349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İnşallah dediğin gibi olur canım ya.Biz her iki yer içinde denetimin çok sıkı olduğunu duyduk, biraz kasıldık

merabalar bende aranıza yeni katıldım benimde sevgilim hatay iskenderun denizci olcak..hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

canım benm askerimin de usta birliği çankaya. çok mu sıkıymış ya( usta birliğinde rahat arar konusuruz diye düşünüodum(

Eğer yazıcı falan olmazsa 8 saate varan nöbetleri varmış canım.Sık sık nöbetleri oluyormuş.Ama ortam olarak çok rahatmış.Bir şeyler okudumda çok güzel şeyler yazıyor belki sende görmüşsündür;

dunyanin ilk iso kalite belgesine sahip olmus askeri birligi. askerler arasinda surekli yapilan toplam kalite yonetimi seminerleri ile askerleri egiten bunun yanisira ingilizce, bilgisayar, resim, muzik, yuzme, tenis, basket kurslariyla olayi a$mi$ gorunen alay. 5 yildizli otel konforundaki tesisleri, icinde banyosu lavabosu boy aynali elbise dolaplari havalandirmali bot dolaplari bulunan 5 kisilik odalari*, yemekhanelerde oglen ve aksam canli muzik yapilmasi, fastfood restorani, pastanesi, camisi, tenis kortlari, basket ve valeybol sahalari, yuzme havuzlari, kapali atis alanlari, gelen asker ziyaretcileri icin oteli ile turkiye askeri ve askeriyesi budur diyen cumhurbaskanligini ziyarete gelen yabanci ulke temsilcilerini dumura ugratan alay. orda askerlik yapmak muhafizli olmak ayricaliktir.

alay icerisinde ise yok yok. kapali yuzme havuzu, ali sami yenden daha guzel bir futbol sahasi, basketbol sahasi, voleybol sahasi, tenis kortu, saunasi, body building, alti helikopterin ayni anda inmesine olanak veren pisti, amfi tiyatrosu mevcut.
koguslari bes kilik, gomme dolap, her kogus icinde tuvalet, dus kabini, yirmidort saat sicak su mevcut.
revir'i, ssk'lardan daha guzel.

Benimde acemiliği orası,usta birliği çankaya cumhurbaşkanlığı canım.Çok sıkı olduğunu duydum

umarım iyi bi yerdir,ankara çıktı diye sevindim ama içim buruk hala 5 yıldızlı otelede gitse onu göremiceğim için mutsuzum.Tabi umarım o mutlu olur gittiği yerde.

öylede canım en azından o rahat olur

Son düzenleme:

Canım bu yazdıkların neresi için geçerli?benim bile gidesim geldi:)

canım benmki çankaya cumhurbaşkanlığı değil ama.istihkam olarak( K.K. Loj. K.lığı 551'inci İs. İnş. Tb. 1'inci İnş. Bl. K.lığı çnkaya-ankara) yazıo. anlayan varsa beri gelsin valla. hiç bi şekilde açılımını bulamadım( ama alay aynı alaysa yazdıkların gerçekten çok güzel, çok sevindirici, yarısı bile olsa içim rahatlar valla canım..

Benimkinde direkt cumhurbaşkanlığı muh. alay komutanlığı diyor canım.Benim ailem Ankarada yaşıyor.Az çok biliyorum Ankarayı ama benim bildiğim Çankayada zaten 1 tane birlik var.Acaba aynı yer içinde farklı bölümler gibi bir şey mi? :) İnan çok cahilim bu konularda:)

olsun üzülme canım, kuzenim yapmıştı kıbrısta rahatı yerindeydi, 15ay olarak gitmişti bide memnundu açıkcası.günler çabuk geçsin yeter ki hemen kavuşalım bizlerde.

körfezdeyim bende:)

inş rahat olur ben pek öle şeyler duymadım cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…