Anladim cok cok tesekkur ederiimm
benimki malatyada şu an usta biriğinde..mektup gönderdim bi kere..bencede usta birliğinde gönderin acemilikte bekli sıkıntı olabilir..açıp okumalar falan..
usta birliğinde acıp okumuyorlar mı canım ? benim ki şimdi amasyada ordan ağrı 12.mekanize lojistiğe gidicek kısa dönem...doğu diye .çok korkrum üzüldüm ama iyi yer diyorlar Allahım inşallah öyle çıkar...
okumamışlar canım ama ben paket de göndermiştim kargoyla onun içindeydi mektup belki ondan olabilir açmamışlar..
hiç üzülme benim üç arkadşım ağrıda yaptılar askerliklerini hatta birinin hala devam ediyo çok rahatmış gönlünü ferah tut..
Ağrı da yapanlar hep memnunlar canım içimi rahatlattın öyle söylerek ama ziyarete gidemem oraya 4 ayonun iç.in yremin törenine gidicem...
benim sevgilim de orda
tabi öyle bi imkanın varsa kesin git derim ben 4 aydır göremiyorum uzaktaydı acemiliği gidemedim tabiki..hiç izinde kullanmadı hemen bitsin diye ama çok şükür 1 ayımız kaldı darısı başınıza..
amin canım..
ilk günler berbat geçiyor ama çok özledim..canım hiçbirşey yapmak istemiyor hep o sanki yanımdaymış gibi...zamanla geçiyor mu bu durum...izin kullanmayacak...
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benim 4 ay önceki halimsin..benim bir ay nerdeyse her gecem ağlayarak geçti nefes alamıyor gibiydim çünkü hiç böyle bir uzaklığımız olmadı çok özlüyordum tabi hala öyle ama alışıyorsun yani geleceğini bilmek o günü hayal etmek umut veriyor insana..
yemek ne yiyorum ne de yapmak istiuyorum hiçbirşey istemiyorum böyle oturuyorum resmen...bazen nefes alamıyorum ağlıyorum...inşlallah geçer benimki de bir an önce..
geçer canım geçer Allah sağlık versin de sayılı gün ne de olsa..
kendini harap etme bak benim stresten üzüntüden saçlarım döküldü daha yeni yeni topluyolar kendini..sonra dedim ki kendime ne diye üzülüyorsun sağlıklı, iyi gelecek bi şekilde yani kendi kendimi telkin ettim iyi geliyor denemeni öneririm..
geçer canım geçer Allah sağlık versin de sayılı gün ne de olsa..
kendini harap etme bak benim stresten üzüntüden saçlarım döküldü daha yeni yeni topluyolar kendini..sonra dedim ki kendime ne diye üzülüyorsun sağlıklı, iyi gelecek bi şekilde yani kendi kendimi telkin ettim iyi geliyor denemeni öneririm..
Ya benim anlamadigim, yemin toreninden sonra tekrar bi sure daha kastamonuda kalicakmis 38 gunu tamamlamak için. Yemin töreninden sonra yol izni alamicakmiyiz tekrar kastamonuya birakicaksak. Yoksa 2-3 gun yol izni alip oyle mi birakicaz kastamonuya ? Ya da acemisi tamamen bitip 38 gun tamamlanincami yol izni aliyoruz ?? Lütfen cevap kafam çok karisti ya
benimde öle cildim alt üst oldu stresten..gözlerm falan öle şiştiki..
inşallah canım ya çok mutsuz ve yalnız hissediyorum kendimi nasıl telkin edicem bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?