• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benimkinde direkt cumhurbaşkanlığı muh. alay komutanlığı diyor canım.Benim ailem Ankarada yaşıyor.Az çok biliyorum Ankarayı ama benim bildiğim Çankayada zaten 1 tane birlik var.Acaba aynı yer içinde farklı bölümler gibi bir şey mi? :) İnan çok cahilim bu konularda:)

benm de çok iyi olduğum söylenemez. hala usta birliğinin açılımını tam olarak öğrenmeye çalışıorum, malesef bulamadım. aynı semtte farklı yerlerde olabilir, kafamda hiç bişey yok benm de. ama senin cumhurbaşkanlığı muh.alay kom. ise yazılanların çoğu doğrudur canm.çok sevindim senin adına.

benm de çok iyi olduğum söylenemez. hala usta birliğinin açılımını tam olarak öğrenmeye çalışıorum, malesef bulamadım. aynı semtte farklı yerlerde olabilir, kafamda hiç bişey yok benm de. ama senin cumhurbaşkanlığı muh.alay kom. ise yazılanların çoğu doğrudur canm.çok sevindim senin adına.

Rahat olsunda başka bir şey istemiyorum canım ama denetim sıkı olursa kötü olur.Telefonla konuşma sıklığı,izinleri nasıl olacak onu merak ediyorum şimdi

Ben hiç anlamadım kel alaka.Hukukçu olarak özellikle mi aldılar ne iş yapar bilmiyorum işte merakla bekleyip görcez...

Mebs için; Muhabere Elektronik Bilgi Sistemler Okulu (MEBS Okulu) ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nın temel görevi; MEBS sistem ve teçhizatını kullanacak, bakım ve onarımını yapacak Muhabere Personelini yetiştirmektir diyor.
Belkide seninki elektrikçi olmadığı için yazıcı gibi bir görev verilir canım.Onun içinde rahat olur

ya cok kötüyümmm yaa kıbrısı brz araştırdım netten berbat bir yermiş.su yokmus doğru düzgün.ordan aramaları cok zormus.cep tel cok riskliymiş.komutanlar dövüomus denetim dönemiymiş ve hep koşup egitim görüolarmıs.oranın insanı da askeri kazıklamaya calışıormus hc sevmiomus

canım evet cok pahalıymıs ama benim kuzenm orada yaptı hemde komando olarak ama hiç öyle seyler olduğunu duymadım.ama sadece eğitimleri sıkıymıs bunu hep söylerdi

canım evet cok pahalıymıs ama benim kuzenm orada yaptı hemde komando olarak ama hiç öyle seyler olduğunu duymadım.ama sadece eğitimleri sıkıymıs bunu hep söylerdi

Ben kibrisliyim, kibris en guzel yerlerden, ama türkleri kaziklama meraklari var evet onun disinda sorun olmaz bikac kez kaziklaninca bidaha duşmez :) su sıkıntı, evlerde bile dışardan tank ile doldurulur ve suyu gunes enerjisiyle isitiyolar hala. Ama merak etme guzel bi askerlik geciricektir, şanslisin diye dusunuyorum. Bizede siirt jandarma cikti.

Ziyaretçilerin yükümlülerin eğitimini aksatmadan görüşebilmesi için, hafta içi mesai saatleri içerisinde 13.00-14.00 saatleri arası ve akşam 17.30-20.00 saatleri arasında ve hafta sonları ise Cumartesi günleri saat 12.00’ den sonra, Pazar günleri ise gün boyu ziyaretlerine müsaade edilmektedir. Ziyaretlere ailesi, akrabaları, yakın arkadaşları ve tanıyan herkes gelebilir.

Kızlar il jandarma komutanlığı yazdığında nasıl oluyor ildeki herhangi bir yere mi yolluyolar yoksa yazdığı yer mi biliyor musunuz??

bulunduğu il merkezidir , yoksa ilçe ismi yazardı canım ... misal benim askeriminkinde acemi alemdağ / istanbul , ustalık il jn.k.lığı istanbul /istanbul yazıyor...

Kızlar benim sevgilimin dediğine göre de acemiliği yaptıktan sonra usta için il jandarmaya gideceklermiş ordan da komutan onların başka bir yere dağıtımını yapacakmış.
semen38 istanbul il jandarmada çok iyi bir komutan varmış kısa dönemleri çok seviyormuş ve iyi yerlere gönderiyormuş.Hatta ustalığını tekrar alemdağda bile yapabilirler belki.ya da il jandarmada da kalabilirler.belkide bambaşka bir yer çıkar.tabi bunlar hep başkalarının söylemesi.net olarak bende bilemeyeceğim.

