349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

o zaman uzun dönem oluyor canım yanlıs bilmiyorsam

canım bend ekısa dönem diye biliyorum uzunda her ikiside belli oluyor ama kısaların bazılarında acemilikten sonra belli oluyor bizimki biraz farklı kardeşi asker olduğu için onunki bu şekilde henüz belli olmamış olablir bana kısa gibi geldi ama uyumuş benim aşkım

hımm olabilirde canım hani kısa dönem olunca statü kısmında yazıyorya ondan öyle dedim.1evde 2askermiiiii Allah ailesina sabır versin valla

o zaman uzun dönem canım

hmm ama sabah olunca öğrenicem artık ne olduğunu tabi biliyosa...kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun ne kadar yakın yerler çıksada ayrı kalmak başlı başına bir zorluk, sağ salim dönmeleri için dua etmek onlar için yapabileceğimiz en güzel şey nerde görev yaparlarsa yapsınlar hepsinin duaya ihtiyacıvar bizlerinde tabi

kızlarrrrr acemi birliğide usta birliğide ankara mamak kısa dönem.Allah tez zamanda kavuşmamızı nasip etsin inşallah sevdiklerimize inşallah...

Son düzenleme:
kızlarr gece uyumustum, simdi baktım :)
kilebeekkk cok sagol canımmm:):)

Kızlar günaydın sonuclar hayırlı olsun orarrtpasta canım elektrk mühendisleri banko ankara bak sana demiştim cidden çok
sevindim ankara mamak mebs iyidir

acemilik kastamonu usta diyabakır kısa dönem jandarma ALLAH(C.C)'ım sen yardım et hepimize aminnnnn

Günaydın kızlar gözüünüz aydın hepinizegüzel yerler çıkmış.
kpsshayali yedek subay 12 ay oluyor benim bildiğim kadarıyla.
herkes için hayırlısı olsun. Denizli çıkan yok galiba :))

kızlar ne zamandır yazmaya çalışıodum.. sanırım bugüne kısmet oldu.. ben de sizler gibiyim, dün yaşadığım duyguları bi daha yaşayamam galiba.. herkese hayırlı teskereler, bize de sabır diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…