• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benim sevgilim ağustos dönemi gitti ama geçen yıl bu dönem giden arkadaşalrının bazılarına uzun dönem çıktı bilmiyorum hayırlısı

oraretli pasta canım benmkide elektrk elektrnk meslektaşlar bölümüyle alakasız bir görevi var askerde, bide ağustos dönemi arkadaşalrı onun gibi yerlere gittiler aralık döneminde geçen yıl giden bazı arkadaşalra uzun çıktı kıbrısa felan giden oldu

ayy canım Allah korusun :43:

inşallah, sizin yerinizde olmayı inanın çok isterdim, uykularım kaçıyor nasıl geçicek diye. şimdiden 5 ay önceden ne yapıyordum diye düşündüğümde bir sürü şey sayabiliyorum. sonrada diyorum peki nasıl geçicek bunca zaman. onsuz bi bu kadar daha anı olacak yaşanmışlık olacak. :(

benim yerimde olacagınız günler cabucak gecer inşallah..bende safak 50 safak 30 hatta 81 oldu plakalardayız yazılarını okudukca günler hiç geçmicekmiş gibi hissediyodum..ama gecio..inşallahh sizinde öyle gecer..askerinizin yeri rahat olursa sizde burda rahat oluosunuz..ben 1 kere gidebildim görmeye sizin belki daha cok imkanınız olur daha cok gidersiniz..bekliosun bekliosun alışıosun bi süre sonra özlemekte güzel gelio kavusacagın günün hayalini kurmaya başlıosun o sekilde rahatlatıosun kendini..inş güzel olur sizin için herşey..

iyi geceler kızlar umarım yarın çok güzel bir sabaha uyanırsınız ve dünyanın en sevgi dolu 2 gününü geçirirsiniz sevdiklerinizle. sabah uyanır uyanmaz nerelerin çıktığını öğrenmeye gelicem hepinize kolay gelsin...
ŞAFAK:35 İZMİR'in dağlarında çiçekler açarrrrr...

$cats.webp böyle işte. :/

sürekli hata sürekli hata ! elim ayağım buz kesti öğrenmeden uyku yok.

bende çizgi bile yok sadece hata bu web sayfası kullanılamıyor !

Back