Benimkinde direkt cumhurbaşkanlığı muh. alay komutanlığı diyor canım.Benim ailem Ankarada yaşıyor.Az çok biliyorum Ankarayı ama benim bildiğim Çankayada zaten 1 tane birlik var.Acaba aynı yer içinde farklı bölümler gibi bir şey mi? :) İnan çok cahilim bu konularda:)
Elektronik bilgi sistemleri okulu değil mi orası,hukukçu ne alaka:)Ben de hep elektrik,elektronik mezunlarını duymuştum canım.Şaşırdım :)
benm de çok iyi olduğum söylenemez. hala usta birliğinin açılımını tam olarak öğrenmeye çalışıorum, malesef bulamadım. aynı semtte farklı yerlerde olabilir, kafamda hiç bişey yok benm de. ama senin cumhurbaşkanlığı muh.alay kom. ise yazılanların çoğu doğrudur canm.çok sevindim senin adına.
Ben hiç anlamadım kel alaka.Hukukçu olarak özellikle mi aldılar ne iş yapar bilmiyorum işte merakla bekleyip görcez...
ya cok kötüyümmm yaa kıbrısı brz araştırdım netten berbat bir yermiş.su yokmus doğru düzgün.ordan aramaları cok zormus.cep tel cok riskliymiş.komutanlar dövüomus denetim dönemiymiş ve hep koşup egitim görüolarmıs.oranın insanı da askeri kazıklamaya calışıormus hc sevmiomus
canım evet cok pahalıymıs ama benim kuzenm orada yaptı hemde komando olarak ama hiç öyle seyler olduğunu duymadım.ama sadece eğitimleri sıkıymıs bunu hep söylerdi
Kızlar il jandarma komutanlığı yazdığında nasıl oluyor ildeki herhangi bir yere mi yolluyolar yoksa yazdığı yer mi biliyor musunuz??
bulunduğu il merkezidir , yoksa ilçe ismi yazardı canım ... misal benim askeriminkinde acemi alemdağ / istanbul , ustalık il jn.k.lığı istanbul /istanbul yazıyor...
giz08 347.döneme bakarmısın lütfen sana bişi yazdım.
Evet nazlıcım ilk sayfayı güncelleştirip askerlerimizi yazsak hergün şafak sayılıcak şekilde yapabilirmisin ben nasıl yapıldığınıda bilmiyorum gerçi ama :26:
canım hergün güncellemesi zor olur ama bu önsayfaya yazacağınız şeyler sayesinde ilerde sizden bilgi alabilir insanlar mesleğinide yazın dememin sebebi hani düzen içinde olsun ünide bitirdikleri bölüm belki etkiler die kayıt altına alın sizden sonrakiler istatistik yapar
dün bir arkadaş herkezinkini yazmıştı onu nazlı kopyalasın ön sayfada kalsın bence canım düzen olur
Evet canım doğru söylüyorsun yazılmıştı evet meslekler yoktu bir tek onlarda olursa istatistik açıdan yardımcı olur buraya çıkma ihtimali var gibi çok haklısın
canım sen başla istersen gelen arkadaşalrda senden kopyalayarak devam etsin en son nazlı gelincede güncellesin bence iyi bir fikir bu
acemi usta kısa uzun ve ünide omezun olduğu bölümler
nehirnil111 (kısa dönem)
acemi birlik -safranbolu / KARABÜK
usta birlik - safranbolu / KARABÜK
meslek - maliye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?