- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
XKızlar benim sevgilimin dediğine göre de acemiliği yaptıktan sonra usta için il jandarmaya gideceklermiş ordan da komutan onların başka bir yere dağıtımını yapacakmış.
semen38 istanbul il jandarmada çok iyi bir komutan varmış kısa dönemleri çok seviyormuş ve iyi yerlere gönderiyormuş.Hatta ustalığını tekrar alemdağda bile yapabilirler belki.ya da il jandarmada da kalabilirler.belkide bambaşka bir yer çıkar.tabi bunlar hep başkalarının söylemesi.net olarak bende bilemeyeceğim.
saol canım benim nişanlımda baglama çaşıyor bakalım götürecek baglamasını bugün orda arkadaşları var onlara vercek lazım olursa isterim dedi.
Sevdigim asker tıraşını oluyor şuan ama o saçlarına hiç kıyamazdı ki:85:
![]()
Benim biriciğim yarın sabah uçağıyla gidiyor ailesi bırakcak erken olduğu için ...ve biz henüz tanışmadık ve ben gidemem bu durumda![]()
beni hep güldürdü bütün gün eğer üzülürsem çok mutsuz olcakmış beni tombiş yanaklarımla hatırlıcakmış hepöylce vedalaştık sanki yarın görüşcez gibi tokamı aldı bide mektup yazmış ellerini öperim onun..
Allahım sen sabır ver içim çok sıkkın.İşallah hiç üzülmez herkes için hayırlısı olsun kızlar....
ALLAH(C.C) kavuştursun canım inşaALLAH(C.C)... tatlım ben bu takvimi beceremedim ya..
Aynen canım aradığında iyiyim yanındayken iyim napıcaz needicez onları konuşuyoruz yanından ayrıldığım an telefonu kapattığım an artık farklı biriyimZannedersem yarın sabah yolcu ederken film kopucak kendimi göstericem
![]()
![]()
Anladım canım inşallah usta birliğide hayırlı bir yer olur![]()
ben yolcu ettim bile bukadar zor olucagnı bilmiyodum..ama dayanamadm![]()
Allahım kısa zamanda kavuştursun canım çok zor çok bende dayanamıycam yarın ailesiyle gidicem bırakmaya çekinmeden bırakcam gözyaşlarımı yanlarında artık napıyım![]()
kıyamam yaaa çok iyi anlıyorum canım seni istanbulda oturuyorsan uçakla gidebilirsin yanına ben ailesiyle ramazan gelmeden önce tanıştım yemin töreninede aileyle gittim zaten yazmıştım detayları okumuşsundur
benim aşkımda doğum günümde olamıcak yanımda die mektup ve hediyelerime notlar yazmıştı hediyelerme baktırdı ama mektup ve notlar o gidince okundu telefonunu bana vermişti onada sürekli değişik günlere notlar yazmıştı ve doğum günümde bir süpriz çiçek yollamış gitmeden hepsini ayarlamış canım :)
eğer birgün üzülüceğiniz bişiler olursa sen mektubunu oku aşkının seni ne çok sevdiğini ama ordaki ortamdan dolayı yıpranıp sana kızdığını düşün tamammı canım çünkü benim başıma gelmedi ama bazı arkadaşalr önlerini göremyolar yarını bile planlayamıyorlar askerdeykn kız arkadaşlarıda üzülüyor
o yüzden o ne derse naparsa yapsın alttan al ki huzurlu olasın kızgınlıkla telefonu kapama o herkesiz sen ise sadece onsuzsun ailen herkes yanında böyle bir durumda ağlamayın güçlü olun o napsın die düşünün ben öyle düşünerek 4 ayı bitirdim son düzlükte ise hergün gözyaşım var 50 lerden indik ama özlemden ağlıyorum halbuki yollara alışıktım bu aşkta
inşallah canım hepimizide..12de bincek ama ailesi götürcek..bizde henüz ayrıldık..fularını ve en sevdiğim kazagnı aldm bide resimler nası geccek bu 5ay ..biz ilk kez ayrı kalcaz![]()
Bize hiç ayrı kalmadık canım dipdibeydik hep düşün o yüzden daha bir zor telefonlada her boş kaldığımız an hep böyle oldu Allahım dayanma güçü sabırlar versin herkese canım![]()