Allaha bin şükür mis gibi yerler çıktı. kısa dönem piyade acemi: ankara mamak, usta:tekirdağ merkez. çarşamba sabahı 8 de de havaalanından salya sümük uğurlaması var. aynı yere düşenler var mı kızlar?

giz08 347.döneme bakarmısın lütfen sana bişi yazdım.

canım 347 döneme yazdığını gördüm seninde yarin mebste rahat edicektir cidden kötü biryer değil ankara çıkan kızlar lütfen rahat edin Türkiyedeki en güvenli yere gidiyor askerliğiniz bundan daha ötesi yok sadece hasret kalacanız

ben günübirlik gidip geldim istanbul ankara uçakla 45 dakika

bu arada 347 ye sorduğun soruya yazdığım cevabı kopyalıyorum

canım iyikide üye olmana sebep olmuşum çünkü burda çok güzel zaman geçiyor öncelikle okumuşsun yemin töreni detaylarımı yazıldığı gibi canım ben mebsi sevmiştim çok rahattık sonra eşref akıncı var mamakta mebsin üstünde oraya geçti eşref akıncıda 2 farlı yer var ikiside sıkı ama biri olaylı bir yer aşkım oraya geçince psikolojim çökcek diye diye şafağı yedi ki o kötü bölüğe gödnericeklerdi onu psikopatların için çok şükür atlattık

bide mebsin yapılanma sürecine giriceği ve şırnağa yada başka bir doğu bölgesine gödnerim yapılacağı konuşlyor aşkım şefhir efsanesi diyor ama bu çoğu kişi tarafından biliniyormuş inan çok korktum bir ara söylentiler inşaaat çalışmları felan

kızlar özelikle ilk sayfa için lütfen düzenlemeyi yapın yapılmadıysa nazlı arkadaşım konuyu açan oraya acemi usta birlikleri ve sizden sonra geleceklere fikir olsun die mesleklerini yazarmısını üniden mezun oldğu bölümleri bunu lsitelemniz çok iyi olucaktır arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar askerlerimizle son günümüz :14: Yarın sabah 9 da kendi ellerimle otogardan yolcu edicem sevdiğimi dayanabilirmiyim bu acıya :43:

Evet nazlıcım ilk sayfayı güncelleştirip askerlerimizi yazsak hergün şafak sayılıcak şekilde yapabilirmisin ben nasıl yapıldığınıda bilmiyorum gerçi ama :26:

Evet nazlıcım ilk sayfayı güncelleştirip askerlerimizi yazsak hergün şafak sayılıcak şekilde yapabilirmisin ben nasıl yapıldığınıda bilmiyorum gerçi ama :26:

canım hergün güncellemesi zor olur ama bu önsayfaya yazacağınız şeyler sayesinde ilerde sizden bilgi alabilir insanlar mesleğinide yazın dememin sebebi hani düzen içinde olsun ünide bitirdikleri bölüm belki etkiler die kayıt altına alın sizden sonrakiler istatistik yapar

dün bir arkadaş herkezinkini yazmıştı onu nazlı kopyalasın ön sayfada kalsın bence canım düzen olur

canım hergün güncellemesi zor olur ama bu önsayfaya yazacağınız şeyler sayesinde ilerde sizden bilgi alabilir insanlar mesleğinide yazın dememin sebebi hani düzen içinde olsun ünide bitirdikleri bölüm belki etkiler die kayıt altına alın sizden sonrakiler istatistik yapar

dün bir arkadaş herkezinkini yazmıştı onu nazlı kopyalasın ön sayfada kalsın bence canım düzen olur

Evet canım doğru söylüyorsun yazılmıştı evet meslekler yoktu bir tek onlarda olursa istatistik açıdan yardımcı olur buraya çıkma ihtimali var gibi çok haklısın

Evet canım doğru söylüyorsun yazılmıştı evet meslekler yoktu bir tek onlarda olursa istatistik açıdan yardımcı olur buraya çıkma ihtimali var gibi çok haklısın

canım sen başla istersen gelen arkadaşalrda senden kopyalayarak devam etsin en son nazlı gelincede güncellesin bence iyi bir fikir bu

acemi usta kısa uzun ve ünide omezun olduğu bölümler

nehirnil111 (kısa dönem)
acemi birlik -safranbolu / KARABÜK
usta birlik - safranbolu / KARABÜK
meslek - maliye

nehirnil111 (kısa dönem)
acemi birlik -safranbolu / KARABÜK
meslek - maliye

Mezun olduğu bölüm olsun böyle tuhaf oldu.
nehirnil111 (kısa dönem)
acemi birlik - safranbolu / KARABÜK
mezun olduğu bölüm - maliye

Back