Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet nazlıcım ilk sayfayı güncelleştirip askerlerimizi yazsak hergün şafak sayılıcak şekilde yapabilirmisin ben nasıl yapıldığınıda bilmiyorum gerçi ama :26:
canım ilk sayfayı güncellemeye başladım. askerlerimizin nereye düştüğünü yazmaya başladım. ama bu şafak sayma işinin nasl yapıldıgını bilmiyorum.
kısa dönem
Acemi birlik : hatay iskenderun
Usta birlik : henüz belli değil
Bölüm : işletme
Kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim :85:
Canım kısa dönemde usta birliğin nasıl belli olmadı öyle farklılıklarda olabiliyormu ?
çok karışık bi durum belli etmeden iyimiş gbi yapmaya çalışmak![]()
evet canım henüz belli değil acemi birliğinden sonra belli olcakmıs
Canım kısa dönemde usta birliğin nasıl belli olmadı öyle farklılıklarda olabiliyormu ?
Valla ben de değilim,yolculamaya gitmiycem akşam saatinde ayrılıcam gece de otobüsü var ağlamak istemiyorum ama güçlü durabilecekmiyim bilmiyorum hala gidecekmiş gibi gelmiyor son anda iyice dank edecek galiba![]()
Valla ben de değilim,yolculamaya gitmiycem akşam saatinde ayrılıcam gece de otobüsü var ağlamak istemiyorum ama güçlü durabilecekmiyim bilmiyorum hala gidecekmiş gibi gelmiyor son anda iyice dank edecek galiba![]()