• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Merhaba kızlar, sevdiceğim gece 10 otobüsu ile ıstanbul yolcusu :14: bugün vedalastık , çok kötü oldum yazarken bile gözlerim buğulaniyor o beni teselli etti :14: gitmeden benden tokami ve fularımi aldı bende onun giydiği tishirt u aldım 5ay onunla avunacam ... Allah yardımcımız olsun bu son ayrılık olsun ,bi daha ayrılmayalim hepimiz sevdiğimizden :14:

Kızlar benim sevgilimin dediğine göre de acemiliği yaptıktan sonra usta için il jandarmaya gideceklermiş ordan da komutan onların başka bir yere dağıtımını yapacakmış.
semen38 istanbul il jandarmada çok iyi bir komutan varmış kısa dönemleri çok seviyormuş ve iyi yerlere gönderiyormuş.Hatta ustalığını tekrar alemdağda bile yapabilirler belki.ya da il jandarmada da kalabilirler.belkide bambaşka bir yer çıkar.tabi bunlar hep başkalarının söylemesi.net olarak bende bilemeyeceğim.
X
Hmm öyle mi inşallah rahat olsunlar...canım benim inşallah duyumlarin doğrudur zaten çok üzülüyorum :14:

saol canım benim nişanlımda baglama çaşıyor bakalım götürecek baglamasını bugün orda arkadaşları var onlara vercek lazım olursa isterim dedi.

canım götürsünler ilk günler sıkı geçiyor ama sonra akşamları çalıp söylüyorlar hatta benimkiyle konuşurken ankosörlüden sesleri ben bile duymuştum bi akşam güzel orası ya kütüphanesi bile vardı benimkinin dediğine göre ama tabi giden kim akşama kadar pert oluyolar zten ve aşırı kalabalık bir yer orası

aşkım,hayatımın anlamı, sevdiğim,balım,her şeyim,askerimle bugün vedalaştık ağlamadım ama durgundum aynen aşkımda durgundu ....ah bana son bakışı aklımdan çıkmıyor :85: .... arabadan indim arkasından baktım köşeyi dönünce artık göz yaşlarıma direnemdim :14: seni çok seviyorum yağmur damlam yüreğimin bereketi seni çok seviyorum...ALLAH(C.C)'ım yar ve yardımcıları ol iyi insanlarla karşılaştır, işlerini rast getir, bütün askerlerimiz bizimde içimize ferahlık ver... amin ecmain...

Benim biriciğim yarın sabah uçağıyla gidiyor ailesi bırakcak erken olduğu için ...ve biz henüz tanışmadık ve ben gidemem bu durumda:(

beni hep güldürdü bütün gün eğer üzülürsem çok mutsuz olcakmış beni tombiş yanaklarımla hatırlıcakmış hep:( öylce vedalaştık sanki yarın görüşcez gibi tokamı aldı bide mektup yazmış ellerini öperim onun..

Allahım sen sabır ver içim çok sıkkın.İşallah hiç üzülmez herkes için hayırlısı olsun kızlar....

Ben sevgilimi memleketine göndereli 1 hafta oldu.O yüzden bunları daha önce yaşadım.Şimdi daha iyiyim.O gittiğinde o kadar kötüydümki.Çok şükür alışabildim biraz.Ama yarın teslim olacak.Şimdi beni düşündüren görüşebilme imkanımız:(
Artık canım istediği zaman mesaj atamayacağım ona,arayamayacağım,istediğimde internette göremeyeceğim.Artık zamanımız kıymetli diye gereksiz şeyleri bile anlatmıyorum.
İnşallah Ankaraya sık sık gidebilirim,bir sorun çıkmazda sık sık görebilirim.Tek tesellim bu..

Benim biriciğim yarın sabah uçağıyla gidiyor ailesi bırakcak erken olduğu için ...ve biz henüz tanışmadık ve ben gidemem bu durumda:(

beni hep güldürdü bütün gün eğer üzülürsem çok mutsuz olcakmış beni tombiş yanaklarımla hatırlıcakmış hep:( öylce vedalaştık sanki yarın görüşcez gibi tokamı aldı bide mektup yazmış ellerini öperim onun..

Allahım sen sabır ver içim çok sıkkın.İşallah hiç üzülmez herkes için hayırlısı olsun kızlar....

kıyamam yaaa çok iyi anlıyorum canım seni istanbulda oturuyorsan uçakla gidebilirsin yanına ben ailesiyle ramazan gelmeden önce tanıştım yemin töreninede aileyle gittim zaten yazmıştım detayları okumuşsundur

benim aşkımda doğum günümde olamıcak yanımda die mektup ve hediyelerime notlar yazmıştı hediyelerme baktırdı ama mektup ve notlar o gidince okundu telefonunu bana vermişti onada sürekli değişik günlere notlar yazmıştı ve doğum günümde bir süpriz çiçek yollamış gitmeden hepsini ayarlamış canım :)

eğer birgün üzülüceğiniz bişiler olursa sen mektubunu oku aşkının seni ne çok sevdiğini ama ordaki ortamdan dolayı yıpranıp sana kızdığını düşün tamammı canım çünkü benim başıma gelmedi ama bazı arkadaşalr önlerini göremyolar yarını bile planlayamıyorlar askerdeykn kız arkadaşlarıda üzülüyor
o yüzden o ne derse naparsa yapsın alttan al ki huzurlu olasın kızgınlıkla telefonu kapama o herkesiz sen ise sadece onsuzsun ailen herkes yanında böyle bir durumda ağlamayın güçlü olun o napsın die düşünün ben öyle düşünerek 4 ayı bitirdim son düzlükte ise hergün gözyaşım var 50 lerden indik ama özlemden ağlıyorum halbuki yollara alışıktım bu aşkta

ALLAH(C.C) kavuştursun canım inşaALLAH(C.C)... tatlım ben bu takvimi beceremedim ya..

