Bunu öğrenmek çok iyi oldu, ben de söyleyeceğim nişanlıma, haberi yoktur onun.
Kızlar siz askerlerinizi arayabiliyor musunuz ankesörlüden? Daha önce gidenlere sordum, o çaldırıyordu ben arıyordum dediler ama biz denedik olmuyor!
Arar canım inşallah eğitimlerinin ilk günleri yerleşmeleri herşeyleri yoğun şuan 4buçuk 5 gibi eğitimleri bitiyor ozaman sıraya giriyorlar büyük ihtimal bekleyeceğiz
5 ten sonra serbestler miymiş??:44:
Öyle mi diyorsun ,ama çok geç ya dün nasıl aradı ozaman uf...daha düzen oturmadı diye galiba böyleyiz..
Normalde olsa niye aramadın unuttun mu beni napıosun fln derdim,şimdide diyesim var ama uff hiç bilmiyorum napıyor,belki gerçekten çok yoğunlar..tek çare beklemek
Öyle mi diyorsun ,ama çok geç ya dün nasıl aradı ozaman uf...daha düzen oturmadı diye galiba böyleyiz..
Normalde olsa niye aramadın unuttun mu beni napıosun fln derdim,şimdide diyesim var ama uff hiç bilmiyorum napıyor,belki gerçekten çok yoğunlar..tek çare beklemek
ayy bebeğim ölede işte ben kpss belasına hazırlanıyom ablamda kalıyom şimdi.ailemin maddi durumuda iyi değil ablamında iki lafından biri ders çalışmıon...hayatında kimse olmasın oyalanırsın.puanda biraz düşük geldi.seni dershaneye yolladık falan die laf ediyo oysa hem okula gittim hem dershaneye hemde ben iktisat mezunuyum hukuk iktisat muhasebe işletme aklına gelcek herşeye çalışıom sanki mükemmelim...bide ailenin en küçüğüyüm gerçi yaşım 24 pek küçük değilimde:))...ablamda 32,abim 31 diğer abim 28 yaşında ve evlenen yok daha valla bende şimdi yırtık dondan çıkar gibi çıkmak istemiyom ama napcam bilmiyom...ama o aradığında açıom mutlaka laf yiyom ama değiyo
Kütahya'da canım hava kuvvetlerinde daha bölükleri belli olmamış. Televizyon filan yokmuş,dün kahvaltıda doymadım dedi yediğim içtiğim boğazıma durduseninki nerde ?
Canım aynı bendensin.Bende iktisat mezunuyum ve bende bu sene kpss hazırlanıyorum ve bende dershaneye gidiyorum.
Ve benimde en büyük isteğim kazanmak ve ciddi şekilde çalışıyorum.
Ama sonuçta bi bireyiz değil mi?
24 yaşındasın erkek arkadşının olmaması zaten anarmol olur,Kaldi ki ablan yani seni en çok anlıcak kişi.
Aç teli ezdirme kendini ne dmek.Ben 22 yaşındayım ama kendimden büyğüde küçüğede saygı gösteririm özel hayat herkesin kendine
BU ARADA ARADI BEBEĞİM YAZICI OLMUŞ İÇERDE TEL BAKIYORMUŞŞŞ.İÇTİMA YAPMIYORMUŞ.KOMUTAN BAĞIRDI (GALİBA ÇAĞIRDI)KAPADIK ARA BENİ LÜTFEN DEDİM.SEN ARAMA YASAK YAZICIYIM ARTIK DEDİ.
Kızlarr ...Bugün beni kimse aramadı ankara/mamak mebs te ..arardı ama merak ettim.sadce sabah 6 gibi msj atmış okadar.neden aramıyor:S
Var mı mebste olup arayan ?
sen kalem oool bende kağııt yaz beniii yarim yarim de:)))...bak arar dedik aradııı o kadaaaarr bittiii:))...gönlünüzü ferah tutun herşey oluyo allahın izniyle...benimde zaten canımı sıkan ablamın beni anlamaması ya.ben en çok desteği ondan bekledim o vermio o da kamu mezunu aynı yollardan geçti şimdi iyi bi kurumda hemde 7 yılını verdi ama işte çok cabuk unutuluo herşey maalesef..benmde tek dayanağım gözbebeğimdi o da gitti kaldım öle işte..kurban olduğum benm durumumu soruo daha kendine bakmıo..neyse ağlamak yoookkkk
Beni aradi canim 12 bucuk gibi. Telefonumu var
yerim senin ellerini dedim.Aşkım çok soğuk okdar kişinin içinde beni seçti düşün millet dışardayken ben camdan izliyorum diyor:) ..Sıra var mı dedim yok dedi konuştuk 5 dk fln gelcem dedim ama bulamazsın diyo,istemiyormusun dedim isterim tabiki gelenler oluyor ziyaretçi diyolar adam bi gidiyor akşama kadar yok dedi.ama ben gelcem sen usta birliğinde gel hep dedi.(zaten uçakla gidip gelcem bütçe kısıtı altında) :)
Canım hiç sıkma canını.Olabilir ablan anlamıyodur.ama bi teli açamıcak kadar olma bence..sen dik dur herzaman onlarda madem anlamıyorlar,saygı duyarlar,kpssi de bırakma tabiii:)
bugün hiç aramadıııı
Canım yoğunlardır üzme kendini birkaç gün böyle sıkıntılar çekicez sonra oturucak yerine inşallah eğitimleri bittiğinde ilk fırsatta arıycaktır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?