oldu o kadar hasretim ki 47 günümüz kaldı.inşallah
hoşgeldiniz kızlarrr
hepiniz için hayırlısı olsun. ben görünürde 347. dönemim ama sizin topictede vakit geçiricem çünkü nişanlım yedek subay olarak gitti(
bugün sınav var ve ağustos ayında yaşadığım belirsizliği siz yarenlerde yaşıcaksınız gözlerim dolu dolu oldu çaresizlik biraz ama atlatılıyor kızlar ben şimdi 347 döneme yazdıklarımızı en başından okuyorum ve zaman geçrekten çabuk geçmiş bie şekilde sizin içinde geçicek bana yaz biterken gitmesi ilk çok koymuştu etrafta sevgililer herkes sevdiğiyle ben yalnızım ama siz günler kısa ve kış mevsiminde bekliceksiniz avantajlı olucaksınız çabuk geçicek
inşallah herşey sonuçlar hayırlısı olur sonuç açıklandığında gece 4 te öğrenip işe gözlerim şiş gitmiştim ben istanbuldayım aşkım ankarada ve günübirlik uçakla gidip gelebiliyorum inşallah sizede gidebileceğiniz ve güvenli bir yer çıkar
Evet bende gelmiş bulunmaktayım merhaba arkadaşlar topiğimi buldum eğer yoksa ben açıcaktım bir baktım açılmış çoktan benim haberim yok :26: Bende aralık dönemi göndereceğim askerimi inşallah Allahın izniyle hepsi kısa zamanda yapar gelirler sınav zamanı şuan stresimiz hat safa da Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah herkesin sevgilisi,nişanlısı,eşi yakın yerlerde güvenli yerlerde yaparlar bizi şimdiden stresi korkusu ve hasret almış durumdaKısa dönem mi 12 Aylık süreç mi o bile belli değilken insan diken üzerinde oluyor artık bende burdayım birbirimize destek olup atlatacağız inşallah bu askerliğide
![]()
çarş gircek yazmısım o kafayla yrn ya da pzt gircek bakalım nolcakkk
Evet bende gelmiş bulunmaktayım merhaba arkadaşlar topiğimi buldum eğer yoksa ben açıcaktım bir baktım açılmış çoktan benim haberim yok :26: Bende aralık dönemi göndereceğim askerimi inşallah Allahın izniyle hepsi kısa zamanda yapar gelirler sınav zamanı şuan stresimiz hat safa da Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah herkesin sevgilisi,nişanlısı,eşi yakın yerlerde güvenli yerlerde yaparlar bizi şimdiden stresi korkusu ve hasret almış durumdaKısa dönem mi 12 Aylık süreç mi o bile belli değilken insan diken üzerinde oluyor artık bende burdayım birbirimize destek olup atlatacağız inşallah bu askerliğide
![]()
kızlar sınav çok ama çook basitmiş ilkokul düzeyinde soruyorlarmış yani o sınavdan hiçbir şey çıkmaz tamamen şanslarına artık uzun mu kısa mı olucağı hep öyleydide yani soruları görünce daha bir net anlamış
evet canım atlatacagız bizlerde gülüp bakacaz arkamıza seneye bu zamanlar.aglamak sızlamak inanın bişeyi değiştirmiyor güçlü olcaz.ben önceleri çok agladım ama dedimki Allah canına sağlık versin tırnagına taş değmeden neresi olursa olsun biran önce yapsın gelsin.hem inanın kötü düşündükçe kötü geliyor iyi düşünün iyi şeyler olsun.gidecek gelecekler vatan borcu ödemeden olmuyor işte napalım.hepimizin askerlerini Allahım korusun inşallah buraya şafak az kaldı yazacagımız günleride görürüz. haydi kızlar birbirimize destek olalım çünkü kimse bizi bizim gibi anlayamaz...
kızlar sınav çok ama çook basitmiş ilkokul düzeyinde soruyorlarmış yani o sınavdan hiçbir şey çıkmaz tamamen şanslarına artık uzun mu kısa mı olucağı hep öyleydide yani soruları görünce daha bir net anlamış