Biz sabaha aldık canım bileti otobüsle gitcek karabükte hava alanıda yok öyle bir sıkıntımız var iknada edemedim erken gitsin diye inşallah sorunsuz ulaşırlar yerlerine.Otobüsün içinde gördüğüm an bana dank edicek şuan gitmiycekmiş bunları öylesine yapıyormuşuz gibi geliyor[/QU
allah yardmcnz olsun sizi şuan en iyi ben anlarım sakın çok üzgün vaziyette yollama birliğine teslim olmakta zorlanır
benim nişanlımda mebs okuluna gidiyor bugün.hem acemi hem usta birliği orası.internette güzel şeyler duydum ancak benim nişanlımın mesleği müzisyenlik.konservatuar mezunu yani oraya genelde elektrik mezunlarının gittiğini duymuştum.neyse hayırlısı olsun mebs okuluyla ilgili varsa bildikleriniz daha önce burada askerliğini yapmış olan tanıdıklarınız bana biraz orası hakkında bilgi verebilirmisiniz kızlar
Biz sabaha aldık canım bileti otobüsle gitcek karabükte hava alanıda yok öyle bir sıkıntımız var iknada edemedim erken gitsin diye inşallah sorunsuz ulaşırlar yerlerine.Otobüsün içinde gördüğüm an bana dank edicek şuan gitmiycekmiş bunları öylesine yapıyormuşuz gibi geliyor[/QU
allah yardmcnz olsun sizi şuan en iyi ben anlarım sakın çok üzgün vaziyette yollama birliğine teslim olmakta zorlanır
Sağol canım amin inşallah ağlamamaya çalışırım ama ağlayamam diyemiycem dayanamam biliyorum sadece bunların geçeceğini belirtip destek olabilirim
Bu asker uğurlamasına en çok ben seviniyorum galiba :) benim sözlüm istanbulda ben trabzondayım. Benimki askerlik için samsuna geliyor şimdi her istediğimde gidip görebilirim. mesafeleri kısaltmış oldu bu askerlik. :) tek üzüldüğüm şey sevdiceğim yorulacak uykusuz kalıcak belki aç kalıcak tek korkum bu
Canım ne güzel çok sevindim gidip görebilmen yakın olmasıO durumlar hepimizi korkutuyor canım biraz zorluk çekilicek hepimiz çekicez onlarla beraber Allahım yardımcıları olsun
Amin canım Allah en az sıkıntıyla atlatmalarını nasip etsin hepsinin
Kısa dönem
Acemi birlik : İzmir- gaziemir
Usta birlik : Manisa- alaşehir :)
kızlar keyifler nasıllar.kimler gönderdi sevdiceğiniii bakalımm
Bende kötü canım henüz göndermedim yarın sabah göndericem
son gününz desene.hele bi gitsin sevdiceğin yerine alısınca sen de daha rahat edersin
Evet canım yerine alışınca biraz olsun rahat olduğunu bilsem daha bi rahatlıycaktır içim ilk günler zor geçiçek eminim zaman alıştırır ama
zamanla alısıyorsun ama zaman gectikcede daha cok artıyor özlem işte
bizde uzun dönem istedik ama nasip böyleymişş :) sizinde hayırlı olsunnCanım hayırlı uğurlu olsun :) benim nişanlım da izmir gaziemir'e gidiyor ama uzun dönem..yedek subay olarak asteğmen...
bizim şafak 365...
canım benim askerim öğretmen oda mebs te yaptı acemiliği ve ordan çok memnundu müzik öğretmeni bi arkadaşı vardı hatta bağlama ve ney çalıyomuş ama giderken götürmemiş tabi komutanları özellikle müzik aleti çalanların getirttirmesini istemişti akşamları kantinde çalabiliyorlardı bizimki dinlemeye giderdi çünkü akşamları ordan biliyorum.
çok az kaldı kızlar askerimi bugün 18:30 da ankara arabasına bindirmeye.bana terminale gelme dedi dayanamam sen gelince dedi gitmicem o yüzden evden geçirecem zaten evlerimiz karşılıklı offffffff çok içim sıkılıyorhepimizin askerleri güle gidip güle güle gelsin inşallah hepsi Allaha emanet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?