• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benim nişanlımda mebs okuluna gidiyor bugün.hem acemi hem usta birliği orası.internette güzel şeyler duydum ancak benim nişanlımın mesleği müzisyenlik.konservatuar mezunu yani oraya genelde elektrik mezunlarının gittiğini duymuştum.neyse hayırlısı olsun mebs okuluyla ilgili varsa bildikleriniz daha önce burada askerliğini yapmış olan tanıdıklarınız bana biraz orası hakkında bilgi verebilirmisiniz kızlar

Evet nazlıcım ilk sayfayı güncelleştirip askerlerimizi yazsak hergün şafak sayılıcak şekilde yapabilirmisin ben nasıl yapıldığınıda bilmiyorum gerçi ama :26:

canım ilk sayfayı güncellemeye başladım. askerlerimizin nereye düştüğünü yazmaya başladım. ama bu şafak sayma işinin nasl yapıldıgını bilmiyorum.

bu konuda hic bişey bilmiyodum ta ki bu foruma girene kadar sayenizde cok şey öğrendm..umarım zaman su gibi akar hepimizde bi an önce kavuşuruz..

canım ilk sayfayı güncellemeye başladım. askerlerimizin nereye düştüğünü yazmaya başladım. ama bu şafak sayma işinin nasl yapıldıgını bilmiyorum.

Canım o çok zor oluyormuş ilk sayfa güncellemesini yapalım askerlerimizi yazalım sadece bizden sonra gelenlere yardım olur bizde görmüş oluruz herkesi bana bakarmısın yanlız daha biz gitmeden bizden sonrakileri getirdim aferim bana :9:

çok karışık bi durum belli etmeden iyimiş gbi yapmaya çalışmak:(

Aynen canım aradığında iyiyim yanındayken iyim napıcaz needicez onları konuşuyoruz yanından ayrıldığım an telefonu kapattığım an artık farklı biriyim :43: Zannedersem yarın sabah yolcu ederken film kopucak kendimi göstericem :9: :14:

Valla ben de değilim,yolculamaya gitmiycem akşam saatinde ayrılıcam gece de otobüsü var ağlamak istemiyorum ama güçlü durabilecekmiyim bilmiyorum hala gidecekmiş gibi gelmiyor son anda iyice dank edecek galiba :ssz:

Valla ben de değilim,yolculamaya gitmiycem akşam saatinde ayrılıcam gece de otobüsü var ağlamak istemiyorum ama güçlü durabilecekmiyim bilmiyorum hala gidecekmiş gibi gelmiyor son anda iyice dank edecek galiba :ssz:

Biz sabaha aldık canım bileti otobüsle gitcek karabükte hava alanıda yok öyle bir sıkıntımız var iknada edemedim erken gitsin diye inşallah sorunsuz ulaşırlar yerlerine.Otobüsün içinde gördüğüm an bana dank edicek şuan gitmiycekmiş bunları öylesine yapıyormuşuz gibi geliyor :43:

en dogrusunu yaparsın 4 ay once bend eaynısını yaptım gitmedim ugurlamaya bide ona dedim ki vedalasır gibi bakma sadece evlerimize ayrılıomus gibi öp sarıl ve git arkana bile dönme dedim çooooooooook zor oldu ama aynısını uyguladık bi nebze rahatlattı sonra oda eve gttgnde hüngür hüngür aglamıs ben zaten evdeydim 1 hafta aglamaktan çatladım zor da olsa alışıosun yalnız kalmaya şimdi 35 günüm kaldı allah hepimizi saglıkla kavuztursun inş... hyrlı tezkereler şimdiden şafagınız 158 den atmaya başlıo unutmayın

Back