• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çok zor canım içim yanıyor birşeyler koptu o kışladan içeri girdiğinde hele arkasını dönüp bakması yokmu annesiyle ben gerisini hatırlamıyoruz babası bizi sakinleştiriyor anlatamıyorum :14: dünden beri ağlıyorum kendimde değilim gizem inşallah iyilerdir inşallah alışırlar biranönce Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın onları Amin :43:

Amiiinn. bin türlü insan vardır orda umarım kötü küçücük bir anıları bile olmaz askerliğe dair

Amiiinn. bin türlü insan vardır orda umarım kötü küçücük bir anıları bile olmaz askerliğe dair

Amin canım inşallah bir sesini duyabilseydim bugün içim rahatlıycak sanki yedim kendimi ilk günlerde arıyamıycaklarını arasalarda çok nadir olduğunu bildiğim halde neden kendime kabullendiremiyorum bunu :43:

Uğur daha hiç aramadı. nasıl uyudum bilmiyorum en az on kez uyanıp telefona baktım. 11de dişçiye gitmem gerekiyordu belki arar diye vazgeçtim. bekliyorum.

Benimkide aramadı canım yaa:( Telefonla bağdaşlaşıp uyumuşum hala bekliyorum :( Eğitimleri başlamıştır heralde:/:14:

aradı biraz önce canım ya soğukta dikilip duruyoruz çok saçma diyor haklı ama yapacak bir şey yok:18:çok özlemişim ama dün görmeme rağmen ççookkk özlemişim onu:16:ay bu arada ilk beni araması da gururumu okşadı:23:kapatıyımda birde annemleri arayayım aşkım dedi:27:

bende öle oldum..önce seni aradm dedi okadar mutlu oldumki sanki saatlerdir hic zırlamamış gbi:)

bende özledm ama kafamı sürekli başka şeylerle meşgul etmeye calışıyorum..bide sürekli dua ediyorum..emin ol gecicek bu günler..inşallah atlatcaz hep beraber

İşteyim bende canım ama kafamın içinden çıkmıyor kendimi hiçbirşeye adaptede edemiyorum geçiçek inşallah Allahım sabır versin herkese :43:

Söz verdim düğünümüzün olabilmesi için okulu bitirmem ve kpssyi kazanmam şart:/ Sözümü tutmam lazım ama işte şu günleri bi atlatabilsek:/ bide sesini duysam... Trip mi atsam neden askere gitmeden çıktın karşıma diye:14::14:

Kizlar aradi ya aradi havalara uctum resmen:)) ya cok iyi geliyodu sesi beni merak etme rahatim dedi. Mebsde. Hava cok sogukmus. Cok usudum dedi. Ayyy canim benim yaa aksamda aricakmis

Back
X