Amin canım hepimizi kavuştursun Allahım kısa sürede inşallah ben yarın sabah gönderiyorum 9da otobüse bindircez ailesiyle gidicem uğurlamaya Allahım sabır versin herkese çok zor daha şimdiden gözlerimi kaçırıyorum dayanamam ağlarım diye ben napıcam yarın Allahım güç kuvvet ver bize:14: tatlım takvimi ben yapamadım arkadaşa yaptırdım mecburen beceriksizim kopyalamayı bile zor yaptım Allah razı olsun o arkadaştan çok yardımcı oldu :71:

Aynen canım aradığında iyiyim yanındayken iyim napıcaz needicez onları konuşuyoruz yanından ayrıldığım an telefonu kapattığım an artık farklı biriyim :43: Zannedersem yarın sabah yolcu ederken film kopucak kendimi göstericem :9: :14:

ben yolcu ettim bile bukadar zor olucagnı bilmiyodum..ama dayanamadm:(

Allahım kısa zamanda kavuştursun canım çok zor çok bende dayanamıycam yarın ailesiyle gidicem bırakmaya çekinmeden bırakcam gözyaşlarımı yanlarında artık napıyım :43:

inşallah canım hepimizide..12de bincek ama ailesi götürcek..bizde henüz ayrıldık..fularını ve en sevdiğim kazagnı aldm bide resimler nası geccek bu 5ay ..biz ilk kez ayrı kalcaz:(

kıyamam yaaa çok iyi anlıyorum canım seni istanbulda oturuyorsan uçakla gidebilirsin yanına ben ailesiyle ramazan gelmeden önce tanıştım yemin töreninede aileyle gittim zaten yazmıştım detayları okumuşsundur

benim aşkımda doğum günümde olamıcak yanımda die mektup ve hediyelerime notlar yazmıştı hediyelerme baktırdı ama mektup ve notlar o gidince okundu telefonunu bana vermişti onada sürekli değişik günlere notlar yazmıştı ve doğum günümde bir süpriz çiçek yollamış gitmeden hepsini ayarlamış canım :)

eğer birgün üzülüceğiniz bişiler olursa sen mektubunu oku aşkının seni ne çok sevdiğini ama ordaki ortamdan dolayı yıpranıp sana kızdığını düşün tamammı canım çünkü benim başıma gelmedi ama bazı arkadaşalr önlerini göremyolar yarını bile planlayamıyorlar askerdeykn kız arkadaşlarıda üzülüyor
o yüzden o ne derse naparsa yapsın alttan al ki huzurlu olasın kızgınlıkla telefonu kapama o herkesiz sen ise sadece onsuzsun ailen herkes yanında böyle bir durumda ağlamayın güçlü olun o napsın die düşünün ben öyle düşünerek 4 ayı bitirdim son düzlükte ise hergün gözyaşım var 50 lerden indik ama özlemden ağlıyorum halbuki yollara alışıktım bu aşkta

Seni tanımıyorum ama sen süper anlayışlı ve temiz kalpli bi kızsın bence.Herşye iyi niyetle yaklaşıyosun erkek arkdaşın çok şanslı olmalı.

Okudum canım seni ama biz hiç tanışmadık ailesiyle daha doğrusu utangaçlık diyelim 5.5 yıldır beraberiz.Kısmet ne zaman tanışmaksa ozaman olsun diyorum.Uğurlamak isterdim ama ah ahh..

umarım beni üzmez zaten üzülüyorum bende ona hediye gönderirim mektup gönderirim çok güzel olur..Sizin çok az kaldı darısı başıma diyorum daha teslim olmadan böyle diyorum düşün:)) allah herkesi sevdiğine kavuştursun

inşallah canım hepimizide..12de bincek ama ailesi götürcek..bizde henüz ayrıldık..fularını ve en sevdiğim kazagnı aldm bide resimler nası geccek bu 5ay ..biz ilk kez ayrı kalcaz:(

Bize hiç ayrı kalmadık canım dipdibeydik hep düşün o yüzden daha bir zor telefonlada her boş kaldığımız an hep böyle oldu Allahım dayanma güçü sabırlar versin herkese canım :43:

arkadaşlar merhaba..
benim de sevgilim yarın sabah teslim oluyıor birliğine hayırlısıyla..
kısa dönem acemi birlik amasya ,usta birliği ağrı 12.mekanizma piyade lojistik destek komutanlığı ,sınıfı bakımcı çıktı..
ağrı çıkınca çok üzüldüm ama sonra yer merkezde korkma dediler...bilen vbar mı ağrıda askerlik nasıl oluyor ??
hepimizi allah kavuştursun şimdiden

Back