Çok zor canım içim yanıyor birşeyler koptu o kışladan içeri girdiğinde hele arkasını dönüp bakması yokmu annesiyle ben gerisini hatırlamıyoruz babası bizi sakinleştiriyor anlatamıyorumdünden beri ağlıyorum kendimde değilim gizem inşallah iyilerdir inşallah alışırlar biranönce Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın onları Amin
Amiiinn. bin türlü insan vardır orda umarım kötü küçücük bir anıları bile olmaz askerliğe dair
Uğur daha hiç aramadı. nasıl uyudum bilmiyorum en az on kez uyanıp telefona baktım. 11de dişçiye gitmem gerekiyordu belki arar diye vazgeçtim. bekliyorum.
Benimkide aramadı canım yaaTelefonla bağdaşlaşıp uyumuşum hala bekliyorum Eğitimleri başlamıştır heralde:/
Amin canım inşallah bir sesini duyabilseydim bugün içim rahatlıycak sanki yedim kendimi ilk günlerde arıyamıycaklarını arasalarda çok nadir olduğunu bildiğim halde neden kendime kabullendiremiyorum bunu
Öğlede belki arar diye umut ediyorum. seninki nerde asker canım? çoğu aramış tek bizimkiler kaldı
kızlar nasılsınız bugün bakalım..en azından ilk gün sendromunu atlattıkmı
Ankara etimesgutda canım benimkiİnş ararlar ben sesini duymadan birşeye veremiyorum kendimi bi İyiyim desin yeter
kızlar nasılsınız bugün bakalım..en azından ilk gün sendromunu atlattıkmı
gözlerim küçücük kaldı kanlandı....sabah baş ağrısıyla uyandım...inşlallah iyidir hep dua ediyorum...
bencede sayılar cokken zor oluyo..biraz akışına bırakmak gerek sankiŞimdiden saymayalım bencede canım usta birlikten sonra başlasak daha iyi olur yoksa zor gelicek
aradı biraz önce canım ya soğukta dikilip duruyoruz çok saçma diyor haklı ama yapacak bir şey yok:18:çok özlemişim ama dün görmeme rağmen ççookkk özlemişim onuay bu arada ilk beni araması da gururumu okşadı kapatıyımda birde annemleri arayayım aşkım dedi
canım bende 2dak duyabildm sesini çok yogunlarmıs ilk günler daha..bide diğer dönem yemin töreni hazırlıgnda oldugu içn telefonda çok sıra varmış..üzülme sakın..Bi sesini duysam belki atlatırım ama merakla bekliyorum..
Ben daha kötüyüm canım azalıcağına çoğaldı okadar çok merak ediyorumki çok özledim
bende özledm ama kafamı sürekli başka şeylerle meşgul etmeye calışıyorum..bide sürekli dua ediyorum..emin ol gecicek bu günler..inşallah atlatcaz hep beraber
İşteyim bende canım ama kafamın içinden çıkmıyor kendimi hiçbirşeye adaptede edemiyorum geçiçek inşallah Allahım sabır versin herkese
çok zor oluyo ama napalm bende 2gündür derste kafamı toplayamıyorm..ama ilk günler daha ..bunlarda geccek inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?