349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Amiiinn. bin türlü insan vardır orda umarım kötü küçücük bir anıları bile olmaz askerliğe dair

Amiiinn. bin türlü insan vardır orda umarım kötü küçücük bir anıları bile olmaz askerliğe dair

Amin canım inşallah bir sesini duyabilseydim bugün içim rahatlıycak sanki yedim kendimi ilk günlerde arıyamıycaklarını arasalarda çok nadir olduğunu bildiğim halde neden kendime kabullendiremiyorum bunu

Uğur daha hiç aramadı. nasıl uyudum bilmiyorum en az on kez uyanıp telefona baktım. 11de dişçiye gitmem gerekiyordu belki arar diye vazgeçtim. bekliyorum.

Benimkide aramadı canım yaa Telefonla bağdaşlaşıp uyumuşum hala bekliyorum Eğitimleri başlamıştır heralde:/

bende öle oldum..önce seni aradm dedi okadar mutlu oldumki sanki saatlerdir hic zırlamamış gbi:)

bende özledm ama kafamı sürekli başka şeylerle meşgul etmeye calışıyorum..bide sürekli dua ediyorum..emin ol gecicek bu günler..inşallah atlatcaz hep beraber

İşteyim bende canım ama kafamın içinden çıkmıyor kendimi hiçbirşeye adaptede edemiyorum geçiçek inşallah Allahım sabır versin herkese

Söz verdim düğünümüzün olabilmesi için okulu bitirmem ve kpssyi kazanmam şart:/ Sözümü tutmam lazım ama işte şu günleri bi atlatabilsek:/ bide sesini duysam... Trip mi atsam neden askere gitmeden çıktın karşıma diye

Kizlar aradi ya aradi havalara uctum resmen:)) ya cok iyi geliyodu sesi beni merak etme rahatim dedi. Mebsde. Hava cok sogukmus. Cok usudum dedi. Ayyy canim benim yaa aksamda aricakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…