- 23 Ağustos 2012
- 1.052
- 1.010
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelsin gelsin Ankaram güzeldirrrrbenimki de elektrik elektronik mühendisi canım.Benim de içime ankara doğuyor biliyor musun![]()
kızlar bide bişey söylicem açıklama sayfasındaki güvenlik kodu görünmüyodu bizde o yüzden de sayfa açılmıyodu. ama o güvenlik kodunu tarayıp kopyala yapıştır diyince başka yerde gözüküyomuş galiba aklınızda bulunsun sizde de öyle bi sorun olursa ya kopyala yapıştır diyin yada kaydedip açın diyin. daha iyi bilen biri daha net anlatır belki
kızlar bide bişey söylicem açıklama sayfasındaki güvenlik kodu görünmüyodu bizde o yüzden de sayfa açılmıyodu. ama o güvenlik kodunu tarayıp kopyala yapıştır diyince başka yerde gözüküyomuş galiba aklınızda bulunsun sizde de öyle bi sorun olursa ya kopyala yapıştır diyin yada kaydedip açın diyin. daha iyi bilen biri daha net anlatır belki
Uzun dönem çıkarsa 5'te çıktıktan sonra nerde kalıcaklar askeri lojman falan mıı
benim sayfa hata veriyor açılmıyor ne yapmam gerekir peki?![]()
9 agustos gecesi sizler gibi heyecanlı bekleyiş içindeydik..sonuc 12 d diye bekledik ama 2 d ögrenebildik.. ögrendigimiz an internetten hemen araştırdım nasıl bi yer oldugunu sevgilim rahat edebilecekmi acaba diye bakmadıgım okumadıgım site kalmamıştır heralde..sonraki 2 gün nasıl gecti anlamadık bile..gitti 158 gün nasıl gececek derken günler hatta aylar gecti...dışardan bakanlar aa ne cabuk desede bizlere o kadarda cabuk gelmiyo ama yinede gecio şükür..37 günümüz kaldı şimdiden 17 ocak gununun heyecanı içindeyim...sevdiklerinden daha bi heycanlı olan ve sonuclarını bekleyen kızlar inşallah cok güzel,cok rahat edebilecekleri yerlere düşer sevdikleriniz :)
Kizlar açikögretim isletme hakkinda bilgisi olan varmi?
anlıyorum, peki bu dediğin hangi dönem alımı ağustos mu aralık mı acaba? ona göre de değişiyormuş sanırım
kızlar şu an site hata veriyor değil mi?