- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Nefes alamıycakmışım gibi ben şimdiden başladım sanki
İnşallah canım sen 347,dönemsin dimi
koyverme şimdiden canım hele onun yanında ağlamamaya çalış onun içinde çok zor. şimdi bide belirsizlik var tabi o yüzden dahada ağır geliyodur. zor olsada geçiyo canımm. üzülme zamanın tadını çıkarmaya bak
evet canım 347. dönemim ama bizim şafak daha çookkkk uzun dönem bekliyorum ben
Allahım sanada sabırlar versin canım bizim oda belli değil henüz :85: 347.dönem topigi hareketli bende girip önceki yazıları okuyorum ne gibi orluklar olmuş diye arada gel buraya burasıda senin artık
amin canım sağoll
gelirim tabii yolum uzun malum
bizim topic baya bi iyi canım. herkes birbirinin derdinden anlıyo sorunumuz ortak burda vakit geçirmek sohbet etmek çok iyi geliyo. çünkü dışarda kimse senin ne durumda olduğunu anlamıyo. sayılı gün değilmi geçer diyorlar o kadar.
bu söze ne kadar çok kızsamda günler geçmiyormuş gibi gelsede geriye dönüp bakınca geçiyo aslında.
inşallah sizde sorunsuz bi şekilde atlatırsınız canım. hep hayırlısını dile.
Amin canım inşallah gerçekten burda insanın halinden anlıyorlar dışarda arkadaşların bile sayılı gün geçer şöyle böyle diyorlar içinde olunca farklı oysakizaman geçiyor dönüp bakıldığında inşallah anlamadan çabucak geçiverir yaklaşırız şafak doğan güneş diyceğimiz günleride görürüz.önceden yakın yer olsun kısa dönem olsun diye kendimi yiyordum şuan tek duam hayırlısı olsun inşallah herkes için
Amin canım inşallah Allahım herkesin yardımcısı olsun çok zor ağlıyorum sürekli geceden beri uyumadım sınava gidicek diye kalktık erkenden şimdiden başladı sanki içim yanıyor Allahım sen sabır ver bizlere Amin
Sorma canım etrafıma çok gergin sinirli davranıyorum o yumuşak başlı kız gidicek sanırsam artık gidince daha kötü olucakAllahın izniyle atlatıcaz hayırlısıyla inşallah bu günleride
inşaALLAH(C.C) canım...birbirimize destekte olacağız inşaALLAH(C.C)..
Birbirimize destek olarak rahatlıycaz inşallah canım bizi eniyi biz anlarız
benim çıkmam lazım hadi hayırlı akşamlar arkadaşımm... ALLAH(C.C)'a emanet ol :)
haftaya bugün burada hepimizinki belli olmuş olucak kızlar inşallah haklarında hayırlısı olur beni heyecan bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?