349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet oluyor öyle o çaldırdı dün ben aradım hemen

Arar canım inşallah eğitimlerinin ilk günleri yerleşmeleri herşeyleri yoğun şuan 4buçuk 5 gibi eğitimleri bitiyor ozaman sıraya giriyorlar büyük ihtimal bekleyeceğiz

Öyle mi diyorsun ,ama çok geç ya dün nasıl aradı ozaman uf...daha düzen oturmadı diye galiba böyleyiz..

Normalde olsa niye aramadın unuttun mu beni napıosun fln derdim,şimdide diyesim var ama uff hiç bilmiyorum napıyor,belki gerçekten çok yoğunlar..tek çare beklemek

Deme bence öyle canım ilk fırsat bulduklarında arıyorlar bence şuan kafaları okadar yoğunki ve birşeyler öğrenmeye yerleşmeye çalışıyorlar bekleyip sabredeceğiz biz alttan alıcaz herşeyi bu dönem böyle geçiçek sabır sabır

kız sakın deme adamın canı burnunda zaten bir yandan oranın derdi bir yandan hasret.. onlar fırsat bulunca arar zaten biraz zaman geçsin düzene oturur

canm bak benm gözbebeğim dediki eğitim bitttikten sonra öle hadi ders bitti dağıln havasında değiller gene sırayla herşey.adamlar sana ne emir verirse o..hemen yemeğe gdioz yemekten sonra gene içtima oluo ondan sonra arıoz yemekten önce zaman olursa aramaya çalışıoz ama bu kezde sıradayken içtimaa diyolar dio..yani herşey zamana bağlı...sıkma kendini sbah msj atmış..kim sabah o saatte kalkar gider.valla ben dedim benm uyuzuma aşkm bana öle biyer vermişlerki karanlık köşede uyuyakalıom gelip millet uyandırıo alarmda yok diyo:)))

Canım aynı bendensin.Bende iktisat mezunuyum ve bende bu sene kpss hazırlanıyorum ve bende dershaneye gidiyorum.
Ve benimde en büyük isteğim kazanmak ve ciddi şekilde çalışıyorum.
Ama sonuçta bi bireyiz değil mi?
24 yaşındasın erkek arkadşının olmaması zaten anarmol olur,Kaldi ki ablan yani seni en çok anlıcak kişi.
Aç teli ezdirme kendini ne dmek.Ben 22 yaşındayım ama kendimden büyğüde küçüğede saygı gösteririm özel hayat herkesin kendine
BU ARADA ARADI BEBEĞİM YAZICI OLMUŞ İÇERDE TEL BAKIYORMUŞŞŞ.İÇTİMA YAPMIYORMUŞ.KOMUTAN BAĞIRDI (GALİBA ÇAĞIRDI)KAPADIK ARA BENİ LÜTFEN DEDİM.SEN ARAMA YASAK YAZICIYIM ARTIK DEDİ.

sen kalem oool bende kağııt yaz beniii yarim yarim de:)))...bak arar dedik aradııı o kadaaaarr bittiii:))...gönlünüzü ferah tutun herşey oluyo allahın izniyle...benimde zaten canımı sıkan ablamın beni anlamaması ya.ben en çok desteği ondan bekledim o vermio o da kamu mezunu aynı yollardan geçti şimdi iyi bi kurumda hemde 7 yılını verdi ama işte çok cabuk unutuluo herşey maalesef..benmde tek dayanağım gözbebeğimdi o da gitti kaldım öle işte..kurban olduğum benm durumumu soruo daha kendine bakmıo..neyse ağlamak yoookkkk

yerim senin ellerini dedim.Aşkım çok soğuk okdar kişinin içinde beni seçti düşün millet dışardayken ben camdan izliyorum diyor:) ..Sıra var mı dedim yok dedi konuştuk 5 dk fln gelcem dedim ama bulamazsın diyo,istemiyormusun dedim isterim tabiki gelenler oluyor ziyaretçi diyolar adam bi gidiyor akşama kadar yok dedi.ama ben gelcem sen usta birliğinde gel hep dedi.(zaten uçakla gidip gelcem bütçe kısıtı altında) :)

Canım hiç sıkma canını.Olabilir ablan anlamıyodur.ama bi teli açamıcak kadar olma bence..sen dik dur herzaman onlarda madem anlamıyorlar,saygı duyarlar,kpssi de bırakma tabiii:)

kütahya da başka olan var mı anlatın kızlar merak ediyorum.. 2 kere konuştuk rahat burası dedi ama beni üzmemek için de öyle demiş olabilir. yemin töreni 4 ocak diyende var 11 ocakta. hangi tarihte acaba

yazıcıların işi iyidir abimden biliom o bi ara yazıcı oldu yatıom tek sorun rütbeliler yanında olursa sorun oluo rahat edemion çay çorba taşıon onlara bide denetim olduğunda sorun oluo dedi başkada yok iyi demişti..sonrada santrale çıktı her aradığımda abim açıyodu yok böyle bi keyif inş bizimkilerde santralde olurlar:))....valla onlar ne derse desin benm aşkm aradığında açıom ben telefonu 2dk ı var zaten onuda açamazsam yuh bana diom.yersemde yerim azarımı oturrum ama onun sesinden sonra zaten 32 diş geziom ortada:))..ablamda artık ya seve seve yada öle işte katlansın:)))....senin adına da çok sevindim tatlımmmm..ben kaar azcık idare hukuku bakammm...öptmmm

Canım yoğunlardır üzme kendini birkaç gün böyle sıkıntılar çekicez sonra oturucak yerine inşallah eğitimleri bittiğinde ilk fırsatta arıycaktır canım

çok merak ediyorum.tel hep yanımda.bazen gaipten tel sesleri duyuorm bakıorm kmse aramıo.o arayınca sesini iyi duyunca rahatlıyorum.aama hiç konusamadık bgn ondan cok merak ediyoum.aglıyorum meraktan artık(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…