349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim askerim öğretmen oda mebs te yaptı acemiliği ve ordan çok memnundu müzik öğretmeni bi arkadaşı vardı hatta bağlama ve ney çalıyomuş ama giderken götürmemiş tabi komutanları özellikle müzik aleti çalanların getirttirmesini istemişti akşamları kantinde çalabiliyorlardı bizimki dinlemeye giderdi çünkü akşamları ordan biliyorum.

Bu asker uğurlamasına en çok ben seviniyorum galiba :) benim sözlüm istanbulda ben trabzondayım. Benimki askerlik için samsuna geliyor şimdi her istediğimde gidip görebilirim. mesafeleri kısaltmış oldu bu askerlik. :) tek üzüldüğüm şey sevdiceğim yorulacak uykusuz kalıcak belki aç kalıcak tek korkum bu

Canım ne güzel çok sevindim gidip görebilmen yakın olması O durumlar hepimizi korkutuyor canım biraz zorluk çekilicek hepimiz çekicez onlarla beraber Allahım yardımcıları olsun

saol canım benim nişanlımda baglama çaşıyor bakalım götürecek baglamasını bugün orda arkadaşları var onlara vercek lazım olursa isterim dedi.

çok az kaldı kızlar askerimi bugün 18:30 da ankara arabasına bindirmeye.bana terminale gelme dedi dayanamam sen gelince dedi gitmicem o yüzden evden geçirecem zaten evlerimiz karşılıklı offffffff çok içim sıkılıyor hepimizin askerleri güle gidip güle güle gelsin inşallah hepsi Allaha emanet olsun...

Bende yarın sabah 9da bindiricem karabük için canım Hayırlısıyla gidip dönsünler inşallah olsun evleriniz karşılıklıymış ne güzel ordan yolcu ediceksin banada gelme dedi ama ben gidicem uğurlamaya gitmeden dayanamam bizim evlerimiz otobüsle 15dakka uzaklıkta üzüntünü anlıyorum beni bile sabahki stres sarmış durumda canım Allahım sabırlar versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…